Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Legutóbb olvastad, ilyen volt
beküldve: 2009-03-08 18:43:06
(#282) Naruto 6 szentem nagyon jó. Kissé zavaros, de ha értelmezed minden egyszerű. Ha az elsőt elolvastátok, abba ne hagyjátok
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-03-08 18:40:16
(#281) legutóbb hana kimi 2.-t olvastam. szerintem nagyon jó kis manga, kihagyhatatlan
beküldve: 2009-03-08 18:35:06
(#280) Én legutóbb a Death note 3.kötetét olvastam sztem jo volt bár animében sokkal másabb
Hellsing 4ever!
beküldve: 2009-03-08 17:03:05
(#279) Ruróni Kensin 1 : Nagyon tetszett . A második kötetét már megrendeltem de még nem hozták ki.
beküldve: 2009-03-08 16:06:42
(#278) Én a Dramacon 2 kötetét olvastam legutoljára és nagyon tetszett, sajnos még a 3-ik kötedik nem jutottam el, de mindenféle képen elfogom azt is olvasni.
Az elött meg a Death Note 3-at olvastam, meg a Démon Napló 3 kötetét.
A Démon Napló nagyon tetszett, egyik kedvencem és már alig várom hogy a 4-ik kötetét a kezembe vehessem.
Az elött meg a Death Note 3-at olvastam, meg a Démon Napló 3 kötetét.
A Démon Napló nagyon tetszett, egyik kedvencem és már alig várom hogy a 4-ik kötetét a kezembe vehessem.
愛するときに私は少し値する。なぜなら私は彼を必要とし (Akkor szeress, amikor legkevésbé érdemlem. Mert akkor van rá nagy szükségem)
beküldve: 2009-03-08 15:30:14
(#277) Death Note 3.
A 2. kötet gyengesége után ez a kötet nagyon ütött! Végre L sokat szerepelt, és volt benne akció!
Ja, és Yagami rendőrfőnők már a viselkedésében is kezd Gordon őrmester lenni.
Ruróni Kensin 2.
Nagyon tetszett, hozta a szokásos színvonalat.
Naruto 5.
Nem volt benne sok harcjelenet, de nagyon jó volt, hogy mélyebben megismerhettük a karakterek személyiségét. Ráadásul sok-sok új szereplő is bemutatkozott.
Ja, és Ibiki rulez!
A 2. kötet gyengesége után ez a kötet nagyon ütött! Végre L sokat szerepelt, és volt benne akció!
Ja, és Yagami rendőrfőnők már a viselkedésében is kezd Gordon őrmester lenni.
Ruróni Kensin 2.
Nagyon tetszett, hozta a szokásos színvonalat.
Naruto 5.
Nem volt benne sok harcjelenet, de nagyon jó volt, hogy mélyebben megismerhettük a karakterek személyiségét. Ráadásul sok-sok új szereplő is bemutatkozott.
Ja, és Ibiki rulez!
Én először a one-shotot olvastam és nagyon bejött. Csak a szereplők voltak fillerkarik.
beküldve: 2009-03-04 22:25:01
(#275) Death Note One shot
Egészen más mint a rendes. A "pusztulj, pusztulj" szövegre Mikami juttot eszembe. Halál radír- vagy mi- szétröhögtem az agyam *Morbit* Szép volt a grafika- bár Ryuk nem volt olyan jól rajzolt. Maga a történet jó volt.
Mivel:
Grafika: 10/10
Történet:10/10
Szereplők: 10/9
Vagyis 10/10.
A Mangafan valamelyik kötetbe igazán bele rakhatják- nem bánnám. Amúgy a végén a kérdések:
1.Kérdés: Te akarnál Halál könyvét ?
Válasz(ok):
a) Igen
b) nem
c) nem tudom
Válaszom :b)
2.kérdés: Ha első kérdésnél "igen"-nel válaszoltál Használnád is a könyvet?
Válasz(ok)
a) igen
b) nem
c) nem tudom
Válasz: Mivel az első kérdésemnél "nem"-mel válaszoltam ...
3.kérdés: Ha 2.kérdésnél "igen"-nel válaszoltál Kinek írnád be a nevét?
Válasz(ok):
a) Családtag
b) Barát vagy osztálytárs
c)Híres emberek
d) Bűnözők
e) Nem tudom
f) Egyéb
Válasz: Semelyik
4.kérdés: Mindenkinek szól: Ha lenne Végzet Könyve megváltozna a világ?
Válasz(ok):
a) Igen
b) Nem
c) Nem tudom
Válasz: igen
5.kérdés: Hogyan változna meg?
