Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Legutóbb olvastad, ilyen volt
beküldve: 2011-01-02 20:18:12
(#417) Amúgy, most a Dramacon-t olvastam el...a történetlefolyása egész klassz, de a magyar nyelvre fordítva nagyon ***** van már bocsi látszik hogy nem a Mangafan csinálta...
Kezdődik azzal hogy a betűtipus-stílus-méret szinte minden bubiban más, és vannak eléggé hülye kijelentések( "Tudtad, hogy 2 fánk ragadt a fejedre? csak hogy tudd <--ez mien már, ismétli -.-|| A pokolba, nem <-- ez olyan hülyén van ahogy kinéz, kinek a szájából hallottasz ilyet?)
Az, hogy sok pofa van bevágva, az alap kinézet sosincsen, az hangulatilag feldobja, csak komolyatalannak tűnik...de Ez nekem tetszett benne
Lényeg: 10/6,5-et adnék neki^^
Kezdődik azzal hogy a betűtipus-stílus-méret szinte minden bubiban más, és vannak eléggé hülye kijelentések( "Tudtad, hogy 2 fánk ragadt a fejedre? csak hogy tudd <--ez mien már, ismétli -.-|| A pokolba, nem <-- ez olyan hülyén van ahogy kinéz, kinek a szájából hallottasz ilyet?)
Az, hogy sok pofa van bevágva, az alap kinézet sosincsen, az hangulatilag feldobja, csak komolyatalannak tűnik...de Ez nekem tetszett benne
Lényeg: 10/6,5-et adnék neki^^
"A metafizika az, amikor egy vak ember egy sötét szobában keres egy fekete kalapot, ami nincs is ott"
Majd ha olyan depressziós-haljamú egyénné válsz mint Én akkor majd fog
Én már pont, h kigyógyúltam belőle.^^ Pár éve még nekem is tetszett az Élni, de most már másképp látom.
Demivel nekem mostanában minden nem alakul jól tetszik xD
"A metafizika az, amikor egy vak ember egy sötét szobában keres egy fekete kalapot, ami nincs is ott"
beküldve: 2010-12-30 15:18:17
(#415) A legutóbbi olvasott mangám Usagi Yojimbo. Nekem naon bejön!!!!!!!!!
A hívott szám jelenleg nem kapcsolható...
Én már pont, h kigyógyúltam belőle.^^ Pár éve még nekem is tetszett az Élni, de most már másképp látom.
-
Szerk: C-san 2010-12-30 14:54:34
Én is olvastam az Élni mangát, de bevallom nekem ennyire nem jött be
beküldve: 2010-12-30 13:06:42
(#411) Ma elolvastam az ÉLNI mangát.
nagyon elnyerte a tetszésemet, a rajzolás kicsit más volt mint az eddigi de a történet nekem nagyon kidolgozottnak tűnt. Ilyen stílusú mangát még nem olvastam, jólvan, kezdő vagyok meg minden, de ez tényleg olyan, ami a jövőben simán megtörténhet: egy kísérlet elszabadul, és nem lehet majd irányítani. Bár az emberi igazságtalanság itt is meglátszik, mivel a fősz.-t halálra ítélték, pedig még a halálával is segített a testvérpáron..
Lényegében nagyon kirááály
nagyon elnyerte a tetszésemet, a rajzolás kicsit más volt mint az eddigi de a történet nekem nagyon kidolgozottnak tűnt. Ilyen stílusú mangát még nem olvastam, jólvan, kezdő vagyok meg minden, de ez tényleg olyan, ami a jövőben simán megtörténhet: egy kísérlet elszabadul, és nem lehet majd irányítani. Bár az emberi igazságtalanság itt is meglátszik, mivel a fősz.-t halálra ítélték, pedig még a halálával is segített a testvérpáron..
Lényegében nagyon kirááály
beküldve: 2010-12-27 18:45:33
(#410) A mai nap,megintcsak egy Kawashita Mizuki mangát végeztem ki.
Anedoki.
Fuck.26 fejezet,jólvan,oké,az eleje szépen indult,"egy csaj a semmiből felbukkan,majd beköltözik hozzám" alapon kiidegeli főhősünket.Nézeteltérések, idétlenebbnél idétlenebb jelenetek,egy kis ecchi.A történet közepe felemásra sikeredett,újabb szereplők felbukkanása,stb,bár a szokásos ecchi-vígjáték alap itt is ütős volt,szódával elment,na,de a vége...elérzékenyül az ember.Behalok.A főhős srác az utolsó pillanatig halogatja,amit már régebben el akart mondani a nálla pár évvel idősebb csajszinak,cserébe egy nagyon kellemes jutalomban részesül,padlót is fogtam,hiába tudtam,h úgyisezleszavégén.Záróképs orok,a sztoriban 4 évvel később ugyanaz a jelenet ismétlődik,mint az első fejezetben láthattuk...és hát az ígéret szép szó...
