Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mit szeretsz egy adott mangán?
beküldve: 2008-05-09 19:58:55
(#42) Először is eredetiség. Szerintem az a legfőbb, hogy ne egy sablon mangát olvassak. Aztán jön a rajz. Erre a kettőre finnyás vagyok.
Jézus megváltoztatta az életedet. Akarod menteni a változtatásokat?
beküldve: 2008-05-04 13:35:35
(#41) Sakamoto Riku:Erről vitatkozhatnánk a Mit szeretsz egy adott mangán? topicban.
Oké.
Bármelyikről szivesen írok, amelyiket szeretnéd.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
"ez egy nagyon jó barátság kezdete"/lion king/
Úgy is megkapom majd, hogy folyton okoskodom, de hát mindenkinek a maga keresztjét...
Szóval az idézett szöveg eredetije ("I think this is a beginning of a beautiful friendship") a Casablanca című filmbe szerepel Onnan vette át a szintén zseniális Macskajaj is
édese a maminak(abban a tudatban h idősebb vagy nálam ) ezért szeretünk..és ..csak miattad visszanéztem a macskajaj-t és igazadvan..*lábad elé vonulok*de a lion king-ben is volt..*elmereng..*
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
"ez egy nagyon jó barátság kezdete"/lion king/
Úgy is megkapom majd, hogy folyton okoskodom, de hát mindenkinek a maga keresztjét...
Szóval az idézett szöveg eredetije ("I think this is a beginning of a beautiful friendship") a Casablanca című filmbe szerepel Onnan vette át a szintén zseniális Macskajaj is
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Példának rögtön itt van a Naruto, aminek jó a sztorija, de az időhatár miatt Kishimoto Masashi bá' nem tud olyan jó rajzokat kreálni. Pedig nagyon jó lenne.
Teljesen egyetértek. A régi részeknél, kábé a tizedik kötetig jól meg volt rajzolva, de mostmár pff...
beküldve: 2008-04-25 18:31:37
(#37) Példának rögtön itt van a Naruto, aminek jó a sztorija, de az időhatár miatt Kishimoto Masashi bá' nem tud olyan jó rajzokat kreálni. Pedig nagyon jó lenne.
Én nagyon igényes vagyok a rajzolás és a nyomtatás minőségére. Olyan mangát aminek nem nagyon tetszik a grafikája, nem veszek meg. Egy szépen megrajzolt mangának kevésbé jó történetet is elnézek. Történet szempontjából nekem a lényeg, hogy kerek egész legyen
nos..azt hiszem.. "ez egy nagyon jó barátság kezdete"/lion king/ ugyan ezek az érvek érvényesek reám is..bár én a xar grafis mangát is elolvasom a történet még lehet jó felkiálltással.. (bár ez ritka)
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-04-23 07:32:49
(#35) Én nagyon igényes vagyok a rajzolás és a nyomtatás minőségére. Olyan mangát aminek nem nagyon tetszik a grafikája, nem veszek meg. Egy szépen megrajzolt mangának kevésbé jó történetet is elnézek. Történet szempontjából nekem a lényeg, hogy kerek egész legyen. Befejezett, vagy legalábbis tudjam hány kötetre lehet számítani. Nem állok neki vásárolni egy végtelen történetet, ami csak nyúlik mint a rétes (Naruto, Nana, InuYasha...), ezektől mindig afféle "Barátok közt" jellegű ócska szappanopera érzésem lesz, hogy csak a népszerűsége miatt nem fejezik be, és a mangaka már nem is tudja mit akar kihozni belőle. Az ilyen mangáknál kiváró álláspontra helyezkedem, lássuk mikor lesz vége, aztán talán megveszem visszamenőleg .
日の出の煤を遥かへ吹き飛ばして、 月夜の錆をかきわけて。。。
beküldve: 2008-04-23 00:55:53
(#34) grafika, sztori, érthetőség.. a poénsorozatok meg végképp nélkülözhetetlenek-műfajtól függetlenül (nyilván drámánál nem annyira, bár miért ne ). szóval mindent lehet szeretni egy mangán
"ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁRHH Light muszáj megennem egy almááááááát!!!!!!!!!"
beküldve: 2008-04-05 10:00:10
(#33) Rajzolás, humor, történet, szereplők, karakterek, kusza szálak, amik könnyen érthetők, misztikum... Szerintem.
