Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Legutóbb olvastad, ilyen volt
beküldve: 2008-11-13 20:40:38
(#222) jó, most nemkell belekötni, ez általánosságban igaz, a seinenmangák célközönségébe nemigazán esnek bele a 14évesek...(tudásom szerint ami ugyan nemtúl nagy etéren de ezt talán jól tudom xD)
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
de ennyi "idősen" nemcsoda ha nemteccik Rikunak...(énsem 14 évesen néztem meg)
A kor nem feltétlen indok, öcsém 15 éves és Berserk az esti meséje. Kevés animét szeret, de ezt nagyon.
A Berserk tipikusan olyan anime volt, aminek egy percét sem untam. Ezzel nálam 10/10, a manga pedig legalább 2szer jobb.
Tökéletesen egyetértek. :)
"Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még annál is szebb."
beküldve: 2008-11-12 16:55:11
(#219) A Berserk tipikusan olyan anime volt, aminek egy percét sem untam. Ezzel nálam 10/10, a manga pedig legalább 2szer jobb.
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-11-12 16:41:58
(#218) nekem már az 1. rész is atta a fílinget, de ennyi "idősen" nemcsoda ha nemteccik Rikunak...(énsem 14 évesen néztem meg)
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Szerk: Gegew40k 2008-11-12 16:44:07
Az első rész valóban felejthető, a másodiktól jön a lényeg, érdemes odáig "kibírni". (Nem tudom meddig nézted.)
A grafikáját szokni kell, de nekem sokkal jobban tetszik, mint a tükörtojás szemű agyon cg-zet animék nagy többsége.
A grafikáját szokni kell, de nekem sokkal jobban tetszik, mint a tükörtojás szemű agyon cg-zet animék nagy többsége.
beküldve: 2008-11-11 18:44:51
(#216) Én úgy gondoltam, hogy ha úgysem fogom megvenni a Berserket, az animét legalább megnézem. Elkezdtem. Nem tetszett. Befejeztem.
Berserk 1-2-3
Elfogult vagyok, de nincs is ennél jobb. :P
ÓÓ végre még1 szimpatikus uriember Nekem is a kedvencek közt van
Jó tudni, hogy azért páran rajongunk a sorozatért. :)
A beleolvasóknak: szerintem a legjobb, ha először az animét nézitek meg, szigorúan csak azután a manga.
"Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még annál is szebb."
Annyira nem bánom, ha lassan jön, csak adják ki végig!
Bölcsen szóltál
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2008-11-11 15:23:41
Berserk 1-2-3
Valóban mestermű, nagy szívfájdalom volt, hogy idén félreértések maitt megrekedt a kiadás, de jövőre biztos jobban belehúznak ^^
Igen, sajnos idén már nem jön a negyedik kötet. Annyira nem bánom, ha lassan jön, csak adják ki végig!
Az is, de van annál nagyobb prioritású is.
Trigunt nekem kölcsönadja haver, aztán majd meglátjuk, hogy tetszik-e vagy nem.
Haverod rendes, Trigun meg jó. Elvileg még idén kijön a 2, már azt is várom eléggé. Trigunt nekem kölcsönadja haver, aztán majd meglátjuk, hogy tetszik-e vagy nem.
no pussy, just the dicks
Az is, de van annál nagyobb prioritású is.
Így voltam a Trigunnal is.
Na. A másik eretnek
no pussy, just the dicks
Én belelapoztam múltkor a Berserkbe, de így első ránézésre nem jött be.
Detto..
A conon olvasgattam bele, és úgy döntöttem még nem veszem meg..
Így voltam a Trigunnal is.
MIANEVED?!