Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Legutóbb olvastad, ilyen volt
BAKUMAAAAN!!! YEAH végre valahára valaki olvassa!!!
Lehet hogy nem olyan gyilkos a történet -minden szempontból - de ebben is van L(Niizuma) meg pszichológiai hadviselés ezerrel, szóval hajrá!
Rettentően inspiratív a cucc és már meg is jelent (elvileg) az első tankóbonja. Csak az a gagyi szerelmi szál ne lenne benne...
Lehet hogy nem olyan gyilkos a történet -minden szempontból - de ebben is van L(Niizuma) meg pszichológiai hadviselés ezerrel, szóval hajrá!
Rettentően inspiratív a cucc és már meg is jelent (elvileg) az első tankóbonja. Csak az a gagyi szerelmi szál ne lenne benne...
mármint a Miho-s, de a másik az odaver!!
Én is olvastam a Bakumant angolul Tényleg jó történet sokat röhögtem rajta
Manapság még a szar is to let vagy for sale-Vavyan Fable
BAKUMAAAAN!!! YEAH végre valahára valaki olvassa!!!
mármint a Miho-s, de a másik az odaver!!
beküldve: 2009-01-10 12:14:31
(#250) Ugyan még karácsony előtt olvastam a Bakuman című manga első fejezetét. A Death Note szerzőpárosa elég ajánló volt számomra hozzá.
A történet a mangakákról szól, az első fejezet nem túl egetrengető, inkább a történetvezetés tetszik. A grafika szvsz nem olyan szép, mint a DN esetében, de eléggé igényes. Folytatom az olvasását, majd meglátjuk, hogy mi fog kisülni belőle.
Aztán tovább haladtam a Spirállal is, így a hatvanadik fejezetben már teljesen önálló a története, mint az animének, és jó sok plusz infót tudhatunk meg, ráadásul van néhány új szereplő is. Még mindig kedvenc, nagyszerű manga. (MangaFan kiadhatná...)
D.N.Angel manga: erről is csak ömlesztve, az első 18 fejezet alapján: a nyomába sem ér az animének, elég vontatott és unalmas. A grafika sem tetszik annyira. Elég lassan haladok vele. Elég sok az eltérés, a történet rovására.
A történet a mangakákról szól, az első fejezet nem túl egetrengető, inkább a történetvezetés tetszik. A grafika szvsz nem olyan szép, mint a DN esetében, de eléggé igényes. Folytatom az olvasását, majd meglátjuk, hogy mi fog kisülni belőle.
Aztán tovább haladtam a Spirállal is, így a hatvanadik fejezetben már teljesen önálló a története, mint az animének, és jó sok plusz infót tudhatunk meg, ráadásul van néhány új szereplő is. Még mindig kedvenc, nagyszerű manga. (MangaFan kiadhatná...)
D.N.Angel manga: erről is csak ömlesztve, az első 18 fejezet alapján: a nyomába sem ér az animének, elég vontatott és unalmas. A grafika sem tetszik annyira. Elég lassan haladok vele. Elég sok az eltérés, a történet rovására.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2009-01-06 21:45:48
(#249) Nana 2.
Nagyon jó volt, sok poénnal. Mikor Shouji félreküldte az SMS-t az nagyon ott volt.
Oosaki Nanát meg nem szeretem, olyan magának való.
Ja meg először azt hittem, hogy Ren toppant be hozzájuk váratlanul, csak aztán esett le, hogy az Nobu. Ehh. ^^"
És még mindig ez az a manga szerintem, ami a legrészletesebb sztori szempontjából. Nincsenek benne nagy ugrások, mindent meg tud a Nyájas Olvasó. Ez nagy pozitívuma.
Picit kuszára sikeredett ez, bocsi, de nagyon fáradt vagyok.
Nagyon jó volt, sok poénnal. Mikor Shouji félreküldte az SMS-t az nagyon ott volt.
Oosaki Nanát meg nem szeretem, olyan magának való.
