Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Legutóbb olvastad, ilyen volt
Most olvastam egy remek mangát (Ami még mindig ongoing)
BAKUMAN!!!
Egy manga, ami arról szól, hogy van két csávó, külön célból, külön jellemmel, bedobják magukat a nagy szerencsejátékba, hogy eldöntik, mangakák lesznek. A dologban egy életre szóló jutalommal kecsegtető fogadás is szerepel.. Küzdelem, küzdelem. Ráadásul nem a Kaleido-Staros gyermekmese módon szól az álmok megvalósításáról, hanem komolyan bemutatja a nehézségeket, konfliktusokat, és szó van benne az életcélok közti választás nyomásáról, és a mangakészítési munkafolyamatokról is.
Aki mangakának készül, must-read.
BAKUMAN!!!
Egy manga, ami arról szól, hogy van két csávó, külön célból, külön jellemmel, bedobják magukat a nagy szerencsejátékba, hogy eldöntik, mangakák lesznek. A dologban egy életre szóló jutalommal kecsegtető fogadás is szerepel.. Küzdelem, küzdelem. Ráadásul nem a Kaleido-Staros gyermekmese módon szól az álmok megvalósításáról, hanem komolyan bemutatja a nehézségeket, konfliktusokat, és szó van benne az életcélok közti választás nyomásáról, és a mangakészítési munkafolyamatokról is.
Bakuman az jóó a Death Note készítőitől nemde? Mangafan! Add ki!
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-10-06 09:40:02
(#147) Legutóbb kiolvastam a befejezőket, amiket conon vettem... Borsmenta 4, Tarot Café 7...
Most pedig éppen újra elkezdtem a HP könyveket... de angolul... muszáj egy kicsit frissítenem a nyelvtudásomat... a végén még berozsdásodik...
Most pedig éppen újra elkezdtem a HP könyveket... de angolul... muszáj egy kicsit frissítenem a nyelvtudásomat... a végén még berozsdásodik...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-10-05 20:47:10
(#146) Most olvastam egy remek mangát (Ami még mindig ongoing)
BAKUMAN!!!
BAKUMAN!!!
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
naruto shippuden átváltozot sasuke shippudené
xD Hát ebben van valami xD
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
beküldve: 2008-10-05 15:53:52
(#144) ~ Conos Szerzemények~
Nana 2. kötet
- Nagyon tetszett, hozta a szokásos NANA-stílust
Death Note 2. kötet
- Végre kezdődik a story, kedvenc jelenetem is benne volt xD
A Vízisten Menyasszonya 1
- Nagyon tetszik a rajzolása, jó az alaptörténet, szerintem lesz jövője nálam.
Daemonium 1
- Horror manga, Kosen legújabb műve, rajzolása olyan, mint a Kosen-univerzum többi tagjának : Gyönyörű
/ én nem annyira yaoi mint a többi munkája Vagyis eddig úgy tűnik xD/
- Naruto 29 - a szokásos xD
- Princess Princess 4 - végre kámplít a Mikiyo Tsuda-gyűjtemény, ez is a szokásos sírvaröhögök- szisztémát erősíti xD
Nana 2. kötet
- Nagyon tetszett, hozta a szokásos NANA-stílust
Death Note 2. kötet
- Végre kezdődik a story, kedvenc jelenetem is benne volt xD
A Vízisten Menyasszonya 1
- Nagyon tetszik a rajzolása, jó az alaptörténet, szerintem lesz jövője nálam.
Daemonium 1
- Horror manga, Kosen legújabb műve, rajzolása olyan, mint a Kosen-univerzum többi tagjának : Gyönyörű
/ én nem annyira yaoi mint a többi munkája Vagyis eddig úgy tűnik xD/
- Naruto 29 - a szokásos xD
- Princess Princess 4 - végre kámplít a Mikiyo Tsuda-gyűjtemény, ez is a szokásos sírvaröhögök- szisztémát erősíti xD
És véégre Akira is beszerelmesedik... xD!!!! És nem is akárkibe!
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
beküldve: 2008-10-05 15:53:09
(#143) Shonan Junai Gumi: a GTO előzménye, rém izgalmas full sónen, de méginkább kamasz cucc, teli motorosbanda-rivalizálással, szekszi csajokkal stb stb. Bírom, hogy a Tokyopop GTO: The Early Years címmel adta ki, különben soha nem figyeltem volna fel rá... Amúgy nagyon szép 350+ oldalas szép kötetekről van szó, ennek viszont hátránya, hogy a lapok belső csücskénél nem mindig olvasható a szöveg. De sebaj.
Bobobo-Bo Bo-Bobo: elképesztően kaotikus vicces "arénaharc", egyenesen a Shonen Jump-ból. Orsszőrhuszár afrokapitány, kakiarcú fickó, napocska meg hasonló karakterek szerepeltetésével.. xD Az első kötetből kedvencem Emoboy, aki először öngyilkos akar lenni, mert nem kap süteményt, a végén meg pálfordul, és még ő győzködi a többieket, hogy milyen szép az élet. :)
Dr. Slump Vol. 14: hozta a szokásos színvonalat, úgy tűnik, Toriyama az évek folyamán egyre elborultabb lett, iszonyú poénok vannak mindenhol. Példákat nem mondok inkább, ezt látni kell. Nagyonlol.
