Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Anime-karakterek: kit szeretsz, kit utálsz?
beküldve: 2008-10-20 08:38:53
(#13) Pfff.... újabb "igényes" topic-téma... azért kíváncsi leszek, mikor mennek ölre a narutardok az L-fanokkal...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Hogy lehet utálni L-t?!
Igazából irigy vagyok rá és az értelmi képességeire...
Ennyi erővel Spongya Bobot is utálhatnád...
Bocs hétfő van és túl sokat olvastam vissza más topikokban...
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Szerk: Lanwell 2008-10-20 08:34:51
Egytértek Sasuke 1 nagy db. k..i ! Ki nem állhatom! Az egyetlen animeszereplő, akt tényleg gyűlölök!
hogy én téged most mennyire szeretlek
egyetértek szaszke egy hülye kis p...a akinek sürgősen pszihológushoz kellene fordulnia,és kezeltetni magát
:D
beküldve: 2008-10-19 19:12:57
(#10) Egytértek Sasuke 1 nagy db. k..i ! Ki nem állhatom! Az egyetlen animeszereplő, akt tényleg gyűlölök!
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
beküldve: 2008-10-19 18:51:30
(#9) fúúúj sasuke
utálom bár én nem hiszem h irigy lennék rá...hmm..most hogy így belegondolok,tök lol kis élete van: az egész családot kinyírta a bátyó,valami hülye átkot tett rá,minden csaj zaklatja, most meg épp" kinyírom a szülőfalum" üzemmódban van
paff neki
utálom bár én nem hiszem h irigy lennék rá...hmm..most hogy így belegondolok,tök lol kis élete van: az egész családot kinyírta a bátyó,valami hülye átkot tett rá,minden csaj zaklatja, most meg épp" kinyírom a szülőfalum" üzemmódban van
paff neki
Szerk: mangakukac 2008-10-19 18:54:03
Hmm... lehet, hogy tudat alatt én is irigy vagyok Sasukére? De mit irigylek tőle, a coolos, darkos imázsát?
Őszinte leszek nem tudom én az eszét irigylem és a következtetőképességét Valami fantasztikus.
Nekem soha nem lesz ilyen bár sokkal jobbá tenné az életem, ha ilyen hamar viselkedésmintákból helyes következtetéseket vonnék le. De hát ez van ezzel születni kell.
Soha nem találkoztam még annyira tudatlan emberrel, akitől ne tanulhattam volna valamit.
Hmm... lehet, hogy tudat alatt én is irigy vagyok Sasukére? De mit irigylek tőle, a coolos, darkos imázsát?
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Hogy lehet utálni L-t?!
Na jó, én meg Sasuke fejét rühellem, úgyhogy lehet nekem is hasonlókat írni.
Igazából irigy vagyok rá és az értelmi képességeire. Ahogy kibogozza a szálakat és tervez...
Hát emberből vagyok, és féltékeny....
Soha nem találkoztam még annyira tudatlan emberrel, akitől ne tanulhattam volna valamit.
beküldve: 2008-10-19 17:23:08
(#5) Hogy lehet utálni L-t?!
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2008-10-19 17:20:14
(#4) Szerintem más a kedvenc és az utált szereplőd.
Kedvencem: Zaraki Kenpachi; Haji; Solomon; Rezo, Xelos
Utáltam: L; Lina;
Most hirtelen ezek jutottak eszembe.
Kedvencem: Zaraki Kenpachi; Haji; Solomon; Rezo, Xelos
Utáltam: L; Lina;
Most hirtelen ezek jutottak eszembe.
Szerk: Milady 2008-10-19 17:20:46
melyik karaktert szereted,utálod,miért,mióta.. ?
itt kiírhatod magadból
itt kiírhatod magadból
Nem baj, ha a "Kedvenc szereplőd" topicba írom?
majdnem ugyanezt akartam kérdezni!!!
de már rájöttem mit akarsz ezzel!
,,Hitler fején ugrálok!"
melyik karaktert szereted,utálod,miért,mióta.. ?
itt kiírhatod magadból
itt kiírhatod magadból
Nem baj, ha a "Kedvenc szereplőd" topicba írom?
beküldve: 2008-10-19 10:21:50
(#1) melyik karaktert szereted,utálod,miért,mióta.. ?
itt kiírhatod magadból
itt kiírhatod magadból