Válasz(ok):
a)Jól
b)Rosszul
c)Nem tudom
Válasz: Rosszul
6.kérdés:Utolsó kérdés mindenkinek: Akarnád hogy valaki más birtokába legyen a Végzet Könyv?
válasz(ok):
a) Igen
b)Nem
c) Nem tudom
Válasz: Nem
Egészen más mint a rendes. A "pusztulj, pusztulj" szövegre Mikami juttot eszembe. Halál radír- vagy mi- szétröhögtem az agyam *Morbit* Szép volt a grafika- bár Ryuk nem volt olyan jól rajzolt. Maga a történet jó volt.
Mivel:
Grafika: 10/10
Történet:10/10
Szereplők: 10/9
Vagyis 10/10.
A Mangafan valamelyik kötetbe igazán bele rakhatják- nem bánnám. Amúgy a végén a kérdések:
1.Kérdés: Te akarnál Halál könyvét ?
Válasz(ok):
a) Igen
b) nem
c) nem tudom
Válaszom :b)
2.kérdés: Ha első kérdésnél "igen"-nel válaszoltál Használnád is a könyvet?
Válasz(ok)
a) igen
b) nem
c) nem tudom
Válasz: Mivel az első kérdésemnél "nem"-mel válaszoltam ...
3.kérdés: Ha 2.kérdésnél "igen"-nel válaszoltál Kinek írnád be a nevét?
Válasz(ok):
a) Családtag
b) Barát vagy osztálytárs
c)Híres emberek
d) Bűnözők
e) Nem tudom
f) Egyéb
Válasz: Semelyik
4.kérdés: Mindenkinek szól: Ha lenne Végzet Könyve megváltozna a világ?
Válasz(ok):
a) Igen
b) Nem
c) Nem tudom
Válasz: igen
5.kérdés: Hogyan változna meg?
Válasz(ok):
a)Jól
b)Rosszul
c)Nem tudom
Válasz: Rosszul
6.kérdés:Utolsó kérdés mindenkinek: Akarnád hogy valaki más birtokába legyen a Végzet Könyv?
válasz(ok):
a) Igen
b)Nem
c) Nem tudom
Válasz: Nem
Szerk: baniaa3 2009-03-04 22:27:13
beküldve: 2009-03-04 20:21:20
(#274) beküldve: 2009-03-04 19:48:40
(#273) Midnight Secretary
A cím már árulkodó, itt bizony főnök-titkárnő viszonyról van szó, de hogy nem legyen ilyen unalmas a dolog a főnökúr vámpír, méghozzá egy eszméletlenül dögös vámpír. XD A műfaj ecchi shoujo (vagy jelen esetben inkább josei), de a mangaka nem felejtkezett el a plotról és a karakterfejlődésről sem, úgyhogy nem csak az ecchi jelenetek miatt érdemes elolvasni.
Vámpírmániásoknak és titkárnő fétissel rendelkezőknek kötelező darab!
A cím már árulkodó, itt bizony főnök-titkárnő viszonyról van szó, de hogy nem legyen ilyen unalmas a dolog a főnökúr vámpír, méghozzá egy eszméletlenül dögös vámpír. XD A műfaj ecchi shoujo (vagy jelen esetben inkább josei), de a mangaka nem felejtkezett el a plotról és a karakterfejlődésről sem, úgyhogy nem csak az ecchi jelenetek miatt érdemes elolvasni.
Vámpírmániásoknak és titkárnő fétissel rendelkezőknek kötelező darab!
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Szerk: Mariko 2009-03-04 19:49:51
beküldve: 2009-02-28 09:11:13
(#272) sorr duplapost... De mennem kell...
Nem irtok...
A bárány panasza - 1
Szerencsés módon megnyertem, szóval..
Nem rossz a történet, érdekes, kíváncsi vagyok mi lesz belőle. Az elején túl erősnek éreztem a szlenget, és ez úgy kicsit megrémisztett, de aztán ez alábbhagyott.
Számomra egy kicsit lassú volt az első kötet, nem voltak benne izgalmas események, vagy ilyesmi. Fura megközelítése van a vámpíroknak, nem erre számítottam.
Összességében jó volt, nem bántam meg hogy megnyertem XD, várom a következő kötetet :)
A bárány panasza? (nem ismerem)Szerencsés módon megnyertem, szóval..
Nem rossz a történet, érdekes, kíváncsi vagyok mi lesz belőle. Az elején túl erősnek éreztem a szlenget, és ez úgy kicsit megrémisztett, de aztán ez alábbhagyott.
Számomra egy kicsit lassú volt az első kötet, nem voltak benne izgalmas események, vagy ilyesmi. Fura megközelítése van a vámpíroknak, nem erre számítottam.
Összességében jó volt, nem bántam meg hogy megnyertem XD, várom a következő kötetet :)
beküldve: 2009-02-27 22:34:12
(#270) A bárány panasza - 1
beküldve: 2009-02-27 20:31:45
(#269) Naruto: Akorom a hetet akarom a heteet...
A Kukucska és a Conan? LOL. A Conan shonen egybe komoly krimi. Kukucska Tomoko és vígjáték.
Szerk: baniaa3 2009-02-27 19:50:27