Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Anime-karakterek: kit szeretsz, kit utálsz?
beküldve: 2010-01-11 13:44:04
(#298) Hogy kiket szeretek?Kiket utálok?
Szeretem a Bleach-ből Ichigo-t,Kon-t,Toshiro-t,Komamur á-t,Renji-t,Ririn-t,Claude-t,No va-t,
Szeretem a Naruto-ból Naruto-t ,Shikamaru-t,Choji-t,Kiba-t,Kank uro-t,Gaara-t
Szeretem a Soul Eater-ből Soul-t,Black Star-t,Kid-et,Free-t,
A Digimonok-ból midenkit és a Pokemonból is
Nos,olyan nem sok van akit utálok,de lehet,hogy nincs is,vagy nem annyira szeretem.
Szeretem a Bleach-ből Ichigo-t,Kon-t,Toshiro-t,Komamur á-t,Renji-t,Ririn-t,Claude-t,No va-t,
Szeretem a Naruto-ból Naruto-t ,Shikamaru-t,Choji-t,Kiba-t,Kank uro-t,Gaara-t
Szeretem a Soul Eater-ből Soul-t,Black Star-t,Kid-et,Free-t,
A Digimonok-ból midenkit és a Pokemonból is
Nos,olyan nem sok van akit utálok,de lehet,hogy nincs is,vagy nem annyira szeretem.
A hívott szám jelenleg nem kapcsolható...
beküldve: 2010-01-11 08:54:49
(#297) ezeket szeretem....nem mondok semmit hogy kit utálok
Kurosaki Ichigo
kuchiki byakuya
kuchiki rukia
hitsugaya toshiro
Grimmjow
Ikkaki madarame
ishida uryuu
kon
uzumaki naruto
kazekage gaara
Kurosaki Ichigo
kuchiki byakuya
kuchiki rukia
hitsugaya toshiro
Grimmjow
Ikkaki madarame
ishida uryuu
kon
uzumaki naruto
kazekage gaara
"Azért támadok mert megakarok védeni valakit, azért védekezek mert nemhagyom magam.Ha harcolok, ölök!"
Szerk: sak96 2010-01-11 08:57:02
beküldve: 2010-01-03 13:29:16
(#296) beküldve: 2010-01-03 12:55:00
(#295) Mivel túl sok van belőlük,így kiemeltem párat
Kedvencek:
Mugen (Sza-sza-sza-szamuráj Csemplúú)
Rima (Vempájör Nájt)
Gátsz (Berzerkö)
Maya,Nagi,Madoka (Tendzsó Tenge)
Kei (Gáncö)
Rühellem: Emi Isuzu
I' m a gay Lájt áliász Kira
Sasuke
Sakura (főleg a Narutos)
Kedvencek:
Mugen (Sza-sza-sza-szamuráj Csemplúú)
Rima (Vempájör Nájt)
Gátsz (Berzerkö)
Maya,Nagi,Madoka (Tendzsó Tenge)
Kei (Gáncö)
Rühellem: Emi Isuzu
I' m a gay Lájt áliász Kira
Sasuke
Sakura (főleg a Narutos)
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2010-01-03 12:57:19
beküldve: 2009-11-18 13:34:30
(#294) volt is egy cosplayer conon...emlékszem a MAT-pult mögül fényképeztem le.
Remélem köv Conon már Aldebaran kosztümben feszíthetek
Remélem köv Conon már Aldebaran kosztümben feszíthetek
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Moderátor 2010-01-17 08:04:28
Blair az kemény!
Játszunk! X'D
Soulék beszívták mivel hogy, ő nem boszi volt...XD (Aki nézi a sorozatot érti...) Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Szerk: Morduk 2009-11-13 17:14:58
jaja Medusát és Free-t is bírtam, de BJ és Eureka is ott van a szeren
mellesleg az aláírásod tisztára Lollipop Luxury-t juttatja eszembe
mellesleg az aláírásod tisztára Lollipop Luxury-t juttatja eszembe
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Moderátor 2010-01-17 08:04:08
beküldve: 2009-11-13 17:01:07
(#290) Nálam továbbra Soul Eaterből all karacter (de ténleg még Medusát is beleértve meg a farkasembert is, meg Chrono is szóval all) és most be kell vallanom a Chrono Crusadeből megdetszett Joshua + hőszereplő is jók...
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
asszem én is találtam egy szimpatikus embertxD tessék, az alább lévő vérszomjas dög az
[Link]
[Link]
*Felesleges idézet törölve. Link javítva. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2010-01-17 08:05:09
ááh nekem is kell egy grimmmy macska!!!
