Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Anime-karakterek: kit szeretsz, kit utálsz?
beküldve: 2009-01-24 18:41:07
(#118) beküldve: 2009-01-24 18:09:52
(#117) Akkor ezt most megbeszéltük =)
Téma vesézve
Téma vesézve
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
Ahány ember annyi féle. éppen ezért jó ha egy anime egész nagy karaktergárdát vonultat fel, mert így mindenki választhat magának kedvencet, azt meg mind tudjuk hogy nem lehet mindenki főszereplő =)
Ámen. Tudom, hogy sok embernek Sasuke a kedvence, sok embernek meg más, nekem pedig Naruto. És ez így is van jól. :)
9/28 NEVER FORGET
beküldve: 2009-01-24 17:58:35
(#115) Hát pedig legeslegelőször nem poénnak szántam a Sasuke címet, mivel még soha nem láttam sehol ilyet xD De ha már így középpontba került, szerintem elég hülyeség nevezgetni az animéket
ellentmondásban vagyok xD
Naruto lett a neve és kész, szerintem megvolt rá az okuk a szerkesztőknek, és nyilván most nem arra gondolok, hogy Sasuke is lehetne főszereplő, ha ugyanolyan lenne mint Naruto... Amit mondtál az igaz, és Naruto tényleg megszemélyesíti a ragaszkodást meg a kitartást, csak nekem egyszerűen nem ez jön be, és ez már nem a készítők vagy bárki más hibája. Ami Sasukét illeti, kicsit közelebb áll hozzám, de nem a kedvenceim közé tartozik, és a mondás szerint: Ahány ember annyi féle. éppen ezért jó ha egy anime egész nagy karaktergárdát vonultat fel, mert így mindenki választhat magának kedvencet, azt meg mind tudjuk hogy nem lehet mindenki főszereplő =)What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
A 'Sasuke' egyáltalán nem random példa. A fandomon belül (ill. úgy általában az anime / manga community-n belül) az a poén, hogy a manga címe nem is Naruto, hanem Sasuke, elég régi már. Az egész onnan indul ki, hogy Kishi-senseinek bevallottan Sasuke a kedvenc karaktere, arról nem is beszélve, hogy tavaly nagyon sokáig csak róla szólt a manga. Konkrétabbat nem mondok, aki olvasta, tudja, spoilerezni meg nem akarok.
9/28 NEVER FORGET
beküldve: 2009-01-24 17:44:27
(#113) Hát ha úgy vesszük, én se Sasukéért nézem a Narutot, kedvenc szereplőim se a főszereplők közül került ki... a Sasuke csak egy példa volt szóval lehetne bármi más a címe
És most ne kezdjétek el hogy az így meg úgy béna karakter xD
Én úgy vagyok vele, hogy se Sasuke, se Naruto és nem értem mért van az hogy a legtöbb animében ilyenek kapják a főszerepet, amivel talán a készítők maguk alatt vágják a fát. Szerintem több rajongó lenne ha más kerülne a középpontba, és talán így is sokan csak azért nézik a Narutot, hogy lássák x y kedvenc karakterüket, vagy csak a sztori miatt
Az Animax műsorán következik: Kakashi xD
És most ne kezdjétek el hogy az így meg úgy béna karakter xD
Én úgy vagyok vele, hogy se Sasuke, se Naruto és nem értem mért van az hogy a legtöbb animében ilyenek kapják a főszerepet, amivel talán a készítők maguk alatt vágják a fát. Szerintem több rajongó lenne ha más kerülne a középpontba, és talán így is sokan csak azért nézik a Narutot, hogy lássák x y kedvenc karakterüket, vagy csak a sztori miatt
Én is csak ezért nézem =)
Szerk: Shaun 2009-01-24 17:44:49
Sasuke meg a hasonlóak mind-mind fillerkarik, ez a "hűdemenővagyokfelsőbbre ndűségikomplexusomvanénvagyok alegtáposabb" karakter szinte minden mangában/képregényben/filmben jelen van.
Persze, kell ilyen karakter. Én úgy voltam vele, hogy már a legelejétől Naruto volt a kedvencem, és azóta is töretlenül az, bármennyi animét láttam már - Sasukét pedig az elején sem kedveltem.
Aztán kezdtem megkedvelni, ahogy rájöttem, hogy mennyire közel állnak egymáshoz, és Naruto milyen messzire képes elmenni miatta. De aztán...
Sasuke elég rossz irányba ment el, és fogalmam sincs, hogy Kishi-sensei hogyan fogja ezt az egészet rendezni.
Szerintem a Naruto egyik legfontosabb üzenete a barátság, és az, hogy az ember mindent megtesz azokért, akiket szeret. Ezért nehezen tudom elképzelni, hogy a manga úgy érjen véget, hogy Sasuke és Naruto között nem rendeződött a viszony.
