ENJOY-ANIME: happy day :))))))))))))
GANIMA: Jaj jó volt a VK 4.kötete, nagyon tetszett ^^ már várom az 5.kötetet x)
MARTINA: :))) nagyon örülök :))) most érkezett meg a futár és hozta a csomagot :)) nagyon szépen köszönöm <3
STORM BABY: Viszlát!:D
SHIRUBA: Ccc! Te reménytelen kis fruska:) Nem baj, én mindig itt leszek Neked:D Puszi, Baby!
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Legutóbb olvastad, ilyen volt
beküldve: 2012-02-10 21:10:26
(#441) Jelenleg is a Franken Fran-t olvasom, és most vettem észre benne, egy utalást, a kedvenc írómra, Stephen King-re.
Az egyik fejezetben egy színésznő van, aki az egyik képen vadnyugati gúnyában, két pisztollyal, rózsával a szájában pózol (női Roland Deschain?
).
Aki ismeri a Setét torony sorozatát Kingnek (mint én), annak egyből leesett a kép. Szerintem nagyon poén.
Íme a kép:
[Link]
Az egyik fejezetben egy színésznő van, aki az egyik képen vadnyugati gúnyában, két pisztollyal, rózsával a szájában pózol (női Roland Deschain?
).Aki ismeri a Setét torony sorozatát Kingnek (mint én), annak egyből leesett a kép. Szerintem nagyon poén.
Íme a kép:
[Link]
1st rule is: The laws of Germany. 2nd rule is: Be nice to mommy. 3th rule is: Don't talk to commies. 4th rule is: Eat kosher salamies.
beküldve: 2011-11-14 17:33:45
(#440) És amikor már meg vagyok róla győződve, hogy a legmagasabb THC ng/ml arány Hirano vérében van.
Akkor jövök rá, hogy mégsem olvastam minden elérhetőt Junjitól.
Nincs az a fej ami leírná azt amit épp érzek.
MIT SZÍVSZ EMBER
Szóval ez a Face Burglar gyűjteménye van neki. És ez. Ez olyan. Más.
Junji, miért vagy ennyire más.
És azt uolsó sztorit mégcsak el sem olvastam. Ezután a My dear ancestors után kell egy kis nyugalom.
Akkor jövök rá, hogy mégsem olvastam minden elérhetőt Junjitól.
Nincs az a fej ami leírná azt amit épp érzek.
MIT SZÍVSZ EMBER
Szóval ez a Face Burglar gyűjteménye van neki. És ez. Ez olyan. Más.
Junji, miért vagy ennyire más.
És azt uolsó sztorit mégcsak el sem olvastam. Ezután a My dear ancestors után kell egy kis nyugalom.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2011-08-01 20:42:29
(#439) Legutóbb a Vampire knight-ét olvastam és nagyon tetszett
A rajzolás tetszett a története is elég jó volt. Szóval imádom!!! Alig várom a 2 kötetet
A rajzolás tetszett a története is elég jó volt. Szóval imádom!!! Alig várom a 2 kötetet
"Tőled jobban senki nem utálja a vámpírokat, mégis több vérre van szükséged, mint bármelyik más vámpírnak. Azt hiszem, te vagy a legvámpíribb közülünk"
Szerk: Yuuki vampire *-* 2011-08-01 21:26:23
beküldve: 2011-07-14 18:11:22
(#438) Legutóbb a Godchild-ot olvastam el. Őszintén szólva amikor a rajzolását megláttam, nem voltam abban sem biztos, hogy egyáltalán beleszeretnék kezdeni, de ha már kölcsönkértem az első 2 kötetét, gondoltam nem adom vissza úgy, hogy bele sem pillantottam... Aztán úgy döntöttem beleolvasok.. A sztori hamar magával ragadott, és idővel hozzá szoktam a rajzolásához is. (Azt azért szeretném leszögezni, hogy az alapján ahogy én most leírom úgy tűnik mintha borzasztó lenne a rajzolása, pedig nem vészes, csak én vagyok válogatós.. ^^") A manga 8 kötetes, de van még amúgy előtte is 5 kötet Count Cain néven, ez az előzményeket mondja el. Az előzményeket nem olvastam el, de nem is volt rá szükség, mert teljesen érthető azok nélkül is.
