Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Anime-karakterek: kit szeretsz, kit utálsz?
Te is, fiam, Zabpehely?
Khm Khm !és igen én is !Muhahahahaa!
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
kösz hogy észre veszed hogy én is szeretem Lightot! xD
Te is, fiam, Zabpehely?
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-04-07 19:39:26
(#176) ezaz: follyon csak a vér
de azért mégse. ne vesszetek össze
Light is és L is jó...
És L igenis cuki
de azért mégse. ne vesszetek össze
Light is és L is jó...
És L igenis cuki
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
[
fórumos ismerőseimen azokat értettem akikkel találkoztam is. A fórumon magán túlsúlyban vannak a Light-fanok, és ez igaz a fórumtalikra is. Ja, és ők is pasik
kösz hogy észre veszed hogy én is szeretem Lightot! xD
Igazatok van Light ténleg nagyra tartja magát h van egy halálistene.... L-ről: Hát őszintén nem hiszem h olyan cuki lenne. Inkább gyermek korában
Bár az igazat megvalva azért vannak ari pózai.XD
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Nos még jó, hogy ezt az osztálytársam nem olvassa Eléggé kész lenne ( Zero párti... őőő... igen... többet nem mondok róla) És én is jobban szeretem Zerot
Helyes! Kaname irritálóan szenvedően nyálasan önző.
fórumos ismerőseimen azokat értettem akikkel találkoztam is. A fórumon magán túlsúlyban vannak a Light-fanok, és ez igaz a fórumtalikra is. Ja, és ők is pasik
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
nem szeretem Zerot a Vampire Knightból, inkább Kaname fan vok... meg Takumi sincs a kedvenceim között
Nos még jó, hogy ezt az osztálytársam nem olvassa Eléggé kész lenne ( Zero párti... őőő... igen... többet nem mondok róla) És én is jobban szeretem Zerot
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
beküldve: 2009-04-07 17:34:31
(#171) nem szeretem Zerot a Vampire Knightból, inkább Kaname fan vok... meg Takumi sincs a kedvenceim között
timichan
Istenem... még én se tudtam volna jobban megindokolni eme tényállást... Büszke vagyok rád!
És végre sikerült berakni egy normális avatart is, szinte rád se ismerni.
*büszkén kihúzza magát*
Ha még egy zokszót ejtesz a régire vissza rakom!
Kit utálok nos Munszu az Árnybíróbol... igaz h főszereplő, de akkoris nagyon beképzelt, és.... minden rossz....
Rossz?... Ugyan-ugyan. C'exiy a hasa, meg c'ép a szeme. Mi kell még? <3 Amúgy meg nem beképzelt, csak tipikus pasi ;)
ott a pont
de azért... a pasik nevében... ki kérem magamnak
Szerk: Shuichi L Minamino 2009-04-07 17:09:40
Kit utálok nos Munszu az Árnybíróbol... igaz h főszereplő, de akkoris nagyon beképzelt, és.... minden rossz....
Rossz?... Ugyan-ugyan. C'exiy a hasa, meg c'ép a szeme. Mi kell még? <3 Amúgy meg nem beképzelt, csak tipikus pasi ;)
Szerk: miyu 2009-04-07 14:37:23
beküldve: 2009-04-07 14:08:49
(#167) Legnagyobb kedvencem jelenleg Near (Death Note). Tudom, őt nem sokan szeretik, de én imádom Amikor először néztem meg az animét, utáltam Mellót, de most már őt is bírom. Ja, és Mikamit is! XD
Szeretem még Toshirót és Ulquiorrát (bleach) meg Sakurát (naruto) .
Szeretem még Toshirót és Ulquiorrát (bleach) meg Sakurát (naruto) .
Near-t is bírom. Sőt Bleachből Ulquiorrát is... bár én még csak a 131. résznél járok (spoiler nem zavar... :) ) szóval nem sokat szerpelt. Viszont Grimjow-t nem szeretem... :P
Fisi dhe Hyene: én Lightot is szeretem Bár nem tudom fórumos ismerőseid közé tartozom e :) De őt is nagyon kedvelem és... hm... tényleg csak jóképű és nem cuki... de azért szeretem. Igen srác vagyok és nem, nem vagyok b..i bár azt nem feltételezem, hogy bárki ilyet feltételezne rólam
Morduk: Munszuval mi a gond? Én nagyon bírom... jó eleinte tényleg bunkónak és beképzeltnek tartottam, de a végére nagyon megkedveltem
Istenem... még én se tudtam volna jobban megindokolni eme tényállást... Büszke vagyok rád!
Fúj light-fanok.
megint dumálok a Lightos táskámmal
Yaven: Matt tényleg aranyosan néz ki meg menő, meg Mello is oké, de nem így a MattxMello yaoik! Egyébként Matt rekordot döntött "legkevesebbet szereplő, ahhoz mérten mégis legnépszerűbb Death note és animeszereplő" kategóriában.
És végre sikerült berakni egy normális avatart is, szinte rád se ismerni.
De tényleg mondja már meg egy Light fan,hogy mit szeret rajta!
mert nagyon emberi , jelképezi milyen esendőek vagyunk , hogy könnyen eltévedhetünk és mind úgy járhatunk mint Light !
meg szeretem ahogy keveri a sz@rt , össze vissza hazudik szenrebbenés nélkül , tökéletesnek hiszi magát és jónak amit tesz , de végül elbukik , meg hal és mindent elveszít.ezzel bebizonyítva hogy vesztett és nem volt igaza ... nem igazán tudom megmagyarázni , de nem tudom utálni akár mennire bolond és szemét !de lehet h csak én vagyok így na mindegy........^^"