Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Legutóbb olvastad, ilyen volt
Szerk: Micchan 2007-03-12 18:25:49
beküldve: 2007-03-12 18:19:57
(#13) Eden ~It's an endless world~: scifi post-apokaliptikus, helyenként akció, néhol brutálisan, helyenként elfondolkozó, szép rajz, jó karakterek.
18+, de inkább az akciójelenetek miatt, bár másikból is van benne.
Nem tömegmanga, bizonyos jelenetek miatt itthon biztosan támadnák.
Alapállás: 20(?) éve elszabadult egy vírus, ami az emberi testet lassan kristályszerű, üres bőrré alakítja. Az ellenszer késett, és így a kibernetizmushoz fordultak az emberek. Még így is ~1/5-ét kiírtotta a vírus az emberiségnek, de sokkal többet hagyott nyomoréknak. A zavarodást kihasználva egy katonai szervezet magához ragadja a hatalmat az ENSZ-től. Ez a világ, ebben kell hőseinknek helytállniuk. (Egy drogbáró fia alapban. A drogbáró volt az, akiből anno 20 éve kinyerték az ellenszert.)
Angolul most jött ki a 6. kötet, japánul még most is megy, valahol 11-12. kötet környékén jár.
18+, de inkább az akciójelenetek miatt, bár másikból is van benne.
Nem tömegmanga, bizonyos jelenetek miatt itthon biztosan támadnák.
Alapállás: 20(?) éve elszabadult egy vírus, ami az emberi testet lassan kristályszerű, üres bőrré alakítja. Az ellenszer késett, és így a kibernetizmushoz fordultak az emberek. Még így is ~1/5-ét kiírtotta a vírus az emberiségnek, de sokkal többet hagyott nyomoréknak. A zavarodást kihasználva egy katonai szervezet magához ragadja a hatalmat az ENSZ-től. Ez a világ, ebben kell hőseinknek helytállniuk. (Egy drogbáró fia alapban. A drogbáró volt az, akiből anno 20 éve kinyerték az ellenszert.)
Angolul most jött ki a 6. kötet, japánul még most is megy, valahol 11-12. kötet környékén jár.
Put it down and maybe you'd just die. Save yourself all sorts of difficulties.
Szerk: bugger 2007-03-12 18:27:06
beküldve: 2007-03-12 16:41:38
(#12) Legutóbb a Witchblade: Takeru Manga című sorozat első számát olvastam. Egy híres amerikai képregény mangaváltozata, teljesen új és "japánosabb" sztorival. Érdekessége, hogy teljesen színes. Nekem nagyon bejött.
http://coldfusion.simpleboard.net/ - Manga, anime, képregények, filmek...
beküldve: 2007-03-11 19:11:31
(#11) beküldve: 2007-03-11 17:13:02
(#10) Death note 28 magyarra forditott fejezete ! Nagyon jo! Örülnék ha kiadnák az egészet magyarul!
///Csak akkor nézz a vérfarkasok teliholdjára, ha biztosan meggyőződtél : nem egy róka áll mögötted ///
beküldve: 2007-03-11 16:59:10
(#9) Szintén Death Note.
Előttem lévők már elmondtak mindent. Kihagyhatatlan.
Előttem lévők már elmondtak mindent. Kihagyhatatlan.
Kutya = élőlény = kaja (Excel Saga)
beküldve: 2007-03-11 16:16:29
(#8) Death note-> nagy cool jöhetne magyarul
a Warcraft manga 1. része-> jöjjön a kövi rész és happy leszek:)
a Warcraft manga 1. része-> jöjjön a kövi rész és happy leszek:)
Ezekiel 25:17
beküldve: 2007-03-11 12:37:37
(#7) Genki!!!
Ijiwaru Shinaide!
Nekem rettenetesen tetszett, habár sztem kicsit rövid volt, de annyira nem is lehetett volna még nyújtani, mert akkor meg már túl szappanoperás lett volna... ^^"
Az extra rész is nagyon édes volt, meghogy a mangaka nehezen válik meg Maritól és Chiakitól... ^^" Mondjuk az egész történettQl dejavum volt, de a rajzolása teljesen kizökkenetett belQle... ^^" Nekem nagyon tetszik a karakterkidolgozása és a bohókás kislány és az utálatos pasi... Tipikus shoujo páros, de én nagyon imádom... ^-^ Ajánlom mindenkinek!!! ^^"
Mondjuk egyszerre több mangát is olvasok, miközben egy másik fordítást várok elolvasok köztes mangákat... ^^"
Ja mata:
Itsuki
Ijiwaru Shinaide!
