• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Manga >>
Legutóbb olvastad, ilyen volt
Oldalak: ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... <<>>
beküldve: 2009-05-24 18:06:09
(#297) Válasz Mariko (#296) üzenetére
idk pls delete
idk pls delete
[ True mangafan ]
A Démonnaplót én nem nevezném még BL-nek sem, nemhogy yaoinak. Persze, ha olyan szemüvegen keresztül nézzük, akkor bele lehet látni dolgokat, de ilyen alapon a Kuroshitsuji is BL. Én a magam részéről nem fedeztem fel semmi romantikát a két főhős között.

Démonnapló tényleg nem BL.

Spoiler! Klikk ide az olvasáshoz.
Főleg most, hogy megjelent az a csaj

If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
új | válasz erre | moderátor
beküldve: 2009-05-24 18:02:07
(#296) Válasz Kaoru-dono (#295) üzenetére
Mariko
Mariko
[ Megszállott ]

A Démonnaplót én nem nevezném még BL-nek sem, nemhogy yaoinak. Persze, ha olyan szemüvegen keresztül nézzük, akkor bele lehet látni dolgokat, de ilyen alapon a Kuroshitsuji is BL. Én a magam részéről nem fedeztem fel semmi romantikát a két főhős között.

Magyarul is fellelhető online mangák közül a 07-Ghostot és a Pandora Heartsot ajánlanám. Mindkettő a fantasy/akció/vígjáték/fangi rl bait kategóriába tartozik, izgalmas történetük van, és épp most készült belőlük anime sorozat is.

Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Szerk: Mariko 2009-05-24 18:09:48
beküldve: 2009-05-23 20:31:59
(#295) Válasz Mariko (#294) üzenetére
Kaoru-dono
Kaoru-dono
[ Gyalog ]
Chrno Crusade-hoz volt már szerencsém! És tetszett is!Bár tényleg kellett a zsepi.
Démonnapló?Hmm...olvastam ajánlást,de az enyhén nem yaoi?xD
Am' online mangák is jók.
Nyááh....bocsi,hogy ennyit fárasztalak!!!^^"

"Minden apa álma, hogy a lánya elkerül a háztól, mielőtt istenigazában beindulnának a hormonjai." (Stephenie Meyer)
beküldve: 2009-05-23 18:44:14
(#294) Válasz Kaoru-dono (#292) üzenetére
Mariko
Mariko
[ Megszállott ]
Általános iskolába járok,most végzem a 7.-et. Szóval az angolnak maximum a felét,ha érteném.

Bocsesz, nem néztem meg az adatlapodat.
A fantasy/vígjáték kategóriában a Démonnaplót ajánlanám, a grafika ugyan hagy némi kívánnivalót maga után, de a poénok nagyon ütnek.
A másik amit sztem érdemes elolvasnod a frissen megjelent Chrno Crusade, fantasy/akció/vígjáték a műfaja és ezen tényleg lehet izgulni is, de a vége felé megkomolyodik a sztori és zsepi is szükséges lesz hozzá, úgyhogy csak akkor kezdj bele, ha bírod az ilyesmit.

Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Szerk: Mariko 2009-05-23 18:44:26
beküldve: 2009-05-23 11:17:24
(#293)
Kurucz Gergő
Kurucz Gergő
[ Új arc ]
Legutóbb a Chrno Crusade-et kaptam kézhez...
Naggyon tetszett
A grafikus stílus bejövős, az alapsztori szintén bár nem lesz kedvencem... -_-
Ez a hangulat megalapozásának jót is és rosszat is tett érzésem szerint, de bizton állíthatom, hogy nagyon is élvezhető egy történet született a ChrnoCrusade képében ;)

Plussz a szép borító ^^

mangás próbálkozások: http://cybernet343.deviantart.com
beküldve: 2009-05-23 10:41:22
(#292) Válasz Mariko (#291) üzenetére
Kaoru-dono
Kaoru-dono
[ Gyalog ]
Volna több ajánlatom is, de előtte megkérdezném, hogy feltétlenül szükséges, hogy magyarul is hozzáférhető legyen, vagy jó angolul is.

Általános iskolába járok,most végzem a 7.-et. Szóval az angolnak maximum a felét,ha érteném.

