Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Anime-karakterek: kit szeretsz, kit utálsz?
beküldve: 2010-08-07 00:18:54
(#390) Szar ügy, ha nem kedveled az animékat, de ezért...Kérlek...
Az ember igazi természete szemmel nem látható...
beküldve: 2010-08-06 21:45:49
(#389) Alapvetően ellene vagyok az animéknek. Amiket elkezdtem, azoknak 90%-át nem is fejeztem be, még azokat sem amik tetszettek (bár igaz hogy azoknál amiket igazán bírtam, külső dolgok szakítottak félbe, például feliratozatlan utolsó ep, ami rohadt zavaró volt és később már kedvem sem volt megnézni, vagy a Tsukaimánál például egy bájos kis családi katasztrófa, de most már megint szarságokat hordok össze amikre senki sem kíváncsi, szal le is állok XD), de még így is fel tudok mutatni legalább egy épkézláb gondolatot arról hogy milyen karik jönnek be:
TSUNDERE FOREVÖÖÖÖÖR XD Én asszem eddig csak olyan animéket láttam (ha csak félig is XD) amiben tsundere a főszereplő. Volt is marad is... a kedvenc ;P
TSUNDERE FOREVÖÖÖÖÖR XD Én asszem eddig csak olyan animéket láttam (ha csak félig is XD) amiben tsundere a főszereplő. Volt is marad is... a kedvenc ;P
Baromság lenne azt mondani, hogy én nem szoktam hülye dolgokat összehordani hogyha rossz passzban vagyok. De ezeket kéretik elnézni nekem. Még kicsi csíra vagyok. De hát egy napon minden kicsi csírából nagy gyökér lesz... És én olyan közel vagyok ehhez, hogy az már ilyesztő
jól kitöltöd a fórumot^^
én is bírom Kenpachit, egyik kedvencem a Bleachből.
Bár maradok továbbra is Straw-Hat Crew-fan^^
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-08-04 23:52:39
(#387) A legjobb arc szerintem Zaraki Kenpachi...Kevés olyan karakter van mint ő...Nagyon patent...
Hogy kit nem komálok?? A Sky crawlers-ből a párducot. Nagyon idegesít, hogy nem lehet elkapni a azt a mocskot...
Hogy kit nem komálok?? A Sky crawlers-ből a párducot. Nagyon idegesít, hogy nem lehet elkapni a azt a mocskot...
Az ember igazi természete szemmel nem látható...
Szerk: Angel eyes 2010-08-04 23:58:00
beküldve: 2010-08-03 09:14:09
(#386) hát igen ez igaz... de nekem azért van olyan akit nem szeretek, vannak olyan pillanataim amikor pl. keresztülhúzzák a főhős számításait a gonoszok és akkor aztán legszívesebben kicsinálnám őket
Wera
beküldve: 2010-07-19 18:16:48
(#385) dettó
"Amíg hiszünk a holnapban, az egyik lábunkat a másik elé téve... belülről áradó erő járja át a testünk. Erős életet élni, annyit jelent, hogy képesek vagyunk mosolyogni."
ehhez én is csak csatlakozni tudok..szerintem nekem sincs olyan akit nem bírok!!!^^
"mosolyogj és a világ veled nevet" =) -Hűségesnek lenni nem ugyan az mint másoktól függeni!-|BlEaCh|
beküldve: 2010-07-19 14:50:33
(#383) Chrno, Ulquiorra, Hitsugaya, Megumi (Shiki), L, Gohan (SSJ2), Éclair, Ren, és még sorolhatnám. Igazából olyan nincs akiket ne bírnék...
Oh my Juliet...Nee kamisama kotaete yo dou sureba negai wa kanau? Aa ima sugu aitakute yozora ni naku yo oh my sweet Juliet...(LM.C)
beküldve: 2010-07-18 16:34:18
(#382) látom nem sokan rajonganak orihime-ért
én szeretem Chrnot meg Rosettet a Chrno Crusadeből
Zerot én is szeretem*-*
én szeretem Chrnot meg Rosettet a Chrno Crusadeből
Zerot én is szeretem*-*
"Amíg hiszünk a holnapban, az egyik lábunkat a másik elé téve... belülről áradó erő járja át a testünk. Erős életet élni, annyit jelent, hogy képesek vagyunk mosolyogni."
beküldve: 2010-07-18 16:27:24
(#381) en is szeretem nanat az a masodik kedvencem
szeretem blood+ -ba saya-t
en se rajogok orihimeert
szeretem blood+ -ba saya-t
en se rajogok orihimeert
*Két előző hozzászólással egybeszerkesztve. Legközelebb legyél szíves és használd a szerkesztés funkciót.
A moderátor*
pop
Szerk: Moderátor 2010-07-19 01:44:14
beküldve: 2010-07-14 19:41:20
(#378) Én nana párti vagyok ... imádom a vagányságát és a szemét...
Mondjuk én Takumit is birom na meg shint is
Mondjuk én Takumit is birom na meg shint is
Dark Rose
beküldve: 2010-07-10 19:28:12
(#377) Lássuk csak azt hiszem Orihime tényleg nem a legjobb. De viszont szeretem a Bleachből Kenpachit,Grimmjowot,Renjit és Matsumotot. A Vampire Knight-ból meg Zerot szeretem.És a Death Noteból nagy kedvencem Ell. Anime karakterek amiket nem szeretek? Hát nem is tudom....
beküldve: 2010-07-10 15:19:06
(#376) Orihimét én sem bírom annyira...
én szeretem Kandát a D.Gray-Manből meg Chrnot a Chrno Crusadéből
én szeretem Kandát a D.Gray-Manből meg Chrnot a Chrno Crusadéből
Nem vagy egyedül
idegesítő nőszemély..főleg mikor kurosaki-kunoz
kit szeretek?
D.Gray manből Lavit..egy isten
idegesítő nőszemély..főleg mikor kurosaki-kunoz
kit szeretek?
D.Gray manből Lavit..egy isten
beküldve: 2010-07-10 10:39:19
(#374) Ki utálok? Orihime Inouét a Bleachből >.<
Kék Rózsa részlet. Írta: Chizuru-chan "Egy lány állt tőlünk éppenhogy látótávolságon belül. Színes hajáról, és felemás színű szemeiről csak a vészjóslóan tekergőző hosszú, fekete nyelve terelte el a figyelmet."