Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Legutóbb olvastad, ilyen volt
beküldve: 2008-09-14 11:48:32
(#134) Highschool of the Dead
Mindenekelőtt megemlíteném, hogy csak Hirano Kouta miatt kezdtem bele, egyébként pedig undorodom a fanszervíz-fightos mangáktól-animéktől.
Harmadik kötetig jutottam vele. Őszintén szólva ez nekem még mindig nem tetszik. :Đ De ugye itt van Hirano, kíváncsi vagyok, hogy mit művelnek még vele. Ha már úgyis itt van akkor elolvasom a 4. kötetet is, hátha lesz valami változás.
Szereplőkről:
Takashi néha teljesen Black Cat Trainjére hajaz. Egyébként nem érdekes karakter.
Rei unalmas, szintén semmi említésre méltó nincs benne.
Saeko mintha a Yami to Boushiból sétált volna ki, és érdekelne, hogy ilyen hosszú szoknyát pont ilyen irányban hogy fúj fel a szél.
Nővérke szintén semmi érdekes.
Saya irritáló, a hosztije teljesen értelmetlen volt, el lehetett volna intézni ezt normálisan is.
És Hirano az Hirano. Még a szemüveg-fétisét is beleírták, zseniális. Hogy ragaszkodik a fegyóihoz, kis édes, egyem meg. :'3
Hozzávalói egyeznek minden z kategóriás mangáéval: átlagos nagy mellű, magas, hosszú lábú kislányok, nagy fürdőjelenet, koravén gimnazisták, 3 fő eleme pedig a cici-bugyi-gyilok.
De legalább már tudjuk, hogy miért csúszik mindig a Hellsing. x)
Mindenekelőtt megemlíteném, hogy csak Hirano Kouta miatt kezdtem bele, egyébként pedig undorodom a fanszervíz-fightos mangáktól-animéktől.
Harmadik kötetig jutottam vele. Őszintén szólva ez nekem még mindig nem tetszik. :Đ De ugye itt van Hirano, kíváncsi vagyok, hogy mit művelnek még vele. Ha már úgyis itt van akkor elolvasom a 4. kötetet is, hátha lesz valami változás.
Szereplőkről:
Takashi néha teljesen Black Cat Trainjére hajaz. Egyébként nem érdekes karakter.
Rei unalmas, szintén semmi említésre méltó nincs benne.
Saeko mintha a Yami to Boushiból sétált volna ki, és érdekelne, hogy ilyen hosszú szoknyát pont ilyen irányban hogy fúj fel a szél.
Nővérke szintén semmi érdekes.
Saya irritáló, a hosztije teljesen értelmetlen volt, el lehetett volna intézni ezt normálisan is.
És Hirano az Hirano. Még a szemüveg-fétisét is beleírták, zseniális. Hogy ragaszkodik a fegyóihoz, kis édes, egyem meg. :'3
Hozzávalói egyeznek minden z kategóriás mangáéval: átlagos nagy mellű, magas, hosszú lábú kislányok, nagy fürdőjelenet, koravén gimnazisták, 3 fő eleme pedig a cici-bugyi-gyilok.
De legalább már tudjuk, hogy miért csúszik mindig a Hellsing. x)
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2008-09-06 09:36:40
(#133) beküldve: 2008-09-06 09:34:51
(#132) hülye iskola
naruto shippuden átváltozot sasuke shippudené
naruto shippuden átváltozot sasuke shippudené
The life already only so.
Scarcrow:Köszi, akkor valószínű elolvasom majd!
Mariko: Köszi, már nagyon várom remélem már jövőhéten itt lesz. (többit topicjában)
Mariko: Köszi, már nagyon várom remélem már jövőhéten itt lesz. (többit topicjában)
"Képregény=képsorokból álló művészet"
Saiyuki 9: nagyon tetszett a mahjong party! Örülök, hogy
Ja nem tudjátok a gaiden megjelent angolul?
A rajzstílus továbbra is a toplistámon van! tervezem a többi sorozat olvasását is !
Goku rángatta ki a társaságot a holtpontról. Ez történet eléggé megrázó volt...már nagyon várom a Reloadot!
Örülnék ha a többiek múltjából többet tudnék, de gondolom lesz még elég flashback.Ja nem tudjátok a gaiden megjelent angolul?
A rajzstílus továbbra is a toplistámon van! tervezem a többi sorozat olvasását is !
Örülhetsz, mert a Reload 3. és 4. kötete szinte csak flashbackből fog állni.
