![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_login.jpg)
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_kozosseg.jpg)
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_shoutbox.jpg)
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_invite.jpg)
Legutóbb olvastad, ilyen volt
beküldve: 2009-08-27 10:08:44
(#342) Amit legutóbb olvastam az a Hellsing 10. része németül =)
igazán nagyon jó volt, és jöhetne már magyarul is ( de egyenlőre az 5. résszel is megelégszem )
igazán nagyon jó volt, és jöhetne már magyarul is ( de egyenlőre az 5. résszel is megelégszem )
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
elviseltem volna, ha az egyik történet nem teljesen happy end-re fejeződik be.
A Grimm mesék már csak ilyenek.
![](/var/images/emotions/03.png)
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2009-08-26 11:36:57
(#340) Grimm-mesék manga 1. kötetét olvastam mostanság. Kissé csalódás volt számomra az első 4 fejezet, mert több fordulatot és csavart vártam volna a történetekbe. Ez nyilván a rövid terjedelem miatt nem valósult meg, de azért mondjuk elviseltem volna, ha az egyik történet nem teljesen happy end-re fejeződik be.
A két fivér viszont nagyon tetszett; sok jó ötlet volt benne, és itt a szereplők -főleg az állatok- tényleg "mangásan" viselkedtek (ez még a Piroska és a farkasra volt igaz kisebb mértékben). A kedvencem a hódlány!
![](/var/images/emotions/01.png)
![](/var/images/emotions/14.png)
Nem de láttam már ö...
Ez az aláírás olyan zseniális, mint az aki kitalálta.<<<<vagyis én
Szerk: Lawliete 2009-08-25 21:30:42
beküldve: 2009-08-25 21:27:50
(#338) Ez az aláírás olyan zseniális, mint az aki kitalálta.<<<<vagyis én
beküldve: 2009-08-25 21:10:08
(#336) Én most a Káosz kapui 1-et olvastam és nagyon teccett !!!!
De most inkább arra fokuszálok h megvegyem A vízisten menyasszonya 2-őt !!!!
De most inkább arra fokuszálok h megvegyem A vízisten menyasszonya 2-őt !!!!
beküldve: 2009-08-25 20:38:16
(#335) Én nekem a Conon Lawliet a Annyira király vagy egyet ajánlotta,amin gondolkoztam a megvettem s tetszett.Főleg az egyik csavar.Ott a Conon még a második kötetét is megvettem.VÁr az nem olyan jó de fokozódnak még úgy az események.
^^Usagi Tsukino^^
Valaki mondjon egy jó manga könyvet lécci!
Elöre is köszi
Elöre is köszi
Ruróni kenshin. Dramacon. Rémmetró.
beküldve: 2009-08-25 18:30:05
(#333) Ruróni Kensin 1. kötet:
Nem akartam megvenni, mert alapból nem érdekelnek a szamurájos témák, meg az a 28 kötet is elég rémisztő. De aztan azt hiszem a Mondoban volt egy mangamelléklet belőle, és teljesen magával ragadott mind a stílusa, mind a rajzolása.
Most pedig megvettem a kötetet, az unalmas buszúton pedig ezt olvasgattam. Pozitív csalódás. Magával ragadott, nem tudtam letenni... Mangával ilyen még nem fordult elő. Hihetetlen, hogy ennyire jó! A 28 kötetet még így is sokallom, főleg a pénztárcám, mégis muszáj lesz megvennem az összeset.
Nem akartam megvenni, mert alapból nem érdekelnek a szamurájos témák, meg az a 28 kötet is elég rémisztő. De aztan azt hiszem a Mondoban volt egy mangamelléklet belőle, és teljesen magával ragadott mind a stílusa, mind a rajzolása.
Most pedig megvettem a kötetet, az unalmas buszúton pedig ezt olvasgattam. Pozitív csalódás. Magával ragadott, nem tudtam letenni... Mangával ilyen még nem fordult elő. Hihetetlen, hogy ennyire jó! A 28 kötetet még így is sokallom, főleg a pénztárcám, mégis muszáj lesz megvennem az összeset.
![](/var/images/emotions/02.png)
beküldve: 2009-08-25 18:06:42
(#332) Én legutóbb a Death Note 4. részét olvastam. Nagyon állat volt! Már nagyon vártam az ötödik részt!
Ha boldog akarsz lenni, tűzz ki magad elé bármilyen célt, csak egyet ne: a boldogságot! >>www.koanbe-motyoi.gportal.hu<<
Valaki mondjon egy jó manga könyvet lécci!
Elöre is köszi
Elöre is köszi
Naruto vagy esetleg Chrno Crusade!
Flame of Recca (japán név: Rekka no Hono/
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Szerk: Moderátor 2009-08-26 22:47:06
beküldve: 2009-08-25 17:14:15
(#329) A rurókenre gondoltam. Én legutóbb az annyira király vagy! -ot olvastam az 1-2-őt nagyom jó lehet már olvastam régebben elvégre fent volt mangazinon. Sikerült beszereznem a Dharma 1-et éd a Keretbe zárt világ 1-2-őt eléggé félrevezető a második rész. Voltak bennünk jók és számomra annyira nem bejöbős sztorik vagy rajzolás de a történetbe vagy a rakzolásba mindíg beleszerettem.