Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
MangaFan.hu >>
Moderálás
beküldve: 2010-03-12 20:01:55
(#42) A moderátor betegszabadságon van?
Jelentettem egy hsz-t amit úgy gondolok hogy jogos lenne törölni. Bár a PS2 chippelése legális, de a hozzá vehető 500Ft-os japán játékok másoltak!
Mivel a kedves moderátor nem törölte az illető hsz-ét felbuzdulva újabb hirdetést adott fel:
"Ha valakit érdekel anime részek eredeti Japán szinkron magyar felirattal(Bleach). De mást is válalok ár: közös megegyezés alapján.
Érdeklödjetek itt: ceepti800@gmail.com"
Gondolom ez sem eredeti, hanem másolt lemezek. Most nem azért de nem kellene az illegalitást megtűrni egy hivatalos kiadó fórumán!
Jelentettem egy hsz-t amit úgy gondolok hogy jogos lenne törölni. Bár a PS2 chippelése legális, de a hozzá vehető 500Ft-os japán játékok másoltak!
Mivel a kedves moderátor nem törölte az illető hsz-ét felbuzdulva újabb hirdetést adott fel:
"Ha valakit érdekel anime részek eredeti Japán szinkron magyar felirattal(Bleach). De mást is válalok ár: közös megegyezés alapján.
Érdeklödjetek itt: ceepti800@gmail.com"
Gondolom ez sem eredeti, hanem másolt lemezek. Most nem azért de nem kellene az illegalitást megtűrni egy hivatalos kiadó fórumán!
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2010-02-11 20:35:12
(#41) beküldve: 2009-08-31 20:46:34
(#40) Mikami:
A mangaajánlós téma ment a süllyesztőbe, az idézetesnek még adok pár hetet a kikupálódásra. Kitiltás ennyiért természetesen nem jár, de máskor nézz körül alaposabban.
Yaven:
Aizen:
További békés, hasznos és szórakoztató fórumozást kívánok mindenkinek
a Moderátor
A mangaajánlós téma ment a süllyesztőbe, az idézetesnek még adok pár hetet a kikupálódásra. Kitiltás ennyiért természetesen nem jár, de máskor nézz körül alaposabban.
Yaven:
mindig az ex-trollok a leghangosabbak
Milyen igaz! Aizen:
írta a kedves moderátor, hogy nyugodtan írhatunk, ha szerintünk az a topic fölösleges. Jó, lehet, hogy a három nap nem volt túl jó ötlet. -.- 5-öt kellett volna mondani.
Kedves Aizen, nem hiszek a cserépszavazásban és a lincselésben - és lássuk be, neked is jobb, ha a felesleges téma megnyitása szintű dolgokért nem jár pihenőidő a kispadon. További békés, hasznos és szórakoztató fórumozást kívánok mindenkinek
a Moderátor
Barátod a Google és a fórumszabályzat (http://mangafan.hu/forum/topic/50/1#244)
Szerk: Moderátor 2009-08-31 20:46:48
Igen, nos nem én vagyok a moderátor, de, írta a kedves moderátor, hogy nyugodtan írhatunk, ha szerintünk az a topic fölösleges. Jó, lehet, hogy a három nap nem volt túl jó ötlet. -.- 5-öt kellett volna mondani.
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2009-08-28 13:00:05
(#38) Hát akkor bocs annak akit megsértettem, legközelebb megnézem ha nyitok topikot ( vagy inkább nem nyitok mert abból csak baj lesz )
a gyalog-rászokó javítást viszont észrevettem, (pont az előző hsz-el lettem rászokó >=D
amúgy ha az én duplapostomra gondolsz az nem direkt volt, csak rossz a net
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
Szerk: Shaun 2009-08-28 13:02:49
De muszáj szinte leordítani az embert csak azért mert rossz topikot nyitott? Mert csak az addikt gyanúson fölüli emberek lehetnek a májerek ...
Senki nem ordított (na mondjuk Aizen a 3 nap kitiltással kicsit túlzásba vitte, de hát tudjuk, hogy mindig az ex-trollok a leghangosabbak --bocs Aizen^^). Nem azzal van a gond, hogy még csak 'Rászokóban' vagy, hanem hogy új topicokat nyitsz ahelyett, hogy mondjuk elolvasnád a fórumszabályzatot, meg a Moderálás topic első h.sz.-ait. Magyarán nem ismered a szabályokat --> pl. nem kéne duplapostolni. Ezt azért írom le, mert ahogy minden más közösség, ez is szabályok szerint működik. Ha ezeket nem tartod be, akkor ne csodálkozz, ha beszólunk.
Szerk: Yaven 2009-08-28 12:57:40
beküldve: 2009-08-28 12:40:32
(#35) Jó akkor bocs nem tudtam ...
De muszáj szinte leordítani az embert csak azért mert rossz topikot nyitott? Mert csak az addikt gyanúson fölüli emberek lehetnek a májerek ...
Légyszives még 100-an írják be hogy:
úristen mekkora hülyeség ez azonnal zárjátok be tiltsátok ki aki csinálta, ezer ilyen van már, semmi értelme, takarodjon aki megcsinálta -_-
Szerk: Shaun 2009-08-28 12:41:52
beküldve: 2009-08-28 12:37:13
(#34) Tényleg totálisan felesleges az a topic. Nemcsak, hogy létezik már egy hasonló, de lehetetlen bele nem offot írni. Mármint mégis hogyan kéne ajánlani? Vedd meg ezt, mert ez jó/király/érdekes/szép ? Persze, mindenki beírhatná oda a kedvenc mangáját, de akkor megint ott tartana a "kezdő", hogy válasszon az összes közül, mert mindegyiket ajánlja valaki.
