Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Legutóbb olvastad, ilyen volt
beküldve: 2008-04-20 16:33:35
(#74) Lidércfölde 1.
Aranyos... Rajz szerintem pont megfelel a történethez, jó is a történet, olcsó volt a könyv, humoros. Tetszett...
Aranyos... Rajz szerintem pont megfelel a történethez, jó is a történet, olcsó volt a könyv, humoros. Tetszett...
A lány elegáns fehér blúzt, rövid, világos szoknyát és vállára terített, ugyancsak világos sálat viselt. A szája szegletében pedig divatos vércsíkot.
beküldve: 2007-10-02 14:01:47
(#73) hetente követem a Bleach, Naruto, Inuyasha mangákat angolul (I love scanlation ) mindegyik eszéletenül jó
havonta jön ki az új Hellsing rész kész horror, mangától ritkán vagyok rosszul, de ez már olyan véres, hogy jobb nem akkor vacsizni, mikor ezt olvasod... wa-ha-ha... (ehem...)
legutoljára a Black Cat (Fekete Macska) mangát olvastam, amit azoknak ajánlok, akik szeretik a Ruroni Kenshin típusú sztorikat
a Trinity Blood mangát pedig, azoknak ajánlom, akik kedvelik a vámpírokat és a bishiket
úgy tudom mindegyiknek van magyar fan-fordítása
havonta jön ki az új Hellsing rész kész horror, mangától ritkán vagyok rosszul, de ez már olyan véres, hogy jobb nem akkor vacsizni, mikor ezt olvasod... wa-ha-ha... (ehem...)
legutoljára a Black Cat (Fekete Macska) mangát olvastam, amit azoknak ajánlok, akik szeretik a Ruroni Kenshin típusú sztorikat
a Trinity Blood mangát pedig, azoknak ajánlom, akik kedvelik a vámpírokat és a bishiket
úgy tudom mindegyiknek van magyar fan-fordítása
"hn" :/
beküldve: 2007-08-03 18:06:00
(#72) Legutóbb? 5 nap alatt 15 kötet Battle Royale (ha már a könyv nincs meg.
Itt nem vesézném, a blogomban már megtettem, akit érdekel...:
[Link]
Itt nem vesézném, a blogomban már megtettem, akit érdekel...:
[Link]
Magyar Hetalia Fanklub: http://hetalia-hungary.freebase.hu/
Szerk: olin 2007-08-03 18:06:12
Ha ismered az animét, akkor nagyszerű. A helyzet az, hogy a Peace Maker Kurogane az a folytatása már Peace Maker c. futó első sorozatnak (tudomásom szerint). Mivel nem nagyon lehet kapni az első sorozatot, viszont nagyon szeretem az animét így ezt rendeltem meg.
De ugye folytatásról van szó, így ha nem láttad az animét (vagy nem olvastad az első sorozatot), akkor érthetetlen lesz, hogy ki kicsoda benne, és hogy mi miért történik. De egyébként egy csodás műről lehet beszélni sztem, Nanae Chrono sztem csodásan rajzol, és nekem a történet is tetszik. Bár ez nem csoda, imádom a szamurájos animéket/mangákat/filmeket/kö nyveket. :) Szal én csak ajánlani tudom.[/QUOTE]
Köszi! Berakom a megszerzendők listájára:)!
"Képregény=képsorokból álló művészet"
Tatsu-san! Láttam neked megvan a Peace Maker Kurogane 1. (remélem jól írtam:)). Milyen volt? Eddig csak ismertetőt olvastam róla.
Ha ismered az animét, akkor nagyszerű. A helyzet az, hogy a Peace Maker Kurogane az a folytatása már Peace Maker c. futó első sorozatnak (tudomásom szerint). Mivel nem nagyon lehet kapni az első sorozatot, viszont nagyon szeretem az animét így ezt rendeltem meg.
De ugye folytatásról van szó, így ha nem láttad az animét (vagy nem olvastad az első sorozatot), akkor érthetetlen lesz, hogy ki kicsoda benne, és hogy mi miért történik. De egyébként egy csodás műről lehet beszélni sztem, Nanae Chrono sztem csodásan rajzol, és nekem a történet is tetszik. Bár ez nem csoda, imádom a szamurájos animéket/mangákat/filmeket/kö nyveket. :) Szal én csak ajánlani tudom.
"A sötétség birodalmában egyetlen lámpa világít. Ha keresel valamit, hol keresed? Válasz: a lámpa fényében. Probléma: nem ott van..."
beküldve: 2007-07-31 09:35:35
(#69) Tatsu-san! Láttam neked megvan a Peace Maker Kurogane 1. (remélem jól írtam:)). Milyen volt? Eddig csak ismertetőt olvastam róla.
