Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Anime-karakterek: kit szeretsz, kit utálsz?
beküldve: 2010-10-28 16:01:45
(#406) Kedvenceim Dr Tenma (Monster), Kurosaki Ichigo (Bleach), Uchiha Itachi (Naruto), Yagami Light (Death Note) és + egy rakás...
Csak az bukott el, aki meghalt, mert amíg él az ember, mindig van lehetősége jóvátenni bűneit.
beküldve: 2010-10-24 13:41:04
(#405) Utálom: Orihime, Chad, Kikiyo, Kaname (VK), Tessa (FMP), L, Takumi, és általában a gonosz karaltereket, vagy akik keresztbe tesznek egy szerelmes párnak vagy a főhősnek.
Szeretem: Ichigo, Kenpachi, Rukia, Kon, Byakuya, Kyouraku, Matsumoto, Toshiro, Urahara; Alucard, Light, Naruto, Gaara, Zero, Hagi (Blood+), Sebastian, Sousuke, Kaname (FMP), mind2 Nana, Ren, Nobu, Shin, Kid, Soul.. meg még egy csomó mindenkit
Szeretem: Ichigo, Kenpachi, Rukia, Kon, Byakuya, Kyouraku, Matsumoto, Toshiro, Urahara; Alucard, Light, Naruto, Gaara, Zero, Hagi (Blood+), Sebastian, Sousuke, Kaname (FMP), mind2 Nana, Ren, Nobu, Shin, Kid, Soul.. meg még egy csomó mindenkit
"Holnap éjjel is édes álmot hozok"
Szerk: Tatsuki-chan 2010-10-24 13:53:01
beküldve: 2010-10-24 12:39:40
(#404) Fúú én annyira utálom Orihimét!!!
A magunk korlátait más nem lépheti át helyettünk.
Szerk: Tymcsa2010 2010-10-24 12:43:02
beküldve: 2010-10-23 23:05:09
(#403) helló!
Szeretem :
Lelouch, C.C., Gino(Code geass), Ed, Mustang (Fullmetal Alchemist) Usui (Kaichou wa Maid sama), Gin, Urahara, Yoruichi, Kempachi, Renji (bleach), Ginji, Ban (get Backers), Orphen, Shrimp man XD (Sorcerer Stabber Orphen), Abel, Tres( Trinity Blood), Kyoko, Ren (Skip Beat)
GYŰLÖLÖM
Orihime (Bleach), meg úgy a vinnyogó libákat általában
Szeretem :
Lelouch, C.C., Gino(Code geass), Ed, Mustang (Fullmetal Alchemist) Usui (Kaichou wa Maid sama), Gin, Urahara, Yoruichi, Kempachi, Renji (bleach), Ginji, Ban (get Backers), Orphen, Shrimp man XD (Sorcerer Stabber Orphen), Abel, Tres( Trinity Blood), Kyoko, Ren (Skip Beat)
GYŰLÖLÖM
Orihime (Bleach), meg úgy a vinnyogó libákat általában
Szerk: LazaRé 2010-10-23 23:12:23
beküldve: 2010-10-23 20:47:03
(#402) Sziasztok.
Pasikból kedvelem: Ichigo, Urahara, Hitsugaya, Kon, Ryuk, Light, L, Inuyasha, Sesshoumaru, Alukard, Allen Walker, Kanda, Lavi (sok van még, de nem tudom felsorolni mindet)
Lányokból kedvelt: Rukia, Kagome, Victoria, Integra, Linali (hírtelen ennyi)
Akit utálok: Ilyen nincs, mert mindet kedvelem csak nem kedvenc.
Pasikból kedvelem: Ichigo, Urahara, Hitsugaya, Kon, Ryuk, Light, L, Inuyasha, Sesshoumaru, Alukard, Allen Walker, Kanda, Lavi (sok van még, de nem tudom felsorolni mindet)
Lányokból kedvelt: Rukia, Kagome, Victoria, Integra, Linali (hírtelen ennyi)
Akit utálok: Ilyen nincs, mert mindet kedvelem csak nem kedvenc.