Nekem rettenetesen tetszett, habár sztem kicsit rövid volt, de annyira nem is lehetett volna még nyújtani, mert akkor meg már túl szappanoperás lett volna... ^^"
Az extra rész is nagyon édes volt, meghogy a mangaka nehezen válik meg Maritól és Chiakitól... ^^" Mondjuk az egész történettQl dejavum volt, de a rajzolása teljesen kizökkenetett belQle... ^^" Nekem nagyon tetszik a karakterkidolgozása és a bohókás kislány és az utálatos pasi... Tipikus shoujo páros, de én nagyon imádom... ^-^ Ajánlom mindenkinek!!! ^^"
Mondjuk egyszerre több mangát is olvasok, miközben egy másik fordítást várok elolvasok köztes mangákat... ^^"
Ja mata:
Itsuki
beküldve: 2007-03-11 10:58:17
(#6) Most olvastam ki egy nap alatt a Gantz 50 magyarra fordított fejezetét, nem semmi történet, aki szereti az akció-scifi-dráma-horror-eroti kus történeteket annak kötelező.
Bár kissé furák benne az idegen lények...
Régebbi kedvencek: Dogs - rajzokat, szereplők ábrázolását csak dicsérni tudom; Gunnm - ennél bizarabb, csavarosabb történetet mutasson valaki; Yotsubato - tökéletesen kikapcsolt...
Bár kissé furák benne az idegen lények...
Régebbi kedvencek: Dogs - rajzokat, szereplők ábrázolását csak dicsérni tudom; Gunnm - ennél bizarabb, csavarosabb történetet mutasson valaki; Yotsubato - tökéletesen kikapcsolt...
beküldve: 2007-03-11 10:01:25
(#5) Death Note
Jelenleg minden ismerősöm rá van kattanva. Bár az animét követem inkább, a manga is rulez.
Aki nem ismerné: a halálistenek néha véletlenül lepottyantanak a halandók világába bizonyos Deatn Note-okat, melybe ha beleírod egy ember nevét, az elhalálozik. A középiskolás diák Jagami Raito találja meg a bizonyos noteszt, és elhatározza, hogy a bűnözőket kiirtva egy jobb világot teremt. Persze ehhez a rendőrségnek és leginkább az agyafúrt L-nek lesz egy-két szava...
Krimi a javából, baromi sok szöveggel.
Jelenleg minden ismerősöm rá van kattanva. Bár az animét követem inkább, a manga is rulez.
Aki nem ismerné: a halálistenek néha véletlenül lepottyantanak a halandók világába bizonyos Deatn Note-okat, melybe ha beleírod egy ember nevét, az elhalálozik. A középiskolás diák Jagami Raito találja meg a bizonyos noteszt, és elhatározza, hogy a bűnözőket kiirtva egy jobb világot teremt. Persze ehhez a rendőrségnek és leginkább az agyafúrt L-nek lesz egy-két szava...
Krimi a javából, baromi sok szöveggel.
beküldve: 2007-03-11 09:14:48
(#4) Chobits
Izgalmas szereplők, ötletes környezetbe illesztve. Kerek történet, aranyos befejezéssel. Felveti az asimovi problémát is az ember-robot kapcsolatról, nevezetesen hogy pótolhatja-e a robot az emberi munkát, stb, stb...
A CLAMP rajzaiért nem vagyok túlzottan oda, elég leegyszerűsítettnek tartom őket, de a Chobits karaktereinek kimondottan jól áll a stílusuk.
Ajánlom mindenkinek.
Izgalmas szereplők, ötletes környezetbe illesztve. Kerek történet, aranyos befejezéssel. Felveti az asimovi problémát is az ember-robot kapcsolatról, nevezetesen hogy pótolhatja-e a robot az emberi munkát, stb, stb...
A CLAMP rajzaiért nem vagyok túlzottan oda, elég leegyszerűsítettnek tartom őket, de a Chobits karaktereinek kimondottan jól áll a stílusuk.
Ajánlom mindenkinek.
"Félünk tisztán látni, és félünk, hogy tisztán látnak minket."
beküldve: 2007-03-11 09:05:40
(#3) Zombie Powder
Kubo Tite első mangája, kár hogy sosem lesz befejezve. Érdekes story, miszerint 3 különbözű karakterű figura összetartva keresik a "Halál gyűrűit", mindhárman más-más okokból, egy igen különös világban.
Kubo Tite első mangája, kár hogy sosem lesz befejezve. Érdekes story, miszerint 3 különbözű karakterű figura összetartva keresik a "Halál gyűrűit", mindhárman más-más okokból, egy igen különös világban.
"A sötétség birodalmában egyetlen lámpa világít. Ha keresel valamit, hol keresed? Válasz: a lámpa fényében. Probléma: nem ott van..."
beküldve: 2007-03-04 20:59:31
(#2) Ohikkosi
Innen: Manga Underground
Egykötetes keserédes "slice of life", kellemes felüdülés, ismerős szituk a tiniszerelem és a felnőtté válás idejéből. Megéri a ráfordított időt.
4/5
Innen: Manga Underground
Egykötetes keserédes "slice of life", kellemes felüdülés, ismerős szituk a tiniszerelem és a felnőtté válás idejéből. Megéri a ráfordított időt.
4/5
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
beküldve: 2007-03-04 20:47:40
(#1) Legutóbbi olvasmányok, szkenben, papíron, akárhogy! Minden jöhet, rövid rivjúknak külön örül mindenki