Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Legutóbb olvastad, ilyen volt
ezt most miért kellett?
Mert nem tesszünk közzé alternatív beszerzési forrásokat nyilvános fórumon.
bocsánat. azt hittem azt az oldalt mindenki ismeri, nem reklámozni akartam vagy ilyesmi
A világ csak addig érdekes, amíg a csodát reméljük.
ezt most miért kellett?
Mert nem tesszünk közzé alternatív beszerzési forrásokat nyilvános fórumon.
no pussy, just the dicks
[QUOTE]Köszönjük, Emese. QUOTE]
ezt most miért kellett?
legutóbb olvastam:
-Chiho Saito: Saratte Watashi no Knight
-Chiho Saito: Aru Hi, Knight ni Attanara
-Hino Matsuri: Toraware no mi no ue
ezt most miért kellett?
legutóbb olvastam:
-Chiho Saito: Saratte Watashi no Knight
-Chiho Saito: Aru Hi, Knight ni Attanara
-Hino Matsuri: Toraware no mi no ue
beküldve: 2008-12-15 13:13:21
(#234) Hellsing 3.
Rosszat nem lehet róla mondani
A rajzolás egyre jobb lesz
Rosszat nem lehet róla mondani
A rajzolás egyre jobb lesz
MIANEVED?!
Köszönjük, Emese.
Mostanában a Love Hinát olvasom angolul, köszönöm a személynek, aki kölcsönadta. Mellesleg ez az első idegen nyelvű manga, amit olvasok. Nem olvastam belőle eddig sokat, de a szünetben majd jobban ráérek. Nagy részét értem a szövegnek, remélem, ez nem változik. A történet és a rajzolás és a jó sok nő tetszik benne. Szóval minden.
Mostanában a Love Hinát olvasom angolul, köszönöm a személynek, aki kölcsönadta. Mellesleg ez az első idegen nyelvű manga, amit olvasok. Nem olvastam belőle eddig sokat, de a szünetben majd jobban ráérek. Nagy részét értem a szövegnek, remélem, ez nem változik. A történet és a rajzolás és a jó sok nő tetszik benne. Szóval minden.
Most olvastam azt a két kötet Zettai Kareshi-t (Absolute Boyfriend), amit superkrumplytól vettem az AnimeKarin
Így, pont két kötet után ilyen a hangulatom -->TT___TT
szal gyorsan meg kell szereznem a többi kötetet (csak 6 összesen xD) úgyis heppííí end lesz a vége gondolom én x3
Mert Night éppen most csókolt meg egy másik csajt, és annak lett a pasija. Poor Riiko T.T
szal gyorsan meg kell szereznem a többi kötetet (csak 6 összesen xD) úgyis heppííí end lesz a vége gondolom én x3
itt elolvashatod magyarul (végig):
http://www.manga.hu/index.php? id=192&content=forditas
beküldve: 2008-12-13 19:04:58
(#231) Most olvastam azt a két kötet Zettai Kareshi-t (Absolute Boyfriend), amit superkrumplytól vettem az AnimeKarin
Mert Night éppen most csókolt meg egy másik csajt, és annak lett a pasija. Poor Riiko T.T
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2008-12-10 19:32:07
(#230) beküldve: 2008-11-30 12:57:21
(#229) Arina Tanemura: I*O*N
Mit ne mondjak nem volt rossz de a legjobb se
Arina nagyon szépen rajzol de a karaktereit szinte csak a ruha és a haj különbözteti meg... azért élvezhető kis manga volt
Mit ne mondjak nem volt rossz de a legjobb se
Arina nagyon szépen rajzol de a karaktereit szinte csak a ruha és a haj különbözteti meg... azért élvezhető kis manga volt
Positive vibration.
beküldve: 2008-11-22 17:24:24
(#228) beküldve: 2008-11-16 10:23:32
(#227) legutóbb a Gravitationt vettem meg magyarul és olvastam el...
annyira nem volt szembe tűnő az átírása a neveknek...inkább a történetre és a képekre (mint ahogy ezt egy mangában kell ) figyeltem.
Nagyon tetszett, és maga a magyar kiadás is szép...főleg a gerince tetszett. nemtom h a Tokyopop-osnak is ilyen, de gyönyörű.
Aztán meg Shuuichi...imádom....Yuki-t annyira nem bírom...de elmegy
Meg az a kép:
szal. megérte megvenni...ennyi
annyira nem volt szembe tűnő az átírása a neveknek...inkább a történetre és a képekre (mint ahogy ezt egy mangában kell ) figyeltem.
Nagyon tetszett, és maga a magyar kiadás is szép...főleg a gerince tetszett. nemtom h a Tokyopop-osnak is ilyen, de gyönyörű.
Aztán meg Shuuichi...imádom....Yuki-t annyira nem bírom...de elmegy
Meg az a kép:
amikor Shuuichi a kádban van és nyújtózkidik egyet....hát az valami eszméletlen, asszem volt is orrvérzés, amikor olvastam
szal. megérte megvenni...ennyi
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Szerk: Kaminaga 2008-11-16 10:24:07
öcsém 15 éves és Berserk az esti meséje. Kevés animét szeret, de ezt nagyon.
Felelőtlen vagy! Csalódtam benned /vicc/
no pussy, just the dicks
Nem kötekedő szándék vezérelt. (Tudhatnád xD.) Arra akartam kilyukadni, hogy szerintem inkább stílus mint kor függő, bár a rák se tudja. x)
"Legutóbb olvastad": Zombie Hunter.
Pedig nem asztalom a zombie téma, de ez tetszet, sőt... Na meg a Jang Kjung-Il féle feszes hasú bácsik. (Oh, Toshio..)
Majd részletezem most nincs rá 'enerdzsim"
"Legutóbb olvastad": Zombie Hunter.
Pedig nem asztalom a zombie téma, de ez tetszet, sőt... Na meg a Jang Kjung-Il féle feszes hasú bácsik. (Oh, Toshio..)
Majd részletezem most nincs rá 'enerdzsim"
Ja, általánosságban igaz, de én pölö imádom a seineneket. Talán a Berserk is meg fog majd tetszeni. Eddig csak pár oldalt láttam belőle, még a sztorit se ismerem.
beküldve: 2008-11-13 20:41:36
(#223)