Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Legutóbb olvastad, ilyen volt
beküldve: 2009-08-24 20:52:07
(#327) Most hagytam abba a Death note-ot. Nagyon jó volt.
Az egyik legkedvesebb barátom( aki a növérem is) mutatta meg most a berserket. Eddig tetszik. jól meglett csinálva
Növérem amugy aki esetleg ismeri:Miyu
Az egyik legkedvesebb barátom( aki a növérem is) mutatta meg most a berserket. Eddig tetszik. jól meglett csinálva
Növérem amugy aki esetleg ismeri:Miyu
a gonra gondolsz?
mert szerintem cowábol nem készült anime.a gonból meg nemsokára lesz!
mert szerintem cowábol nem készült anime.a gonból meg nemsokára lesz!
Szerk: Dan 2009-08-19 19:41:48
animébe se hagyd ki
Ez az aláírás olyan zseniális, mint az aki kitalálta.<<<<vagyis én
beküldve: 2009-08-19 18:23:08
(#324) ma megjött a cowa! és a gon 2
cowa!hát abban volt minden vérkoala, gyilkos szumós, szellem, 10méteres boszorkány.
gon 2:hát az igennagy bár hazudok ha azt mondom hogy olvastam mert egy betű sem volt benne, inkább csak nézegettem xD(csak a címek és a részek végén az állatbemutatóknál voltak betük bár ott is csak a nevük volt)
de baromi szépen meg volt rajzolva.Én mindkát mangát ajánlom mindenkinek!!!Éljen a kodomo XD
cowa!hát abban volt minden vérkoala, gyilkos szumós, szellem, 10méteres boszorkány.
gon 2:hát az igennagy bár hazudok ha azt mondom hogy olvastam mert egy betű sem volt benne, inkább csak nézegettem xD(csak a címek és a részek végén az állatbemutatóknál voltak betük bár ott is csak a nevük volt)
de baromi szépen meg volt rajzolva.Én mindkát mangát ajánlom mindenkinek!!!Éljen a kodomo XD
Szerk: Dan 2009-08-19 18:24:59
Jutaró, Raidzsuta
Ezek a magyarosított nevek fájnak a szemnek...
Én legutóbb a My Balls-t olvastam... amilyen debil a címe, olyan debil a manga is. Épp ezért az agyhalott eredetiség miatt volt jó olvasmány.
Az ajánlója, magyarul:
A világ sorsa egyetlen ember kezében, vagyis pontosabban fogalmazva, heréiben van. Egy elrontott démonűző akció során egy angyal bezárta a Sötétség Úrnőjét Kohta jobb golyójába, megakadályozva az úrnőt, hogy elpusztítsa az emberiséget. A pokolból felküldik Elyset, az ördöglányt, hogy szabadítsa ki az Úrnőt, és elkezdődhessen az Apokalipszis, és ennek egyetlen módja, hogy Kohta elélvezzen. A pokol követeinek sietnie kell, mert harminc nap a határidő...
---
A manga nem hentai, de nem is kerülgetik a témát. A kényes dolgok egyszerűen nincsenek megmutatva vagy megrajzolva. Jópofa ecchi.
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2009-08-05 09:14:56
(#322) én a kensin hatot olvastam tegnap.jó volt csak az a baj hogy szegény Jutaró sorsa így alakult
jah és raidzsútában meg csalódtam kicsit azt hittem ö egy erös ellenség lesz.
jah és raidzsútában meg csalódtam kicsit azt hittem ö egy erös ellenség lesz.
Szerk: Dan 2009-08-05 09:55:31
Nekem az első kötet kéne...
Nekem emg a második Megölhetlek és elvehetem?
*Toronyidézet megnyírva. A moderátor*
Ez az aláírás olyan zseniális, mint az aki kitalálta.<<<<vagyis én
Szerk: Moderátor 2009-08-12 15:47:43
Rorschach metál!
"None of you understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with me."
"None of you understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with me."
