ENJOY-ANIME: happy day :))))))))))))
GANIMA: Jaj jó volt a VK 4.kötete, nagyon tetszett ^^ már várom az 5.kötetet x)
MARTINA: :))) nagyon örülök :))) most érkezett meg a futár és hozta a csomagot :)) nagyon szépen köszönöm <3
STORM BABY: Viszlát!:D
SHIRUBA: Ccc! Te reménytelen kis fruska:) Nem baj, én mindig itt leszek Neked:D Puszi, Baby!
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Legutóbb olvastad, ilyen volt
beküldve: 2010-12-30 13:06:42
(#411) Ma elolvastam az ÉLNI mangát.
nagyon elnyerte a tetszésemet, a rajzolás kicsit más volt mint az eddigi de a történet nekem nagyon kidolgozottnak tűnt. Ilyen stílusú mangát még nem olvastam, jólvan, kezdő vagyok meg minden, de ez tényleg olyan, ami a jövőben simán megtörténhet: egy kísérlet elszabadul, és nem lehet majd irányítani. Bár az emberi igazságtalanság itt is meglátszik, mivel a fősz.-t halálra ítélték, pedig még a halálával is segített a testvérpáron..
Lényegében nagyon kirááály
nagyon elnyerte a tetszésemet, a rajzolás kicsit más volt mint az eddigi de a történet nekem nagyon kidolgozottnak tűnt. Ilyen stílusú mangát még nem olvastam, jólvan, kezdő vagyok meg minden, de ez tényleg olyan, ami a jövőben simán megtörténhet: egy kísérlet elszabadul, és nem lehet majd irányítani. Bár az emberi igazságtalanság itt is meglátszik, mivel a fősz.-t halálra ítélték, pedig még a halálával is segített a testvérpáron..
Lényegében nagyon kirááály
"A metafizika az, amikor egy vak ember egy sötét szobában keres egy fekete kalapot, ami nincs is ott"
beküldve: 2010-12-27 18:45:33
(#410) A mai nap,megintcsak egy Kawashita Mizuki mangát végeztem ki.
Anedoki.
Fuck.26 fejezet,jólvan,oké,az eleje szépen indult,"egy csaj a semmiből felbukkan,majd beköltözik hozzám" alapon kiidegeli főhősünket.Nézeteltérések, idétlenebbnél idétlenebb jelenetek,egy kis ecchi.A történet közepe felemásra sikeredett,újabb szereplők felbukkanása,stb,bár a szokásos ecchi-vígjáték alap itt is ütős volt,szódával elment,na,de a vége...elérzékenyül az ember.Behalok.A főhős srác az utolsó pillanatig halogatja,amit már régebben el akart mondani a nálla pár évvel idősebb csajszinak,cserébe egy nagyon kellemes jutalomban részesül,padlót is fogtam,hiába tudtam,h úgyisezleszavégén.Záróképs orok,a sztoriban 4 évvel később ugyanaz a jelenet ismétlődik,mint az első fejezetben láthattuk...és hát az ígéret szép szó...
Á,folytatást akarok!
Anedoki.
Fuck.26 fejezet,jólvan,oké,az eleje szépen indult,"egy csaj a semmiből felbukkan,majd beköltözik hozzám" alapon kiidegeli főhősünket.Nézeteltérések, idétlenebbnél idétlenebb jelenetek,egy kis ecchi.A történet közepe felemásra sikeredett,újabb szereplők felbukkanása,stb,bár a szokásos ecchi-vígjáték alap itt is ütős volt,szódával elment,na,de a vége...elérzékenyül az ember.Behalok.A főhős srác az utolsó pillanatig halogatja,amit már régebben el akart mondani a nálla pár évvel idősebb csajszinak,cserébe egy nagyon kellemes jutalomban részesül,padlót is fogtam,hiába tudtam,h úgyisezleszavégén.Záróképs orok,a sztoriban 4 évvel később ugyanaz a jelenet ismétlődik,mint az első fejezetben láthattuk...és hát az ígéret szép szó...
Á,folytatást akarok!
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2010-12-26 22:44:08
(#408) Én Masamune Shirrow munkáit szeretem nagyon....
Számomra Ő a legnagyobb művész....
Sikerült is pár munkáját nagy szerencsémre megszerezni...
Habár nem volt túl könnyű hozzájutni és az árok is meglehetősen borsos volt...
Számomra Ő a legnagyobb művész....
Sikerült is pár munkáját nagy szerencsémre megszerezni...
Habár nem volt túl könnyű hozzájutni és az árok is meglehetősen borsos volt...jól van barátom, nem csoda ha az "ien"-eket mint te lenéznek...:P
szerk.: hogy ne csak off:

én amúgy a sámán harcost olvastam utoljára, hát nem tetszett meg annyira, hogy folytassam...ez látszik az eladnék/vennék-ben is :PxD
Szerk: Dan 2010-12-26 13:46:52
beküldve: 2010-12-26 11:07:51
(#406) Hatsukoi limited.
Adott egy rakás leányzó,pár felsőbbéves csajszi,valamint adott egy rakás fiú,akik meg ezekbe a lányokba vannak belezúgva,ki-ki melyik leányzóba alapon.Mondanom sem kell,h megy benne a versengés is egy-egy csajsziért.
Ehhez hozáadunk egy kis humort,egy csipet ecchit,egy kis drámát,romantikát és máris kész Kawashita Mizuki 2007-es nagysikerű mangája.Harminc egynéhány fejezet az egész.
A vége nagyon aranyos,kellemes kikapcsolódást nyújt nem csak a műfaj rajongóinak,hanem bárkinek.Szal nemtől,kortól függetlenül mindenkinek csak ajánlani tudom.
