Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Legutóbb olvastad, ilyen volt
beküldve: 2008-08-13 10:20:44
(#89) Chibi Vampire //Karin// 1. kötet (angolul)
-hát...nekem eléggé megtetszett, mindenkinek ajánlom, aki nagyokat szeretne nevetni
szal csak jókat tudok róla mondani
-hát...nekem eléggé megtetszett, mindenkinek ajánlom, aki nagyokat szeretne nevetni
amikor Karin orrából folyik a vér, Usui meggyanúsítja Karint h prosti, no meg Karin szüleinek folytonos vitatkozása a semmin!!! XDXDXD
szal csak jókat tudok róla mondani
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2008-08-13 10:14:27
(#88) beküldve: 2008-07-22 12:37:13
(#87) beküldve: 2008-07-22 09:38:39
(#86) beküldve: 2008-07-13 10:51:42
(#85) Én a Hellsinget olvastam sztem nagyon jó.Az animét is nézem bár nem sokat...Mikor jön már ki a 2. manga és az anime magyarul??megesz az ideg
Nincs fény sötétség nélkül
beküldve: 2008-07-13 10:16:59
(#84) legutóbb...hmm...Death Note angol köteteket olvastam, nekem csak össz-vissz 3 van -->7., 11., 12., ezek a kedvenc részeim (meg a legszomorúbbak ),
ezeknél a részeknél mindig majdnem sírok, de imádom a mangát és az animét is, mindkettőt kivégeztem (mangát elolvastam, animét meg végig láttam)
Úgyhogy ha megjelenik a Mangafanos magyar DN, akkor mindenkinek csak ajánlani tudom
7.ben: L meghal, 12.ben: Light meghal
ezeknél a részeknél mindig majdnem sírok, de imádom a mangát és az animét is, mindkettőt kivégeztem (mangát elolvastam, animét meg végig láttam)
Úgyhogy ha megjelenik a Mangafanos magyar DN, akkor mindenkinek csak ajánlani tudom
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2008-07-10 18:08:46
(#83) Legutóbb olvastam^.^
Nemrég újraolvastam az eddig hazánkban megjelent Tarot Cafékat. A következő kötet már az utolsó előtti lesz, ha minden jól alakul, legkorábban az Őszi Conon, legkésőbb a 2009-es Sakuraconon kiadják a két záró kötetet ^^
Nemrég újraolvastam az eddig hazánkban megjelent Tarot Cafékat. A következő kötet már az utolsó előtti lesz, ha minden jól alakul, legkorábban az Őszi Conon, legkésőbb a 2009-es Sakuraconon kiadják a két záró kötetet ^^
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
beküldve: 2008-07-10 12:16:46
(#82) Váhhááá elkezdtem a Soul Eater-t. Az animét és a mangát mindenkinek csak ajánlani tudom.
beküldve: 2008-07-01 09:36:35
(#81) Én legutóbb a D, a vámpírvadász 1. kötetét olvsatam és jobb mint ahogy vártam.
"Ban-Kai! Ten sa Zangetsu,,
beküldve: 2008-06-30 22:58:11
(#80) Bleach vol 26: nagyon nagy Egyre kíváncsibb vagyok, mit lehet ebből még kihozni... Már így is a feje tetején áll a történet, de ez tetszik benne
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
beküldve: 2008-06-30 22:40:53
(#79) Tűzharcos: Nem volt olyan jó mint vártam, de tetszett.
Bleach vol. 5: Nagyon-nagyon jó, mint eddig minden kötet.
Élni: Egyszerűen zseniális.
Hikaru no Go vol.2.: Egyszer el lehet olvasni.
Bleach vol. 5: Nagyon-nagyon jó, mint eddig minden kötet.
Élni: Egyszerűen zseniális.
Hikaru no Go vol.2.: Egyszer el lehet olvasni.
beküldve: 2008-06-27 23:49:36
(#78) Utoljára a Gantz című mangát olvastam/olvasom, még jelenleg is fut. Nem szeretnék sokat beszélni róla, szerintem a maga műfajában nagyon jó.
Mégis egy pár dolog: véres, brutális és beteg, és a beteget itt most szexuális értelemben is értem. (neeem távolról sem hentai, és semmi hasonló)
Még annyit hogy elkezdtem (fan)fordítani, az elkészült fejezeteket majdan innen[Link] lehet letölteni.
Tudom hogy az oldal félkész, a teljes csili-vili verzió nyár végén fog megjelenni, addig is minden projekt elérhető itt is.
Mégis egy pár dolog: véres, brutális és beteg, és a beteget itt most szexuális értelemben is értem. (neeem távolról sem hentai, és semmi hasonló)
Még annyit hogy elkezdtem (fan)fordítani, az elkészült fejezeteket majdan innen[Link] lehet letölteni.
Tudom hogy az oldal félkész, a teljes csili-vili verzió nyár végén fog megjelenni, addig is minden projekt elérhető itt is.
Szerk: Rockypapa 2008-06-27 23:54:48
beküldve: 2008-04-22 07:17:18
(#77) Áh egy nagyon jó mangát kezdtem el olvasni, melynek címe Jackals. A történet bérgyilkosokról szól, melyek különleges képeségekkel rendelkeznek /neeem, nem halhatatlanok/ Egy ilyen jackal a főhősünk, egy Aligátor nevezetű ember nagyságú pengével. Vannak benne más Jackal-ek, korrupt rendőrök, kínai meg más maffiák...etc. De jó lenne, ha ezt adnák ki magyarul.
beküldve: 2008-04-21 14:10:02
(#76) Rémmetró, 1. kötet: Egyenlőre nem valami erős a sztori, de ezt az 1. kötetet inkább felvezetésnek veszem. Megérni megérte, mert úgy érzem ebből jó sztori fog kerekedni. Spoilerezni nem akarok, így a történet részleteit nem árulom el. Egy próbát megér szerintem a horror kedvelőknek.
beküldve: 2008-04-21 13:59:03
(#75) Én legutóbb a Paradise kiss-t olvastam. Imádom az animét és a mangát is! Szerintem a történet és a karakterek is nagyon jók. Most a Borsmentán gondolkodom, csak nincs hozzá elég lekierőm(sok rosszat hallottam róla) Lehet, hogy inkább maradok Hellsingnél