Dombai Szilvia
beküldve: 2010-10-17 09:36:25
(#401) Akiket szeretek:
Pasik: Kaname (VK), Luka (Uraboku), Sebastian (Kuro), Tamaki (Ouran), Tybalt (RxJ)
Csajok: Lucy (Elfen Lied), Kanna (Air)
Utálok? Olyan nem nagyon van :)
Pasik: Kaname (VK), Luka (Uraboku), Sebastian (Kuro), Tamaki (Ouran), Tybalt (RxJ)
Csajok: Lucy (Elfen Lied), Kanna (Air)
Utálok? Olyan nem nagyon van :)
beküldve: 2010-10-12 16:47:13
(#400) Sok favoritom van, de az abszolút kedvenceim ezek (sorrend nem számít): Vash (Trigun), Guts (Berserk), L (Death Note), Roy Mustang (FMA), Mugen (Samurai Champloo)
Akiket nem bírok: Misa (Death Note), Rolo (Code Geass), Takagi és Rei (Highschool of the Dead)
Akiket nem bírok: Misa (Death Note), Rolo (Code Geass), Takagi és Rei (Highschool of the Dead)
"Muszáj hinnetek olyan dolgokban, amik nem igazak. Különben hogyan válhatnának valóra?"(Terry Pratchett: Vadkanapó)
Szerk: Balus 2010-10-12 16:48:51
beküldve: 2010-10-12 16:27:02
(#399) Nekem a kedvencem L a death note-ból és persze Misa akit utálok az Neji a naruto-ból.
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛
beküldve: 2010-10-09 23:51:19
(#398) Szerintem Zaraki Kenpachi a lenagyobb.
A csajok közül meg Enma Ai
És, hogy kit utálok?? Most nem jut eszembe...
A csajok közül meg Enma Ai
És, hogy kit utálok?? Most nem jut eszembe...
Az ember igazi természete szemmel nem látható...
Szerk: Angel eyes 2010-10-09 23:56:50
beküldve: 2010-09-23 20:14:26
(#397) Tulajdonképpen nem egy anime karaktert szeretek, de azért mondok néhányat:
Férfiak közül: L (Death Note), Son Goku (Dragon Ball)
nők közül: Amane Misa (Death Note), illetve kiemelném a Sailor Moonól a harcosokat (valahogy mind olyan cukik)
Kit utálok? Most hirtelen nem jut eszembe senki, bár vannak olyan karakterek amelyek elég idegesítőek de ezeket most ha lehet, akkor nem kezdem el sorolni
Férfiak közül: L (Death Note), Son Goku (Dragon Ball)
nők közül: Amane Misa (Death Note), illetve kiemelném a Sailor Moonól a harcosokat (valahogy mind olyan cukik)
Kit utálok? Most hirtelen nem jut eszembe senki, bár vannak olyan karakterek amelyek elég idegesítőek de ezeket most ha lehet, akkor nem kezdem el sorolni
Szerk: レオン (Leon) 2010-09-23 20:17:27
Kérlek olvasd el a Fórum szabályzatot, mert a moderátorok nem szeretik a duplapostot
When I kill virgins I like to sing. You're a noob, and I like to pwn noobs~ ♪♫
beküldve: 2010-09-23 17:53:03
(#395) Nekem Alucard tetszik a legjobban ő a legkeménnyebb Dante is kemény arc .
*Előző hozzászólással egybeszerkesztve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2010-10-05 13:06:01
beküldve: 2010-09-22 20:47:33
(#393) beküldve: 2010-09-16 17:07:45
(#392) Az én két kedvencem Ichigo és Nell a Bleach-ből
Akit utálok az KON de őt nnnnnnnnaaaaaaggyyyyoooonnnnnn!! !!!!!!!!
Akit utálok az KON de őt nnnnnnnnaaaaaaggyyyyoooonnnnnn!! !!!!!!!!
"Mikor a teljes pusztulás közeleg, a hidegvérem akkor is meglelem."
Szerk: pepex 2010-09-16 17:20:48
Ha talán nem is szar, de mindenesetre érdekes, hogy ennek ellenére itt van a MangaFan fórumán