• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Anime >>
Anime-karakterek: kit szeretsz, kit utálsz?
Oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... >>
beküldve: 2011-01-10 14:48:50
(#421)
limitless
limitless
[ Új arc ]
én eddig nem sok, kábé 13-14 animét néztem végig, és nekem rajzolhatósági szempontból a Death Note karakterek a kedvenceim, azokkal sosem volt problémám, egyébként meg egész érdekes a jellemük is, ezért szeretem őket (:

de így egyébként Ootani és Koizumi a kedvenceim, mert olyan aranyosak, és olyanok mint én xD és rajzolni is szeretem őket, így ezek a favok ^^

Ha már a fejemben járkálsz, a cipődet levehetnéd, hogy ne legyen piszkos a fantáziam.. (;
új | válasz erre | moderátor
beküldve: 2011-01-07 21:09:44
(#420) Válasz 19Sakura97 (#419) üzenetére
Carol
Carol
[ Gyalog ]
szeretem kakashit utálom sasuket
szeretem yukit utálom kaname
szerencséd hogy nem őt mondod mert helybe megöllek

tudod hogy ilyet nem irnák
ja mert nem akarod hogy másnap amikor találkoznuk behuzzak neked egyett amiért ki irtad az amiért annyira gyűlölöm őket mert olyat szeretnek akit még nem is ismernek valójában, és nem érzik az érzéseit az ölelését... azt mondják hogy mérget vehetnek rá hogy jobban ismerik mint én.... persze... hát vegyenek.... mert bisztos vagyok benne hogy nem tudja nekem elmondani senki hogy milyen ő valójában.... de ha igen azt hiszi hogy jobban ismeri nálam akkor bizonyítsa be..
nemethkora@hotmail.com
vegyen fel MSNre az aki bizonyítani akar gyerünk mindenkit szivesen várok

Egyszer eljön a mi időnk is. Akkor majd ti, undorító mocskos férgek lesztek a prédák!!!! Ti, emberek!
Szerk: Carol 2011-01-07 21:13:12
beküldve: 2011-01-07 20:59:59
(#419) Válasz Carol (#418) üzenetére
19Sakura97
19Sakura97
[ Addiktgyanús ]

tudod hogy ilyet nem irnák

Tigris, tigris, csóvafény éjszakáknak erdején, mily kéz adta teneked szörnyű és szép termeted?
beküldve: 2011-01-07 13:23:55
(#418) Válasz 19Sakura97 (#415) üzenetére
Carol
Carol
[ Gyalog ]

Egyszer eljön a mi időnk is. Akkor majd ti, undorító mocskos férgek lesztek a prédák!!!! Ti, emberek!
beküldve: 2011-01-07 08:05:58
(#417)
Carol
Carol
[ Gyalog ]
Szeret: Zero Utál: naruto( és a Zero fanokat, mert csak azért szeretik őt mert: szép a szeme, meg helyes, de igazából senkinek nincs esélye mert van barátnője )

beküldve: 2011-01-06 18:29:37
(#416)
ZeRo
ZeRo
[ Gyalog ]
Szeret: Zero Utál:Kaname
Szeret: Shinigami-sama Utál:Arachne

STB......

beküldve: 2011-01-06 18:24:53
(#415)
19Sakura97
19Sakura97
[ Addiktgyanús ]

Tigris, tigris, csóvafény éjszakáknak erdején, mily kéz adta teneked szörnyű és szép termeted?
beküldve: 2010-12-22 01:17:39
(#414)
Angel eyes
Angel eyes
[ Addiktgyanús ]
Most nagyon bejon Koizumi és Otani, mert olyan aranyosak amikor eggyütt vannak. Állandóan ökörködnek. Szeretem az ilyen humoros karaktereket. De a durva csávók között még mindíg Zaraki Kenpachi az aki nagyon bejön. Szerintem nincs hozzá hasonló. Ő olyan egyedi . Szerintem...

Az ember igazi természete szemmel nem látható...
beküldve: 2010-12-20 23:20:13
(#413)
Sarayu
Sarayu
[ Rászokóban ]
Relatív, általában azokat a szereplőket szeretem, akik nem egyoldalúak: legyen benne valami sötét oldal, de a rossz tetteinek meglegyen az épeszű magyarázata.
Abszolút kedvenc: Light(mert szerintem az emberek többsége ilyen helyzetben ugyanígy viselkedne). Kaname(Vampire Knight, mert keveset szól, mogorvának tűnk, de ugyanakkor mindenre megvan a jó indoka).

