Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Legutóbb olvastad, ilyen volt
Dehogyis haragszom! Hogyan tehetném, hiszen izlések és pofonok.. nem erőltethetem rá senkire a nekem tetsző mangát (pedig próbálkoztam)
Nyugi ezért nem lesz "örihari"
Nyugi ezért nem lesz "örihari"
lumana.wordpress.com
Sziv
De úgy láccik nem volt elég meggyőző az ismertetőm..
Pedig télleg ari!!! Najó, nem piszkállak
Jajaj Ez nem a te "hibád". Rendes tőled, hogy válaszoltál! Én nem kedvelem Avrilt és ugye ez elég akadály (épp ezért kérdeztem milyen a sztori, ugye hátha ) ! Meg más sorozatokat is gyűjtök és kell a píz.
Remélem nincs harag
"Képregény=képsorokból álló művészet"
Igen, arra céloztam, de mondom, nem sértés vagy ilyesmi a célja, csak megjegyeztem h már róluk is van egy sztori, akkor másokról miért ne lehetne.
Nem tudom, de szerintem valahogy izgibb az Avriles manga..
Nem tudom, de szerintem valahogy izgibb az Avriles manga..
lumana.wordpress.com
beküldve: 2007-07-08 23:12:45
(#56) Akkor majd szerintem megnézem econon, s ha lesz még pénzem megveszem. Amúgy is érdekelne Kristóf miatt
Amúgy az előbb a Princess Aira céloztál?
Amúgy az előbb a Princess Aira céloztál?
Jupiiii!!!!
Csak egy példa, barátnőm nagyon nem bírja a csajt, de a kezébe nyomtam a mangát, és nagyon teccett neki. Azt nem mondom h megkedveli Avrilt, de a mangákra rászoktattam
Amúgy nem főszereplő, sőt, nem is szerepel sztem olyan sokat. Ő talán a kislány, Hana legjobb barátnője. Néha megvígasztalja, beszélgetnek, de a végére kicsit eltávolodnak, szal mégkevesebbet szerepel (ha ez boldogít )
Ővé az ötlet és megengedte h belerajzolják a mangába, ezért virít a neve a borítón. De annak ellenére is h ez mennyire eltántorít az olvasásától, sztem próbáld meg, mert nagyon jó a sztori!
Amúgy ha Courtney Love szerepelhet mangában Curt Cobain-nel az oldalán, sztem bárki szerepelhet (nem akarom megsérteni a rajongókat!)
Csak egy példa, barátnőm nagyon nem bírja a csajt, de a kezébe nyomtam a mangát, és nagyon teccett neki. Azt nem mondom h megkedveli Avrilt, de a mangákra rászoktattam
Amúgy nem főszereplő, sőt, nem is szerepel sztem olyan sokat. Ő talán a kislány, Hana legjobb barátnője. Néha megvígasztalja, beszélgetnek, de a végére kicsit eltávolodnak, szal mégkevesebbet szerepel (ha ez boldogít )
Ővé az ötlet és megengedte h belerajzolják a mangába, ezért virít a neve a borítón. De annak ellenére is h ez mennyire eltántorít az olvasásától, sztem próbáld meg, mert nagyon jó a sztori!
Amúgy ha Courtney Love szerepelhet mangában Curt Cobain-nel az oldalán, sztem bárki szerepelhet (nem akarom megsérteni a rajongókat!)
lumana.wordpress.com
Sziv
Szija! Az ismertetőd engem naon meggyőzőtt, pedig rengeteg fenntartásom volt ezt a mangát illetően, nem igazán kedvelem Avrilt, s kissé meglepett, hogy neki most mi köze is van egyáltalán a mangákhoz. De most eléggé felkeltetted az érdeklődésemet:) Azt még megkérdezhetem, hgoy Avril konkrétan mennyit szerepel benne, mert akkor ha jól szűrtem le nem ő a főszereplő, de mégis az ő neve virít a boritón.
