Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Legutóbb olvastad, ilyen volt
beküldve: 2009-09-10 15:30:37
(#357) A legutolsó, amit olvastam, az a Tűzharcos és A sötétség mélyén. Jókat hallottam róla, meg amiatt is vettem meg, hogy egykötetes (utálom a hosszú sorozatokat). Tudtam, hogy seinen, de tettem vele egy próbát. Megbántam. Kicsit sem tetszett, sem a grafikája, sem a története, semmi... Mondjuk mindig is utáltam a háborús történeteket (meg magát a háborút is), és ennek sem sikerült megváltoztatni a véleményemet. (Egyébként annyira utálom a háborús sztorikat, hogy még az egyik kedvenc színészem, Tom Hanks miatt sem voltam hajlandó megnézni a Ryan közlegény megmentését, pedig amúgy nem sok filmje van, amit nem láttam. Ilyen még az Apollo 13, a sci-fi műfaj miatt ).
Most a Star Trek mangát olvasom, az első 3 fejezetig jutottam. Az első nem tetszett, a másodiknak szép a grafikája, és a története is jó, a 3.-nak is jó a grafikája és a története szintén. De ahogy belenéztem a 4.-be... pocsék grafika.
Most a Star Trek mangát olvasom, az első 3 fejezetig jutottam. Az első nem tetszett, a másodiknak szép a grafikája, és a története is jó, a 3.-nak is jó a grafikája és a története szintén. De ahogy belenéztem a 4.-be... pocsék grafika.
beküldve: 2009-08-29 01:01:28
(#356) Uhhh. Bár, mondjuk a Pirontanban is voltak vad cuccok.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Na jó, annyira azért nem kell semmi rosszra gondolni. De egy pasinak nem kell ilyeneket látni. XD
Alister: Te hentait olvasol, én meg yaoit, és szépen békében megférünk egymás mellett.
egymás testéről alkoholt fogyasztanak, orálisan kielégíti a másikat, meg 1-2 aktus, semmi több
Alister: Te hentait olvasol, én meg yaoit, és szépen békében megférünk egymás mellett.
Szerk: Szederinda 2009-08-29 00:49:25
beküldve: 2009-08-28 23:52:12
(#354) De úgy konkrétan mik vannak még benne? Már fáj a kiváncsiság :S
Akarom is tudni, hogy hova lehet ezt még fokozni, meg nem is.
Akarom is tudni, hogy hova lehet ezt még fokozni, meg nem is.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Nagyon remélem, hogy még sok-sok yaoit adnak ki magyarul is.
Addig is javaslom a Kékosztriga-bár Best Of válogatás dvdjét, az is pont ízlésed szerinti... Igen, szemét vagyok. És?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-08-28 23:42:27
MÉG TOVÁBB???? Mi az istent csinálnak még? Hová tart ez a világ??
Mindent, amit el tudsz képzelni (vagy amit már nem tudsz )
beküldve: 2009-08-28 23:01:05
(#351) MÉG TOVÁBB???? Mi az istent csinálnak még? Hová tart ez a világ??
Szerk: A Márk 2009-08-28 23:14:34
Ezzel arra gondolsz, hogy itt már nem csak smárolnak a csókák, hanem répázzák is egymást?
Na igen, az is van benne... meg természetesen még tovább is mennek.
Szerk: Szederinda 2009-08-28 22:26:39
Magányos csillag --> Yaoi animét láttam már, nem is egyet, de mangához még nem volt szerencsém. Azt kicsit sajnálom, hogy cenzúrázva van, de hát ez van...
Ezzel arra gondolsz, hogy itt már nem csak smárolnak a csókák, hanem répázzák is egymást?
Szerk: A Márk 2009-08-28 22:23:10
beküldve: 2009-08-28 19:20:51
(#348) Én tegnap olvastam ki az Annyira király vagy! 2.-t
Tetszett nagyon, bár Nanu-t eléggé sajnáltam, amiért Szung-Ha olyan amilyen. Ennek a kötetnek a borítója nekem kicsit fura volt, Nanu-nak a keze durva volt, talán túl nagy De nem számít, csak az számít ami benne van ^^ (az meg nagyon szép szerintem )
Tetszett nagyon, bár Nanu-t eléggé sajnáltam, amiért Szung-Ha olyan amilyen. Ennek a kötetnek a borítója nekem kicsit fura volt, Nanu-nak a keze durva volt, talán túl nagy De nem számít, csak az számít ami benne van ^^ (az meg nagyon szép szerintem )
"Alkímiában mi vagyunk a császárok, és igenis nálunk élnek a világ legszebb fangirl-jei! AnimeCon, én így szeretlek!" -NyaCon 2009 cosplay performance, Fullmetalt, bírod?
beküldve: 2009-08-28 18:07:18
(#347) Ruróni Kensin 2-3. --> Továbbra is nagyon tetszik, kezd beindulni a dolog, és egyre érdekesebb lesz. Kenshin meg annyira imádnivalóan van megrajzolva, amikor azt mondja, hogy "Oro".
