Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Legutóbb olvastad, ilyen volt
Jelenleg is a Franken Fran-t olvasom, és most vettem észre benne, egy utalást, a kedvenc írómra, Stephen King-re.
Az egyik fejezetben egy színésznő van, aki az egyik képen vadnyugati gúnyában, két pisztollyal, rózsával a szájában pózol (női Roland Deschain? ).
Aki ismeri a Setét torony sorozatát Kingnek (mint én), annak egyből leesett a kép. Szerintem nagyon poén.
Íme a kép:
[Link]
Az egyik fejezetben egy színésznő van, aki az egyik képen vadnyugati gúnyában, két pisztollyal, rózsával a szájában pózol (női Roland Deschain? ).
Aki ismeri a Setét torony sorozatát Kingnek (mint én), annak egyből leesett a kép. Szerintem nagyon poén.
Íme a kép:
[Link]
at the end,we all die alone
beküldve: 2012-12-30 13:42:15
(#446) Online olvastam a Bara to judan-t, nagyon jó és van egy nagy csavar is benne.
A Vampire knight fanoknak ajánlom, a grafika is hasonlít és főszerelő lány is Yukira.
A srác pedig kicsit Zerora.
Akit érdekel leírhatom hol található magyarul.
A Vampire knight fanoknak ajánlom, a grafika is hasonlít és főszerelő lány is Yukira.
A srác pedig kicsit Zerora.
Akit érdekel leírhatom hol található magyarul.
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn!
beküldve: 2012-12-28 14:45:16
(#445) Hát én most karácsony alkalmából megkaptam az Árnybíró 15-16-17+Gaiden köteteit. Régóta terveztem a sorozat befejezését, mert hihetetlenül bejött a sorozat atmoszférája és a karakterek is nagyon ott voltak a szeren. Végre ma befejeződött a történet és megtudhattam sikerül Adzsitét jól arcon csapni
sajnos elb*sztam és a fórumon lelőttem a poént magamnak így már tudtam Munszu bekövetkező sorsáról
. Nagyon király manga volt és annak ellenére, hogy koreai képregényről van szó nálam egyértelműen ott a helye a legjobb mangák közt. Ezért pedig ezer köszönet a kiadónak mert ha ők nincsenek lehet meg sem ismerem ezt a remek sorozatot. Remélem láthatunk még hasonlóan igényes és színvonalas koreai művet a hazai piacon mert ez az eszméletlenül kidolgozott grafika és történet szerintem simán köröket ver néhány neves japán magára :PA csodához nem kell mindig Isten, csak VASH!!
beküldve: 2012-09-21 18:50:30
(#444) Legutóbb Angolul olvastam a Bleach 19.-20.-21.kötetét,és nagyon tetszett!
Nah,igen jó volt az Anime után a Mangában látni pl.az Ichigo VS Byakuyát,Aizen árulását,Hirako felbukkanását,stb...
http://go.1hax.com/steamgifts/?ref=QFR4VLrne
beküldve: 2012-08-03 11:53:24
(#443) Tegnap olvastam ki a Nana 10.-et és a Vampire Knight 5.-öt.
Nem tudtam eldönteni,hogy sírjak vagy nevessek. A végén persze már levegőt sem mertem venni annyira izgalmas volt.
Nagyon jó volt mindkettőt olvasni. A rajzolás még mindig nagyszerű a történet meg...nos aki olvasta az tudja aki nem annak meg csak ajánlani tudom.
Miután kiolvastam muszáj volt az összes részüket elolvasnom.Az elejéről kezdve.
A kertben olvasva észre sem vettem,hogy a lábaim már a napon vannak. Annyira belefeledkeztem.
A Nana azért is tetszett meg még anno,mert kicsit hasonlított a valós élethez. Amolyan ez "bárkivel megeshet" kategória volt. A Vampire Knight meg olyan titokzatos és misztikus és talán az egyetlen -számomra- olyan vámpíros történet ami nagyon nagyon tetszik.
Nem tudtam eldönteni,hogy sírjak vagy nevessek. A végén persze már levegőt sem mertem venni annyira izgalmas volt.
