Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Legutóbb olvastad, ilyen volt
BAKUMAAAAN!!! YEAH végre valahára valaki olvassa!!!
Lehet hogy nem olyan gyilkos a történet -minden szempontból
- de ebben is van L(Niizuma) meg pszichológiai hadviselés ezerrel, szóval hajrá!
Rettentően inspiratív a cucc és már meg is jelent (elvileg) az első tankóbonja. Csak az a gagyi szerelmi szál ne lenne benne...
- de ebben is van L(Niizuma) meg pszichológiai hadviselés ezerrel, szóval hajrá!Rettentően inspiratív a cucc és már meg is jelent (elvileg) az első tankóbonja. Csak az a gagyi szerelmi szál ne lenne benne...
mármint a Miho-s, de a másik az odaver!!
Én is olvastam a Bakumant angolul
Tényleg jó történet sokat röhögtem rajta
Manapság még a szar is to let vagy for sale-Vavyan Fable
BAKUMAAAAN!!! YEAH végre valahára valaki olvassa!!!
- de ebben is van L(Niizuma) meg pszichológiai hadviselés ezerrel, szóval hajrá!
Rettentően inspiratív a cucc és már meg is jelent (elvileg) az első tankóbonja. Csak az a gagyi szerelmi szál ne lenne benne...
- de ebben is van L(Niizuma) meg pszichológiai hadviselés ezerrel, szóval hajrá!Rettentően inspiratív a cucc és már meg is jelent (elvileg) az első tankóbonja. Csak az a gagyi szerelmi szál ne lenne benne...
mármint a Miho-s, de a másik az odaver!!
beküldve: 2009-01-10 12:14:31
(#250) Ugyan még karácsony előtt olvastam a Bakuman című manga első fejezetét. A Death Note szerzőpárosa elég ajánló volt számomra hozzá.
A történet a mangakákról szól, az első fejezet nem túl egetrengető, inkább a történetvezetés tetszik. A grafika szvsz nem olyan szép, mint a DN esetében, de eléggé igényes. Folytatom az olvasását, majd meglátjuk, hogy mi fog kisülni belőle.
Aztán tovább haladtam a Spirállal is, így a hatvanadik fejezetben már teljesen önálló a története, mint az animének, és jó sok plusz infót tudhatunk meg, ráadásul van néhány új szereplő is. Még mindig kedvenc, nagyszerű manga. (MangaFan kiadhatná...)
D.N.Angel manga: erről is csak ömlesztve, az első 18 fejezet alapján: a nyomába sem ér az animének, elég vontatott és unalmas. A grafika sem tetszik annyira. Elég lassan haladok vele. Elég sok az eltérés, a történet rovására.
A történet a mangakákról szól, az első fejezet nem túl egetrengető, inkább a történetvezetés tetszik. A grafika szvsz nem olyan szép, mint a DN esetében, de eléggé igényes. Folytatom az olvasását, majd meglátjuk, hogy mi fog kisülni belőle.
Aztán tovább haladtam a Spirállal is, így a hatvanadik fejezetben már teljesen önálló a története, mint az animének, és jó sok plusz infót tudhatunk meg, ráadásul van néhány új szereplő is. Még mindig kedvenc, nagyszerű manga. (MangaFan kiadhatná...)
D.N.Angel manga: erről is csak ömlesztve, az első 18 fejezet alapján: a nyomába sem ér az animének, elég vontatott és unalmas. A grafika sem tetszik annyira. Elég lassan haladok vele. Elég sok az eltérés, a történet rovására.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2009-01-06 21:45:48
(#249) Nana 2.
Nagyon jó volt, sok poénnal. Mikor Shouji félreküldte az SMS-t az nagyon ott volt.
Oosaki Nanát meg nem szeretem, olyan magának való.
Ja meg először azt hittem, hogy Ren toppant be hozzájuk váratlanul, csak aztán esett le, hogy az Nobu. Ehh. ^^"
És még mindig ez az a manga szerintem, ami a legrészletesebb sztori szempontjából. Nincsenek benne nagy ugrások, mindent meg tud a Nyájas Olvasó. Ez nagy pozitívuma.
