Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Legutóbb olvastad, ilyen volt
beküldve: 2007-04-03 23:56:09
(#29) Ma megvettem a Nyári Srácok amerimangát és egyhúzóra ki is olvastam. Szeretem a romantikus vígjátékok, az ilyen "se veled, se nélküled" párokat.
A rajz rendben van, csak pár helyen "szőrösek" a kontúrok, mással nem volt gondom. Megéri az árát, kár hogy fél évet kell várnom a következő részre.
A rajz rendben van, csak pár helyen "szőrösek" a kontúrok, mással nem volt gondom. Megéri az árát, kár hogy fél évet kell várnom a következő részre.
beküldve: 2007-04-01 14:19:46
(#28) Tulajdonképpen most több mangával is állok (fordítás, ugye ) Állok egy rakás shoujo-val, pl. a Royal Seventeen-nel (nem az igazi, csak úgy olvasom), a Desire Climax-szel (nagyon-nagyon szép rajzolás!), a Haou Airen-nel (valószínűleg ezzel sajnos továbbra is állni fogok )
Ezek mind shoujomagic-esek (oké, a HA már csak volt ), és kicsit gyorsabban is fordíthatnák, mert japánul nem értek, csak angolul meg franciául.
És ezenkívül ott van még az Inuyasha és a YKK (még gyönyörűbb rajzolás, imádom )
Ezek mind shoujomagic-esek (oké, a HA már csak volt ), és kicsit gyorsabban is fordíthatnák, mert japánul nem értek, csak angolul meg franciául.
És ezenkívül ott van még az Inuyasha és a YKK (még gyönyörűbb rajzolás, imádom )
9/28 NEVER FORGET
beküldve: 2007-03-28 16:52:10
(#27) I"s
Jelenleg a 120. fejezetnél tartok.
Szerintem egy nagyon jó manga tele humorral,de megfelelő komolysággal.
Detectiv Conan
Egy nagyon jó krimi.
Jelenleg a 120. fejezetnél tartok.
Szerintem egy nagyon jó manga tele humorral,de megfelelő komolysággal.
Detectiv Conan
Egy nagyon jó krimi.
Az élet rövid,de a szenvedések meghosszabitják.
beküldve: 2007-03-27 20:54:34
(#26) Jelenleg a Princess Princess mangáját olvasom, és rulez ^_^
igazi bishi-heaven ráadásul még poénos is
igazi bishi-heaven ráadásul még poénos is
Kutya = élőlény = kaja (Excel Saga)
beküldve: 2007-03-26 16:34:41
(#25) Fate/stay night mangát szoktam nézni, amikor jön scan, aztán ahogy fordítás, el is olvasom, és nyaggatom havert, hogy fordítsa már, hogy ráírhassam a szöveget, és legyen magyarul is. :P
Kicsit más a sztori (hál' istennek itt nem a Saber történetet doglozzák fel, hanem az Archerest), úgy tűnik eddig, mint az animében. Itt majd Archer kerül előtérbe, meg Rin.
A másik, amit olvasni szoktam, a Highschool of the Dead. Szeretem a zombifilmeket a jókis post-apokaliptikus téma miatt, és jókis B-filmekre hajazó zombi anime/manga nem igazán van (konkrétan a HotD-en kívül nem láttam). És ez egész jól hozza is ugyanazt a feelinget, extraként meg kapunk egy rakat fanszervízt, mert az jó.
És tiszta poén volt, hogy a mangaka üzent a fordítóknak, hogy illegális, amit csinálnak.
Kicsit más a sztori (hál' istennek itt nem a Saber történetet doglozzák fel, hanem az Archerest), úgy tűnik eddig, mint az animében. Itt majd Archer kerül előtérbe, meg Rin.
A másik, amit olvasni szoktam, a Highschool of the Dead. Szeretem a zombifilmeket a jókis post-apokaliptikus téma miatt, és jókis B-filmekre hajazó zombi anime/manga nem igazán van (konkrétan a HotD-en kívül nem láttam). És ez egész jól hozza is ugyanazt a feelinget, extraként meg kapunk egy rakat fanszervízt, mert az jó.
És tiszta poén volt, hogy a mangaka üzent a fordítóknak, hogy illegális, amit csinálnak.
beküldve: 2007-03-20 13:34:27
(#24) Én a Bokurano-t olvastam legutóbb. 15 gyerek el kezd játszani egy olyan játékkal, ahol egy óriásrobot irányításával kell megmenteni a világot az idegenektől. Az elején azt hittem sokkal izgalmasabb lesz, de az óriásrobotok kinézete és a harcok is unalmasak. A harc előtt a játékos gondolatait olvashatjuk. Még csak kb. 1 kötetet néztem végig, de ha befejezett lenne a sorozat, rögtön az utolsó pár fejezetre ugornék, hogy kihagyjam az unalmas akciót.
beküldve: 2007-03-20 08:53:34
(#23) Most az Aayshi no Ceres-t olvasom, eddig a 10. kötet végéig jutottam. Magáról a rajzolásróé: szerintem nagyon szép, igen kifejező, és igazán illik a történethez. A történet: az egész egy 16 éves ikerpárról szól (Aya és Aki Mikage), akik a 16. születésnapjukon a nagyapjukhoz hivatalosak. Amikor hazafele mennek, Aya leesik egy felüljáróról, és egy ismeretlen srác menti meg. Később, a Mikage-házban a nagyapjuk a család jelenlétében egy mumifikált kezet mutat nekik, aminek hatására Aya-ból kitör valami, ami a család nem egy tagját megöli, és a bátyját is majdnem halálosan megsebesíti. Ezek után Aya elmenekül, és megkezdődik egy hajsza a másik énje (egy Ceres nevű tennyo) ruhája után. A manga nagyon sok szerethető karaktert tartalmaz, és mindemellett a cselekmény is igen pörgős. Mindenkinek csak ajánlani tudom, különösen, annak, aki szereti a természetfeletti dolgokat, és nem kap szívbajt egy elég különös szerelmi háromszögtől.
