• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Manga >>
Legutóbb olvastad, ilyen volt
Oldalak: ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... <<>>
beküldve: 2009-11-01 20:34:40
(#372) Válasz ***Anna***anna.chan (#371) üzenetére
Shaun
Shaun
[ Megszállott ]
nem kapható hazánkban

What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
új | válasz erre | moderátor
beküldve: 2009-11-01 19:53:11
(#371)
***Anna***anna.chan
***Anna***anna.chan
[ Új arc ]
Nem tudjátok hogy a soul eater kapható-e már Magyarországon (mangában)????????És hol????

beküldve: 2009-10-24 08:24:26
(#370)
A Márk
A Márk
[ Megszállott ]
Aha, értem. Bár nem hinném hogy mostanában mennék ausztráliába, de azért köszi a választ XD

"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2009-10-23 23:02:34
(#369)
idk pls delete
idk pls delete
[ True mangafan ]
Ausztriába árulják 3 euró 10 centért, de Németországban csak 2.80 /ugye az áfakülönbség miatt./
Mivel német, ezért a sztorit csak kb értettem meg, de aztán neten angolul is elolvastam...xD

If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2009-10-23 22:47:44
(#368)
A Márk
A Márk
[ Megszállott ]
Hol a viharba láttad 3 euróért? Nekem is kell Soul Eater (pláne 3 euróért! )

"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2009-10-23 21:30:07
(#367)
idk pls delete
idk pls delete
[ True mangafan ]
Nos, ma megvettem a Soul Eater első kötetét. 3 euróért már csaknem hagyom ott. Hát mit is mondjak. Se a rajzolás, se a sztori nem az igazi. Olyan középszintű shounen dolog.

Hány éves ennek a mangakája, 14?

Mindenesetre nem egy rossz manga ez. Sőt, egyenesen tetszik a mközépszerűsége ellenére is. A harcok látványosak és izgalmasak. És végre egy akciódús shounen, ahol a küzdelmeket nem szakítja meg félórás "elmondom a legádázabb ellenségemnek hogyműködik a teknikám vagy a múltam vagy az elveim vagy stb.".

If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2009-10-19 17:11:43
(#366)
Senshi_DN
Senshi_DN
[ Új arc ]
sziasztok!

Próbálom magam utolérni. Most olvastam a Bania-t nekem nagyon bejött. Igaz kevés benne a szöveg , de egy ilyen is kell.
Kár hogy nincs tovább. Kevésnek tartom ezt az 5 mangát.
Na mindegy.

beküldve: 2009-10-12 13:56:51
(#365) Válasz ∂z (#364) üzenetére
Szederinda
Szederinda
[ Rászokóban ]
Hát igen, betegek, de pont ezért viccesek. Nekem nem is nagyon van kedvencem, mind tetszett, kivéve talán a Palánta. Az aranyfarkún meg akkorát nevettem, amikor elkezdte énekelni, hogy "Én elmentem a vásárba fél pénzzel, láláláá". Az nagyon nagy volt. Igaz, én is hülye vagyok, miért suliban olvasok ilyeneket, csak néztek, hogy mit vihogok.

*Felesleges idézet törölve. A moderátor*

Szerk: Moderátor 2009-11-22 14:08:29
beküldve: 2009-10-12 13:27:27
(#364) Válasz Szederinda (#363) üzenetére
∂z
∂z
[ True mangafan ]
azért a történetek elég betegek. nekem a motoros a kedvencem...

-
beküldve: 2009-10-12 13:22:59
(#363)
Szederinda
Szederinda
[ Rászokóban ]
Utoljára Pirontant olvastam. A borítója förtelmes, de szerencsére a boltban bele tudtam lapozni, és a kötetben lévő grafika elnyerte a tetszésemet. A történetek is jók voltak, sokat lehetett rajtuk nevetni.

beküldve: 2009-10-01 09:40:35
(#362)
Elnar
Elnar
[ Megszállott ]
Múltkor egy linken leltem a Saint Oniisant.

Jézus és Buddha kalandjai a modern Japánban. Korrekt rajzolás, kevés szereplő, iszonyatosan fárasztó humor.
Spoiler! Klikk ide az olvasáshoz.
pl Jézus azért járt vízen mert nem tud úszni, vagy Buddha életnagyságú szobrot nyer magáról...

Műfajilag seinen: vallásismeret, meg műveltség kell hozzá.

"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Szerk: Elnar 2009-10-01 11:31:32
beküldve: 2009-09-14 17:03:38
(#361)
Dark-san
Dark-san
[ Addiktgyanús ]
Death Note 5. és D, a vámpírvadász 3. a legfrissebb élmény. Mindkettőről írtam a saját topikjában. Remélem egy kicsit jobban ráhúznak az amerikaiak a D esetében és itthon sem kell majd ennyit várni a következő kötetre.

Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2009-09-11 16:36:09
(#360)
Szederinda
Szederinda
[ Rászokóban ]
Házi ninja:
Ma olvastam el a 2. kötetet. Az elsőt nem olvastam még, és a 2-at is csak azért vettem meg, mert 299 Ft volt a Tescoban. De nagyon pozitívan csalódtam benne. A grafikája nagyon tetszetős, pont az ilyet szeretem, és a történet is aranyos, biztos, hogy megszerzem az elsőt is.
De nem lesz 3. kötet, ugye?

beküldve: 2009-09-10 16:55:31
(#359)
A Márk
A Márk
[ Megszállott ]
Nihei munkáit én is bírom, főleg a Blaim!-et.
Én amit legutóbb olvastam, az a "Napiraj-Súlyosbítva azt, ami amúgy is", Merényi Dánieltől, és sokszor hülyére röhögtem magam rajta. Nagyon buta, de jó XD

beküldve: 2009-09-10 16:18:18
(#358)
Elnar
Elnar
[ Megszállott ]
Most olvastam a Sabrina nevű 6 oldalas gyilokot. kb 4 mondatnyi szöveg, lovecrafti sötétséggel...

Csak és kizárólag elborultaknak. /De most tényleg/

"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Oldalak: ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... <<>>