Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Legutóbb olvastad, ilyen volt
beküldve: 2008-10-31 19:06:52
(#192) A Cat That Loved a Fish magyara forditot:Egy macska, aki szerett egy halat.xd Nagyon nem tetszet egy fejezetes szerencsére XD
beküldve: 2008-10-29 22:09:06
(#191) Emberek, ne etessétek a trollt, mert megharap!
Holnap meg úgy is bannolva lesz.
Holnap meg úgy is bannolva lesz.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2008-10-29 21:29:32
(#163) beküldve: 2008-10-29 21:24:54
(#161) Már végre elolvastam a neten D.Gray-man-t 1.kötetet .
+1fejezetet .
+1fejezetet .
Sztem az animébe jobb
Legjobb animék:Bleach,D gray man,Hellsing,Fma,Digimon,Vampirekinght Gyülölöm a yaoit!!(fúj)
beküldve: 2008-10-28 15:20:24
(#160) A jelenlegi kiadott mangasorozatok között nekem a Death Note(2.) tetszik a legjobban. Egymás után 3-szor olvastam el.
egyszerűen megunhatatlan!
Szerk.:
Superanimefan:
Még nem tudni, h kiadják-e vagy sem a D.gray-mant.
egyszerűen megunhatatlan!
Szerk.:
Superanimefan:
Még nem tudni, h kiadják-e vagy sem a D.gray-mant.
Egyébként leszakadna az ég ha egyszer legalább megnyomnád a szerkesztés gombot?
~" When I feel the music,I'm losing controll of my mind, my body, my heart and my soul..." ~
Szerk: Édes-Babos RámenTészta 2008-10-28 15:21:12
beküldve: 2008-10-28 14:36:31
(#159) Én mostanába D.Gray-man mangát szoktam olvasni meg persze az animét de én mindenbe joban szeretem az animét
föleg az openingek meg az edingek hú..............
de jó
föleg az openingek meg az edingek hú..............
de jó
mikor lesz magyarul a mangafanál?dvd?animexen?
Legjobb animék:Bleach,D gray man,Hellsing,Fma,Digimon,Vampirekinght Gyülölöm a yaoit!!(fúj)
beküldve: 2008-10-28 10:11:09
(#158) beküldve: 2008-10-27 17:44:27
(#157) Ludwig Kakumei
Grimm mese paródiák Yuki Kaori stílusában. A rajzok gyönyörűek, a poénok ütősek, a főhős pedig dögös. Csak kár, hogy ilyen rövid.
Grimm mese paródiák Yuki Kaori stílusában. A rajzok gyönyörűek, a poénok ütősek, a főhős pedig dögös. Csak kár, hogy ilyen rövid.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2008-10-27 11:32:23
(#156) Hellsing 1.
Új kedvenc mangám A rajzolását imádom, a sztori is jó, és a humora felülmúlhatatlan. Két résznél hangosan felröhögtem:
-amikor Alucard előveszi a "Medical Blood"-os zacsit és szívószállal elkezdi szürcsölni
-a mangaka kommentárjánál: "Hogy hol tartja Anderson atya a sok bajonettét? Ő igazából négydimenziüs, hát ott."
Új kedvenc mangám A rajzolását imádom, a sztori is jó, és a humora felülmúlhatatlan. Két résznél hangosan felröhögtem:
-amikor Alucard előveszi a "Medical Blood"-os zacsit és szívószállal elkezdi szürcsölni
-a mangaka kommentárjánál: "Hogy hol tartja Anderson atya a sok bajonettét? Ő igazából négydimenziüs, hát ott."
Szerk: .., 2008-10-27 11:33:05
beküldve: 2008-10-27 11:20:17
(#155) beküldve: 2008-10-20 19:07:50
(#154) beküldve: 2008-10-20 19:04:50
(#153) Akuma na Eros a.k.a Virgin Crisis
Elvileg, mivel ecchi shoujóról van szó, ezt enyhén erotikusnak kellet volna találnom, de valahogy nem volt az. Mondjuk lehet, csak a gyenge grafika vágta haza a dolgot, mert az valahol a „nem túl szép” és a „tűrető” között ingadozott. Shinjou Mayu azért már nem volt kezdő mangaka, amikor ezt rajzolta, és az ember azért elvárná, hogy tudjon rendes emberalakot rajzolni, ha már pucér jelenetekre adja a fejét.