Aztán elkértem a maradék 6 kötet is, amit 2 nap alatt felfaltam, az utolsó 4 kötetet pedig szünet nélkül egymás után olvastam el...
Sejtettem mi lesz a vége főleg a 7. kötetnél vált számomra nyilvánvalóvá, úgyhogy a 7. kötetet és a 8.-at végig ilyen fejjel olvastam -->
És annak ellenére, hogy fel voltam készülve a végére, az utolsó chaptert sírva olvastam végig
Aztánmég 4-szer elolvastam a végét, hátha máshogy alakul, de sajnos mindig minden pont ugyanúgy történt..
xD (Ennél többet nem is mondok, nem akarok nagyon spoilerezni, hátha valaki el szeretné olvasni.)
Nagyon ajánlom mindenkinek, nekem anniyra tetszett, hogy eldöntöttem meg is fogom venni, a vége ellenére is
Aztán elkértem a maradék 6 kötet is, amit 2 nap alatt felfaltam, az utolsó 4 kötetet pedig szünet nélkül egymás után olvastam el...
Sejtettem mi lesz a vége főleg a 7. kötetnél vált számomra nyilvánvalóvá, úgyhogy a 7. kötetet és a 8.-at végig ilyen fejjel olvastam -->
És annak ellenére, hogy fel voltam készülve a végére, az utolsó chaptert sírva olvastam végig
Aztánmég 4-szer elolvastam a végét, hátha máshogy alakul, de sajnos mindig minden pont ugyanúgy történt..
xD (Ennél többet nem is mondok, nem akarok nagyon spoilerezni, hátha valaki el szeretné olvasni.)Nagyon ajánlom mindenkinek, nekem anniyra tetszett, hogy eldöntöttem meg is fogom venni, a vége ellenére is
"But... I'm a werewolf, you know!" "Yes I know, so what about it?"
beküldve: 2011-06-15 20:02:16
(#437) Én az Ao Haru Ride-ot olvasom(ez most futó manga,eddig 5 fejezettel angolul)majdnem olyan,mint egy szokásos shoujo manga de végülis igazán szórakoztatónak tűnik eddig....tipikus népszerű pasi,kevésbé népszerű lány némi gyerekkori szerelemmel. a rajzolása meg + pont. eddig 10/7
"I wonder ...if my existence can be forgiven?"
beküldve: 2011-06-15 19:41:46
(#436) Most a Pieta-t olvasom. A rajzolás szánalmas (vagyis nekem egy pár elemet eltekintve nem naon jön be), a story viszont tetszik. Akit érdekel, h miről szól az itt megtekintheti.
"A hűség a legkegyetlenebb béklyó"
Szerk: Cari-san 2011-06-15 19:44:46
beküldve: 2011-04-17 11:18:52
(#435) Legutóbb a Claymore-t olvastam a 113. részig. Jó volt meg minden, nekem naon tatszett.
Nekem csak annyi gondom volt az egésszel h a kedvenc karaktereim majdnem az összes meghalt a végére v legalábbis naon úgy néz ki
(bár ez egyéni dolog, hiszen mindenkinek más a kedvence).
Nekem csak annyi gondom volt az egésszel h a kedvenc karaktereim majdnem az összes meghalt a végére v legalábbis naon úgy néz ki
(bár ez egyéni dolog, hiszen mindenkinek más a kedvence)."A hűség a legkegyetlenebb béklyó"
Szerk: Cari-san 2011-04-17 11:20:05
beküldve: 2011-04-11 17:58:01
(#434) Legutóbb a Deep Love - Ayu no Monogatari-t olvastam.Először is mivel ecchi csak az olvassa el akinek nincs vele baja.Másodszor számomra egy szívszorító dráma volt,főleg a vége...Szomorú történet de nagyon szép :) Megszerettem az első fejezet után.
A grafikája nagyon tetszik,a történet néhol nem érthető,de a lényeget lehet érteni.Nekem valahogy megváltozott utána a világnézetem ahogy elolvastam.