9/28 NEVER FORGET
beküldve: 2009-01-24 17:40:58
(#111) Nekem a Vampire knightból Zero a kedvenc bishim.
Hogy kit nem szeretk? Hülye kérdés, szinte minden anime-szereplőt szeretek.
Hogy kit nem szeretk? Hülye kérdés, szinte minden anime-szereplőt szeretek.
beküldve: 2009-01-24 17:37:14
(#110) Én nagyon szeretem Naruto karakterét.
A többi kedvenceim:
¤Kakashi
¤Zabuza
¤Sasori
¤meg az Akatsukisok nagyrésze.
Sasuke meg a hasonlóak mind-mind fillerkarik, ez a "hűdemenővagyokfelsőbbre ndűségikomplexusomvanénvagyok alegtáposabb" karakter szinte minden mangában/képregényben/filmben jelen van.
A többi kedvenceim:
¤Kakashi
¤Zabuza
¤Sasori
¤meg az Akatsukisok nagyrésze.
A legtöbb helyen nem csak magát a szereplőt, hanem a sorozatot sem szeretik. Illetve a "nem nagyon szeretik'' elég enyhe, inkább úgy mondanám, hogy rengetegen utálják...
Viszont Sasukét egy ideje már nem kifejezetten szeretem, a manga címe Naruto, a kedvencek listáján nálam Naruto magasan mindenki fölött áll, Sasuke pedig enyhén antipatikus már elég régóta. Nem tudom, hogy Kishi-sensei mit akar vele kezdeni, de ha Sasukére is olyan sztorivonal vár, mint Itachira, nem biztos, hogy örülni fogok a hirtelen pálfordulásának...
Értsd: Sasuke nagyon rossz irányba ment el, és Naruto amúgy is jobb karakter nála, mióta világ a világ. Lehet velem vitatkozni, de úgysem győztök meg, ennyi.
Viszont Sasukét egy ideje már nem kifejezetten szeretem, a manga címe Naruto, a kedvencek listáján nálam Naruto magasan mindenki fölött áll, Sasuke pedig enyhén antipatikus már elég régóta. Nem tudom, hogy Kishi-sensei mit akar vele kezdeni, de ha Sasukére is olyan sztorivonal vár, mint Itachira, nem biztos, hogy örülni fogok a hirtelen pálfordulásának...
Értsd: Sasuke nagyon rossz irányba ment el, és Naruto amúgy is jobb karakter nála, mióta világ a világ. Lehet velem vitatkozni, de úgysem győztök meg, ennyi.
9/28 NEVER FORGET
Bazz! Hát nem az a címe? Akkor én egész eddig tévedésben éltem, pedig meg mertem volna esküdni, hogy a Sasuke gyerek a főszereplő.
Bocs, ezt nem lehetett kihagyni.
Hát de most nem? Egy csomó helyen néztem már és nem igen szeretik a Narutot ( mármint a szereplőt ) úgyhogy akár meg is csinálhatták volna Sasukére xD (Ez csak az én hülye agymenésem, ne kövezzetek meg!)
Mondjuk Naruto sem kibírhatatlan csak nekem nem jön be xD
De milyen lenne már: Az Animax műsorán következik: SASUKE xD
Szerk: Shaun 2009-01-24 17:27:29
Na igen, de nem hallottad, hogy átnevezték a mangát, amikor Naruto átment sage mode-ba?
Ez a Sasukés dolog már elég régi poén, engem mindig is idegesített. Miért nevetek rajta mégis minden adandó alkalommal...?
9/28 NEVER FORGET
Bírtam volna hogy ha az anime neve az lenne hogy: Sasuke
Bazz! Hát nem az a címe? Akkor én egész eddig tévedésben éltem, pedig meg mertem volna esküdni, hogy a Sasuke gyerek a főszereplő.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Szerk: Mariko 2009-01-24 17:16:54
beküldve: 2009-01-24 17:13:53
(#105) Ha már Narutoról van szó, akkor Deidara vagy Sasori :P És kit utálok? Hát Narutot xD Bírtam volna hogy ha az anime neve az lenne hogy: Sasuke
Egyébként meg ha összevetem azokat az animéket amiket eddig néztem ( minimum 15 ) akkor a kedvencem Yagami Light (Raito) L (Lawliet) meg a Spirálból Ayumu =)
Talán akit legjobban utálok: Narutóbl az a kis hülye Inari xD
Egyébként meg ha összevetem azokat az animéket amiket eddig néztem ( minimum 15 ) akkor a kedvencem Yagami Light (Raito) L (Lawliet) meg a Spirálból Ayumu =)
Talán akit legjobban utálok: Narutóbl az a kis hülye Inari xD
beküldve: 2009-01-24 15:38:28
(#104) Veletek tarthatok a lincselésben X)?
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
Szerk: Bartha Botond 2009-01-24 15:38:50