Á,folytatást akarok!
Anedoki.
Fuck.26 fejezet,jólvan,oké,az eleje szépen indult,"egy csaj a semmiből felbukkan,majd beköltözik hozzám" alapon kiidegeli főhősünket.Nézeteltérések, idétlenebbnél idétlenebb jelenetek,egy kis ecchi.A történet közepe felemásra sikeredett,újabb szereplők felbukkanása,stb,bár a szokásos ecchi-vígjáték alap itt is ütős volt,szódával elment,na,de a vége...elérzékenyül az ember.Behalok.A főhős srác az utolsó pillanatig halogatja,amit már régebben el akart mondani a nálla pár évvel idősebb csajszinak,cserébe egy nagyon kellemes jutalomban részesül,padlót is fogtam,hiába tudtam,h úgyisezleszavégén.Záróképs orok,a sztoriban 4 évvel később ugyanaz a jelenet ismétlődik,mint az első fejezetben láthattuk...és hát az ígéret szép szó...
Á,folytatást akarok!
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2010-12-26 22:44:08
(#408) Én Masamune Shirrow munkáit szeretem nagyon....
Számomra Ő a legnagyobb művész....
Sikerült is pár munkáját nagy szerencsémre megszerezni... Habár nem volt túl könnyű hozzájutni és az árok is meglehetősen borsos volt...
Számomra Ő a legnagyobb művész....
Sikerült is pár munkáját nagy szerencsémre megszerezni... Habár nem volt túl könnyű hozzájutni és az árok is meglehetősen borsos volt...
jól van barátom, nem csoda ha az "ien"-eket mint te lenéznek...:P
szerk.: hogy ne csak off:
én amúgy a sámán harcost olvastam utoljára, hát nem tetszett meg annyira, hogy folytassam...ez látszik az eladnék/vennék-ben is :PxD
Szerk: Dan 2010-12-26 13:46:52
beküldve: 2010-12-26 11:07:51
(#406) Hatsukoi limited.
Adott egy rakás leányzó,pár felsőbbéves csajszi,valamint adott egy rakás fiú,akik meg ezekbe a lányokba vannak belezúgva,ki-ki melyik leányzóba alapon.Mondanom sem kell,h megy benne a versengés is egy-egy csajsziért.
Ehhez hozáadunk egy kis humort,egy csipet ecchit,egy kis drámát,romantikát és máris kész Kawashita Mizuki 2007-es nagysikerű mangája.Harminc egynéhány fejezet az egész.
A vége nagyon aranyos,kellemes kikapcsolódást nyújt nem csak a műfaj rajongóinak,hanem bárkinek.Szal nemtől,kortól függetlenül mindenkinek csak ajánlani tudom.
Adott egy rakás leányzó,pár felsőbbéves csajszi,valamint adott egy rakás fiú,akik meg ezekbe a lányokba vannak belezúgva,ki-ki melyik leányzóba alapon.Mondanom sem kell,h megy benne a versengés is egy-egy csajsziért.
Ehhez hozáadunk egy kis humort,egy csipet ecchit,egy kis drámát,romantikát és máris kész Kawashita Mizuki 2007-es nagysikerű mangája.Harminc egynéhány fejezet az egész.
A vége nagyon aranyos,kellemes kikapcsolódást nyújt nem csak a műfaj rajongóinak,hanem bárkinek.Szal nemtől,kortól függetlenül mindenkinek csak ajánlani tudom.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Lukács 6:41
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
A te írásod se piskóta ám... Ez a fandom magától megdolgozott becses hírnevéért x)
Na de, (újra)olvastam olyat, hogy Mermaid Saga. Szerintem ez Takahashi Rumiko legjobb mangája, és tudtommal csak 3 kötet. (ami tőle nem kis teljesítmény ~)
Na de, (újra)olvastam olyat, hogy Mermaid Saga. Szerintem ez Takahashi Rumiko legjobb mangája, és tudtommal csak 3 kötet. (ami tőle nem kis teljesítmény ~)
Szerk: miyu 2010-12-05 18:23:40
beküldve: 2010-12-05 17:53:57
(#403) mangekyou022.tevagy aki anime bemutatókat csinál szánalmas vagy ine bénát mint te még soha SOHANEM LÁTTAM ien bénát. 30 másodpercben annyi beszédhibád van mint másnak 10 év alatt. miattad kezdik lenézni az animéseket szégyeld el magad!!!!!
"Itachi megbűnhődött a tetteiért. Sasuke meg csak bűnhődött... A tettei még csak most jönnek.