"Képregény=képsorokból álló művészet"
beküldve: 2007-07-23 19:07:59
(#68) Utoljára a Weiss Kreuzt olvastam, ami szerintem jó manga lenne, csak sajna naon rövid, emiatt kicsit összecsapottnak éreztem. Pedig a karakterek aranyosak, sőt továbbmegyek, nagyon jó képűek Meg a történet is tetszetős, hogy bérgyilkosok a fiúk, csak.....nekem télleg rövid volt.
Ment a mail!
Akkor itt arról dumcsizzunk h mit is olvastunk legutoljára??
Én most épp Fullmetal Alchemist rajongóvá léptem elő!!!
Nagyon odavok érte! Már nagyon sokan írták, hogy ki kéne adni magyarul, most én is csatlakozok a tömegekhez!
FMA-t a népnek!!!
Akkor itt arról dumcsizzunk h mit is olvastunk legutoljára??
Én most épp Fullmetal Alchemist rajongóvá léptem elő!!!
Nagyon odavok érte! Már nagyon sokan írták, hogy ki kéne adni magyarul, most én is csatlakozok a tömegekhez!
FMA-t a népnek!!!
lumana.wordpress.com
Én megyek
De csak azért, mert barátnőm tokaj mellett lakik, s így jelentősen lecsökkentek az utazási költségeim, plussz van is hol aludnom, mert amúgy nagyon messze lakom nyíregytől.....
Mit szólnál hozzá, ha ezentúl emileznénk? Mert már eléggé eltértünk a topic témájától
De csak azért, mert barátnőm tokaj mellett lakik, s így jelentősen lecsökkentek az utazási költségeim, plussz van is hol aludnom, mert amúgy nagyon messze lakom nyíregytől.....
Mit szólnál hozzá, ha ezentúl emileznénk? Mert már eléggé eltértünk a topic témájától
Nem, sajna
Nincsen nekem arra pénzem hogy elvonatozzak Nyíregyházára, meg vissza, meg még mangákat is vegyek.. (csoró kicsi lányka )
Megvárom a legközelebbi Bpi fesztet és majd ott bevásárolok
Te eltucc menni?
Nincsen nekem arra pénzem hogy elvonatozzak Nyíregyházára, meg vissza, meg még mangákat is vegyek.. (csoró kicsi lányka )
Megvárom a legközelebbi Bpi fesztet és majd ott bevásárolok
Te eltucc menni?
lumana.wordpress.com
Egy olvasást mindenképp megér!!!
Oké Majd beszámolok, íííígééééééérem
Amúgy te jössz az econra?
Oké Majd beszámolok, íííígééééééérem
Amúgy te jössz az econra?
Azt nem mondom h rábeszélsz h megvegyem, de lehet h leülök vele egy könyvesboltban a sarokba
Aztán még az is előfordulhat h a polcomon fog virítani a végén
De majd beszámolok h mi lett a dolog vége! És azt elvárom, h Te is megmond h tetccett-e az 5 kívánság vagy sem, vagy egyentalán megvetted-e!
Aztán még az is előfordulhat h a polcomon fog virítani a végén
De majd beszámolok h mi lett a dolog vége! És azt elvárom, h Te is megmond h tetccett-e az 5 kívánság vagy sem, vagy egyentalán megvetted-e!
lumana.wordpress.com
Nyugi nem vagy rövidlátó
Először engem sem érdekelt annyira, csak valahogy a kezembe került az első része, s megfogott. Tetszettek a rajzok, mert azok tényleg nagyon szépek, a történet sem rossz, Ai karaktere szerintem nagyon édes és szerethető, vannak benne cuki mellékszereplők is. Bár a vége eléggé össze van csapva... Ezt leszámítva öröm volt olvasni! Nékem legalábbis.
Először engem sem érdekelt annyira, csak valahogy a kezembe került az első része, s megfogott. Tetszettek a rajzok, mert azok tényleg nagyon szépek, a történet sem rossz, Ai karaktere szerintem nagyon édes és szerethető, vannak benne cuki mellékszereplők is. Bár a vége eléggé össze van csapva... Ezt leszámítva öröm volt olvasni! Nékem legalábbis.
Nem tom, engem valahogy nem hatott meg a dolog.. a történet nem teccett nagyon, ezért nem is vettem meg. Nem tudom miért.. lehet h jó, csak én vok ennyire rövidlátó
lumana.wordpress.com
Igen, arra céloztam, de mondom, nem sértés vagy ilyesmi a célja, csak megjegyeztem h már róluk is van egy sztori, akkor másokról miért ne lehetne.
Nem tudom, de szerintem valahogy izgibb az Avriles manga..
Nem tudom, de szerintem valahogy izgibb az Avriles manga..
Hát igen, elég furi, h Ai, az Courtny - fogalmamsincs, h kell írni a nevét - lenne, főleg azután, h megláttam, h is néz ki napjainkban De nekem a manga az naon t etszett!