Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Legutóbb olvastad, ilyen volt
beküldve: 2010-12-05 16:35:42
(#402) Nem rég kezdtem el olvasni 2 mangát:
1.Eden No Ori = Nagyon cool kis manga, csak kicsit sok fanservice van benne.
2.Drifters = Nagyon lassú a cselekmény, én szerintem jobb lett volna, ha a mangaka nem folytatja tovább a Hellsing után...
1.Eden No Ori = Nagyon cool kis manga, csak kicsit sok fanservice van benne.
2.Drifters = Nagyon lassú a cselekmény, én szerintem jobb lett volna, ha a mangaka nem folytatja tovább a Hellsing után...
Csak az bukott el, aki meghalt, mert amíg él az ember, mindig van lehetősége jóvátenni bűneit.
beküldve: 2010-10-31 23:21:30
(#401) A "Shoulder-a-Coffin Kuro"-t olvasom jelenleg is. Jópofa szereplők, érdekes történet, és humor.
Nekem nagyon bejön.
Animeaddictson el lehet olvasni.
Nekem nagyon bejön.
Animeaddictson el lehet olvasni.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2010-10-12 16:14:42
(#400) Otter 11
Minden Bakuman-rajongónak ajánlott és van benne néhány Death Note-os utalás is. Aranyos kis manga és csak 16 oldalas.
Minden Bakuman-rajongónak ajánlott és van benne néhány Death Note-os utalás is. Aranyos kis manga és csak 16 oldalas.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2010-10-03 12:38:10
(#399) The Music of Marie
Nagyon jó steampunk manga volt, érdekes gondolatokat fejtegetett a vallásról és a technológiáról. Kicsit lassú ugyan, az első kötet többé-kevésbé a világ és a szereplők bemutatására megy el, de a második kötetben felpörögnek az események, az utolsó fejezet pedig mellbevágó. Volt egy sejtésem még az elején, hogy ilyen vége lesz a történetnek, de a mangaka olyan ügyesen elaltatta a gyanúmat, hogy a végén mégis sikerült meglepnie.
Nagyon jó steampunk manga volt, érdekes gondolatokat fejtegetett a vallásról és a technológiáról. Kicsit lassú ugyan, az első kötet többé-kevésbé a világ és a szereplők bemutatására megy el, de a második kötetben felpörögnek az események, az utolsó fejezet pedig mellbevágó. Volt egy sejtésem még az elején, hogy ilyen vége lesz a történetnek, de a mangaka olyan ügyesen elaltatta a gyanúmat, hogy a végén mégis sikerült meglepnie.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Szerk: Mariko 2010-10-03 12:39:18
nem mindig a fórumosok ízlése, véleménye a meghatározó törekedj a saját véleményre és meglásd esetleg találkozhatsz olyan művekkel amiket lehet sokan lehúztak de neked mégis tetszett.
Nem konkrétan a Gravitationnal kapcsolatban, de ez teljesen így van. Minden más esetben is. A közízlés és a népszerűség egy dolog, de egyik sem azonos a minőséggel.
A magam részéről a legszánalmasabbnak az "ennyien szeretik, akkor rossz nem lehet!"- típusú hozzáállást tartom.
Tipikusan az anyagcsere végtermékének és a tízmillió légy találkozásának esete.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
Szerk: Dark-san 2010-08-25 15:13:11
Nem kell aggódni, az esetek többségében megvan a saját véleményem, és nem vagyok birka De azzal meggyőztek, hogy nem egészséges egy hetero-nak melegekről olvasni. És azóta messzire kerülöm.
Tégy úgy barátom Én saját példámon tanulva mondhatom nem mindig a fórumosok ízlése, véleménye a meghatározó törekedj a saját véleményre és meglásd esetleg találkozhatsz olyan művekkel amiket lehet sokan lehúztak de neked mégis tetszett. Ettől leszel egyedi, hogy saját véleményed, ízlésed van és nem a "nyájat" követed. Ezt nem kioktatásnak szánom csupán ez a véleményem. Szerintem nyugodtan olvashat egy hetero srác Gravitation-t előítéletek nélkül és eldöntheti maga hogy megérte-e elolvasni.
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
A csodához nem kell mindig Isten, csak VASH!!
Szerk: Moderátor 2010-10-05 11:44:43
Gravitation
Nohát! Nem csak én vagyok ilyen elmebeteg? Van van más hetero fiú eme fórumon, aki Gravitation-t fogott a kezében?
hogyha nem azon agyalsz, hogy "te jó ég ezek buzik!!" akkor egy nagyon klassz mangában lehet részed.