A grafikája nagyon tetszik,a történet néhol nem érthető,de a lényeget lehet érteni.Nekem valahogy megváltozott utána a világnézetem ahogy elolvastam.
Miya^^Neko-chan^^
beküldve: 2011-03-19 21:10:41
(#433) Nekem a borítóról ítélve meg a történet így: wtf?xD de aztán végülis elolvastam ^^
Miya^^Neko-chan^^
Én is nemrég olvastam. Nekem is bejött.
Beautz pop szintén,mondjuk nekem az első perctől tetszett :P
Beautz pop szintén,mondjuk nekem az első perctől tetszett :P
NEm sírok ezek a boldogság édes cseppjei...
beküldve: 2011-03-19 20:54:24
(#431) Én legutóbb a Moe Kare!-t olvastam és imádom *w* Az eddigi legeslegjobb manga amit olvastam! Kis ecchi van benne de nem vészes.A történetről eleinte az volt a benyomásom hogy hülyeség (mint a Beauty Pop-ról de azt is imádtam) ,ám mikor már a 2.kötetet olvastam nem bírtam leállni...2nap alatt kiolvastam mind a 7kötetet>.<
Szerintem nagyon jó,főleg lányoknak mert shoujo meg romantika és tele van helyes pasikkal :3
Csak ajánlani tudom!^^
Szerintem nagyon jó,főleg lányoknak mert shoujo meg romantika és tele van helyes pasikkal :3
Csak ajánlani tudom!^^
Miya^^Neko-chan^^
Igazából még mindig nem fejeztem be, de így igaz...:P Mostmár kíváncsi vagyok ki a farkas...
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2011-10-07 13:09:20
Yoshiki Tonogai-Doubt Értékelés később/10
Még nem értem a végére, de nem rossz ha valaki szereti a thriller mangákat....Én mondjuk nem, de ez kivételesen tetszett... A grafika szerintem jól kidolgozott, a történet pedig érdekes. Különösen tetszik,hogy valós emberi érzések jelennek meg benne...Többnyire :P
Még nem értem a végére, de nem rossz ha valaki szereti a thriller mangákat....Én mondjuk nem, de ez kivételesen tetszett... A grafika szerintem jól kidolgozott, a történet pedig érdekes. Különösen tetszik,hogy valós emberi érzések jelennek meg benne...Többnyire :P
nagyon szerettem régen ezt a mangát =D ami pedig a legjobb benne,hogy sok fordulat van benne ,aminek a legtöbbjére tényleg nem számítana az ember.
"I wonder ...if my existence can be forgiven?"
beküldve: 2011-03-19 20:11:04
(#428) Our happy time...15*/10
A rajzolás: gyönyörű, kifejező.
A történet: Hát...szomorú...Annyira tetszik. A jellemfejlődés gyors mégsem zavaró, az érzelmek meg...hmmm....kuszák(?)
Nekem személy szerint nagyon tetszett.Végig sírtam az egészet, szóval aki nem szereti a szomorú történeteket annak nem ajánlom...
A rajzolás: gyönyörű, kifejező.
A történet: Hát...szomorú...Annyira tetszik. A jellemfejlődés gyors mégsem zavaró, az érzelmek meg...hmmm....kuszák(?)
Nekem személy szerint nagyon tetszett.Végig sírtam az egészet, szóval aki nem szereti a szomorú történeteket annak nem ajánlom...
Asszem ezt a hétvégét beáldozom a depizésre. Most tervezem megnézni a Ha eljön Joe Black-et...
