Na pont ezért mondtam azt hogy lassan olvasál mert ha gyorsan hebrecs modjára olvasol akor elsíklasz a részletek felet. És igy kimaradsz a tutibol ,és még ráadásul nem fogsz érteni semit a végére.Vagy még van egy lehetöség ha mégegyszer átolvasod késöbb amin már egyszer végigszaladtál.

nem vagyok perfect angolos...és ráadásul olyanok a manga fejezeteim,hogy azt egy élet mire kiolvassa ( aszöveget) az ember,szóval nem megy olyan gyorsan:P és gyorsan olvasva is felfogom,hogynem értem...rájadásul két nap alatt nem tom...60 fejezet az nem gyors tempó,....(jah és egyáltalán nem ezt kéne olvasnom...van egy rakás kötelezőm is
) és még : értem amit olvasok...(kivéve néhány szót,de azt következtetem)pont most tisztázódott minden,hogy végig olvastam...
<- önbizalom növelés!

de tényleg kéne kis önmoderálás...a suli mellet ugysem fogok tudni ilyen gyakran jönni he...akkor lesz hawai...nektek

(ja és amit előbb a spoilerbe irtam,az nem mind azért volt ,mert hülye vagyok...csak a pain -t nem értettem,hogyszegénynek most sok neve van...meg a családos...(mondjuk ott még mindiglenne kérdésem,de nem olyan fontos ,hogy falramásszatok tőle(m)))
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!