Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Legutóbb olvastad, ilyen volt
beküldve: 2009-11-01 19:53:11
(#371) Nem tudjátok hogy a soul eater kapható-e már Magyarországon (mangában)????????És hol????
beküldve: 2009-10-24 08:24:26
(#370) Aha, értem. Bár nem hinném hogy mostanában mennék ausztráliába, de azért köszi a választ XD
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2009-10-23 23:02:34
(#369) Ausztriába árulják 3 euró 10 centért, de Németországban csak 2.80 /ugye az áfakülönbség miatt./
Mivel német, ezért a sztorit csak kb értettem meg, de aztán neten angolul is elolvastam...xD
Mivel német, ezért a sztorit csak kb értettem meg, de aztán neten angolul is elolvastam...xD
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2009-10-23 22:47:44
(#368) Hol a viharba láttad 3 euróért? Nekem is kell Soul Eater (pláne 3 euróért! )
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2009-10-23 21:30:07
(#367) Nos, ma megvettem a Soul Eater első kötetét. 3 euróért már csaknem hagyom ott. Hát mit is mondjak. Se a rajzolás, se a sztori nem az igazi. Olyan középszintű shounen dolog.
Mindenesetre nem egy rossz manga ez. Sőt, egyenesen tetszik a mközépszerűsége ellenére is. A harcok látványosak és izgalmasak. És végre egy akciódús shounen, ahol a küzdelmeket nem szakítja meg félórás "elmondom a legádázabb ellenségemnek hogyműködik a teknikám vagy a múltam vagy az elveim vagy stb.".
Hány éves ennek a mangakája, 14?
Mindenesetre nem egy rossz manga ez. Sőt, egyenesen tetszik a mközépszerűsége ellenére is. A harcok látványosak és izgalmasak. És végre egy akciódús shounen, ahol a küzdelmeket nem szakítja meg félórás "elmondom a legádázabb ellenségemnek hogyműködik a teknikám vagy a múltam vagy az elveim vagy stb.".
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2009-10-19 17:11:43
(#366) sziasztok!
Próbálom magam utolérni. Most olvastam a Bania-t nekem nagyon bejött. Igaz kevés benne a szöveg , de egy ilyen is kell.
Kár hogy nincs tovább. Kevésnek tartom ezt az 5 mangát.
Na mindegy.
Próbálom magam utolérni. Most olvastam a Bania-t nekem nagyon bejött. Igaz kevés benne a szöveg , de egy ilyen is kell.
Kár hogy nincs tovább. Kevésnek tartom ezt az 5 mangát.
Na mindegy.
Hát igen, betegek, de pont ezért viccesek. Nekem nem is nagyon van kedvencem, mind tetszett, kivéve talán a Palánta. Az aranyfarkún meg akkorát nevettem, amikor elkezdte énekelni, hogy "Én elmentem a vásárba fél pénzzel, láláláá". Az nagyon nagy volt. Igaz, én is hülye vagyok, miért suliban olvasok ilyeneket, csak néztek, hogy mit vihogok.
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2009-11-22 14:08:29
beküldve: 2009-10-12 13:22:59
(#363) Utoljára Pirontant olvastam. A borítója förtelmes, de szerencsére a boltban bele tudtam lapozni, és a kötetben lévő grafika elnyerte a tetszésemet. A történetek is jók voltak, sokat lehetett rajtuk nevetni.
beküldve: 2009-10-01 09:40:35
(#362) Múltkor egy linken leltem a Saint Oniisant.
Jézus és Buddha kalandjai a modern Japánban. Korrekt rajzolás, kevés szereplő, iszonyatosan fárasztó humor.
Műfajilag seinen: vallásismeret, meg műveltség kell hozzá.
Jézus és Buddha kalandjai a modern Japánban. Korrekt rajzolás, kevés szereplő, iszonyatosan fárasztó humor.
pl Jézus azért járt vízen mert nem tud úszni, vagy Buddha életnagyságú szobrot nyer magáról...
Műfajilag seinen: vallásismeret, meg műveltség kell hozzá.
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Szerk: Elnar 2009-10-01 11:31:32
beküldve: 2009-09-14 17:03:38
(#361) Death Note 5. és D, a vámpírvadász 3. a legfrissebb élmény. Mindkettőről írtam a saját topikjában. Remélem egy kicsit jobban ráhúznak az amerikaiak a D esetében és itthon sem kell majd ennyit várni a következő kötetre.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2009-09-11 16:36:09
(#360) Házi ninja:
Ma olvastam el a 2. kötetet. Az elsőt nem olvastam még, és a 2-at is csak azért vettem meg, mert 299 Ft volt a Tescoban. De nagyon pozitívan csalódtam benne. A grafikája nagyon tetszetős, pont az ilyet szeretem, és a történet is aranyos, biztos, hogy megszerzem az elsőt is.
De nem lesz 3. kötet, ugye?
Ma olvastam el a 2. kötetet. Az elsőt nem olvastam még, és a 2-at is csak azért vettem meg, mert 299 Ft volt a Tescoban. De nagyon pozitívan csalódtam benne. A grafikája nagyon tetszetős, pont az ilyet szeretem, és a történet is aranyos, biztos, hogy megszerzem az elsőt is.
De nem lesz 3. kötet, ugye?
beküldve: 2009-09-10 16:55:31
(#359) Nihei munkáit én is bírom, főleg a Blaim!-et.
Én amit legutóbb olvastam, az a "Napiraj-Súlyosbítva azt, ami amúgy is", Merényi Dánieltől, és sokszor hülyére röhögtem magam rajta. Nagyon buta, de jó XD
Én amit legutóbb olvastam, az a "Napiraj-Súlyosbítva azt, ami amúgy is", Merényi Dánieltől, és sokszor hülyére röhögtem magam rajta. Nagyon buta, de jó XD
beküldve: 2009-09-10 16:18:18
(#358) Most olvastam a Sabrina nevű 6 oldalas gyilokot. kb 4 mondatnyi szöveg, lovecrafti sötétséggel...
Csak és kizárólag elborultaknak. /De most tényleg/
Csak és kizárólag elborultaknak. /De most tényleg/
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"