Bobobo-Bo Bo-Bobo: elképesztően kaotikus vicces "arénaharc", egyenesen a Shonen Jump-ból. Orsszőrhuszár afrokapitány, kakiarcú fickó, napocska meg hasonló karakterek szerepeltetésével.. xD Az első kötetből kedvencem Emoboy, aki először öngyilkos akar lenni, mert nem kap süteményt, a végén meg pálfordul, és még ő győzködi a többieket, hogy milyen szép az élet. :)
Dr. Slump Vol. 14: hozta a szokásos színvonalat, úgy tűnik, Toriyama az évek folyamán egyre elborultabb lett, iszonyú poénok vannak mindenhol. Példákat nem mondok inkább, ezt látni kell. Nagyonlol.
beküldve: 2008-10-05 14:52:10
(#142) Naruto 6: némely harcjelenet kissé nehezen volt követhető, de végre előkerült a főgenya...
Hellsing 2:hehe, előkerültek a nácik
Árnybíró 11: itt is kiderült egy csomó minden, amit eddig csak sejteni lehetett.
Nana 2: hangosan röhögős rész, remélem lesz még pár ilyen
Lidércfölde 2: ez egyre jobb lesz!
Berserk 3: itt is belendült a történet: végre megkezdődött a visszaemlékezés
Hellsing 2:hehe, előkerültek a nácik
körvonalai
Árnybíró 11: itt is kiderült egy csomó minden, amit eddig csak sejteni lehetett.
Nana 2: hangosan röhögős rész, remélem lesz még pár ilyen
Lidércfölde 2: ez egyre jobb lesz!
Berserk 3: itt is belendült a történet: végre megkezdődött a visszaemlékezés
Guts-nak lenni szívás, Griffith meg úgy néz ki mint egy nő... XD
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-10-05 13:26:02
(#141) Rémmetró 2 kötet
Nem csalódtam benne, jó volt és Seiyáról is több minden kiderült. Egyedüli hibája a kötetnek csak az , hogy néhol nehezen lehetett elolvasni. Várom a 3.-at is.:) 9 pont
Vízisten menyasszonya 1. kötet
Újabb manga amit biztos venni fogok. Kedvenc szereplőm még nincs benne, de a szereplők nagyon szimpatikusak, rajzok szépek. Van benne romantika, mitológia így pont nekem való.:)
9 pont
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2008-10-05 11:34:56
(#140) hmmm... legutóbbb ja igen Borsmenta 4 és sztem nagyon jó kis manga csak kár,hogy vége!:(
アニメ&マンガ 永遠に!!!^^
beküldve: 2008-10-05 08:20:51
(#139) Spirál mangát olvasgatok mostanában, tetszik, bár azért túlzásba viszik a sok szócséplést, meg Ayumu "hisztijeiből" is elegem van lassan. Kiyotaka meg unszimpatikus ezzel a túlidealizáltsággal *kúúúúúúl titkozatos, rejtélyes szépfiú klisé bleeeeh*, főleg, hogy egyenesen istenítik. Ryoék meg jól elszerencsétlenkednek Kanonnal. Kíváncsi leszek a manga további történéseire.
Kár, hogy Kanon nem nyírta ki Rutherfordot.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
Ez látod jó kérdés, sztem leginkább a magazin miatt kapta a shounen besorolást, de a rajzstílus is inkább shounen mint shoujo. Ha engem kérdezel én egyik kategóriába se sorolnám be, inkább azt mondanám rá, hogy uniszex.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Ó, nagyon jó, végre valaki. Én csak most a meganimálása miatt kezdtem érdeklődni iránta, és lenne egy kérdésem:
Miért shounennek van kategorizálva, és egyáltalán, miért shounen magazinban fut? Van benne főszereplő shota, Walt- akarom mondani természetfeletti képességgel bíró komornyik, aki ráadásul jól is néz ki. Mi van benne, ami miatt shounennek írnák?
Miért shounennek van kategorizálva, és egyáltalán, miért shounen magazinban fut? Van benne főszereplő shota, Walt- akarom mondani természetfeletti képességgel bíró komornyik, aki ráadásul jól is néz ki. Mi van benne, ami miatt shounennek írnák?
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2008-09-14 13:07:48
(#136) Kuroshitsuji
De miért csak 6 fejezet van lefordítva belőle?! Már ott tartok, hogy a RAW-okat nézegetem, nem írom, hogy olvasom, mert még a japán élőszót sem értem, nemhogy az írottat. Az egyedüli, ami vigasztal, hogy egy hónapon belül itt az anime.
Jó kis sorozat: pszichó démonok, látványos akciók, gothlolilk izé... shoták (na jó csak egy) meg bishi fanszervíz ezerrel. És nem bedőlni a mindenféle híreszteléseknek, a sorozat nem BL vagy shotacon!
De miért csak 6 fejezet van lefordítva belőle?! Már ott tartok, hogy a RAW-okat nézegetem, nem írom, hogy olvasom, mert még a japán élőszót sem értem, nemhogy az írottat. Az egyedüli, ami vigasztal, hogy egy hónapon belül itt az anime.
Jó kis sorozat: pszichó démonok, látványos akciók, gothlolilk izé... shoták (na jó csak egy) meg bishi fanszervíz ezerrel. És nem bedőlni a mindenféle híreszteléseknek, a sorozat nem BL vagy shotacon!
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Szerk: Mariko 2008-09-14 13:09:20
beküldve: 2008-09-14 12:00:53
(#135)