A lány elegáns fehér blúzt, rövid, világos szoknyát és vállára terített, ugyancsak világos sálat viselt. A szája szegletében pedig divatos vércsíkot.
beküldve: 2008-04-05 08:34:26
(#32) Nekem a fő a történet, de a szépség nagyot lendít a pozitív irányba. Erre jó példa a Naruto, aminek kevésbé jó a rajzolása, mégis a története miatt szerintem a 2. legjobb magyar manga.
beküldve: 2008-04-03 20:13:30
(#31) Első manga élmény középiskolában volt, osztálytársammal nagy képregényfanok voltunk, és egyszer behozta ezt a "manga" nevű dolgot, ami akkor még rajzfilm volt nekem. Én meg csak annyit tudtam szólni: Ez fekete-fehér? (no offense, comics után furcsa volt). Video Girl Ai volt talán...
Mangát én általában történet és műfaj alapján ítélek. (Logikus, hogy számít a nyelv is, oroszul biztos nem fogna meg egy manga, max. a rajza. XD) Jó dolog, ha szép a grafikája egy mangának, de nem ez teszi jóvá. (Pl. Naruto vagy Zetsuai-Bronze). Szóval fontosabbnak tartom a történetet és a karakterek jellemábrázolását.
Mangát én általában történet és műfaj alapján ítélek. (Logikus, hogy számít a nyelv is, oroszul biztos nem fogna meg egy manga, max. a rajza. XD) Jó dolog, ha szép a grafikája egy mangának, de nem ez teszi jóvá. (Pl. Naruto vagy Zetsuai-Bronze). Szóval fontosabbnak tartom a történetet és a karakterek jellemábrázolását.
beküldve: 2008-04-03 19:18:48
(#30) Nekem is fontos a grafika, de egy kevésbé kidolgozott mangát is ugyanúgy elolvasok, maximum nem abból grafikázok.
Nálam egy manga akkor lehet kedvenc, ha számomra érdekes vagy megfogó története van, műfajtól, hossztól és bármi mástól függetlenül. (Igaz, ez animés példa: nem szeretem alapvetően a sci-fit, mégis nagy kedvencem a Kono minikuku mo utsukushii sekai, pedig abban is van sci-fi vonal) Ha a történet nem annyira érdekes, akkor a karakterek jelleme, története, kapcsolataik tudnak megfogni. Legyen az pozitív vagy negatív karakter, szerethetem. (pl. Kirát kifejezetten nem csípem, de mint karakter, nagyon tetszik).
Nálam egy manga akkor lehet kedvenc, ha számomra érdekes vagy megfogó története van, műfajtól, hossztól és bármi mástól függetlenül. (Igaz, ez animés példa: nem szeretem alapvetően a sci-fit, mégis nagy kedvencem a Kono minikuku mo utsukushii sekai, pedig abban is van sci-fi vonal) Ha a történet nem annyira érdekes, akkor a karakterek jelleme, története, kapcsolataik tudnak megfogni. Legyen az pozitív vagy negatív karakter, szerethetem. (pl. Kirát kifejezetten nem csípem, de mint karakter, nagyon tetszik).
"Ima wa mada ienai keredo, kimi dake wo AISHITERU!"
Szerk: Naru-chan 2008-04-03 19:19:50
Nekem a történet és a grafika számit a legjobban.Ha ez a kettő meg van akkor szerintem már jó az a manga.
hehe Ezt én sem tudtam volna jobban megfogalmazni Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
beküldve: 2008-04-03 17:48:07
(#28) Nekem a történet és a grafika számit a legjobban.Ha ez a kettő meg van akkor szerintem már jó az a manga.
A nagy tehetségek későn érnek xD// Yamato Nadeshiko Shichi Henge<3