Ha vkinek ilyen problémája van és mindenképp más ajánlását akarja kérni, menjen a Dumizzunk topicba.
Ha vkinek ilyen problémája van és mindenképp más ajánlását akarja kérni, menjen a Dumizzunk topicba.
Szerk: Yaven 2009-08-28 12:56:46
Ezt kikérem magamnak !
Lehet hogy szerinted értelmetlen, szerintem nem az, és szerencsére nem te vagy a moderátor, úgyhogy csak ne irogasd hogy 3 nap kitiltás érdemel. Ha engem kérdezel te is annyit érdemelsz...
a Topik pedig nem értelmetlen csak máshogy kell nézni, ennyi...
a legutóbb olvastam, ilyen volt pedig teljesen más téma, már ne is haragudj...
Nem kell minden neked nem tetsző topikot lehúzni -_- amúgy szerintem a "fölöslegesnél is fölöslegesebb" a teljes kiemelt betűkkel való írás, hogy én is mondjak valami neked nem tetszőt ...
szerk: és ahogy látom másoknak nincs vele túl nagy baja...
Lehet hogy szerinted értelmetlen, szerintem nem az, és szerencsére nem te vagy a moderátor, úgyhogy csak ne irogasd hogy 3 nap kitiltás érdemel. Ha engem kérdezel te is annyit érdemelsz...
a Topik pedig nem értelmetlen csak máshogy kell nézni, ennyi...
a legutóbb olvastam, ilyen volt pedig teljesen más téma, már ne is haragudj...
Nem kell minden neked nem tetsző topikot lehúzni -_- amúgy szerintem a "fölöslegesnél is fölöslegesebb" a teljes kiemelt betűkkel való írás, hogy én is mondjak valami neked nem tetszőt ...
szerk: és ahogy látom másoknak nincs vele túl nagy baja...
Szerk: Shaun 2009-08-28 11:52:04
beküldve: 2009-08-28 10:39:15
(#30) Kedves Moderátor Úr!
Egyre több a fölösleges topic, ami kiszúrja a szemem és tényleg, annyira értelmetlen, hogy nem találok szavakat. Két topicot is szeretném ha lezárná, mert ha én lennék a Moderátor, törölném a topicot, aki létrehozta meg minimum 3 nap kitiltást kap. Meg valami hozzászólás-megszabás, hogyha XY szónál kevesebbet írsz, kapsz valami figyelmeztetést vagy valami ilyesmi. Szóval itt az első [Link], ez szerintem totál fölösleges, erre ott van a "Legutóbb olvastam, ilyen volt", mert az illető belenéz, azt mondják, hogy ez jó, akkor megy, megveszi, kész. Itt a másik [Link], a Manga témába kéne egy "Minden ami Manga", tehát kedvenc: idézetek, karakterek, részletek, mangák, stb. (Szintén ezt kéne az Anime témánál.) Szerintem ezek a topicok, fölöslegesnél, fölöslegesebbek. Válaszát várom!
Megértését pedig köszönöm!
Egyre több a fölösleges topic, ami kiszúrja a szemem és tényleg, annyira értelmetlen, hogy nem találok szavakat. Két topicot is szeretném ha lezárná, mert ha én lennék a Moderátor, törölném a topicot, aki létrehozta meg minimum 3 nap kitiltást kap. Meg valami hozzászólás-megszabás, hogyha XY szónál kevesebbet írsz, kapsz valami figyelmeztetést vagy valami ilyesmi. Szóval itt az első [Link], ez szerintem totál fölösleges, erre ott van a "Legutóbb olvastam, ilyen volt", mert az illető belenéz, azt mondják, hogy ez jó, akkor megy, megveszi, kész. Itt a másik [Link], a Manga témába kéne egy "Minden ami Manga", tehát kedvenc: idézetek, karakterek, részletek, mangák, stb. (Szintén ezt kéne az Anime témánál.) Szerintem ezek a topicok, fölöslegesnél, fölöslegesebbek. Válaszát várom!
Megértését pedig köszönöm!
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Moderátor 2009-08-31 20:39:36
Yondaime-sensei ??? Ahhh... szegénykém.
Ez az aláírás olyan zseniális, mint az aki kitalálta.<<<<vagyis én
Azért nem teszek közzé ilyen listát, mert elég dinamikusan változik. De hogy ne hagyjam teljes bizonytalanságban a fórumozókat, itt van azok listája, akik elég közel vannak már a komolyabb szankciókhoz: Yondaime-sensei és Micsi. A többiek kezdenek kikupálódni, bár azért akinek majdnem minden hozzászólását szerkesztenem kell, az igazán összekaphatná magát.
Barátod a Google és a fórumszabályzat (http://mangafan.hu/forum/topic/50/1#244)
beküldve: 2009-08-14 09:39:27
(#27) A fórumozók "büntetőpontjait" lehet valahollátni, vagy csak a modi dönti el hogy éppen mikor telik be a pohár? Mertjó lenne valami egységes szblyzat ezzel kapcoslatban.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2009-08-10 21:37:01
(#26) Körülnéztem a fórumon és találtam egy felesleges topicot. Még pedig a következőt: [Link] Ezt azért tartom fölöslegesnek, mivel erre elég a Kedvenc szereplőd topic ([Link]) és ez hamarabb is jött létre.
,,Hitler fején ugrálok!"