Utálni: nem tudom változó. Akit viszont örökkégyűlölni fogok, az Haruhi Suzumiya. Nagyon unszimpatikus

"-Én is bérgyilkos akarok lenni. -Gyűlölöm a bérgyilkosokat. -Dehát te is az vagy, Reiji. Magadat is gyűlölöd? .Igen." (Phantom-Requiem for the Phantom)
Szerk: Sarayu 2010-12-20 23:22:30
beküldve: 2010-12-18 12:53:47
(#412)
Sasuke Uciha
Sasuke Uciha
[ Gyalog ]
1.hitsugaya toshiro(bleach)
2.Sasuke uciha(naruto)
3.kilary (XD)
4.hiei(yuyu hakuso)
5.Neji hyuga(naruto)
DE ez szinte mindn nap változik

Hogy a mennyekbe emelkedj elöször a poklot kell megjárnod!
beküldve: 2010-12-16 18:27:14
(#411)
ZeRo
ZeRo
[ Gyalog ]
"Szeretem": Shikamaru,Naruto,Tsunade (Naruto),Ichigo,Ulquiorra,Grimmj ow,Hitsugaya,Byakuya (Bleach),
Winry,Risa,Irigy,Kapzsi (FMA Broterhood),Soul,Maka,Kid,Liz-Pa tty, Franken Stein,Spirit,Shinigami,BlackStar ,Tsubaki (Soul Eather),,,,,,,,,,, ésatöbbi

"Utálom":Ino,Kabuto ,stb... (Naruto),Grands,Aruniero,stb... (Bleach),Rest,Falánk,Harag,stb. .. (FMA B.),,,,,,,,,,ésatöbbi

nem sorolom..............----

beküldve: 2010-12-16 16:45:34
(#410)
C-san
C-san
[ True mangafan ]
imádom: Általában a gonikat pl.: Cain (Trinity blood), Medusa (Soul eater), Orochimaru (Naruto), Envy (Full metal alchemist)
utálom: az idegesitő karaktereket... pl.: akik csak a jó pasikért vannak oda... stb. pl.: Sakura, Ino (Naruto)

-
Szerk: C-san 2010-12-16 17:11:02
beküldve: 2010-12-16 16:45:20
(#409)
Affy
Affy
[ Addiktgyanús ]
Szeretem: Naruto,Shikamaru,Inuyasha,Shippo ,Miroku,L,Ryuk,Nyu-Lucy,Ootani,K ikiyou,Kakashi,Shichinitai no Jakotsu,Fantom,Hiyono,Ayumu,Shui chi,Hiro,Yuki,Ryuichi... és még sorolhatnám......

Nem szeretem: Kouga,Haruka(L*C),Orochimaru,Kab uto,Naraku,Light(mer gonosz L-lel),May Wong,Ino,Nana(elfen lied),Mihael Keehl(DN),Rutherford(spirál),Ko usuke Asazuki(spirál),Noriko stb... ez is sorolhatnám.......

Ha egy sebet gyűlölettel ejtenek rajtad, az addig fog vérezni, míg a gyűlölet el nem múlik a másik személyben.
Szerk: Affy 2010-12-16 16:49:32
beküldve: 2010-12-16 12:36:54
(#408)
Monoki Orsolya
Monoki Orsolya
[ Új arc ]
imádom: Zero (VK), Nobuko (L*C), Renji (Bleach), L (DN), az OHHC-ből mindenkit xD, Hihara (Kiniro no Corda), Alice és Break (Pandora Hearts) és még egy csomóan D

Utálom: Kaname (VK), Sharon (Pandora Hearts), Misa (DN), Kikyou (InuYasha)

Time waits for no one.
Szerk: Monoki Orsolya 2010-12-16 12:38:39
beküldve: 2010-12-16 07:58:47
(#407)
Árvai Anett
Árvai Anett
[ Új arc ]
A kedvenceim: Naruto, Inuyasha, kagome, Rosette, Chrno,
Azmaria, Hiei, Nana és Hachi, Hagumi, stb.
Akit a legjobban gyűlőlők!!! Az nem más mint Kikiou!!

Oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... >>