Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Anime-karakterek: kit szeretsz, kit utálsz?
beküldve: 2009-06-23 19:53:44
(#253) Na akkor mi igy 3an elmegyünk inni miután megvolt DÍva vizsgája ^^
Wonder why a lone wolf don't run with the clan, only trust your instincts and be one with the plan.
beküldve: 2009-06-23 19:49:00
(#252) Ez a lényeg aki L-t szereti rosz ember nem lehet XD Nagyon megleszünk
Ez az aláírás olyan zseniális, mint az aki kitalálta.<<<<vagyis én
beküldve: 2009-06-23 19:47:53
(#251) Ugy látom L-t azt szereted és őt én is szal szerintem mi jóban leszünk ^^
Wonder why a lone wolf don't run with the clan, only trust your instincts and be one with the plan.
Rosszabb lenne a helyzet hogyha valamelyik személyes kedvencwmet utálnád, de az meg nem fordulhat elő. Ha mégis azt nem tudhato meg XD
Mert akkor ott vér fog folyni.
Mert akkor ott vér fog folyni.
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2009-06-25 13:02:33
Ááááááááááááá én vagyok az aki utálja kon-t Sírjak vagy nevessek? Tényleg nem tudom Ne már nem akarok ilyen jelzöket viselni
Szerencséd hogy elfogadom más véleményét. Nálad rosszabb is akad. Pl szereti a hello kittyt, meg Kukcs...inkább nem írom ki
Emiatt még nem fogunk utálni max csak gyűlölni XD, de amúgy ne aggódj néhány napon belül elfelejtem max majd úgy jegyezlek meg aki utálja kont
Emiatt még nem fogunk utálni max csak gyűlölni XD, de amúgy ne aggódj néhány napon belül elfelejtem max majd úgy jegyezlek meg aki utálja kont
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2009-06-25 13:01:30
beküldve: 2009-06-23 19:25:39
(#246) Ááááá! Én vagyok az egyetlen aki nem szereti Kon-t? Így meg engem nem fogtok szeretni
Bocs tényleg de elöbb halok meg mindhogy kimondjam "szeretem kon-t"! ÁÁááááá kimondtam? ugye nem? áááá
Nem tudom én ugy érzem hogy az ilyenek csak fillereknek vannak bent... nem szeretem őket. Gomen nasai
Kukucska? megin nem tudok aludni... kellett ezt felhoznotok?
Nem tudom én ugy érzem hogy az ilyenek csak fillereknek vannak bent... nem szeretem őket. Gomen nasai
Bocs, de kucska a legroszabb és más nem jutott eszembe akit írhatnák, nyugi én se fogok aludni...nincs itt valami kukucska topic
Szegény kon hogy lehet utálni? Na mind1 de a többit is?
Bocs tényleg de elöbb halok meg mindhogy kimondjam "szeretem kon-t"! ÁÁááááá kimondtam? ugye nem? áááá
Káááár Porba taszítottad a reményeim!! xD De azért akkor is szereted valamennyire...egy kicsitXD Najó nem nyaggatlak xD
De legalább a Kukucskában egyetértünk...az tényleg gáz xD De amúgy szerintem a DICE sem valami jó xD
"Az élet egy nagy kocsimosó. Kár, hogy biciklivel jöttem."
Szerk: Ayame-sama 2009-06-23 19:23:17
beküldve: 2009-06-23 19:20:14
(#243) Nem vagyok Bleach rajongó,de Kon a legérdekesebb szereplő benne,nekem legalább is tetszik.
at the end,we all die alone
Szerk: Keiichi 2009-06-23 19:18:26
beküldve: 2009-06-23 19:06:49
(#241) Hát a Kukucskával egyetértek XD Nagyon nem szeretem azt az animét..semmi értelem nincs benne...olyan lehangoló volt, amikor az ment az Animaxon... xD Ez az egész Angyal sziget meg madáskák nem jöttek be xD
És nagyon ajánlom, hogy szeresd Kont XD Kon a király xD *.*
És nagyon ajánlom, hogy szeresd Kont XD Kon a király xD *.*
beküldve: 2009-06-23 19:03:48
(#240) Én szeretem Kon-t olyan kis cuki>>> azaz csak azt szeretem hogy olyan szerencsétlen, és mindíg kap.
Alucard
Chika Zombie loan meg még sok sok mindenkit
Utálok nem szoktam ilyen szereplőt választani, de talán kukucska olyaqn hü**e
Alucard
Chika Zombie loan meg még sok sok mindenkit
Utálok nem szoktam ilyen szereplőt választani, de talán kukucska olyaqn hü**e
beküldve: 2009-06-23 19:02:50
(#239) Én nagyon szeretem azokat a kis plüssökat amik bejöttek bountos részeknél Szerintem nagyon aranyosak és viccesek xD Kont pedig egyenesen imádom, mert állandóan hülyeségeket beszél..és a magyar szinkronja szerintem elképesztők