Én még csak az első kettőt olvastam, de a te álláspontodon kicsit felbátorodtam. Lehet folytatni kéne, miután elvből
(vagy csak a fórumosok miatt )
felhagytam vele
Szerk: Merchior 2010-08-25 09:10:16
beküldve: 2010-08-25 05:48:04
(#394) Mangák amiket utoljára olvastam: Gravitation, Pirontan
Gravitation igazából hiába szól meleg srácokról nekem bejött klasszul ábrázolják Suichi érzéseit és igazából akkora egy béna gyerek mint állat sokat bénázik és ez sok poén forrása is. Érdekesnek tartom ahogy halad előre a story és többet tudunk meg a titokzatos Yuki-ról és hogy hogyan bontakozik kettejük kapcsolata. Jókat röhögtem rajta és én mondom mint heteró srác, hogyha nem azon agyalsz, hogy "te jó ég ezek buzik!!" akkor egy nagyon klassz mangában lehet részed.
Pirontan szerintem sokan voltak úgy vele hogy mikor kijött a hír hogy megjelenik itthon az első erotikusabb tartalmú manga hogy az mekkorát fog ütni és milyen zsír lesz. Hát én úgy vagyok vele hogy a hentai és ecchi műfajon belül a sztori orientált darabokat kedvelem. Egy jó story és a jól megrajzolt jelenetek nálam mindig jobban bejöttek mint az in medias res féle sexjelenetekkel teli katymasz. Hát sajna ez a manga az utóbbiak közé tartozik a storyk gyengék egy-kettő humoros történet van de azok sem ütnek akkorát. Nekem csalódás volt ennél többert vártam bár a rajzok többségét dícsérhetem mert voltak bennük jól eltalált képsorok de a történetek...hát azok elég gyengék voltak. Abban sem vagyok biztos hogy azt a 300 Ft-ot megérte.
Gravitation igazából hiába szól meleg srácokról nekem bejött klasszul ábrázolják Suichi érzéseit és igazából akkora egy béna gyerek mint állat sokat bénázik és ez sok poén forrása is. Érdekesnek tartom ahogy halad előre a story és többet tudunk meg a titokzatos Yuki-ról és hogy hogyan bontakozik kettejük kapcsolata. Jókat röhögtem rajta és én mondom mint heteró srác, hogyha nem azon agyalsz, hogy "te jó ég ezek buzik!!" akkor egy nagyon klassz mangában lehet részed.
Pirontan szerintem sokan voltak úgy vele hogy mikor kijött a hír hogy megjelenik itthon az első erotikusabb tartalmú manga hogy az mekkorát fog ütni és milyen zsír lesz. Hát én úgy vagyok vele hogy a hentai és ecchi műfajon belül a sztori orientált darabokat kedvelem. Egy jó story és a jól megrajzolt jelenetek nálam mindig jobban bejöttek mint az in medias res féle sexjelenetekkel teli katymasz. Hát sajna ez a manga az utóbbiak közé tartozik a storyk gyengék egy-kettő humoros történet van de azok sem ütnek akkorát. Nekem csalódás volt ennél többert vártam bár a rajzok többségét dícsérhetem mert voltak bennük jól eltalált képsorok de a történetek...hát azok elég gyengék voltak. Abban sem vagyok biztos hogy azt a 300 Ft-ot megérte.
A csodához nem kell mindig Isten, csak VASH!!
beküldve: 2010-07-25 14:27:11
(#393) Legutóbb Lidércfölde 1-2-t olvastam: Még régebben elhatároztam, hogy ha majd egyszer belefér, megveszem az angol Omnibus edition-t, csak most az egyik könyvesboltban le voltak értékelve 50%-kal. ^^ Szerintem egész izgalmas és jól kivitelezett manga, nem bántam meg, hogy beruháztam rá.
Mondjuk Summer nekem néha már túl idegesítő ^^"
És persze kíváncsian várom a befejező részét. Ejj, én erre emlékszem. Vagyis emlékszem, hogy valamikor olvastam, de hogy miről szólt, és hogy milyen volt, az már nem teljesen tiszta. A rajzolása szép természetesen, Bakumanó és Desznót mellett.
Valamikor a hét elején, nem sokkal a három napos Gantz maratonom után ráleltem a Vinland Sagára. Aztán kis keresgélés után találtam hozzá nem hivatalos soundtrackot is (Eluveitie, Sigur Rós, Finntroll, Korpiklaani...), aztán elkezdtem olvasni. A Hellsingre, főleg a későbbi kötetekre emlékeztetett, gyönyörű rajzok, (kevés) pózolás, de a Vinland Saga valós korszakban játszódik, valós, legendás viking hősökről szól és a gonosz nem gonosz, a jó pedig nem jó. Lenyűgözően hihető, azoktól a jelenetektől eltekintve, ahol a ~15-17 éves főszereplő fejeket szabdal le a nyakakról a kiskésével.