Nagyon jó volt mindkettőt olvasni. A rajzolás még mindig nagyszerű a történet meg...nos aki olvasta az tudja aki nem annak meg csak ajánlani tudom.
Miután kiolvastam muszáj volt az összes részüket elolvasnom.Az elejéről kezdve.
A kertben olvasva észre sem vettem,hogy a lábaim már a napon vannak. Annyira belefeledkeztem.
A Nana azért is tetszett meg még anno,mert kicsit hasonlított a valós élethez. Amolyan ez "bárkivel megeshet" kategória volt. A Vampire Knight meg olyan titokzatos és misztikus és talán az egyetlen -számomra- olyan vámpíros történet ami nagyon nagyon tetszik.
beküldve: 2012-08-03 11:08:22
(#442) Én nemrég vettem meg magyarul a Hetalia két kötetét. És nagyon aranyos. De tényleg. Csak Magyarország keveset szerepel benne.
Az élet szar. Vagyis ha élvezed, valamit rosszul csinálsz.
beküldve: 2012-02-10 21:10:26
(#441) Jelenleg is a Franken Fran-t olvasom, és most vettem észre benne, egy utalást, a kedvenc írómra, Stephen King-re.
Íme a kép:
[Link]
Íme a kép:
[Link]
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2011-11-14 17:33:45
(#440) És amikor már meg vagyok róla győződve, hogy a legmagasabb THC ng/ml arány Hirano vérében van.
Akkor jövök rá, hogy mégsem olvastam minden elérhetőt Junjitól.
Nincs az a fej ami leírná azt amit épp érzek.
MIT SZÍVSZ EMBER
Szóval ez a Face Burglar gyűjteménye van neki. És ez. Ez olyan. Más.
Junji, miért vagy ennyire más.
És azt uolsó sztorit mégcsak el sem olvastam. Ezután a My dear ancestors után kell egy kis nyugalom.
Akkor jövök rá, hogy mégsem olvastam minden elérhetőt Junjitól.
Nincs az a fej ami leírná azt amit épp érzek.
MIT SZÍVSZ EMBER
Szóval ez a Face Burglar gyűjteménye van neki. És ez. Ez olyan. Más.
Junji, miért vagy ennyire más.
És azt uolsó sztorit mégcsak el sem olvastam. Ezután a My dear ancestors után kell egy kis nyugalom.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2011-08-01 20:42:29
(#439) Legutóbb a Vampire knight-ét olvastam és nagyon tetszett A rajzolás tetszett a története is elég jó volt. Szóval imádom!!! Alig várom a 2 kötetet
"Tőled jobban senki nem utálja a vámpírokat, mégis több vérre van szükséged, mint bármelyik más vámpírnak. Azt hiszem, te vagy a legvámpíribb közülünk"
Szerk: Yuuki vampire *-* 2011-08-01 21:26:23
beküldve: 2011-07-14 18:11:22
(#438) Legutóbb a Godchild-ot olvastam el. Őszintén szólva amikor a rajzolását megláttam, nem voltam abban sem biztos, hogy egyáltalán beleszeretnék kezdeni, de ha már kölcsönkértem az első 2 kötetét, gondoltam nem adom vissza úgy, hogy bele sem pillantottam... Aztán úgy döntöttem beleolvasok.. A sztori hamar magával ragadott, és idővel hozzá szoktam a rajzolásához is. (Azt azért szeretném leszögezni, hogy az alapján ahogy én most leírom úgy tűnik mintha borzasztó lenne a rajzolása, pedig nem vészes, csak én vagyok válogatós.. ^^") A manga 8 kötetes, de van még amúgy előtte is 5 kötet Count Cain néven, ez az előzményeket mondja el. Az előzményeket nem olvastam el, de nem is volt rá szükség, mert teljesen érthető azok nélkül is.