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
beküldve: 2007-03-20 07:15:11
(#22) Nem reg olvastam a Shaman King mangat es egyszeruen fantasztikus.A rajzolo is pontosan ugy rajzolta meg mint a rajzfilmben.A tus kihozas sem rossz.Az sem baj,hogy feher- fekete meg az ilyesmik.
A problema csak ott volt,hogy egyes jeleneteknel ahol egyszerre toobb karakter volt a hatter kimarad vagy ursesen volt igyhat peldaul egy kezdo manga olvasonak nem fog bejonni,hogy most hol is vannak-e,mert nincs hatter rajzolva a masik jelenetnel pedig mar mas a hatter mint az elozo oldalon stb.
Persze nekem mind kepregeny olvasonak nem esett nehezre ezt a jo kis mangat elolvasni es szerintem itt is ki lehetne adni
A problema csak ott volt,hogy egyes jeleneteknel ahol egyszerre toobb karakter volt a hatter kimarad vagy ursesen volt igyhat peldaul egy kezdo manga olvasonak nem fog bejonni,hogy most hol is vannak-e,mert nincs hatter rajzolva a masik jelenetnel pedig mar mas a hatter mint az elozo oldalon stb.
Persze nekem mind kepregeny olvasonak nem esett nehezre ezt a jo kis mangat elolvasni es szerintem itt is ki lehetne adni
"The diference between you and me is that i really will risk everything to win the duel"-Seto Kaiba
beküldve: 2007-03-18 19:02:26
(#21) Én nemrég elolvastam a Death Note honosított fejezeteit, és eszméletlenül tetszett, mégis azt gondolom, még nem érett meg rá a magyar piac. Sajnos.
Sajnos nem tudok angolul, csak németül, nem tudtok véletlenül olyan oldalt, ahol németre honosított mangák/képregényeket lehet olvasgatni esetleg letölteni?
Most kezdtem bele a Blame!-be. Minimál szöveg, Tsutomu Nihei munkája, és szerinem nagyon jó. A figurák kiköpött Snikt!-esek, de hát ez nem meglepő. A története eddig még nem nagyon bontakozott ki, de nekem ez volt a gondom a Snikt!-tel is.
A Berserkről kinek mi a véleménye? Én azt a két honosított fejezetet olvastam el. Mindenki azt szajkózza, hogy milyen király, és brutális stb. Na hát nekem eddig csak annyi jött le, hogy az átlagnál tényleg több a brutalitás, az erőszak, a történetet viszont teljesen átlagosnak érzem.
Egy flegma ffi hős, akinek a múltja sötét dolgokat tartogat, hozzá egy nem emberi segítő, akire a főhős eleinte rá sem hederít stb.
Szóval várom a véleményeket.
Köszi
Sajnos nem tudok angolul, csak németül, nem tudtok véletlenül olyan oldalt, ahol németre honosított mangák/képregényeket lehet olvasgatni esetleg letölteni?
Most kezdtem bele a Blame!-be. Minimál szöveg, Tsutomu Nihei munkája, és szerinem nagyon jó. A figurák kiköpött Snikt!-esek, de hát ez nem meglepő. A története eddig még nem nagyon bontakozott ki, de nekem ez volt a gondom a Snikt!-tel is.
A Berserkről kinek mi a véleménye? Én azt a két honosított fejezetet olvastam el. Mindenki azt szajkózza, hogy milyen király, és brutális stb. Na hát nekem eddig csak annyi jött le, hogy az átlagnál tényleg több a brutalitás, az erőszak, a történetet viszont teljesen átlagosnak érzem.
Egy flegma ffi hős, akinek a múltja sötét dolgokat tartogat, hozzá egy nem emberi segítő, akire a főhős eleinte rá sem hederít stb.
Szóval várom a véleményeket.
Köszi
beküldve: 2007-03-14 16:13:16
(#20) Én most a Bremen-t kezdtem el olvasni, nagyon sütiiiiii!! XD XD
"Mióta oly jelentéktelen vagyok, hibáim egyre ismétlődnek. Vajon mennyire kell megerősödnöm, hogy senki se sérüljön meg?"
beküldve: 2007-03-14 12:47:25
(#19) Egy hónapja olvastam, tényleg az, egyetértek
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
beküldve: 2007-03-13 21:22:26
(#17) Basilisk-Koga Ninpo Cho. Akció, öldöklés, vér és egy kesrű, de a szereplőknek feloldozó befejezés, és egy cseppnyi szerelmi szál. Ninják harca hihetetlen ninjatechnikákkal.
I'm the dog, hound from Hell. Devil on my back. I can never die.
beküldve: 2007-03-13 20:06:12
(#16) Legutóbb a Yotsubatót olvastam. Tündéri manga, zseniális humorral az Azumanga Daioh alkotójától. A főszereplő Yotsuba egymaga megtestesíti Tomo energiáját, Osaka gondolkodásmódját Chiyo-chan testében. Kihagyhatatlan manga! ^_^
beküldve: 2007-03-12 22:11:18
(#15) Ami még vége is lett az a Ijiwaru Shinaide volt. Nagyon mókás volt aki szereti a romantikus mangát, de agyben vicceset az olvassa el