Sziv
lumana.wordpress.com
Köszi, hogy válaszltál! hát nincs még meg és a sztori annyira nem fogott meg, úgyhogy valószínű nem lesz a gyűjteményem tagja, de még1x kösz az ismertetést!!!
beküldve: 2007-07-07 09:25:44
(#51) Én legutoljára a terror-t olvastam ^^ Csak ajánlani tom' mindenkinek
"Mióta oly jelentéktelen vagyok, hibáim egyre ismétlődnek. Vajon mennyire kell megerősödnöm, hogy senki se sérüljön meg?"
lehet, hogy off a téma (akkor bocs): olvasta valaki az 5. kívánságot?
ha igen akkor milyen? (sztorit se ismerem)
Végülis még csak majdnem egy hónap telt el amióta feltetted a kérdést.. lehet h azóta már meg is vetted.. De mivel nagggyon unatkozok, ezért válaszolok!
Amúgy remélem ugyanarra a mangára gondolunk
Szal én olvastam, sztem nagyon aranyos a története és a rajzolása is, amúgy végig színes. Imádom a kis Hana nagy szemeit.
A sztori: Hana, a főszereplő egy magányos kislány, senki se veszi észre a suliban, a családjában is zűrök vannak, és még képzeletbeli barátnője is van (Avril.. de sztem nincs olyan nagy szerepe, h ha nem szereted akkor ne vedd meg a könyvet).
Eccer amikor nagyban szörfözik a neten rálel egy olyan oldalra ahol 5öt lehet kívánni. Úgy gondolja h baja nem származhat a dologból, szal kipróbálja. Na innen kezdődnek a kalandok, és a gubancok.. Spoiler mentesen nem lehet róla többet írni, szal ezt mellőzöm
Végig nagyon elgondolkodtató a történet. Teljesen abban a tudatban vettem meg, h ez egy kis butaság lesz, de kapásból az elején erre rácáfoltak. Nekem nagyon teccet, és már nagyon várom h mi sül ki az egészből.
Szóval ha eddig nem írtam volna elégszer, akkor most is hangoztatom h nekem nagyon bejött! A sztori aranyos, a rajz méganniyra, de mellette még mondanivalója is van.
Tessék elolvasni!!!
lumana.wordpress.com
beküldve: 2007-06-11 20:55:49
(#49) Most értem a Chobits végére és ooolyan szép!!! Imádom!
A sztori szép és elgondolkoztató. Nem éreztem csöpögősnek, pedig általában nem bírom az ilyesmit.
A rajzolása gyönyörű, és Chi imádnivaló azokban a rucikban!
És Minoru az ász!!! Imádom ahogy azokkal szomorkás szemeivel néz. (L)
Remélem hamar kiadják magyarul!
Az egyetlen negatívum sztem talán, hogy nagyon meseszerű lett. Szinte álomtökéletes. A hepiend után arról nem is mondanak semmit h Hideki megöregedett, meghalt és Chi megint egyedül maradt.. Lehet h elrontaná az összképet, de nem tökéletes világban élünk..
A sztori szép és elgondolkoztató. Nem éreztem csöpögősnek, pedig általában nem bírom az ilyesmit.
A rajzolása gyönyörű, és Chi imádnivaló azokban a rucikban!
És Minoru az ász!!! Imádom ahogy azokkal szomorkás szemeivel néz. (L)
Remélem hamar kiadják magyarul!
Az egyetlen negatívum sztem talán, hogy nagyon meseszerű lett. Szinte álomtökéletes. A hepiend után arról nem is mondanak semmit h Hideki megöregedett, meghalt és Chi megint egyedül maradt.. Lehet h elrontaná az összképet, de nem tökéletes világban élünk..
lumana.wordpress.com
beküldve: 2007-06-11 19:51:50
(#48) Olvasta valaki:C. Nanae: Peacemaker korogane (Square-Enix kiadótól)? Ha igen milyen?
beküldve: 2007-06-06 18:48:44
(#47) lehet, hogy off a téma (akkor bocs): olvasta valaki az 5. kívánságot?
beküldve: 2007-05-17 19:00:23
(#46) Death Note... most töltöm!
"Mióta oly jelentéktelen vagyok, hibáim egyre ismétlődnek. Vajon mennyire kell megerősödnöm, hogy senki se sérüljön meg?"
beküldve: 2007-05-12 23:41:36
(#45) Shakugan no Shana
Fél éve vártam már rá de végre megérkezett!
Fél éve vártam már rá de végre megérkezett!
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."