Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Démonnapló tényleg nem BL.
A Démonnaplót én nem nevezném még BL-nek sem, nemhogy yaoinak. Persze, ha olyan szemüvegen keresztül nézzük, akkor bele lehet látni dolgokat, de ilyen alapon a Kuroshitsuji is BL. Én a magam részéről nem fedeztem fel semmi romantikát a két főhős között.
Magyarul is fellelhető online mangák közül a 07-Ghostot és a Pandora Heartsot ajánlanám. Mindkettő a fantasy/akció/vígjáték/fangi rl bait kategóriába tartozik, izgalmas történetük van, és épp most készült belőlük anime sorozat is.
Démonnapló?Hmm...olvastam ajánlást,de az enyhén nem yaoi?xD
Am' online mangák is jók.
Nyááh....bocsi,hogy ennyit fárasztalak!!!^^"
Bocsesz, nem néztem meg az adatlapodat.
A fantasy/vígjáték kategóriában a Démonnaplót ajánlanám, a grafika ugyan hagy némi kívánnivalót maga után, de a poénok nagyon ütnek.
A másik amit sztem érdemes elolvasnod a frissen megjelent Chrno Crusade, fantasy/akció/vígjáték a műfaja és ezen tényleg lehet izgulni is, de a vége felé megkomolyodik a sztori és zsepi is szükséges lesz hozzá, úgyhogy csak akkor kezdj bele, ha bírod az ilyesmit.
Naggyon tetszett
A grafikus stílus bejövős, az alapsztori szintén bár nem lesz kedvencem... -_-
Ez a hangulat megalapozásának jót is és rosszat is tett érzésem szerint, de bizton állíthatom, hogy nagyon is élvezhető egy történet született a ChrnoCrusade képében ;)
Plussz a szép borító ^^
Általános iskolába járok,most végzem a 7.-et. Szóval az angolnak maximum a felét,ha érteném.
Kissé szürreális és elvont, de sztem ennek ellenére a történet még követhető. Amiért különösen tetszett, hogy nagyon jól megcsinált krimivel volt dolgom, a végkifejlet ismeretében újraolvasva az egészet egy csomó elsőre jelentéktelennek tűnő apróság értelmet nyert.
Csupán két kötet az egész, úgyhogy elég hamar végig lehet olvasni, de érdemes utána még egyszer, hogy az összes apró részlet világossá váljon.
Én is ezt olvastam utoljára,nekem is tetszett.A 2. kötetet....
*Toronyidézet megnyírva. A moderátor*
És....
Másnap közölték velem, hogy nincs 2. rész.
Fejbelőtte magát.
Nem kicsit estem hanyatt a székkel amin épp hintáztam... xD
Néhány helyen ugyan vissza kellett lapoznom, hogy mi is van, miért történt hirtelen az, ami. De azért alapjában véve nekem tetszik a történet :)
Ami pedig a grafikát illeti. A ruhák nekem nagyon bejönnek benne. A szemük eleinte nem nagyon tetszett, de megszoktam, és most már az sem bántja a szemem.
Összegezve tehát nekem tetszett, és már meg is vettem ma a 2. kötetet ^^
és tényleg jobb mint a Naruto
és nem Rukóni Kensin hanem Ruroni
Jézus és Buddha úgy döntenek, hogy kivesznek egy kis szabadságot. Budha eredetileg meditálni akart, de Jézus rávette, hogy inkább jöjjenek le az emberek közé és béreljenek ki közösen egy kis lakást Tokióban.
Nagyon pihent gegmanga, hülyére röhögöm magam rajta. Sajnos egyenlőre még csak 5 fejezet van lefordítva belőle, de ha később is tartja ezt a színvonalat, akkor azt hiszem érdemes lesz követni.