Aztán elkértem a maradék 6 kötet is, amit 2 nap alatt felfaltam, az utolsó 4 kötetet pedig szünet nélkül egymás után olvastam el... Sejtettem mi lesz a vége főleg a 7. kötetnél vált számomra nyilvánvalóvá, úgyhogy a 7. kötetet és a 8.-at végig ilyen fejjel olvastam --> És annak ellenére, hogy fel voltam készülve a végére, az utolsó chaptert sírva olvastam végig Aztánmég 4-szer elolvastam a végét, hátha máshogy alakul, de sajnos mindig minden pont ugyanúgy történt.. xD (Ennél többet nem is mondok, nem akarok nagyon spoilerezni, hátha valaki el szeretné olvasni.)
Nagyon ajánlom mindenkinek, nekem anniyra tetszett, hogy eldöntöttem meg is fogom venni, a vége ellenére is
Aztán elkértem a maradék 6 kötet is, amit 2 nap alatt felfaltam, az utolsó 4 kötetet pedig szünet nélkül egymás után olvastam el... Sejtettem mi lesz a vége főleg a 7. kötetnél vált számomra nyilvánvalóvá, úgyhogy a 7. kötetet és a 8.-at végig ilyen fejjel olvastam --> És annak ellenére, hogy fel voltam készülve a végére, az utolsó chaptert sírva olvastam végig Aztánmég 4-szer elolvastam a végét, hátha máshogy alakul, de sajnos mindig minden pont ugyanúgy történt.. xD (Ennél többet nem is mondok, nem akarok nagyon spoilerezni, hátha valaki el szeretné olvasni.)
Nagyon ajánlom mindenkinek, nekem anniyra tetszett, hogy eldöntöttem meg is fogom venni, a vége ellenére is
"But... I'm a werewolf, you know!" "Yes I know, so what about it?"
beküldve: 2011-06-15 20:02:16
(#437) Én az Ao Haru Ride-ot olvasom(ez most futó manga,eddig 5 fejezettel angolul)majdnem olyan,mint egy szokásos shoujo manga de végülis igazán szórakoztatónak tűnik eddig....tipikus népszerű pasi,kevésbé népszerű lány némi gyerekkori szerelemmel. a rajzolása meg + pont. eddig 10/7
"I wonder ...if my existence can be forgiven?"
beküldve: 2011-06-15 19:41:46
(#436) Most a Pieta-t olvasom. A rajzolás szánalmas (vagyis nekem egy pár elemet eltekintve nem naon jön be), a story viszont tetszik. Akit érdekel, h miről szól az itt megtekintheti.
-
Szerk: C-san 2011-06-15 19:44:46
beküldve: 2011-04-17 11:18:52
(#435) Legutóbb a Claymore-t olvastam a 113. részig. Jó volt meg minden, nekem naon tatszett.
Nekem csak annyi gondom volt az egésszel h a kedvenc karaktereim majdnem az összes meghalt a végére v legalábbis naon úgy néz ki (bár ez egyéni dolog, hiszen mindenkinek más a kedvence).
Nekem csak annyi gondom volt az egésszel h a kedvenc karaktereim majdnem az összes meghalt a végére v legalábbis naon úgy néz ki (bár ez egyéni dolog, hiszen mindenkinek más a kedvence).
-
Szerk: C-san 2011-04-17 11:20:05
beküldve: 2011-04-11 17:58:01
(#434) Legutóbb a Deep Love - Ayu no Monogatari-t olvastam.Először is mivel ecchi csak az olvassa el akinek nincs vele baja.Másodszor számomra egy szívszorító dráma volt,főleg a vége...Szomorú történet de nagyon szép :) Megszerettem az első fejezet után.
A grafikája nagyon tetszik,a történet néhol nem érthető,de a lényeget lehet érteni.Nekem valahogy megváltozott utána a világnézetem ahogy elolvastam.
A grafikája nagyon tetszik,a történet néhol nem érthető,de a lényeget lehet érteni.Nekem valahogy megváltozott utána a világnézetem ahogy elolvastam.
Miya^^Neko-chan^^
beküldve: 2011-03-19 21:10:41
(#433) Nekem a borítóról ítélve meg a történet így: wtf?xD de aztán végülis elolvastam ^^
Miya^^Neko-chan^^