A Gaident nem adták még ki semmilyen más nyelven, csak japánul, bár a Tokyopop folyton ígérgeti az angol fanoknak, hogy jönni fog, de egyenlőre csak kalózverzió érhető el belőle.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
No tegnap végueztem én is a Sosehollal:) azt hiszem az író többi könyvébe is belenézek majd, bár a Csillagporral szemben vannak fenntartásaim (vajon mennyire "disney"-s? a filmet egyébként nem láttam...)
Filmet nem is feltétlenül gond ha nem láttad mert igaz hogy kellemes és szórakoztató de a könyv szinvonalától messze elmarad... Amúgy Disney-s már amennyiben mese... de inkább hasonlítanám a klasszikus mesékhez melyekben azért finoman szólva is vannak véres és kegyetlen elemek...
"Plombáld le a múltat. Én is leleplombáltam. Mert Úgy folyik, rajtad keresztűl az élet. És megaksztja majd a vízórádat, a vízkő, mert az nálad keményebb."
beküldve: 2008-09-05 10:37:55
(#128) No tegnap végueztem én is a Sosehollal:) azt hiszem az író többi könyvébe is belenézek majd, bár a Csillagporral szemben vannak fenntartásaim (vajon mennyire "disney"-s? a filmet egyébként nem láttam...). Nagyon szeretem a párhuzamos világ sztorykat és a stílus is nagyon tetszett! az első dolog ami a két Lononnal kapcsolatban beurgott: Stephen King novella: Crouch end, szintén Londonban játszódik ... bár a hangulata elég fullasztó/hullasztó (az hiszem a Rémálmok és lidércekben, de nem biztos) és H.P. Lovecraft... csak aszociáció
tervben: Richard Morgan: Törött angyalok (vááá hamarosan megjelenik, már nagyon várom)
Ja nem tudjátok a gaiden megjelent angolul?
tervben: Richard Morgan: Törött angyalok (vááá hamarosan megjelenik, már nagyon várom)
Goku rángatta ki a társaságot a holtpontról. Ez történet eléggé megrázó volt...már nagyon várom a Reloadot!
Örülnék ha a többiek múltjából többet tudnék, de gondolom lesz még elég flashback.Ja nem tudjátok a gaiden megjelent angolul?
Szerk: Csillagvadász 2008-09-05 10:40:21
beküldve: 2008-09-05 07:28:27
(#127) Vampire Knight
Belekezdtem ebbe is, de számomra érthetetlen az anime grafikája miatti cirkusz, hisz szerintem a mangáé sem szebb. Mondjuk ez a stílus nekem elve nem nagyon jön be. A történetvezetés viszont érdekesebb, és ami számomra elég furcsa: elég sok fanservice-részlet kimaradt az animéből. (Legalábbis sok fontos jelenet leegyszerűsödött)
Ga-Rei
Átlagos tucatshounen, hatalmas fightokkal (természetesen másvilági lények ellen), de néha ilyen is kell. Az őszi szezonban indul az anime, abba is belenézek. Bleach-rajongóknak megér egy próbát.
Belekezdtem ebbe is, de számomra érthetetlen az anime grafikája miatti cirkusz, hisz szerintem a mangáé sem szebb. Mondjuk ez a stílus nekem elve nem nagyon jön be. A történetvezetés viszont érdekesebb, és ami számomra elég furcsa: elég sok fanservice-részlet kimaradt az animéből. (Legalábbis sok fontos jelenet leegyszerűsödött)
Ga-Rei
Átlagos tucatshounen, hatalmas fightokkal (természetesen másvilági lények ellen), de néha ilyen is kell. Az őszi szezonban indul az anime, abba is belenézek. Bleach-rajongóknak megér egy próbát.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2008-09-02 22:29:53
(#126) A csipába... a manga még ongoing.
Ergo ami eddig megvolt belőle, azt végigolvastam. épp ma adtak ki új fejezetet.
Szopacs.
Edit:Túl sokat beszélgetek/olvasok angolul...majdnem élből ideediteltem hogy ,,at least i got something to look forward to (Legalább van valami amire várhatok)
Ergo ami eddig megvolt belőle, azt végigolvastam. épp ma adtak ki új fejezetet.
Szopacs.
Edit:Túl sokat beszélgetek/olvasok angolul...majdnem élből ideediteltem hogy ,,at least i got something to look forward to (Legalább van valami amire várhatok)
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Szerk: Nagashi 2008-09-02 22:37:03
beküldve: 2008-09-02 19:27:30
(#125) Egy aranyos school-life shoujo-ai, Girl Friends ^^
Jó volt ^^ Majd később írok róla részletesebben, most még megemésztem.