Picit kuszára sikeredett ez, bocsi, de nagyon fáradt vagyok.
Nagyon jó volt, sok poénnal. Mikor Shouji félreküldte az SMS-t az nagyon ott volt.
Oosaki Nanát meg nem szeretem, olyan magának való.
Ja meg először azt hittem, hogy Ren toppant be hozzájuk váratlanul, csak aztán esett le, hogy az Nobu. Ehh. ^^"
És még mindig ez az a manga szerintem, ami a legrészletesebb sztori szempontjából. Nincsenek benne nagy ugrások, mindent meg tud a Nyájas Olvasó. Ez nagy pozitívuma.
Picit kuszára sikeredett ez, bocsi, de nagyon fáradt vagyok.
beküldve: 2009-01-02 22:20:36
(#248) Hellsing 3.
Nem sok minden történt benne, mondhatni ez eddig a leggyengébb kötet történet szempontjából.
Az elején irritált az értelmetlen kaszabolás és persze lehangolt az, hogy Inte-chan, a Hellsing család nemes sarja nem tud számolni tízes számkörben. Gy.k.:"Egy parancsom van...", erre mond kettőt. (Köszönet Alisternek a szemfülességért.
)
Persze a manga továbbra is olvastatja magát, a grafika szép, ahogy szeretem.
Alhambra meg nagyon fillerkari, de nekem akkor is tetszik a karaktere.
Ja és most nagyon jó volt a KuFu, kár hogy nincsen több.
Nem sok minden történt benne, mondhatni ez eddig a leggyengébb kötet történet szempontjából.
Az elején irritált az értelmetlen kaszabolás és persze lehangolt az, hogy Inte-chan, a Hellsing család nemes sarja nem tud számolni tízes számkörben. Gy.k.:"Egy parancsom van...", erre mond kettőt. (Köszönet Alisternek a szemfülességért.
)Persze a manga továbbra is olvastatja magát, a grafika szép, ahogy szeretem.
Alhambra meg nagyon fillerkari, de nekem akkor is tetszik a karaktere.
Ja és most nagyon jó volt a KuFu, kár hogy nincsen több.
beküldve: 2008-12-27 13:48:35
(#247) Chrno Crusade
Az animét nem igazán tudtam értékelni (vagy egy hónapomba telt mire átrágtam magam rajta), de ezt már igen (hajnali egyig fenn voltam, hogy befejezzem
).
A sztori itt már nem hagy semmit elvarratlanul, a karakterekről is többet megtudunk, nem lógnak szereplők csak úgy céltalanul a levegőben, és ami a legfontosabb, senki sem idegesített, sőt a cicadémon csajt (most nem jut eszembe a neve) még meg is kedveltem, pedig az animében rühelltem. Mi több még a fanszervízt is ízlésesebben oldották meg, legalábbis nem voltak "Jaj ne, beszorult a fejem a melleid közé!" jellegű poénok.
Az egyetlen dolog, ami az animében jobban tetszett az a befejezés.
Az animét nem igazán tudtam értékelni (vagy egy hónapomba telt mire átrágtam magam rajta), de ezt már igen (hajnali egyig fenn voltam, hogy befejezzem
).A sztori itt már nem hagy semmit elvarratlanul, a karakterekről is többet megtudunk, nem lógnak szereplők csak úgy céltalanul a levegőben, és ami a legfontosabb, senki sem idegesített, sőt a cicadémon csajt (most nem jut eszembe a neve) még meg is kedveltem, pedig az animében rühelltem. Mi több még a fanszervízt is ízlésesebben oldották meg, legalábbis nem voltak "Jaj ne, beszorult a fejem a melleid közé!" jellegű poénok.
Az egyetlen dolog, ami az animében jobban tetszett az a befejezés.
Ennek a mangának valahogy nem tudnék happy lezárást elképzelni, de azért örültem volna, ha Rosette-nek és Chrnónak itt is jutott volna legalább egy rövid boldog időszak a végén, de Rosette állapotából ítélve óráik, max. egy-két napjuk lehetett együtt.