Az Anime egy Tág!!- fogalom..de egy szóval kifejezhető... Az Élet. Na jó ez két szó=)
Szerk: Moderátor 2010-01-17 08:05:46
beküldve: 2009-11-13 16:30:40
(#287) Így hívják a macskámat
beküldve: 2009-11-13 16:19:16
(#286) Az abszolúút favorit az örök 4ever Grimmjow !!!!!!!!!!!!
Az Anime egy Tág!!- fogalom..de egy szóval kifejezhető... Az Élet. Na jó ez két szó=)
beküldve: 2009-11-13 15:47:38
(#285) Nekem az Abszolút Kedvenceim a One Piece főszereplői, de aki olvasta a hozzászólásaimat annak nem mondtam újat Ők a különdíjasok, isteni magasságokban .
Utánuk szorosan Ichimaru Gin, Grimmjow Jaggerjack, Taurus Aldebaran és Cygnus Hyoga a Saint Seiyából, Zaraki Kenpachi.
Második helyen Tamaki és Kyouya(Ouran Kokou Host Club), Dr. Franken Stein, Death the Kid, Black Star, Shigure Shoma, Ayame Shoma( from Fruits Basket), Xerxész Break( Pandora Hearts) Franciaország és Anglia (Axis Powers Hetalia)
A yaoikat, ha ne bánjátok, most nem sorolom fel hirtelen ennyien jutottak most eszembe.
Utánuk szorosan Ichimaru Gin, Grimmjow Jaggerjack, Taurus Aldebaran és Cygnus Hyoga a Saint Seiyából, Zaraki Kenpachi.
Második helyen Tamaki és Kyouya(Ouran Kokou Host Club), Dr. Franken Stein, Death the Kid, Black Star, Shigure Shoma, Ayame Shoma( from Fruits Basket), Xerxész Break( Pandora Hearts) Franciaország és Anglia (Axis Powers Hetalia)
A yaoikat, ha ne bánjátok, most nem sorolom fel hirtelen ennyien jutottak most eszembe.
beküldve: 2009-11-10 22:20:44
(#284) Hmm, itt se farmoltam még hozzászólást.
Szóval, aki ki tudja találni, hogy ki az én kedvenc karakterem, annak veszek egy csokit, ha esetleg találkozunk valamikor.
Mivel ez túl nehéz így, leírnám róla, hogy a legszekszibb sónenfőhős az egész világon, izgatóan göndör, szürke haja van, a személyisége hősies és megnyerő. Acélos, harcedzett tekintettel figyeli az eseményeket félárbócra eresztett szemek mögül, de mind tudjuk, hogy a félálomban lévő arc mögött egy örökmozgó, szinte tökéletes férfi lakozik.
Ruházata első pillantásra lazának hat, de ha jobban megnézzük, rájöhetünk, hogy virít róla a férfiasság. A félig velvett kimono csak fokozza bennünk ezt az érzést, a gumicsizmáról nem is beszélve.
Egy hosszú évek óta futó széria főszereplője, amely már huszonkétmillió eladott kötet körül jár, mégse ismeri senki.
Remélem, hogy rájöttél azért, hogy Sakata Gintokiról volt szó. Mert Gintoki Gintoki. Ismerd meg őt te is, nézz Gintamát!!
Szóval, aki ki tudja találni, hogy ki az én kedvenc karakterem, annak veszek egy csokit, ha esetleg találkozunk valamikor.
Mivel ez túl nehéz így, leírnám róla, hogy a legszekszibb sónenfőhős az egész világon, izgatóan göndör, szürke haja van, a személyisége hősies és megnyerő. Acélos, harcedzett tekintettel figyeli az eseményeket félárbócra eresztett szemek mögül, de mind tudjuk, hogy a félálomban lévő arc mögött egy örökmozgó, szinte tökéletes férfi lakozik.
Ruházata első pillantásra lazának hat, de ha jobban megnézzük, rájöhetünk, hogy virít róla a férfiasság. A félig velvett kimono csak fokozza bennünk ezt az érzést, a gumicsizmáról nem is beszélve.
Egy hosszú évek óta futó széria főszereplője, amely már huszonkétmillió eladott kötet körül jár, mégse ismeri senki.
Remélem, hogy rájöttél azért, hogy Sakata Gintokiról volt szó. Mert Gintoki Gintoki. Ismerd meg őt te is, nézz Gintamát!!
Bújtatott reklám FTW.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute