Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
MangaFan.hu >>
Moderálás
(Természetesen mindennapi állatáldozat ellenében gondoltam.)
E'go", ko:zo:sse'gi, bu"ne'rt valo' vagy lengetett felaja'nla's-e?
beküldve: 2009-05-20 20:12:05
(#9) Hm, ha már van egy ilyen másfélistenünk, akkor venném a bátorságot és megkérdezném, hogy lesznek-e egyedi rangok? (Természetesen mindennapi állatáldozat ellenében gondoltam.)
Szerk: .., 2009-05-20 20:12:13
Van mod2 is, vagy esetleg lesz, ha elvadulna a helyzet?
Jelenleg nincs, de a lehetőség adott, hogy legyen. Azt azért remélem, hogy erre nem a fórum helyzetének elvadulása miatt kerül majd sor. Azzi kérdéseire válaszolva: fiktív személyiség vagyok. No nem a misztikus köd miatt, hanem mert a vezetőséggel közösen így láttuk helyesnek. Annyit mindenesetre elárulhatok, hogy én is szeretem az animéket, a mangákat és a japán kultúrát.
A panda pedig csak úgy jött. Szerintem aranyos.
Barátod a Google és a fórumszabályzat (http://mangafan.hu/forum/topic/50/1#244)
Ez nem célszerű, mert ez lerombolná az őt körülvevő misztikus légkört, meg ilyesmi.
I don't think so, de nekem 8
no pussy, just the dicks
Mod! Jársz már ide régen? Ismersz minket? Mi nem téged! (gondolom) Van kedved az ismerkedős topicban vagy itt írni magadról pár szót?
Legalább, hogy fiú/lány édesvizi/sósvizi Miértpontpanda? Ilyesmit...
Ez nem célszerű, mert ez lerombolná az őt körülvevő misztikus légkört, meg ilyesmi.
beküldve: 2009-05-18 23:00:05
(#5) Mod! Jársz már ide régen? Ismersz minket? Mi nem téged! (gondolom) Van kedved az ismerkedős topicban vagy itt írni magadról pár szót?
no pussy, just the dicks
Úgy legyen.
Az e-mail címed mod1@mangafan.hu. Van mod2 is, vagy esetleg lesz, ha elvadulna a helyzet?
Az e-mail címed mod1@mangafan.hu. Van mod2 is, vagy esetleg lesz, ha elvadulna a helyzet?
Abszolút demokratikus.
Nem szándékozok önkényesen nyesegetni (ezért is szeretném, ha segítenétek, hogy ez mindenki számára nyilvánvaló legyen), de ha gyomlálni kell, nem leszek szívbajos. Különösen komoly esetekben (értsd: kitiltás) pedig nem egymagam döntök majd, hanem javaslatot teszek a vezetőségnek.
Nem szándékozok önkényesen nyesegetni (ezért is szeretném, ha segítenétek, hogy ez mindenki számára nyilvánvaló legyen), de ha gyomlálni kell, nem leszek szívbajos. Különösen komoly esetekben (értsd: kitiltás) pedig nem egymagam döntök majd, hanem javaslatot teszek a vezetőségnek.
Én annyit szeretnék kérdezni, hogy akkor mostantól milyen fórumrendszer lesz? (Segítség: [Link])
beküldve: 2009-05-18 14:58:39
(#1) Kedves fórumozók!
Mint az néhányan már hallottátok, a fórumon ezentúl rendszeresen lesz moderálás, amit én fogok végezni. Ez nagy munka, amiben számítok a ti segítségetekre is. Kérlek titeket, hogy ezentúl a Hibajelentő topikba az oldal technikai működésével kapcsolatos ügyekben írjatok, míg a téma-duplázódás/triplázód s eseteiről és általam esetleg nem észlelt ámokfutásokról ide (lehetőleg linkkel). Ez nem cserépszavazás, tehát teljesen felesleges ugyanazt az esetet egynél többször megírni (de természetesen nem harapok, ha ugyanazt ketten szinte egyszerre küldik el). Valamint ide tényleg csak a tényleges problémákat írjátok meg, hogy könnyebben átlátható maradjon a topik.
Szeretném, ha mind tudnátok, hogy a moderálás a fórumozók összességének közös érdeke. Senki ne vegye személyes sértésnek, ha egy hozzászólása törlésre vagy szerkesztésre kerül - nem ellenetek történik, hanem értetek, hogy a fórum be tudja tölteni a funkcióját.
A moderálás során a fórumszabályzat és a netikett alapján, a lehetőségekhez képest objektívan fogok eljárni, reményeim szerint mindannyiunk megelégedésére. Együttműködéseteket előre is köszönöm.
További kellemes és eredményes fórumozást kívánok nektek: a Moderátor
Mint az néhányan már hallottátok, a fórumon ezentúl rendszeresen lesz moderálás, amit én fogok végezni. Ez nagy munka, amiben számítok a ti segítségetekre is. Kérlek titeket, hogy ezentúl a Hibajelentő topikba az oldal technikai működésével kapcsolatos ügyekben írjatok, míg a téma-duplázódás/triplázód s eseteiről és általam esetleg nem észlelt ámokfutásokról ide (lehetőleg linkkel). Ez nem cserépszavazás, tehát teljesen felesleges ugyanazt az esetet egynél többször megírni (de természetesen nem harapok, ha ugyanazt ketten szinte egyszerre küldik el). Valamint ide tényleg csak a tényleges problémákat írjátok meg, hogy könnyebben átlátható maradjon a topik.
Szeretném, ha mind tudnátok, hogy a moderálás a fórumozók összességének közös érdeke. Senki ne vegye személyes sértésnek, ha egy hozzászólása törlésre vagy szerkesztésre kerül - nem ellenetek történik, hanem értetek, hogy a fórum be tudja tölteni a funkcióját.
A moderálás során a fórumszabályzat és a netikett alapján, a lehetőségekhez képest objektívan fogok eljárni, reményeim szerint mindannyiunk megelégedésére. Együttműködéseteket előre is köszönöm.
További kellemes és eredményes fórumozást kívánok nektek: a Moderátor
Szerk: Moderátor 2009-05-18 15:05:06