Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mit szeretsz egy adott mangán?
beküldve: 2012-04-02 22:58:42
(#72) Valaki tudna segíteni a Battle Angel Alita-val kapcsolatban? Az lenne a gondom, hogy neten találtam olcsón eladó angol nyelvű köteteket, és azt írták a cím mellett, hogy "part two", ellenben mégsem Last order kötetek voltak, hanem az első széria. A kérdésem tehát az lenne, hogy mit jelent ez esetben az hogy "part two"?
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2012-03-21 18:13:30
(#71) Én is inkább a történetet nézem.Persze ne legyen teljesen ronda a grafikája de mondjuk szeretem az ilyen elvontabb rajzolásokat is.
beküldve: 2011-07-16 22:48:20
(#70) Nekem az első és talán legfontosabb tényező a grafika. Ha nem tetszik a rajzolása bármilyen jó is lehet az adott manga, nem olvasom el..
"But... I'm a werewolf, you know!" "Yes I know, so what about it?"
beküldve: 2011-05-27 00:49:11
(#69) Én első sorban a történetet tartom fontosnak.
Ott van például az Elfen Lied. A manga karakterei nem néznek ki valami szépen, de a történet engem mindenért kárpótolt.
Meg nem azt mondom hogy csúnyák a karakterek, hanem olyan...egyediek.
Ott van például az Elfen Lied. A manga karakterei nem néznek ki valami szépen, de a történet engem mindenért kárpótolt.
Meg nem azt mondom hogy csúnyák a karakterek, hanem olyan...egyediek.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2011-05-26 23:54:21
(#68) szerintem a grafika és a történet egyensúlya nagyon fontos. Én inkább szeretem mondjuk a fantasyt(legfőképpen az urban fantasy, bár nem mindig) abból is az a fajta ahol a szereplők vándorolnak vagy kutatnak valami után. ezért is imádom az inuyashát.
beküldve: 2011-02-02 21:47:59
(#67) Én álltalában az olyan mangákat szeretem ahol jó a megrajzolás és a story is pl. Death Note, Káosz kapúi, Tarot Café, Bukottak Holdja stb.
De azért vannak kivételek pl. Hetalia amit a poénok miatt szeretek.
Továbbá még a Grimm mesék manga is nagy kedvenc (majdnem kifelejtettem^^").
De azért vannak kivételek pl. Hetalia amit a poénok miatt szeretek.
Továbbá még a Grimm mesék manga is nagy kedvenc (majdnem kifelejtettem^^").
-
Szerk: C-san 2011-02-02 21:52:01
beküldve: 2011-01-15 22:50:21
(#66) Nekem is a kedvenc mangám a Death Note.Mert Ryuzaki rafináltsága a favoritom ezért is ő a kedvencem^^
,,Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni"
beküldve: 2011-01-15 00:16:37
(#65) Az én két kedvenc mangám a Detah Note és a Bania.
A mangákban nagyon szeretem,ha egy hosszúhajú srác a főhős,sok az akció,történés.
A Death Noteban nagyon megfogott,az az intenzív elme játék,amit Light és Ryuzaki űz egymással.Light rafináltsága ravaszsága Ryuzaki furcsa tulajdonságaival vegyítve számomra tökéletes Mangát alkot.
A mangákban nagyon szeretem,ha egy hosszúhajú srác a főhős,sok az akció,történés.
A Death Noteban nagyon megfogott,az az intenzív elme játék,amit Light és Ryuzaki űz egymással.Light rafináltsága ravaszsága Ryuzaki furcsa tulajdonságaival vegyítve számomra tökéletes Mangát alkot.
A gyerekek, akiket nem szeretnek, felnőttek lesznek, akik nem tudnak szeretni
beküldve: 2010-09-13 12:14:58
(#64) A Chrno Crusade mangát igazán az első kötet kutyaolja miatt szerettem meg. Amikor Moryama Daisuke a véges időről beszél az nagyon megfogott. Na a történet sem utolsó azt is nagyon szeretem. Főleg mert alapjáraton egy olyan ember vagyok aki nagyon szereti a vicces animéket és hát elég pesszimista így a vége is nagyon tetszet, és nem tudok egyet érteni azzal aki azt mondja, hogy írják át...
Soul eater: Őszintén? Fogalmam sincs...
Rómeó és Júlia: Én már az eredeti művet is nagyon szeretem,de az anime teljesen más. A nővérem,mint vérbeli magyarszakos a fejét fogta mikor meglátta,de nekem bejött. Hát igen... A halálos szerelmi történeteket szeretem...
Soul eater: Őszintén? Fogalmam sincs...
Rómeó és Júlia: Én már az eredeti művet is nagyon szeretem,de az anime teljesen más. A nővérem,mint vérbeli magyarszakos a fejét fogta mikor meglátta,de nekem bejött. Hát igen... A halálos szerelmi történeteket szeretem...
meh....