Tarot Café 1-2. --> Na igen, kicsit le vagyok vele maradva, hiszen elég régen adták már ki. Gondoltam, hogy tetszeni fog, de hogy ennyire, azt nem! A grafika annyira gyönyörű, hiába a koreaiak tudnak valamit. A sztorik is jók, bár kicsit sajnálom, hogy mindegyik ilyen szomorú, legalább 1-2 történetnek lehetne boldog befejezése.
A pasik kicsit (na jó, nagyon) nőiesen vannak megrajzolva, de ettől függetlenül nagyon helyesek.
Magányos csillag --> Yaoi animét láttam már, nem is egyet, de mangához még nem volt szerencsém. Azt kicsit sajnálom, hogy cenzúrázva van, de hát ez van...
A történet tipikusan yaois téma, de aranyos, kellemes. A grafika nem a legszebb, van amikor nagyon helyesek a srácok, de néha tök rondák.
Nagyon remélem, hogy még sok-sok yaoit adnak ki magyarul is. (köztük néhány kedvencemet is, amiket animében már láttam :P)
Tarot Café 1-2. --> Na igen, kicsit le vagyok vele maradva, hiszen elég régen adták már ki. Gondoltam, hogy tetszeni fog, de hogy ennyire, azt nem! A grafika annyira gyönyörű, hiába a koreaiak tudnak valamit. A sztorik is jók, bár kicsit sajnálom, hogy mindegyik ilyen szomorú, legalább 1-2 történetnek lehetne boldog befejezése.
A pasik kicsit (na jó, nagyon) nőiesen vannak megrajzolva, de ettől függetlenül nagyon helyesek.
A történet tipikusan yaois téma, de aranyos, kellemes. A grafika nem a legszebb, van amikor nagyon helyesek a srácok, de néha tök rondák.
Nagyon remélem, hogy még sok-sok yaoit adnak ki magyarul is. (köztük néhány kedvencemet is, amiket animében már láttam :P)
Romantikus, szerelmes, iskolás, aranyos. Én szeretem.
Én nekem a Conon Lawliet a Annyira király vagy egyet ajánlotta,amin gondolkoztam a megvettem s tetszett.Főleg az egyik csavar.Ott a Conon még a második kötetét is megvettem.VÁr az nem olyan jó de fokozódnak még úgy az események.
Szerintem a második kötet is jó, csak furcsa, hogy Szung-Ha kedvesebb lett - az elsőben horrorisztikusabb volt a fellépése xD
De a vége...
Amúgy - hogy a témához is szóljak valamit - én most tettem le a Naruto 2-t. Szeretem ezt a kötetet, mert ebben harcolnak Zabuza ellen, és végre Naruto is mutathat valamit
*nem tudja, mit mondjon, így beszél össze-vissza*
Szerk: _gabi 2009-08-27 20:34:01
De az már nem lett volna ugyanolyan.
Tovább olvastam a Valkyriát, így elértem a negyedik fejezetig egyelőre ennyi van angolul. Apró eltérések vannak az animéhez képes. Az nekem jobban tetszik és a karakterdizájn is szebb. Azért majd olvasom tovább, ha jön a többi, bár nem úgy néz ki, hogy bárki is foglalkozna vele. Főleg Alicia, Welkin, Isara és Faldio, meg Welkin taktikázásai miatt szerettem meg a történetet, bár ez utóbbi inkább az animében van jobban kidomborítva.
Bakuman: továbbra is kedvenc, részletes történet, jól kidogozott karakterek, bár nem pörgős, inkább magyarázós manga, nagyon részletesen bemutatja a mangakák és a kiadók világát, a kiválasztási folyamatot, stb. Bár Mihoból kezd elegem lenni. Komolyan, így állni a szerelemhez...
Tovább olvastam a Valkyriát, így elértem a negyedik fejezetig egyelőre ennyi van angolul. Apró eltérések vannak az animéhez képes. Az nekem jobban tetszik és a karakterdizájn is szebb. Azért majd olvasom tovább, ha jön a többi, bár nem úgy néz ki, hogy bárki is foglalkozna vele. Főleg Alicia, Welkin, Isara és Faldio, meg Welkin taktikázásai miatt szerettem meg a történetet, bár ez utóbbi inkább az animében van jobban kidomborítva.
Bakuman: továbbra is kedvenc, részletes történet, jól kidogozott karakterek, bár nem pörgős, inkább magyarázós manga, nagyon részletesen bemutatja a mangakák és a kiadók világát, a kiválasztási folyamatot, stb. Bár Mihoból kezd elegem lenni. Komolyan, így állni a szerelemhez...
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
Ez igaz, viszont ez a Grimm-mesék MANGA, amiben megtehették volna, hogy végét is kissé megmásítják.