"Minden apa álma, hogy a lánya elkerül a háztól, mielőtt istenigazában beindulnának a hormonjai." (Stephenie Meyer)
beküldve: 2009-05-22 23:37:56
(#291) Válasz Kaoru-dono (#290) üzenetére
Mariko
Mariko
[ Megszállott ]
Volna több ajánlatom is, de előtte megkérdezném, hogy feltétlenül szükséges, hogy magyarul is hozzáférhető legyen, vagy jó angolul is.

beküldve: 2009-05-22 20:51:52
(#290)
Kaoru-dono
Kaoru-dono
[ Gyalog ]
Ez nem igazán ide való kérdés, de valaki tudna nekem ajánlani egy jó,izgi mangát?Lehetőleg fantasy/vígjáték párost keresem, de a vígjáték/akció sem lenne rossz. Előre is köszönöm!

beküldve: 2009-05-09 19:42:23
(#289)
Mariko
Mariko
[ Megszállott ]
Legutóbb a K no Souretsu (K temetési menete) című mangát olvastam.

Kissé szürreális és elvont, de sztem ennek ellenére a történet még követhető. Amiért különösen tetszett, hogy nagyon jól megcsinált krimivel volt dolgom, a végkifejlet ismeretében újraolvasva az egészet egy csomó elsőre jelentéktelennek tűnő apróság értelmet nyert.

Csupán két kötet az egész, úgyhogy elég hamar végig lehet olvasni, de érdemes utána még egyszer, hogy az összes apró részlet világossá váljon.

beküldve: 2009-04-25 12:49:45
(#288) Válasz _gabi (#286) üzenetére
Kaoru-dono
Kaoru-dono
[ Gyalog ]
Legutóbb A káosz kapuit olvastam.

Én is ezt olvastam utoljára,nekem is tetszett.A 2. kötetet....
Hát,én nagyot cslódtam benne,azt hittem jobb lesz.

*Toronyidézet megnyírva. A moderátor*

Szerk: Moderátor 2009-05-23 18:32:34
beküldve: 2009-04-24 18:08:48
(#287)
Ajite
Ajite
[ Gyalog ]
Én utoljára az Élni-t olvastam....
És....
Úgy tettem le a végén, hogy jó, miért lőné fejbe magát a csávó, ha egyszer lesz 2. rész, úgysem hal meg.

Másnap közölték velem, hogy nincs 2. rész.

Fejbelőtte magát.

Nem kicsit estem hanyatt a székkel amin épp hintáztam... xD

"Release in control of the coercive systems 3... 2... 1... [i]released[/i]... Unproved situation recognized, category [b]A[/b]... convenesing the Cromwell's invocation... humility instructions are left for limited use untill the enemy has been ended silent."
beküldve: 2009-04-24 18:01:13
(#286)
_gabi
_gabi
[ Megszállott ]
Legutóbb A káosz kapuit olvastam.
Néhány helyen ugyan vissza kellett lapoznom, hogy mi is van, miért történt hirtelen az, ami. De azért alapjában véve nekem tetszik a történet :)
Ami pedig a grafikát illeti. A ruhák nekem nagyon bejönnek benne. A szemük eleinte nem nagyon tetszett, de megszoktam, és most már az sem bántja a szemem.
Összegezve tehát nekem tetszett, és már meg is vettem ma a 2. kötetet ^^

beküldve: 2009-03-25 19:31:01
(#285) Válasz Morduk (#284) üzenetére
baniaa3
baniaa3
[ True mangafan ]
Kenshin nagyon jó, már az első kötetnél azt mondod hogy:"király" akkor majd, a következőknél a kedvenced lesz...

és tényleg jobb mint a Naruto

és nem Rukóni Kensin hanem Ruroni

beküldve: 2009-03-25 19:03:24
(#284)
Morduk
Morduk
[ True mangafan ]
Nemrég kezdtem a Rukóni Kensinbe... Aki nem ismerné vagy csak készül rá, anak ajánlom... Sokkal jobbak benne a harc jelenetek, mint a Narutoban. Jó története van, én most fogom olvasni a ketőt. Bár kissé hosszúak a fejezetek...

Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-03-25 18:57:42
(#283)
Mariko
Mariko
[ Megszállott ]
Saint Young Men
Jézus és Buddha úgy döntenek, hogy kivesznek egy kis szabadságot. Budha eredetileg meditálni akart, de Jézus rávette, hogy inkább jöjjenek le az emberek közé és béreljenek ki közösen egy kis lakást Tokióban.
Nagyon pihent gegmanga, hülyére röhögöm magam rajta. Sajnos egyenlőre még csak 5 fejezet van lefordítva belőle, de ha később is tartja ezt a színvonalat, akkor azt hiszem érdemes lesz követni.

Oldalak: ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... <<>>