Szerk: .., 2009-07-22 12:27:36
beküldve: 2009-07-22 12:00:48
(#319) Én a Bakuman első 3 fejezetét olvastam. Nagyon jó manga szépen rajzolt, jó sztori
Nincs fény sötétség nélkül
Bezsákoltam a Grimm manga második kötetét.
Nekem az első kötet kéne...
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-07-21 09:31:01
(#317) Bezsákoltam a Grimm manga második kötetét. Már az első kötet után az volt a véleményem, hogy ez az egyik legjobb manga, ami valaha megjelent. Ishiyama Kei nagyon jól tudja ötvözni a régi Grimm mesék hangulatát a mangákéval, így elég formabontó, de az eredetihez nagyjából hű, a hangulatát átadó művek születtek. Remélem lesz még folytatás, jó újraolvasni kiskorom nagy kedvenceit.
Red Garden: ez is roppant megtetszett, bár nekem elég rövidnek tűnt az első kötet, de lehet, hogy csak azért, mert annyira lefoglalt, hogy le sem tettem, amíg nem végeztem vele. A rajzok nekem nagyon tetszek, a történet is elég érdekesnek tűnik, a karakterek szvsz nem sablonosak. Csak négy kötetes, tehát ideális, nem túl hosszú, nem is oneshot. Mondjuk túl sokat nem lehetett még az első kötetből megtudni, de alapból jó, ha van egy kissé misztikus, de azért sokat sejtető felvezető. Gondolom a viszonylagos rövidsége miatt elég pörgős lesz a sztori. Kíváncsian várom a folytatást. Végre hosszú idő után egy igazán érdekes manga is megjelent idehaza.
Red Garden: ez is roppant megtetszett, bár nekem elég rövidnek tűnt az első kötet, de lehet, hogy csak azért, mert annyira lefoglalt, hogy le sem tettem, amíg nem végeztem vele. A rajzok nekem nagyon tetszek, a történet is elég érdekesnek tűnik, a karakterek szvsz nem sablonosak. Csak négy kötetes, tehát ideális, nem túl hosszú, nem is oneshot. Mondjuk túl sokat nem lehetett még az első kötetből megtudni, de alapból jó, ha van egy kissé misztikus, de azért sokat sejtető felvezető. Gondolom a viszonylagos rövidsége miatt elég pörgős lesz a sztori. Kíváncsian várom a folytatást. Végre hosszú idő után egy igazán érdekes manga is megjelent idehaza.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
Szerk: Dan 2009-07-12 13:21:34
beküldve: 2009-07-12 12:42:17
(#315) Dark-san Valkyria mangát, hogy sikerült megszerezned? Jó lenne elolvasni.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2009-07-12 12:10:40
(#314) Az animék után belekzdtem a Valkyria Chronicles és a Skip Beat mangákba. Utóbbi tetszik, bár sokat elvesz az élvezetből, hogy már láttam animében, így nem üt annyira. Csak jussak el azokhoz a fejezetekhez, amiket még nem dolgoztak föl animében. Amúgy Kyoko kirohanásai itt is nagyon viccesek, bár az animében sokkal létványosabbak.
A Valkyriaban nincs eddig semmi különös, már az elején is vannak változtatások az animéhez képest, a grafika szép, bár nálam továbbra is az anime viszi a pálmát. Igaz, a manga még nagyon az elején tart.
A Valkyriaban nincs eddig semmi különös, már az elején is vannak változtatások az animéhez képest, a grafika szép, bár nálam továbbra is az anime viszi a pálmát. Igaz, a manga még nagyon az elején tart.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2009-07-06 13:50:42
(#313) Na végre elolvastam a watchment,
és egész jó volt, csak kár hogy a végén olyan csúful kinyírták Rorschach-ot. De amúgy nagyon érdekes volt a történet, és a szereplők is elég jól ki voltak dolgozva, még a legpitibb mellékszereplők is.
*Hiányzó spoiler pótolva. A moderátor*
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Szerk: Moderátor 2009-07-06 14:37:48