beküldve: 2011-03-19 19:49:58
(#427) heheheh, Pandora Hearts
Hát meg kell hogy mondjam, eléggé érdekes darab. Valami alternatív világban-korban játszódik az egész, kb. a 18-19. század közé lehetne belőni, és a ruhák is ilyesfajta hibridek, de az egészet igazán sehova se lehet kötni. Viszont legalább szép... ez a lényeg. Az eleje elég unalmas, mivel az animével kezdtem (ami kb. az első 24 fejezet feldolgozása) nem tudott túl sok újat mutatni, azon kívül persze, hogy ez fekete-fehér. Azért szerintem összességében nem szar manga. A szereplőink biztosan haladnak az egyenlőre kiszámíthatatlan végzet felé, azt az egyetlen tényt kivéve, hogy Oz a végén az Abyss fenekén végzi majd. (Ha a kissé gyatra angoltudásommal jól vettem ki, azt csak az animeváltozatban találták ki, hogy Alice is megy vele, a contractor egyedül zuhan) Az egyetlen ami eléggé zavart a sztori alatt, az az, hogy az alapszituációnak megadott gyenge-kímélni-kell-kinyírhat ják és az erős-határozott-védjükmagunk -vagyegymást szituációt az eddig megjelent fejezetek kb. felétől úgy ahogy van felborogatják, és Oz kerül a harcoló fél szerepébe. És Alice-t védi foggal körömmel. Aki sír. Na jó, csak párszor. De ez akkor is rohadt idegesítő. Meg az is, hogy ha ez elvileg shounen, akkor mi van azokkal az erősen BL-gyanús jelenetekkel Oz és Raven között...? Bár ez a mangában nem kap akkora hangsúlyt mint az animében, szerencsére. Viszont összességében tényleg nem olyan elviselhetetlen, bár inkább shoujo-belűeknek ajánlanám, úgy talán tűrhetőbb.
Viszont azt várjuk hogy az eddig megjelenteket is animésítsék...
Hát meg kell hogy mondjam, eléggé érdekes darab. Valami alternatív világban-korban játszódik az egész, kb. a 18-19. század közé lehetne belőni, és a ruhák is ilyesfajta hibridek, de az egészet igazán sehova se lehet kötni. Viszont legalább szép... ez a lényeg. Az eleje elég unalmas, mivel az animével kezdtem (ami kb. az első 24 fejezet feldolgozása) nem tudott túl sok újat mutatni, azon kívül persze, hogy ez fekete-fehér. Azért szerintem összességében nem szar manga. A szereplőink biztosan haladnak az egyenlőre kiszámíthatatlan végzet felé, azt az egyetlen tényt kivéve, hogy Oz a végén az Abyss fenekén végzi majd. (Ha a kissé gyatra angoltudásommal jól vettem ki, azt csak az animeváltozatban találták ki, hogy Alice is megy vele, a contractor egyedül zuhan) Az egyetlen ami eléggé zavart a sztori alatt, az az, hogy az alapszituációnak megadott gyenge-kímélni-kell-kinyírhat ják és az erős-határozott-védjükmagunk -vagyegymást szituációt az eddig megjelent fejezetek kb. felétől úgy ahogy van felborogatják, és Oz kerül a harcoló fél szerepébe. És Alice-t védi foggal körömmel. Aki sír. Na jó, csak párszor. De ez akkor is rohadt idegesítő. Meg az is, hogy ha ez elvileg shounen, akkor mi van azokkal az erősen BL-gyanús jelenetekkel Oz és Raven között...? Bár ez a mangában nem kap akkora hangsúlyt mint az animében, szerencsére. Viszont összességében tényleg nem olyan elviselhetetlen, bár inkább shoujo-belűeknek ajánlanám, úgy talán tűrhetőbb.Viszont azt várjuk hogy az eddig megjelenteket is animésítsék...
...Amikor Eliot bedurvul a Humpty Dumpty miatt és mindenkit elkezd gyilkolászni, abból nagyon fasza amv-t lehetne csinálni mondjuk Marilyn Manson Resident Evil-es JointoVicz-es mixére *-* Szinte már látom magam előtt X3 És még mehetne bele egy kis olyan adalék is, amikor Oz szórakozik b-rabbit kaszájával... úgy teljes lenne az egész. Meg egy kis Break-féle harcjelent is jöhet, amikor keresztülszúrja Zwei-t~~~ Meg Lily. Na de hagyjuk, akit érdekel majd elolvassa magának, és majd tudni fogja, miről van szó XD
Baromság lenne azt mondani, hogy én nem szoktam hülye dolgokat összehordani hogyha rossz passzban vagyok. De ezeket kéretik elnézni nekem. Még kicsi csíra vagyok. De hát egy napon minden kicsi csírából nagy gyökér lesz... És én olyan közel vagyok ehhez, hogy az már ilyesztő