Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
MangaFan.hu >>
Moderálás
beküldve: 2011-08-22 20:01:16
(#58) Már jó lenne ha eltüntetnék. Legtöbb topicot tönkre teszi a nem normális hozzászólásokkal, így nem lehet beszélgetni vagy játszani..
"Amíg hiszünk a holnapban, az egyik lábunkat a másik elé téve... belülről áradó erő járja át a testünk. Erős életet élni, annyit jelent, hogy képesek vagyunk mosolyogni."
Azóta nevet változtatott, ha jól vettem észre-.-" szal : Hyuuga Neji lett az új "neve". Bár a név nem lényeg úgyis lehet látni, hogy mit művel... Biztos, hogy nem 100%-as az ipse, tényleg ki kéne tiltani vagy valami, mert telerondítja a fórumot a hülyeségivel, nincs szükség itt ilyen IQ bajnokokra..... és még finoman fogalmaztam.... :S
"Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle."
UCHIHA ITACHI, ha még lenne olyan, aki esetleg nem tudná
Bocsi, hogy helyesbítek Uchicha Itachi. Egy "c" kimaradt.
De igen, nekem is már nagyon elegem van belőle!!
A hívott szám jelenleg nem kapcsolható...
beküldve: 2011-08-22 11:23:44
(#55) UCHIHA ITACHI, ha még lenne olyan, aki esetleg nem tudná
"We fear that which we cannot see"
beküldve: 2011-08-22 09:49:41
(#54) Moderátor
Elkéne tüntetni egy tök fejet. Szerintem mindenki így gondolja.Szerintem könnyen megtalálod hogy kit.
Elkéne tüntetni egy tök fejet. Szerintem mindenki így gondolja.Szerintem könnyen megtalálod hogy kit.
beküldve: 2011-08-22 01:23:30
(#53) Figyumár...Van egy idiótánk....nem kéne valamit csinálni vele????? Nagytesó....
Az ember igazi természete szemmel nem látható...
beküldve: 2011-04-01 21:11:35
(#52) Ha az elmúlt egy-két hónapban valaki találkozott a fórumon valamilyen zavaró jelenséggel (természetesen a fórummal összefüggésben), ami azóta sem nyert orvoslást, az kérem jelezze itt is.
Barátod a Google és a fórumszabályzat (http://mangafan.hu/forum/topic/50/1#244)
beküldve: 2010-06-27 03:29:20
(#51) Stílusparódia x'D Inkább kölcsönzés. De mit tegyen az, akinek egyszerűen nincs sajátja, most mondjátok meg? Nem, áh, viccelek.
Ez bizony egy icipicit nagyon elnéző volt.
Szórakoztató? Az meg lesz.
*epic foreshadowing*
Áh, viccelek. De magas labda ez.
Ez bizony egy icipicit nagyon elnéző volt.
Szórakoztató? Az meg lesz.
*epic foreshadowing*
Áh, viccelek. De magas labda ez.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2010-06-27 02:55:20
(#50) Mivel az elmúlt egy órát a Társalgó rendbetételével kellett töltenem, hogy úgy nagy vonalakban kulturált fórumtémára emlékeztessen, ezért nyomatékosan megkérnék minden kedves fórumozót, hogy a tömeges stílusparódiáktól, még ha azokat oly' találónak is érzik, tartózkodjanak!
Valamint arra is megkérnélek titeket, hogy ha valakivel vagy valamelyik hozzászólásával, hozzászólásaival érzésetek szerint komoly (értsd: azonnali/gyors moderálást kívánó) baj van, azt itt is jelezzétek, mert ez a legbiztosabb módja!
További békés, hasznos és szórakoztató fórumozást kívánok mindenkinek:
a Moderátor
Legközelebb esetleg nem lesz kedvem/időm egyenként átszálazni a hozzászólásokat, és megy az egész téma a darálóba.
Valamint arra is megkérnélek titeket, hogy ha valakivel vagy valamelyik hozzászólásával, hozzászólásaival érzésetek szerint komoly (értsd: azonnali/gyors moderálást kívánó) baj van, azt itt is jelezzétek, mert ez a legbiztosabb módja!
További békés, hasznos és szórakoztató fórumozást kívánok mindenkinek:
a Moderátor
Szerk: Moderátor 2010-06-27 02:55:41
beküldve: 2010-06-13 14:42:26
(#49) Vakbél A. itteni munkásságától bizonytalan időre (alkalmasint örökre) elbúcsúztunk. Ha esetleg mégis ismét felbukkanna ő vagy egy hasonló egyed, csak szóljatok bátran és intézkedek.
beküldve: 2010-05-22 19:07:20
(#48) Itt is kitakarítottam.
Írd vissza légyszives a régi Dumizzunk topic címét!
Tiltakozom
MIANEVED?!
beküldve: 2010-04-19 11:14:41
(#46) Kedves Moderátor bácsi!
Írd vissza légyszives a régi Dumizzunk topic címét! Megszoktuk már és amúgyis őstopic(Yaven szavaival élve), sokunknak hiányzik.
köszi!
Írd vissza légyszives a régi Dumizzunk topic címét! Megszoktuk már és amúgyis őstopic(Yaven szavaival élve), sokunknak hiányzik.
köszi!
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
A moderátor betegszabadságon van?
Úgy valahogy...A "moderátor" gombos jelentéseket (úgy látszik) nem mindig kapom meg. Természetesen azonnal intézkedek.