Ja meg először azt hittem, hogy Ren toppant be hozzájuk váratlanul, csak aztán esett le, hogy az Nobu. Ehh. ^^"
És még mindig ez az a manga szerintem, ami a legrészletesebb sztori szempontjából. Nincsenek benne nagy ugrások, mindent meg tud a Nyájas Olvasó. Ez nagy pozitívuma.
Picit kuszára sikeredett ez, bocsi, de nagyon fáradt vagyok.
beküldve: 2009-01-02 22:20:36
(#248) Hellsing 3.
Nem sok minden történt benne, mondhatni ez eddig a leggyengébb kötet történet szempontjából.
Az elején irritált az értelmetlen kaszabolás és persze lehangolt az, hogy Inte-chan, a Hellsing család nemes sarja nem tud számolni tízes számkörben. Gy.k.:"Egy parancsom van...", erre mond kettőt. (Köszönet Alisternek a szemfülességért. )
Persze a manga továbbra is olvastatja magát, a grafika szép, ahogy szeretem.
Alhambra meg nagyon fillerkari, de nekem akkor is tetszik a karaktere.
Ja és most nagyon jó volt a KuFu, kár hogy nincsen több.
Nem sok minden történt benne, mondhatni ez eddig a leggyengébb kötet történet szempontjából.
Az elején irritált az értelmetlen kaszabolás és persze lehangolt az, hogy Inte-chan, a Hellsing család nemes sarja nem tud számolni tízes számkörben. Gy.k.:"Egy parancsom van...", erre mond kettőt. (Köszönet Alisternek a szemfülességért. )
Persze a manga továbbra is olvastatja magát, a grafika szép, ahogy szeretem.
Alhambra meg nagyon fillerkari, de nekem akkor is tetszik a karaktere.
Ja és most nagyon jó volt a KuFu, kár hogy nincsen több.
beküldve: 2008-12-27 13:48:35
(#247) Chrno Crusade
Az animét nem igazán tudtam értékelni (vagy egy hónapomba telt mire átrágtam magam rajta), de ezt már igen (hajnali egyig fenn voltam, hogy befejezzem ).
A sztori itt már nem hagy semmit elvarratlanul, a karakterekről is többet megtudunk, nem lógnak szereplők csak úgy céltalanul a levegőben, és ami a legfontosabb, senki sem idegesített, sőt a cicadémon csajt (most nem jut eszembe a neve) még meg is kedveltem, pedig az animében rühelltem. Mi több még a fanszervízt is ízlésesebben oldották meg, legalábbis nem voltak "Jaj ne, beszorult a fejem a melleid közé!" jellegű poénok.
Az egyetlen dolog, ami az animében jobban tetszett az a befejezés.
Az animét nem igazán tudtam értékelni (vagy egy hónapomba telt mire átrágtam magam rajta), de ezt már igen (hajnali egyig fenn voltam, hogy befejezzem ).
A sztori itt már nem hagy semmit elvarratlanul, a karakterekről is többet megtudunk, nem lógnak szereplők csak úgy céltalanul a levegőben, és ami a legfontosabb, senki sem idegesített, sőt a cicadémon csajt (most nem jut eszembe a neve) még meg is kedveltem, pedig az animében rühelltem. Mi több még a fanszervízt is ízlésesebben oldották meg, legalábbis nem voltak "Jaj ne, beszorult a fejem a melleid közé!" jellegű poénok.
Az egyetlen dolog, ami az animében jobban tetszett az a befejezés.
Ennek a mangának valahogy nem tudnék happy lezárást elképzelni, de azért örültem volna, ha Rosette-nek és Chrnónak itt is jutott volna legalább egy rövid boldog időszak a végén, de Rosette állapotából ítélve óráik, max. egy-két napjuk lehetett együtt.
