Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Anime-karakterek: kit szeretsz, kit utálsz?
Legnagyobb kedvencem jelenleg Near (Death Note). Tudom, őt nem sokan szeretik, de én imádom Amikor először néztem meg az animét, utáltam Mellót, de most már őt is bírom. Ja, és Mikamit is! XD
Szeretem még Toshirót és Ulquiorrát (bleach) meg Sakurát (naruto) .
Mikamiiiiiit???? Őt hogy lehet szeretni???
Neart a húgom is szereti, de csak azért, mert csak a mangában látta, és nem tud angolul.
Mellót én is utáltam, de most már elviselem.
Hát, én nem is tudom, valahogy tudok vele azonosulni. Engem is sokat szívatnak a suliban, szóval megértem őt.
Nagyon vicces egy alak. Ugye ő szokta mondani h meghalsz vagy valami ehez hasonló. (Már rég láttam, de most az animax-on nézem újra)
Ja, azt mondogatja, h "pusztulj", XD
Merj más lenni!
beküldve: 2009-04-14 11:16:06
(#192) Mea culpa, rossz topic.
BTW, ha már itt tartunk Near szerethető, fehér haj fetisizmusra fel! ^^
BTW, ha már itt tartunk Near szerethető, fehér haj fetisizmusra fel! ^^
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-04-14 11:18:33
<---- igen, hölgyeim és uraim. Most megcsodálhattuk kicsiny Zabpehely igazi énjét...
ne fesd az ördögöt a falra !
Pusztulj , Pusztulj , pusztulj !(mikami szövege miközben öldököl ^^)
Botond : jjjjó reggelt !
Igazad van azt tudtam h valami ilyesmi és Jó reggelt nektek!!!
A Boldogság nem a barátok mennyiségétől, hanem a minőségétől függ! Az életünket mi alakítjuk, és ebben az igaz barátok csak segítenek!! Az igaz barát a kezedet fogja és a szívedet simítja!!! A barátság nem élet-halál kérdése, annál sokkal fontosabb!!!! A Barát az, aki megérti a múltad, hisz a jövődben és elfogad annak aki vagy!!!!!:)
<---- igen, hölgyeim és uraim. Most megcsodálhattuk kicsiny Zabpehely igazi énjét...
ne fesd az ördögöt a falra !
Pusztulj , Pusztulj , pusztulj !(mikami szövege miközben öldököl ^^)
Botond : jjjjó reggelt !
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
beküldve: 2009-04-14 10:45:36
(#189) Ne oszlopoljunk légyszives köszönöm
Amúgy jó reggelt
Amúgy jó reggelt
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
Ezt én se tudom De Kiora-csan is odavan értemerthogy "olyan helyes!"
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-04-14 10:48:24
Legnagyobb kedvencem jelenleg Near (Death Note). Tudom, őt nem sokan szeretik, de én imádom Amikor először néztem meg az animét, utáltam Mellót, de most már őt is bírom. Ja, és Mikamit is! XD
Neart a húgom is szereti, de csak azért, mert csak a mangában látta, és nem tud angolul.
Hát, én nem is tudom, valahogy tudok vele azonosulni. Engem is sokat szívatnak a suliban, szóval megértem őt.
Nagyon vicces egy alak. Ugye ő szokta mondani h meghalsz vagy valami ehez hasonló. (Már rég láttam, de most az animax-on nézem újra)
A Boldogság nem a barátok mennyiségétől, hanem a minőségétől függ! Az életünket mi alakítjuk, és ebben az igaz barátok csak segítenek!! Az igaz barát a kezedet fogja és a szívedet simítja!!! A barátság nem élet-halál kérdése, annál sokkal fontosabb!!!! A Barát az, aki megérti a múltad, hisz a jövődben és elfogad annak aki vagy!!!!!:)
Merj más lenni!
Kedves L. Lawliet! Legyél szíves tanulmányozni az alábbi szabály listát!
[Link]
Szerk: Yaven 2009-04-13 23:40:44
És hogy vagytok a Gravitation-nal??
Karakterek.
Szeguchi Toma Fúj
SHUICHI, YUKI, HIRO ÉS RYUUICHI A LEGJOBB!!!!
Karakterek.
Szeguchi Toma Fúj
Szerintem a Gravitation szupi...
Yuki meg Shuichi a legjobbak!
Olyan arik!!!
1. Ne duplaposztolj!
2. Szállj le a Caps lock-ról
3. ???
4. Profit
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
És hogy vagytok a Gravitation-nal??
Karakterek.
Szeguchi Toma Fúj
Karakterek.
Szeguchi Toma Fúj
Szerintem a Gravitation szupi...
Yuki meg Shuichi a legjobbak!
beküldve: 2009-04-13 23:12:18
(#181) És hogy vagytok a Gravitation-nal??
Karakterek.
Szeguchi Toma Fúj
Karakterek.
Szeguchi Toma Fúj
beküldve: 2009-04-13 23:08:51
(#180) Akkoris én Misa Misa-át utálom a legjobban aza csaj annyira irritáló nekem és nyálas h neki így Light meg úgy Light szóval. Pfúj!!
A legjobb L, és igenis CUKI ÉS HELYES, NA MEG OKOS.
És Mello is jó.
A legjobb L, és igenis CUKI ÉS HELYES, NA MEG OKOS.
És Mello is jó.
Te is, fiam, Zabpehely?
Khm Khm !és igen én is !Muhahahahaa!