Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Legutóbb olvastad, ilyen volt
beküldve: 2008-08-25 18:38:56
(#104) Battle Royale: Eszméletlen jó könyv, az egyik kedvencemmé lépett elő!
A vége azaz a finálé nagyon izgalmas volt, és végül jól tippeltem, h mi lesz a vége
A vége azaz a finálé nagyon izgalmas volt, és végül jól tippeltem, h mi lesz a vége
MIANEVED?!
Ne feledd, a Saiyukiról igértél nekem egy vélemény! Én meg cserébe szétspoilerezhetlek a későbbi kötetekről, ha azt szeretnéd.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2008-08-25 07:53:49
(#102) Démonnapló: egészen helyes volt, bár az 1. kötet elég rövidke. Lazításképp olvastam 2 Saiyuki között .
Most olvasom: Fairy cube 2. NGE 2. kötet és a Metal gear 2 Sons of Liberty (talán azért idefér ) comic változatát. Ez az eredeti karaktertervek alapján lészült. A grafika nagyon érdekes és hangulatos... még nem végeztem vele...
Most olvasom: Fairy cube 2. NGE 2. kötet és a Metal gear 2 Sons of Liberty (talán azért idefér ) comic változatát. Ez az eredeti karaktertervek alapján lészült. A grafika nagyon érdekes és hangulatos... még nem végeztem vele...
"Képregény=képsorokból álló művészet"
Szerk: Csillagvadász 2008-08-25 08:01:24
beküldve: 2008-08-24 13:51:47
(#101) legutoljára a Death note mangát olvastam.... hát véleményem szerint lehetne jobb is...de egy négyest az ötös skálán megérdemelne
XxXXXxxShiaxxXXXxX
beküldve: 2008-08-24 12:52:18
(#100) Az alapoktól kezdtem.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
Melyik FMP mangát olvasod?
Én egyszer belekzdtem a Stigmába, de az egy akkora öncélú fanszervízzel nyitott, hogy el is ment tőle a kedvem.
Én egyszer belekzdtem a Stigmába, de az egy akkora öncélú fanszervízzel nyitott, hogy el is ment tőle a kedvem.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Szerk: Mariko 2008-08-24 12:48:06
beküldve: 2008-08-24 12:45:10
(#98) Haladok a FMP-mangával és még messze a vége, de már most nagyon tetszik. Bár, az anime nálam még mindig jobb. A grafika jó, bár Sousuke az anime után elég furcsán néz ki helyenként. De több panaszom most nincs rá.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2008-08-23 21:49:42
(#97) Death Note 1.
egyszerüen fantasztikus volt...és még hiba sem volt bennt...élveztem és már alig várom, hogy kiadják a kövi részt...
egyszerüen fantasztikus volt...és még hiba sem volt bennt...élveztem és már alig várom, hogy kiadják a kövi részt...
Nan-kuru-nai-sah...., "Ahol az álom véget ér, ott kezdödik a valósát"- (Kalos)
Az árnybíró 6 tényleg különösen jó volt.
És igen, nekem is 5 van odanyomva (Ez volt az arcomon az átmenet)
Eszméletlen volt, hogy az ember felváltva nézi a palotai drámát, meg Munszu próbálkozásait, aztán a végén BAMM minden egybevág, és az ember rájön, nem is történt semmi az égvilágon, csak a csajszi képzelődik magában, és Munszu nyomoz. Ez a rádöbbenés, okfejtegetések... tényleg jó kötet volt!
És igen, nekem is 5 van odanyomva (Ez volt az arcomon az átmenet)
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2008-08-22 17:31:27
(#95) Árnybíró 6,
ez a legszebb kötet azok közül, amiket eddig olvastam!!! (1-6-ig). Szerintem nagyon jó a története, imádtam a "rejtvényfejtést".
Nektek is az van a 6. kötet első oldalára nyomtatva, h ötödik kötet??
mind1
ez a legszebb kötet azok közül, amiket eddig olvastam!!! (1-6-ig). Szerintem nagyon jó a története, imádtam a "rejtvényfejtést".
Nektek is az van a 6. kötet első oldalára nyomtatva, h ötödik kötet??
mind1
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2008-08-22 17:22:35
(#94) Árnybíró 4... nekem nagyon tetszett, a képi világ megint nagyon beüt
"Más nyelven beszélsz és más nyelven írsz, de magyarul álmodsz, magyarul sírsz..."
beküldve: 2008-08-22 09:21:53
(#93) Nem értem, hogy miért kellenek egy magába halottak ahhoz, hogy jó legyen...
Én legutóbb a Sakuran című egykötetest olvastam. Jó volt, bár a sztori nem sok újat tudott mutatni, de a főhösnő jelleme tetszett, egy igazi agreszív, erőszakos ribanc volt (szó szerint, mert a történet egy prostítuáltról szólt). A témából kifolyólag, pikáns jelenetekből nem volt hiány.
Én legutóbb a Sakuran című egykötetest olvastam. Jó volt, bár a sztori nem sok újat tudott mutatni, de a főhösnő jelleme tetszett, egy igazi agreszív, erőszakos ribanc volt (szó szerint, mert a történet egy prostítuáltról szólt). A témából kifolyólag, pikáns jelenetekből nem volt hiány.
Szerk: Mariko 2008-08-22 09:22:13
beküldve: 2008-08-22 09:08:10
(#92) beküldve: 2008-08-14 12:12:02
(#91) Én is a DN mangát olvastam el nemrég. Következők voltak a reakcióim. XD " Liiiiiiight(L)" "Ł meditál? " XD
De amúgy remek manga mindenkinek csak ajánlani tudom ^^
De amúgy remek manga mindenkinek csak ajánlani tudom ^^
beküldve: 2008-08-14 12:05:04
(#90) A Death Note 1-et olvastam nagyon állat bár Light apja és Matsuda nem pont úgy néznek ki mint az animében,de attól még jó
Nincs fény sötétség nélkül