ENJOY-ANIME: happy day :))))))))))))
GANIMA: Jaj jó volt a VK 4.kötete, nagyon tetszett ^^ már várom az 5.kötetet x)
MARTINA: :))) nagyon örülök :))) most érkezett meg a futár és hozta a csomagot :)) nagyon szépen köszönöm <3
STORM BABY: Viszlát!:D
SHIRUBA: Ccc! Te reménytelen kis fruska:) Nem baj, én mindig itt leszek Neked:D Puszi, Baby!
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Legutóbb olvastad, ilyen volt
beküldve: 2009-08-25 21:10:08
(#336) Én most a Káosz kapui 1-et olvastam és nagyon teccett !!!!
De most inkább arra fokuszálok h megvegyem A vízisten menyasszonya 2-őt !!!!
De most inkább arra fokuszálok h megvegyem A vízisten menyasszonya 2-őt !!!!
beküldve: 2009-08-25 20:38:16
(#335) Én nekem a Conon Lawliet a Annyira király vagy egyet ajánlotta,amin gondolkoztam a megvettem s tetszett.Főleg az egyik csavar.Ott a Conon még a második kötetét is megvettem.VÁr az nem olyan jó de fokozódnak még úgy az események.
^^Usagi Tsukino^^
Valaki mondjon egy jó manga könyvet lécci!
Elöre is köszi
Elöre is köszi
Ruróni kenshin. Dramacon. Rémmetró.
Ez az aláírás olyan zseniális, mint az aki kitalálta.<<<<vagyis én
beküldve: 2009-08-25 18:30:05
(#333) Ruróni Kensin 1. kötet:
Nem akartam megvenni, mert alapból nem érdekelnek a szamurájos témák, meg az a 28 kötet is elég rémisztő. De aztan azt hiszem a Mondoban volt egy mangamelléklet belőle, és teljesen magával ragadott mind a stílusa, mind a rajzolása.
Most pedig megvettem a kötetet, az unalmas buszúton pedig ezt olvasgattam. Pozitív csalódás. Magával ragadott, nem tudtam letenni... Mangával ilyen még nem fordult elő. Hihetetlen, hogy ennyire jó! A 28 kötetet még így is sokallom, főleg a pénztárcám, mégis muszáj lesz megvennem az összeset.
Nem akartam megvenni, mert alapból nem érdekelnek a szamurájos témák, meg az a 28 kötet is elég rémisztő. De aztan azt hiszem a Mondoban volt egy mangamelléklet belőle, és teljesen magával ragadott mind a stílusa, mind a rajzolása.
Most pedig megvettem a kötetet, az unalmas buszúton pedig ezt olvasgattam. Pozitív csalódás. Magával ragadott, nem tudtam letenni... Mangával ilyen még nem fordult elő. Hihetetlen, hogy ennyire jó! A 28 kötetet még így is sokallom, főleg a pénztárcám, mégis muszáj lesz megvennem az összeset.
beküldve: 2009-08-25 18:06:42
(#332) Én legutóbb a Death Note 4. részét olvastam. Nagyon állat volt! Már nagyon vártam az ötödik részt!
Ha boldog akarsz lenni, tűzz ki magad elé bármilyen célt, csak egyet ne: a boldogságot! >>www.koanbe-motyoi.gportal.hu<<
Valaki mondjon egy jó manga könyvet lécci!
Elöre is köszi
Elöre is köszi
Naruto vagy esetleg Chrno Crusade!
Te vagy az otthonom a közeledő égbolton, végtelen torony a horizonton.~
Flame of Recca (japán név: Rekka no Hono/
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Szerk: Moderátor 2009-08-26 22:47:06
beküldve: 2009-08-25 17:14:15
(#329) A rurókenre gondoltam. Én legutóbb az annyira király vagy! -ot olvastam az 1-2-őt nagyom jó lehet már olvastam régebben elvégre fent volt mangazinon. Sikerült beszereznem a Dharma 1-et éd a Keretbe zárt világ 1-2-őt eléggé félrevezető a második rész. Voltak bennünk jók és számomra annyira nem bejöbős sztorik vagy rajzolás de a történetbe vagy a rakzolásba mindíg beleszerettem.
beküldve: 2009-08-24 20:52:07
(#327) Most hagytam abba a Death note-ot. Nagyon jó volt.
Az egyik legkedvesebb barátom( aki a növérem is) mutatta meg most a berserket. Eddig tetszik. jól meglett csinálva
Növérem amugy aki esetleg ismeri:Miyu
Az egyik legkedvesebb barátom( aki a növérem is) mutatta meg most a berserket. Eddig tetszik. jól meglett csinálva
Növérem amugy aki esetleg ismeri:Miyu
a gonra gondolsz?
mert szerintem cowábol nem készült anime.a gonból meg nemsokára lesz!
mert szerintem cowábol nem készült anime.a gonból meg nemsokára lesz!
Szerk: Dan 2009-08-19 19:41:48
animébe se hagyd ki
beküldve: 2009-08-19 18:23:08
(#324) ma megjött a cowa! és a gon 2
cowa!hát abban volt minden vérkoala, gyilkos szumós, szellem, 10méteres boszorkány.
gon 2:hát az igennagy bár hazudok ha azt mondom hogy olvastam mert egy betű sem volt benne, inkább csak nézegettem xD(csak a címek és a részek végén az állatbemutatóknál voltak betük bár ott is csak a nevük volt)
de baromi szépen meg volt rajzolva.Én mindkát mangát ajánlom mindenkinek!!!Éljen a kodomo XD
cowa!hát abban volt minden vérkoala, gyilkos szumós, szellem, 10méteres boszorkány.gon 2:hát az igennagy bár hazudok ha azt mondom hogy olvastam mert egy betű sem volt benne, inkább csak nézegettem xD(csak a címek és a részek végén az állatbemutatóknál voltak betük bár ott is csak a nevük volt)
de baromi szépen meg volt rajzolva.Én mindkát mangát ajánlom mindenkinek!!!Éljen a kodomo XD
Szerk: Dan 2009-08-19 18:24:59
Jutaró, Raidzsuta
Ezek a magyarosított nevek fájnak a szemnek...
Én legutóbb a My Balls-t olvastam... amilyen debil a címe, olyan debil a manga is.
Épp ezért az agyhalott eredetiség miatt volt jó olvasmány. Az ajánlója, magyarul:
A világ sorsa egyetlen ember kezében, vagyis pontosabban fogalmazva, heréiben van. Egy elrontott démonűző akció során egy angyal bezárta a Sötétség Úrnőjét Kohta jobb golyójába, megakadályozva az úrnőt, hogy elpusztítsa az emberiséget. A pokolból felküldik Elyset, az ördöglányt, hogy szabadítsa ki az Úrnőt, és elkezdődhessen az Apokalipszis, és ennek egyetlen módja, hogy Kohta elélvezzen. A pokol követeinek sietnie kell, mert harminc nap a határidő...
---
A manga nem hentai, de nem is kerülgetik a témát. A kényes dolgok egyszerűen nincsenek megmutatva vagy megrajzolva. Jópofa ecchi.
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2009-08-05 09:14:56
(#322) én a kensin hatot olvastam tegnap.jó volt csak az a baj hogy szegény Jutaró sorsa így alakult
jah és raidzsútában meg csalódtam kicsit azt hittem ö egy erös ellenség lesz.
jah és raidzsútában meg csalódtam kicsit azt hittem ö egy erös ellenség lesz.
Szerk: Dan 2009-08-05 09:55:31