Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Melyik Mangát szoktad olvasni?
Tégy úgy. Mondjuk kétséges, hogy a legtöbbeknek bejön, de nekem azonnal belopta magát a szívembe, szóval van biztosan esélye másoknál is.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
Na a Teppunak is utána kell néznem
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2010-02-11 21:00:24
(#21) OMGWTF.. Másfél éves topic. Mindegy.
A Fairy Tail, az valóban csodálatos egy manga. Csak nagyon sokáig semmi jelentőségteljes nem történik és eleinte zavart a sok nagy mell folytonos jelenléte. Maga a történet majd valahol 90 chapter környékén indul be. 50 körül, az gondolom Phantom Arc? Yubia, szerelmem..X3
Én mostanában a Teppu-n ámuldozok. Vagyis csak ámuldoznék, de nem tehetem, mert a csapat, akik fordítják nyelvi problémákba ütköztek. MMA-ról szól, meg egy nagyon magas lányról, aki nagyon unatkozik (Nem Desznót, sem Lovely Complex). És nem mellékesen a gonoszmosolya kísértetiesen hasonlít Alucard-szamáéra. Grafikailag pedig olyan over-the-top a manga, hogy még 20-30 éves tapasztalattal rendelkező mangakák is megirigyelnék azt.
A Fairy Tail, az valóban csodálatos egy manga. Csak nagyon sokáig semmi jelentőségteljes nem történik és eleinte zavart a sok nagy mell folytonos jelenléte. Maga a történet majd valahol 90 chapter környékén indul be. 50 körül, az gondolom Phantom Arc? Yubia, szerelmem..X3
Én mostanában a Teppu-n ámuldozok. Vagyis csak ámuldoznék, de nem tehetem, mert a csapat, akik fordítják nyelvi problémákba ütköztek. MMA-ról szól, meg egy nagyon magas lányról, aki nagyon unatkozik (Nem Desznót, sem Lovely Complex). És nem mellékesen a gonoszmosolya kísértetiesen hasonlít Alucard-szamáéra. Grafikailag pedig olyan over-the-top a manga, hogy még 20-30 éves tapasztalattal rendelkező mangakák is megirigyelnék azt.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
Szerk: Nakamura-san 2010-02-11 21:05:57
beküldve: 2010-02-11 20:36:23
(#20) Mivel a Tenjou Tenge vol.13 már rég elvesztette a "szűzességét",így most a Dogs vol.1-et olvasgatom.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2010-02-11 20:30:37
(#19) na jou..akko vitat abbahagyni..
s mindenki bexel a topicrol..
en most nemteg fogtam neki a fairy tail..
mar valahol 50 fejezet felett vaok ..s naon xuper!!
s mindenki bexel a topicrol..
en most nemteg fogtam neki a fairy tail..
mar valahol 50 fejezet felett vaok ..s naon xuper!!
“I scream, you scream, we all scream for Non-Fat Tofutti Rice Dreamsicles! ” :P
beküldve: 2008-07-07 19:58:16
(#18) Ha jól tudom, Admin vagy Moderátor (amelyik törli az ilyesmiket) a héten felnéz ide, aztán lesz itt olyan ihaj-csuhaj.
beküldve: 2008-07-07 11:58:24
(#17) najó! ez a topic szépen átfejlődik vita topikká!
Szerintem nem véletlenül.
Jó... erre is van külön topik
Te most átmentél hivatalos mangafan trollba pazdet? :) Jó szavad már semmihez sincs.
1. Mi az hogy már? *emlékszik ő cifrábbakra is*
2. Esetleg egy erre járó admin/moderátor/stb bezúzhatná a topikot (a létrehozót egyelőre még nem hiszem, hogy szükséges volna).
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
De hülye topik cím
"Melyik mangát szoktad olvasni?"
A Death Note-ot olvasom, mert a Narutoba csak a képeket nézegetem...
hmm... érdekes egyszer tudsz olvasni máskor nem. nagyon érdekes!!!!
"Ban-Kai! Ten sa Zangetsu,,
beküldve: 2008-06-27 23:59:23
(#13) beküldve: 2008-06-27 22:07:41
(#12) De hülye topik cím
Someday the Dream will End
beküldve: 2008-06-27 20:28:57
(#11) beküldve: 2008-06-27 13:30:54
(#10) Már három ehhez hasonló topic van. Nem ártana néha szétnézni:
Kedvenc mangáim - és miért
Mit szeretsz egy adott mangán?
Legutóbb olvastad, ilyen volt
Kedvenc mangáim - és miért
Mit szeretsz egy adott mangán?
Legutóbb olvastad, ilyen volt
Még aztis irhatod hogy mi a kedvenc Mangád!
Inkább nem. Helyette feltennék 2 kérdést:
1. Miért kellett létrehozni ezt a felesleges topicot?
2. Miért írod a ,,manga"-t nagybetűvel?
Találgass!
"Ban-Kai! Ten sa Zangetsu,,