Egyet értek! Olyan jó érzékkel parodizál ki mindenkit, a berögzült szokásaikat, a jellemhibáikat... Bármit. És mennyire megérdmlik! És megérdemeljük... *kuncog*
Ettől forog a világ...
Ettől forog a világ...
Szerk: Zsófi(a) 2010-08-25 14:46:50
A Hetalianak meg a kaotikussága az, ami hangulatfokozó. Személyes kedvencem a Himaruya blogjában reprezentált kísérő illusztrációk színezettsége. Hatalmasat ütnek ezek a buborék-fények és elmosódott mégis részletgazdag, színpompás hátterek.
Igaz-igaz*bólogat*Nekem még az is tetszik ahogy kifigurázza az adott népcsoportot...
meh....
beküldve: 2010-08-25 14:20:39
(#61) A D.Gray-manben a karakterek kidolgozottságát és a történet drámai vonulatát részesítem előnyben. Utóbbi időben azonban - szerintem - a grafika hátrányára változott a mangában.
A Kuroshitsujiban pont az ellentéte a szép, hogy az elején csetlő-botló rajzok gyönyörűen kiteljesedtek és egyre életszerűbbekké váltak mostanra. Talán ezt kéne megőrizni a továbbiakban is, mert a történet változatosságát nagyon jól hangsúlyozza.
A Tarot Café az egyedisége miatt fogott meg, máig nem futottam rajzolóba, aki sikerrel kopírozta volna Park rajzstílusát.
A Grimm-meséket a klasszikussága miatt szeretem, vérbeli negédesen-visszafogott shojou-designt kapott.
A Hetalianak meg a kaotikussága az, ami hangulatfokozó. Személyes kedvencem a Himaruya blogjában reprezentált kísérő illusztrációk színezettsége. Hatalmasat ütnek ezek a buborék-fények és elmosódott mégis részletgazdag, színpompás hátterek.
A Kuroshitsujiban pont az ellentéte a szép, hogy az elején csetlő-botló rajzok gyönyörűen kiteljesedtek és egyre életszerűbbekké váltak mostanra. Talán ezt kéne megőrizni a továbbiakban is, mert a történet változatosságát nagyon jól hangsúlyozza.
A Tarot Café az egyedisége miatt fogott meg, máig nem futottam rajzolóba, aki sikerrel kopírozta volna Park rajzstílusát.
A Grimm-meséket a klasszikussága miatt szeretem, vérbeli negédesen-visszafogott shojou-designt kapott.
Szerk: Zsófi(a) 2010-08-25 14:21:47
beküldve: 2010-08-25 11:29:18
(#60) Hát én is inkább a rajzot tekintem előnynek annyi különbséggel, hogy nekem az egyedi stílusú rajziok is bejönnek amit eswetleg sokan nem tartank szépnek. Pl: One Piece grafikájával sokan nincsenek kibékülve de szerintem hatalmas ahogy ezt az egész világot felépítette Eichiro Oda ezért nagyra tartom őt de a nagy öreg Akira Toriyama is személyes kedvenc alkotóm. Sőt anno a Trigun alkotója, Yasuhiro Nightow is saját rajzstílusával robbant be a köztudatba melynek köszönhetően többek közt a Gungrave nevű sci-fi játék diseign-val is megbízták. Imádom ennek a három mangakanak a rajzait. Bár a későbbi időszakban igen erős fejlődés/változás látszódott Toriyama és Nightow rajzaiban míg Oda tartotta a színvonalát. Fontosnak tartom még a storyt, számomra a jó történet jól kidolgozott, tartogat meglepetéseket, fordulatokat és nem utolsósorban választ ad minden kérdésemre. És csatlakozom az előttem szólóhoz a borítómánia kapcsán, egy megkapó borító nálam már felkelti a figyelmet egy esetleg ismeretlen manga iránt. Bocs ha hosszú lett
A csodához nem kell mindig Isten, csak VASH!!
Nem baj nem is kel... Sajna én nem szoktam sok időt fordítani a háttérnek...
Ja és hozzá teszem néha van egy háromszög tábla is...
Ja és hozzá teszem néha van egy háromszög tábla is...
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2010-01-03 12:18:21
(#58) Hát elsősorban a rajzokat :) Ez alkotótól is függ, mert vannak olyan mangakák is, akinek azért annyira nem jön be a rajzstílusa.. De egy Rumiko Takahasi, Tanemura Arina, Watase Yuu, Hiromu Arakawa, vagy Akihisa Ikeda műveit mindig kellemesen nézegetem. Ezen felül borító mániás vagyok, szóval azt is szeretem. ^^
”私は青空をみるのが好きだ。”