Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Anime-karakterek: kit szeretsz, kit utálsz?
beküldve: 2009-01-24 15:23:38
(#103) Jaja de ki szeretném javítani azt,hogy Deidara nem egy bohóc ha nem egy művész!
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
Painről még túl keveset tudni ahhoz, hogy szeretni tudjam. Nekem egyelőre elég neutrális karakter. A ''sötét'' oldalról mindig is Itachit szerettem a legjobban, de amióta tudjuk mi történt, azóta ez a kategorizálás már nem működik. :)
9/28 NEVER FORGET
beküldve: 2009-01-23 22:00:56
(#101) Én is szeretem Deidarat de Pain a kedvencem!
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
Szerk: Bartha Botond 2009-01-23 22:05:36
Fúhh, most olvastam vissza a topikban és úgy látszik egyszer már meglincseltek itt. Jobb lesz elkerülnöm ezt a topikot a közeljövőben.
Deidara egy bohóc, egyáltalán nem rosszfiú.
Ahhha... De azért mégis Akatsuki-s...
szerk.: Hajrá Mariko, Lincseléshez gyülekező! Deidara fanok, tartsunk össze. (én már ugyan fáradt vagyok a lincseléshez, de azért csináljátok nyugodtan...
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-01-23 21:48:07
Deidara egy bohóc, egyáltalán nem rosszfiú.
Ugye tudod, hogy ezért meg fogunk lincselni?
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Szerintem Deidara. Kicsit groteszk ugyan, hogy őt kedvelem, hisz ő
kapta el Gaara-t
de szerintem állati egy figura. Azért a rosszfiúk rangsorában mögötte van közvetlen Sasori is... Szóval értelek. Engem Sasuke már azelőtt irritált, hogy totál meghülyült volna, mondjuk adig a pontig sohasem jutottam el az animében.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2009-01-23 20:48:47
(#93) sasuke eccerűen ellenszenves nekem.bocs,kisgyereknek ari volt.akk még nem volt elborulva az agya
Én is bírtam Sasukét amikor kisgyerek volt. Emlékszem majd elolvadtam, mikor megláttam. Azóta szegény - mióta elhagyta Konohát - szépen zuhan lefelé a karakter-süllyesztőmben.
Igen, elborult az agya... aztán kitudja: lehet, hogy Kishi-sensei valami "Itachi-féle" csavart ültetett Sasuke sztorijába, ami majd a történet leges-leges-LEGvégén fog kiderülni...
Remélem azért visszanyeri a szimpátiámat...
Amúgy én Gaara-t szeretem. Igazi nekem való karakter.
Szerintem ezt az Itachis dolgot spoiler alá. Nem mindenki tart még itt a mangában / nem mindenki olvassa a Naruto mangát.
9/28 NEVER FORGET
ezaz uchiha gyűlölők gyarapodjatok *gonosz vigyor*
am neeem..csak sasuket utálom...a többinek birom a búrályát
am neeem..csak sasuket utálom...a többinek birom a búrályát
Sasukét nem lehet utálni és kész! Ki van csukva, hogy gyűlölni lehessen és punktum! Itachit is utálod?!
nem,itachit szeressem nagyon bejön ezaz egész -kiirtom a klánomat-mert-így jobb-a falunak-ésmert-aszonták szál x) most páran azt gondolják:ez beteg.netán hülye.
de én felvállalom,és büszke vagyok a hülyeségemre
de am télleg.nagyon teccik a karaktere.sajnáltam,mikor kishi-sensei kinyírta.
csak azt nem szeretem,h olyan befolyásolhatóak.mármint az uchihak.
sasuke eccerűen ellenszenves nekem.bocs,kisgyereknek ari volt.akk még nem volt elborulva az agya
:D
Szerk: mangakukac 2009-01-23 20:17:46
beküldve: 2008-12-20 14:49:17
(#89)