Edit, na, bővebben a cuccról: Mari-chan átlagos lány, nem olyan mint a ,,menő csajok". Nem hord sminket, nem szereti a kihívó ruhákat, és nem pasizik, nem iszik alkoholt.
Barátnője se volt sok, így eléggé meglepődik, mikor egy baráti társaság egy tagja out-of-blue programot kezdeményez vele. Végül lenyiratja a haját, és ettől kezdve teljesen megváltozik az élete: Bekerült a klikkbandába, rájön hogy igenis élvezet ruhákat vásárolni, barátnőkkel lógni. Ráérez a leányélet ízére, boldog, de néha meginog a dologban, önmaga is akar maradni.
A dolgot tovább bonyolítja az osztályváltás, és persze maga a baráti kör tagjainak jelleme és ezek ütközése, meg persze maga a school life és mindenféle csajos probléma.
Nagyon jó, bár még nem jutottam a végére. *Elmegy keresni a folytatást*
Jó volt ^^ Majd később írok róla részletesebben, most még megemésztem.
Edit, na, bővebben a cuccról: Mari-chan átlagos lány, nem olyan mint a ,,menő csajok". Nem hord sminket, nem szereti a kihívó ruhákat, és nem pasizik, nem iszik alkoholt.
Barátnője se volt sok, így eléggé meglepődik, mikor egy baráti társaság egy tagja out-of-blue programot kezdeményez vele. Végül lenyiratja a haját, és ettől kezdve teljesen megváltozik az élete: Bekerült a klikkbandába, rájön hogy igenis élvezet ruhákat vásárolni, barátnőkkel lógni. Ráérez a leányélet ízére, boldog, de néha meginog a dologban, önmaga is akar maradni.
A dolgot tovább bonyolítja az osztályváltás, és persze maga a baráti kör tagjainak jelleme és ezek ütközése, meg persze maga a school life és mindenféle csajos probléma.
Nagyon jó, bár még nem jutottam a végére. *Elmegy keresni a folytatást*
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Szerk: Nagashi 2008-09-02 20:14:08
beküldve: 2008-09-02 17:07:16
(#124) A Full Metal Panic! Sigma című manga nagyon tetszik, a TSR ez alapján készült. (legalábbis eddig úgy tűnik) A grafika óriási fejlődés az alap-mangához képest. Csak azt sajnálom, hogy eddig csupán 5 fejezetet találtam angolra fordítva.
Overload: ez viszont még viccnek is rossz, gyenge grafika, bénácska történet.
Overload: ez viszont még viccnek is rossz, gyenge grafika, bénácska történet.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2008-09-02 17:03:47
(#123) Goth:
"gyilkosos-gótos-halotta s-élve-eltemetős". Többet a konkrét tartalmáról nem írnék akit érdekel rákeres, megéri. Már aki csípi az ilyesmit. A grafikája nekem tetszett, tiszta vonalak, "darkos". (Nagyon hangulat romboló tud lenni számomra ha egy ilyen stílusú sztoriban tükörtojás szemű, genetikai nonszensz karakterek rohangálnak xS.) Elég naturalistán vannak ábrázolva a hullák, meg miegyéb. Olvastam már durvább mangát is, de ez kifejezetten tetszett. (Többé-kevésbbé)
"gyilkosos-gótos-halotta s-élve-eltemetős". Többet a konkrét tartalmáról nem írnék akit érdekel rákeres, megéri. Már aki csípi az ilyesmit. A grafikája nekem tetszett, tiszta vonalak, "darkos". (Nagyon hangulat romboló tud lenni számomra ha egy ilyen stílusú sztoriban tükörtojás szemű, genetikai nonszensz karakterek rohangálnak xS.) Elég naturalistán vannak ábrázolva a hullák, meg miegyéb. Olvastam már durvább mangát is, de ez kifejezetten tetszett. (Többé-kevésbbé)
Az ikrek játéka nagyon rosszul érintett. Mi is szórakoztunk ilyesmivel gyerekkorunkban és csak egy hajszálon múlott a "hepiend". Akkor kaptm életem első és eddig utolsó pofonját xS...
Szerk: miyu 2008-09-02 17:18:02
beküldve: 2008-09-02 16:08:36
(#122) beküldve: 2008-09-02 13:43:50
(#121) Köszi, remélem nem drágák, numero pl sajnos az volt.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
[/QUOTE]
Köszi. Mailben letudnád nekem írni az elérhetőségüket?[/QUOTE]
Itt a link: [Link]. Kedvesek, pontosak, megbízhatóak!
Köszi. Mailben letudnád nekem írni az elérhetőségüket?[/QUOTE]
Itt a link: [Link]. Kedvesek, pontosak, megbízhatóak!