A sztori kissé banális. Hősnőnk, hogy elnyerje az iskola szépfiújának szívét megidéz egy démont egy varázskönyvből, aki segédkezik is neki, de cserébe a lány szüzességét kéri. A kiscsaj végső elkeseredésében, mert álmai lovagja másképp nem lehet az övé, belemegy az alkuba és innentől kezdve a démon, aki maga az ördög, azon van, hogy levarázsolja a bugyit hősnőnkről (szó szerint mert rendszerint varázslattal igyekszik megfosztani a lányt a ruháitól ).
A férfi főszereplő dögös volt, de őt meg automatikusan Luciferhez hasonlítgattam az Angel Sanctuaryból, ő meg dögösebb és darkosabb, és nem mellékesen szebben van megrajzolva, csak épp nőket nem zaklat... ja, de!
Asszem, a jövőben hanyagolni fogom Shinjou Mayu alkotásait.
Elvileg, mivel ecchi shoujóról van szó, ezt enyhén erotikusnak kellet volna találnom, de valahogy nem volt az. Mondjuk lehet, csak a gyenge grafika vágta haza a dolgot, mert az valahol a „nem túl szép” és a „tűrető” között ingadozott. Shinjou Mayu azért már nem volt kezdő mangaka, amikor ezt rajzolta, és az ember azért elvárná, hogy tudjon rendes emberalakot rajzolni, ha már pucér jelenetekre adja a fejét.
A sztori kissé banális. Hősnőnk, hogy elnyerje az iskola szépfiújának szívét megidéz egy démont egy varázskönyvből, aki segédkezik is neki, de cserébe a lány szüzességét kéri. A kiscsaj végső elkeseredésében, mert álmai lovagja másképp nem lehet az övé, belemegy az alkuba és innentől kezdve a démon, aki maga az ördög, azon van, hogy levarázsolja a bugyit hősnőnkről (szó szerint mert rendszerint varázslattal igyekszik megfosztani a lányt a ruháitól ).
A férfi főszereplő dögös volt, de őt meg automatikusan Luciferhez hasonlítgattam az Angel Sanctuaryból, ő meg dögösebb és darkosabb, és nem mellékesen szebben van megrajzolva, csak épp nőket nem zaklat... ja, de!
Asszem, a jövőben hanyagolni fogom Shinjou Mayu alkotásait.
beküldve: 2008-10-10 18:36:06
(#152) Makrancos hercegnő 5. kötet
Nagyon tetszett, fordulatos volt és megható. Szereplők is szimpatikusak, könnyű őket megkedvelni.
Death Note 2. kötet
Rosszat nem tudnák rá mondani, nem lehetett letenni.
Eddig e két manga tetszett a legjobban a megjelentek közül, mindkettő megérdemli a 10 pontot.
Nagyon tetszett, fordulatos volt és megható. Szereplők is szimpatikusak, könnyű őket megkedvelni.
Cseli és Vu egymásra találása nagyon romantikus és szép volt . Jó, hogy mindkét fiú megtalálta végére a szerelmet, még ha a sztori nem is lett teljesen happy end. Egyedül az volt rossz, hogy nem derült ki mi lett Cseli-ék gyerekének neve és jó lett volna Tang Hujt is látni mi lett vele pár év múlva.
Death Note 2. kötet
Rosszat nem tudnák rá mondani, nem lehetett letenni.
Eddig e két manga tetszett a legjobban a megjelentek közül, mindkettő megérdemli a 10 pontot.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
Szerk: Elhaym 2008-10-10 18:36:31
beküldve: 2008-10-10 16:17:20
(#151) Berserk 2:hát a zondag elleni első csata nem valami jó,
de az uccsó csata a gróffal az ezerszer jobb
de az uccsó csata a gróffal az ezerszer jobb
Aha, DN készítőitől. Ez az arcok sajátosságain jól meg is látszik. (Ami jó)
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White