Adott egy rakás leányzó,pár felsőbbéves csajszi,valamint adott egy rakás fiú,akik meg ezekbe a lányokba vannak belezúgva,ki-ki melyik leányzóba alapon.Mondanom sem kell,h megy benne a versengés is egy-egy csajsziért.
Ehhez hozáadunk egy kis humort,egy csipet ecchit,egy kis drámát,romantikát és máris kész Kawashita Mizuki 2007-es nagysikerű mangája.Harminc egynéhány fejezet az egész.
A vége nagyon aranyos,kellemes kikapcsolódást nyújt nem csak a műfaj rajongóinak,hanem bárkinek.Szal nemtől,kortól függetlenül mindenkinek csak ajánlani tudom.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Lukács 6:41
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
A te írásod se piskóta ám... Ez a fandom magától megdolgozott becses hírnevéért x)
Na de, (újra)olvastam olyat, hogy Mermaid Saga. Szerintem ez Takahashi Rumiko legjobb mangája, és tudtommal csak 3 kötet. (ami tőle nem kis teljesítmény ~)
Na de, (újra)olvastam olyat, hogy Mermaid Saga. Szerintem ez Takahashi Rumiko legjobb mangája, és tudtommal csak 3 kötet. (ami tőle nem kis teljesítmény ~)
Szerk: miyu 2010-12-05 18:23:40
beküldve: 2010-12-05 17:53:57
(#403) mangekyou022.tevagy aki anime bemutatókat csinál szánalmas vagy ine bénát mint te még soha SOHANEM LÁTTAM ien bénát. 30 másodpercben annyi beszédhibád van mint másnak 10 év alatt. miattad kezdik lenézni az animéseket szégyeld el magad!!!!!
"Itachi megbűnhődött a tetteiért. Sasuke meg csak bűnhődött... A tettei még csak most jönnek.
beküldve: 2010-12-05 16:35:42
(#402) Nem rég kezdtem el olvasni 2 mangát:
1.Eden No Ori = Nagyon cool kis manga, csak kicsit sok fanservice van benne.
2.Drifters = Nagyon lassú a cselekmény, én szerintem jobb lett volna, ha a mangaka nem folytatja tovább a Hellsing után...
1.Eden No Ori = Nagyon cool kis manga, csak kicsit sok fanservice van benne.
2.Drifters = Nagyon lassú a cselekmény, én szerintem jobb lett volna, ha a mangaka nem folytatja tovább a Hellsing után...
Csak az bukott el, aki meghalt, mert amíg él az ember, mindig van lehetősége jóvátenni bűneit.
beküldve: 2010-10-31 23:21:30
(#401) A "Shoulder-a-Coffin Kuro"-t olvasom jelenleg is. Jópofa szereplők, érdekes történet, és humor.
Nekem nagyon bejön.
Animeaddictson el lehet olvasni.
Nekem nagyon bejön.
Animeaddictson el lehet olvasni.
1st rule is: The laws of Germany. 2nd rule is: Be nice to mommy. 3th rule is: Don't talk to commies. 4th rule is: Eat kosher salamies.
beküldve: 2010-10-12 16:14:42
(#400) Otter 11
Minden Bakuman-rajongónak ajánlott és van benne néhány Death Note-os utalás is. Aranyos kis manga és csak 16 oldalas.
Minden Bakuman-rajongónak ajánlott és van benne néhány Death Note-os utalás is. Aranyos kis manga és csak 16 oldalas.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2010-10-03 12:38:10
(#399) The Music of Marie
Nagyon jó steampunk manga volt, érdekes gondolatokat fejtegetett a vallásról és a technológiáról. Kicsit lassú ugyan, az első kötet többé-kevésbé a világ és a szereplők bemutatására megy el, de a második kötetben felpörögnek az események, az utolsó fejezet pedig mellbevágó. Volt egy sejtésem még az elején, hogy ilyen vége lesz a történetnek, de a mangaka olyan ügyesen elaltatta a gyanúmat, hogy a végén mégis sikerült meglepnie.
Nagyon jó steampunk manga volt, érdekes gondolatokat fejtegetett a vallásról és a technológiáról. Kicsit lassú ugyan, az első kötet többé-kevésbé a világ és a szereplők bemutatására megy el, de a második kötetben felpörögnek az események, az utolsó fejezet pedig mellbevágó. Volt egy sejtésem még az elején, hogy ilyen vége lesz a történetnek, de a mangaka olyan ügyesen elaltatta a gyanúmat, hogy a végén mégis sikerült meglepnie.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Szerk: Mariko 2010-10-03 12:39:18
nem mindig a fórumosok ízlése, véleménye a meghatározó törekedj a saját véleményre és meglásd esetleg találkozhatsz olyan művekkel amiket lehet sokan lehúztak de neked mégis tetszett.
Nem konkrétan a Gravitationnal kapcsolatban, de ez teljesen így van. Minden más esetben is. A közízlés és a népszerűség egy dolog, de egyik sem azonos a minőséggel.
A magam részéről a legszánalmasabbnak az "ennyien szeretik, akkor rossz nem lehet!"- típusú hozzáállást tartom.
Tipikusan az anyagcsere végtermékének és a tízmillió légy találkozásának esete.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
Szerk: Dark-san 2010-08-25 15:13:11
Nem kell aggódni, az esetek többségében megvan a saját véleményem, és nem vagyok birka
De azzal meggyőztek, hogy nem egészséges egy hetero-nak melegekről olvasni.
És azóta messzire kerülöm.