Az utolsó kép viszont gyönyörű volt, sokkal szebb mint az anime lezáró képsorai, könnybe lábadt a szemem tőle. Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Pont most fejeztem be én is ezt a mangát
Jó volt, mert hát jó volt XD de azért remélem a kövi yaoi amit magyarul is olvashatunk picit ...öhm... többet mutat majd
Amúgy (csak saját tapasztalatból mondom, nemtom ki hogyan reagált a manga megjelenésére...) de sztem irtó gáz, hogy kapásból ráugrottam amint meghallottam hogy yaoi a franc gondolta volna, hogy ennyire ki vok éhezve a 2Ds pasi szerelemre XD
Jó volt, mert hát jó volt XD de azért remélem a kövi yaoi amit magyarul is olvashatunk picit ...öhm... többet mutat majd
Amúgy (csak saját tapasztalatból mondom, nemtom ki hogyan reagált a manga megjelenésére...) de sztem irtó gáz, hogy kapásból ráugrottam amint meghallottam hogy yaoi a franc gondolta volna, hogy ennyire ki vok éhezve a 2Ds pasi szerelemre XD
lumana.wordpress.com
beküldve: 2008-12-19 17:56:44
(#245) Magányos csillag
wow....sosem hittem volna h egy (igaz, erősen cenzúrázott xD és takart meg minden, meg nincsennek olyan részletesen megrajzolva "azok" a jelenetek xD (ezt jól megaszontam)) yaoit itthon is kiadnak. Ráadásul igen igényes, és szép a kiadás (néztem, a külföldi is ilyen...)
A fordítás jó, nem találtam hibát, és a manga am. is nagyon jó olvasmány...
Yuukiiiiii <3
A fordítás jó, nem találtam hibát, és a manga am. is nagyon jó olvasmány...
Yuukiiiiii <3
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
hát ez igaz
azt hiszem a 14.kötetben van amikor griffit+caska basznak XD
ja az a 13._ban van
[Link][/QUOTE]
Ejjnye ,milyen vulgárisan fejezi ki magát valaki... de azért lehet hogy abban a jelenetben nem pont az a lényeg... ('''~ .~)[/QUOTE]
HÁT......
ja az a 13._ban van
[Link][/QUOTE]
Ejjnye ,milyen vulgárisan fejezi ki magát valaki... de azért lehet hogy abban a jelenetben nem pont az a lényeg... ('''~ .~)[/QUOTE]
HÁT......
beküldve: 2008-12-18 09:18:10
(#243) Nana 3.
Ááá ez tényleg maga az élet
Most nagyon kíváncsi vagyok a 4. kötetre
Most nagyon kíváncsi vagyok a 4. kötetre
MIANEVED?!
[/QUOTE]hát ez igaz
ja az a 13._ban van
[Link][/QUOTE]
Ejjnye ,milyen vulgárisan fejezi ki magát valaki... de azért lehet hogy abban a jelenetben nem pont az a lényeg... ('''~ .~)
ja az a 13._ban van
[Link][/QUOTE]
Ejjnye ,milyen vulgárisan fejezi ki magát valaki... de azért lehet hogy abban a jelenetben nem pont az a lényeg... ('''~ .~)
berserk 3: perverz egy kötet XD
trigun 1:(ezt karácsonyra kapom.XD)kurva jó
A Berserk 3 még nem az... tele van egészséges erotikával ... majd a 4. kötet lesz az amiből megtudhatjuk hogyan vesztette el Guts 9 évesen a szüzességét egy kissé éltes ámbátor jóképű fiatalember által
Amúgy az egész Berserkben az egyedüli értelmes fejezetenek a kiskori visszaemlékezéses részek tűnnek.. a "hunczutság" ellenére XD
hát ez igaz
ja az a 13._ban van
[Link]
Szerk: Dan 2008-12-16 16:23:37
berserk 3: perverz egy kötet XD
A Berserk 3 még nem az... tele van egészséges erotikával ... majd a 4. kötet lesz az amiből megtudhatjuk hogyan vesztette el Guts 9 évesen a szüzességét egy kissé éltes ámbátor jóképű fiatalember által
Amúgy az egész Berserkben az egyedüli értelmes fejezetenek a kiskori visszaemlékezéses részek tűnnek.. a "hunczutság" ellenére XD
beküldve: 2008-12-15 19:21:43
(#239) nana 1-2: Bencének igaza volt,tényleg jó
Dramacon 1: tetszett,meg is van rendelve a 2. és 3. kötet
Dramacon 1: tetszett,meg is van rendelve a 2. és 3. kötet
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-12-15 19:20:26
(#238)