Többé-kevésbé lineárisan halad a történet, Thorfinn, a főszereplő felnőtté cseperedését nézzük végig, melyhez nagy veszteségek árán jut el és jelenleg is távol áll tőle. Emellett van szó politikáról, árulásról, sok vér, hatalom, szerelem, gyűlölet és hasonló érzelmek kavalkádja. Csak csapnának már le rá az amcsik is, venni kéne. Vagy esetleg mi, a Hellsing után. Höhö.
Nem leszek off. Nemnemnem.
Valamikor a hét elején, nem sokkal a három napos Gantz maratonom után ráleltem a Vinland Sagára. Aztán kis keresgélés után találtam hozzá nem hivatalos soundtrackot is (Eluveitie, Sigur Rós, Finntroll, Korpiklaani...), aztán elkezdtem olvasni. A Hellsingre, főleg a későbbi kötetekre emlékeztetett, gyönyörű rajzok, (kevés) pózolás, de a Vinland Saga valós korszakban játszódik, valós, legendás viking hősökről szól és a gonosz nem gonosz, a jó pedig nem jó. Lenyűgözően hihető, azoktól a jelenetektől eltekintve, ahol a ~15-17 éves főszereplő fejeket szabdal le a nyakakról a kiskésével.
Többé-kevésbé lineárisan halad a történet, Thorfinn, a főszereplő felnőtté cseperedését nézzük végig, melyhez nagy veszteségek árán jut el és jelenleg is távol áll tőle. Emellett van szó politikáról, árulásról, sok vér, hatalom, szerelem, gyűlölet és hasonló érzelmek kavalkádja. Csak csapnának már le rá az amcsik is, venni kéne. Vagy esetleg mi, a Hellsing után. Höhö.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
beküldve: 2010-07-25 11:11:44
(#391) Morita Masanori - Obata Takeshi: Hello Baby
Egy alig ötven oldalas oneshot, ami nekem nagyon tetszett, már csak Takeshi Obata-mester rajzai miatt is, ami szerintem garancia a minőségre. De maga a sztori is jó volt, csak kár, hogy ebben a kevés oldalban annyira nem tudták kibontani a történetet, de egy oneshothoz képest így is jól sikerült. Szívesen olvastam volna még tovább, mert lehetett volna tovább is bontani a történetet, bár gondolom ez nem a mangakán múlt. Ami nem tetszik, az a rövidsége és az eléggé homályos befejezés, de mindenkinek ajánlom, aki szereti a jakuzás történeteket, meg a szép rajzolást.
[Link]
Egy alig ötven oldalas oneshot, ami nekem nagyon tetszett, már csak Takeshi Obata-mester rajzai miatt is, ami szerintem garancia a minőségre. De maga a sztori is jó volt, csak kár, hogy ebben a kevés oldalban annyira nem tudták kibontani a történetet, de egy oneshothoz képest így is jól sikerült. Szívesen olvastam volna még tovább, mert lehetett volna tovább is bontani a történetet, bár gondolom ez nem a mangakán múlt. Ami nem tetszik, az a rövidsége és az eléggé homályos befejezés, de mindenkinek ajánlom, aki szereti a jakuzás történeteket, meg a szép rajzolást.
[Link]
Szerk: Dark-san 2010-07-25 11:12:12
beküldve: 2010-07-17 17:21:46
(#390) Vörös Kert és nagyon tetszett!
Csak ajánlani tudom
De aztán előtte a J-pop bálványt, az viszont nagyon nem tetszett.
A sztori maga nem érthető, a rajzok meg bénák... A szemek már a felét kiteszik a fejnek, ami még egy mangában is sok. Ráadásul nincsenek önálló arcvonások, minden szereplőnek ugyanolyan az arca, csak a hajáról lehet megkülönböztetni...
Ezt viszont nem ajánlom senkinek, hacsak nem szereti a béna mangákat...
Csak ajánlani tudom
De aztán előtte a J-pop bálványt, az viszont nagyon nem tetszett.
A sztori maga nem érthető, a rajzok meg bénák... A szemek már a felét kiteszik a fejnek, ami még egy mangában is sok. Ráadásul nincsenek önálló arcvonások, minden szereplőnek ugyanolyan az arca, csak a hajáról lehet megkülönböztetni...
Ezt viszont nem ajánlom senkinek, hacsak nem szereti a béna mangákat...
Tessék csekkolni: theweekend.blog.hu
Szerk: Crimson Moon 2010-07-17 17:26:37
beküldve: 2010-07-17 16:06:07
(#389) Legutóbb a Chrno Crusade-t olvastam^^ nagyon jó volt sőt még rá is szoktattam az egyik új barátomat=)
"Amíg hiszünk a holnapban, az egyik lábunkat a másik elé téve... belülről áradó erő járja át a testünk. Erős életet élni, annyit jelent, hogy képesek vagyunk mosolyogni."
beküldve: 2010-07-17 14:49:47
(#388) "Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar