Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Anime-karakterek: kit szeretsz, kit utálsz?
És a hosszú szoknya sem olyan ritka, főleg school-life animékben, rossz a poén.
Jajj nem a poén rossz, hanem, hogy aki kérdezte egyértelműen csak a bugyimutogatósabb fajtából néz sorozatokat
no pussy, just the dicks
Igaz hosszúszoknyától független így is szembesülünk a tangájával a Japánban esedékes érdekes széljárás miatt, de ez mellékes.
Highschool of the Dead? Ó, igen, a 'kissé alulról mutatjuk a csájét, és befújunk a szoknyád alá's paneleken én is néztem. Nekem erőltetett ez a: csak azért is megmutatjuk a seggedet akció.
A mangát elkezdtem anno olvasni, de félúton beleuntam. Ezen a zombis sztori már a Holtak hajnalában ásítoztam. xS
beküldve: 2008-10-23 20:23:17
(#56) Most hirtelen csak Saeko-san van kéznél.
Igaz hosszúszoknyától független így is szembesülünk a tangájával a Japánban esedékes érdekes széljárás miatt, de ez mellékes.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Ott inkább ultrarövid szoknyás, matrózruhás lányok vannak, nem? *.*
De-de kedvenc példám a schole-days xD~" When I feel the music,I'm losing controll of my mind, my body, my heart and my soul..." ~
AnimeAddictos "fórumtáborban" nyáron volt egy megjegyzés barkochbában miszerint:
*mutogatás*
"Hosszú szoknya? Valaki hosszú szoknyában?"
"Te melyik animében láttál hosszúszoknyát valaha?"
*mutogatás*
És a hosszú szoknya sem olyan ritka, főleg school-life animékben, rossz a poén.
Egy mangában aki nem teszi ki azt amije van, az nem nő.
*Bemutat* Ezt honnan szedted? xD
Egy mangában aki nem teszi ki azt amije van, az nem nő.
AnimeAddictos "fórumtáborban" nyáron volt egy megjegyzés barkochbában miszerint:
*mutogatás*
no pussy, just the dicks
Érdekes, én ilyen szabályról még nem hallottam.
Szerk: .., 2008-10-23 19:29:25
Muahahahaha pont Integra! hahahaha Nő, eddig vajon hányan nézték férfinak? (Amúgy naon bírom Integra kisasszonyt)
De az h. ő legalább nő. Heh
De az h. ő legalább nő. Heh
Szereztél nekem pár kellemes percet.
Nő, azaz nem kislány, nem kis naiv, mint Seras. Határozott, nem esetlen.
Attól, hogy nem teszi ki azt amilye van, még nő.
hátjaja^^
van egy évfolyamtársam rá emlékeztet mikk harmadikban újgyerekként jött a suliba,direkt a fiúwécébe ment és kb 2 hétig mindenki azt hitte fiú mert ráadásnak valami külföldi neve van,és abból se lehetett kikövetkeztetni hogy tulképp milyen nemű...aztán bejött az anyja és kérdezte az ofőt h sikerült e beilleszkednie a kislányának...innentől nincs hozzáfűznivalóm...
van egy évfolyamtársam rá emlékeztet mikk harmadikban újgyerekként jött a suliba,direkt a fiúwécébe ment és kb 2 hétig mindenki azt hitte fiú mert ráadásnak valami külföldi neve van,és abból se lehetett kikövetkeztetni hogy tulképp milyen nemű...aztán bejött az anyja és kérdezte az ofőt h sikerült e beilleszkednie a kislányának...innentől nincs hozzáfűznivalóm...
XDXD elég gázos lehetett neki is meg nektek is
meh....
jujj XD
magam sem tudtam volna szebben kifejezni érzelmeim^^
egyszerű,tömör,lényegretö rő
:D
beküldve: 2008-10-23 18:15:07
(#44) jujj XD
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!