Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Legutóbb olvastad, ilyen volt
Én belelapoztam múltkor a Berserkbe, de így első ránézésre nem jött be. Lehet, hogy megtetszene egy kötet után, de most vannak a mangák, amiknek sokkal nagyobb a prioritásuk nálam.
Csak nem a Bleach?
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-11-10 21:08:10
(#206) Én belelapoztam múltkor a Berserkbe, de így első ránézésre nem jött be. Lehet, hogy megtetszene egy kötet után, de most vannak a mangák, amiknek sokkal nagyobb a prioritásuk nálam.
Berserk 1-2-3
Elfogult vagyok, de nincs is ennél jobb. :P
ÓÓ végre még1 szimpatikus uriember Nekem is a kedvencek közt van
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Berserk 1-2-3
Valóban mestermű, nagy szívfájdalom volt, hogy idén félreértések maitt megrekedt a kiadás, de jövőre biztos jobban belehúznak ^^
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-11-10 20:59:45
(#203) Berserk 1-2-3
"Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még annál is szebb."
Ja, annyira nem lett rossz, csak a Cross Fire.
LOL
Én pont kb egy órája olvastam el a Crossfire-t (a 2. kötetben)
Eddig valamiért sosem volt időm Szerintem nem olyan rossz. Főleg, hogy csak helykitöltésnek van ott
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-11-10 11:58:15
(#200) Tegnap éjjel olvastam ki az Angyalok Menedéke 1. kötetét. Nagyon tetszett a rajzolása, a karakterek egytől-egyig igényesek - szerintem.
De azért a sztorival volt némi gondom. Valahogy nehezebb volt befogadni ezt a világot, mint mondjuk a Naruto, vagy más általam már olvasott mangák világát.
A szerelmi szál viszont nagyon tetszett, osztoztam a mangaka véleményében, hogy ez a "tiltott szerelem" bizony az egyik legjobb lehetőség, ha az ember szerelmi szálat fűz a cselekménybe.
Ez kárpótolt, az amúgy ködösé vált alapsztoriért.
De már itt van az asztalomon a 2. kötet, remélem, ahogy szépen lassan halad előre a cselekmény, kitisztulnak az eddigi ködös részek.
De azért a sztorival volt némi gondom. Valahogy nehezebb volt befogadni ezt a világot, mint mondjuk a Naruto, vagy más általam már olvasott mangák világát.
A szerelmi szál viszont nagyon tetszett, osztoztam a mangaka véleményében, hogy ez a "tiltott szerelem" bizony az egyik legjobb lehetőség, ha az ember szerelmi szálat fűz a cselekménybe.
Ez kárpótolt, az amúgy ködösé vált alapsztoriért.
De már itt van az asztalomon a 2. kötet, remélem, ahogy szépen lassan halad előre a cselekmény, kitisztulnak az eddigi ködös részek.
Annyira nem is lett vészes. Szerintem jó lett, bár a kiemelkedően jó részelket nekem sem sikerült megtalálnom.
Üdv a True mangafanok közt.
Most olvastam el az Élni-t nagyon jó volt. Kár hogy csak 1 kötetes
Osztom a véleményed, de szerintem nem baj, hogy csak egy kötetes. Jó ez így, ahogy van.
Hogy a témához is hozzászóljak, tegnap kiolvastam a Bleach 6-ot és ma a Hellsing 2-t.
Bleach 6.
Nagyon jó, hozta a szokásos színvonalat. Majd jövő év elején rendelem a következő(ke)t, több mangával karöltve.
Hellsing 2.
Eléggé gyenge volt az első kötethez képest. A Cross Fire meg kifejezetten pocsékra sikeredett. Bár erre a mangaka figyelmeztetett is bennünket előtte, de én azt hittem, hogy az csak a szokásos Kohta-féle önbizalomhiány. Hát tévedtem. Mellesleg Anderson atya rajzolás KATASZTRÓFA a Cross Fireben.
Mindenesetre várom már a 3. kötetet, mert úgy sejtem, hogy abban majd elkezd beindulni a sztori.
beküldve: 2008-11-09 20:10:26
(#197) Most olvastam el az Élni-t nagyon jó volt. Kár hogy csak 1 kötetes
Nincs fény sötétség nélkül
beküldve: 2008-11-01 19:37:09
(#196) beküldve: 2008-11-01 01:06:03
(#195) Én olvastam a Nanát, a rémmetrót, a hellsinget, az árnybírót, a Narutót (a 423-nál tartok) és egyelőre ennyi...
beküldve: 2008-11-01 00:28:54
(#194) Nana 1.
Új kedvenc. (de sok van már )
Pozitív:
-rajzolás
-sztori
-humor
-a mellékszereplők is marhajól megvannak csinálva, hát még a főszereplők
-Yasu a kedvenc karim
Negatív:
-a végén, amikor mindenki bőg a mangaka összekutyulta a szereplőket, meg a helyzetet, így az eremény elég fura lett
-Komatsu Nana olyan naív szegény
-Ren egy k**csög, szegény Nana csak azért kell neki... (szerintem)
Új kedvenc. (de sok van már )
Pozitív:
-rajzolás
-sztori
-humor
-a mellékszereplők is marhajól megvannak csinálva, hát még a főszereplők
-Yasu a kedvenc karim
Negatív:
-a végén, amikor mindenki bőg a mangaka összekutyulta a szereplőket, meg a helyzetet, így az eremény elég fura lett
-Komatsu Nana olyan naív szegény
-Ren egy k**csög, szegény Nana csak azért kell neki... (szerintem)
A Cat That Loved a Fish magyara forditot:Egy macska, aki szerett egy halat.xd Nagyon nem tetszet egy fejezetes szerencsére XD
Helló!