Kész. Majdnem felhőtlenül vidám vagyok. Ismét ötösre feleltem a fogalmazásból amit meg se írtam, kaptam egy ezrest, finom volt a kaja a menzán, sikerült végighallgatnom az összes B'z lemezt, sikerült kedvesen mosolyogni az egyik gyűlölt tanárra és nem tévedtem el a hóban.
Neked aztán tényleg jó napod volt! (Én sem panaszkodhatom, habár az előző h.sz.-omat írhatom újra, mert kidobott a rendszer. ) A finom menza dolgon nagyon csodálkoztam, mert ez a fogalom nekem eddig ismeretlen volt.
Béla (aki Bendzsámin ): Örömmel látom, hogy végre túlléptél a csupaszőr cilinderes alakon. Audioslave-t, meg RATM-t én is szeretem, úgyhogy ha megtanulsz valamit tőlük, remélem majd eljátszod egy fórumtalin.
Gilje: teljesen egyetértek. A tavasz a legjobb évszak, különösen a március közepe (szülinapom), meg az április (tökéletes időjárás, Sakuracon).
Új tagoknak:
Kedves új arcok! A többi régi tag nevében is beszélek -szerintem- amikor azt mondom, hogy örülünk a jelenléteteknek és annak, hogy mindig frissül és bővül a fórumos csapat. Viszont van egy-két olyan bevett dolog, amit érdemes Nektek is elsajátítanotok, hogy jobban be tudjatok illeszkedni ebbe a közösségbe. Ennek egy meghatározó részét a moderátor nézi/javítja, de ez még nem jelenti azt, hogy minden egyes alkalommal el is kell követni eme "kihágásokat". (Ezekről beszélek:[Link]). A moderátor is csak ember (ok, enyhén übermensch ); ne adjatok neki plusz munkát, amikor egy kattintással is megoldhatnátok a dolgot. Azután még van itt egy olyan dolog is, hogy stílus. Természetesen ez minden embernek más, és ettől szép a világ, de azért van egy határ, amit nem érdemes áthágni. Ezt pedig úgy nevezik, hogy érthetőség. Nem fogok példákat hozni, remélem az érintettek magukra ismernek, a többiek meg nem. Ha más csak nehezen/egyáltalán nem érti meg, amit írtok, akkor tulajdonképpen nem is volt értelme egy fórumra írnotok. Itt sokan vagyunk, sokféle korosztályból, ezért légyszíves igyekezzetek érthetően fogalmazni, helyesen írni. Nincs kedvem fejtegetni a hozzászólásokat amiatt, mert olyan nyelvezetet használtok, amit csak a közeletekben élő kis csoport ismer, vagy mert menőnek számít éppen mindent hibás helyesírással írni. (Ezt am. sosem értettem. )
Remélem a továbbiakban (is) jól fogjátok érezni magatokat ezen a fórumon és esetleg a közeljövőben még tudunk is majd személyesen találkozni egy fórumtali keretén belül.
Remélem a továbbiakban (is) jól fogjátok érezni magatokat ezen a fórumon és esetleg a közeljövőben még tudunk is majd személyesen találkozni egy fórumtali keretén belül.