Az utolsó kép viszont gyönyörű volt, sokkal szebb mint az anime lezáró képsorai, könnybe lábadt a szemem tőle.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Pont most fejeztem be én is ezt a mangát
Jó volt, mert hát jó volt XD de azért remélem a kövi yaoi amit magyarul is olvashatunk picit ...öhm... többet mutat majd
Amúgy (csak saját tapasztalatból mondom, nemtom ki hogyan reagált a manga megjelenésére...) de sztem irtó gáz, hogy kapásból ráugrottam amint meghallottam hogy yaoi
a franc gondolta volna, hogy ennyire ki vok éhezve a 2Ds pasi szerelemre XD
Jó volt, mert hát jó volt XD de azért remélem a kövi yaoi amit magyarul is olvashatunk picit ...öhm... többet mutat majd
Amúgy (csak saját tapasztalatból mondom, nemtom ki hogyan reagált a manga megjelenésére...) de sztem irtó gáz, hogy kapásból ráugrottam amint meghallottam hogy yaoi

a franc gondolta volna, hogy ennyire ki vok éhezve a 2Ds pasi szerelemre XD lumana.wordpress.com
beküldve: 2008-12-19 17:56:44
(#245) Magányos csillag
wow....sosem hittem volna h egy (igaz, erősen cenzúrázott xD és takart meg minden, meg nincsennek olyan részletesen megrajzolva "azok" a jelenetek xD (ezt jól megaszontam)) yaoit itthon is kiadnak. Ráadásul igen igényes, és szép a kiadás (néztem, a külföldi is ilyen...)
A fordítás jó, nem találtam hibát, és a manga am. is nagyon jó olvasmány...
Yuukiiiiii <3
A fordítás jó, nem találtam hibát, és a manga am. is nagyon jó olvasmány...
Yuukiiiiii <3
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
hát ez igaz
azt hiszem a 14.kötetben van amikor griffit+caska basznak XD
ja az a 13._ban van
[Link][/QUOTE]
Ejjnye ,milyen vulgárisan fejezi ki magát valaki... de azért lehet hogy abban a jelenetben nem pont az a lényeg...
('''~ .~)[/QUOTE]
HÁT......
ja az a 13._ban van
[Link][/QUOTE]
Ejjnye ,milyen vulgárisan fejezi ki magát valaki... de azért lehet hogy abban a jelenetben nem pont az a lényeg...
('''~ .~)[/QUOTE]HÁT......
beküldve: 2008-12-18 09:18:10
(#243) Nana 3.
Ááá ez tényleg maga az élet
Most nagyon kíváncsi vagyok a 4. kötetre
Most nagyon kíváncsi vagyok a 4. kötetre
MIANEVED?!
[/QUOTE]hát ez igaz
ja az a 13._ban van
[Link][/QUOTE]
('''~ .~)
ja az a 13._ban van
[Link][/QUOTE]
('''~ .~)berserk 3: perverz egy kötet XD
trigun 1:(ezt karácsonyra kapom.XD)kurva jó
A Berserk 3 még nem az... tele van egészséges erotikával
... majd a 4. kötet lesz az amiből megtudhatjuk hogyan vesztette el Guts 9 évesen a szüzességét egy kissé éltes ámbátor jóképű fiatalember által
Amúgy az egész Berserkben az egyedüli értelmes fejezetenek a kiskori visszaemlékezéses részek tűnnek..
a "hunczutság" ellenére XDhát ez igaz
ja az a 13._ban van
[Link]
Szerk: Dan 2008-12-16 16:23:37
berserk 3: perverz egy kötet XD
A Berserk 3 még nem az... tele van egészséges erotikával
... majd a 4. kötet lesz az amiből megtudhatjuk hogyan vesztette el Guts 9 évesen a szüzességét egy kissé éltes ámbátor jóképű fiatalember által
Amúgy az egész Berserkben az egyedüli értelmes fejezetenek a kiskori visszaemlékezéses részek tűnnek..
a "hunczutság" ellenére XDbeküldve: 2008-12-15 19:21:43
(#239) nana 1-2: Bencének igaza volt,tényleg jó
Dramacon 1: tetszett,meg is van rendelve a 2. és 3. kötet
Dramacon 1: tetszett,meg is van rendelve a 2. és 3. kötet
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-12-15 19:20:26
(#238)