Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Anime-karakterek: kit szeretsz, kit utálsz?
beküldve: 2009-04-06 20:12:00
(#163) Nah végre megkaptam a választ évszázados kérdésemre: L miért jó? A válasz. Mert cuki és okos... Kit utálok nos Munszu az Árnybíróbol... igaz h főszereplő, de akkoris nagyon beképzelt, és.... minden rossz....
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-04-06 19:23:07
(#162) bocsánat
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
Szégyen-gyalázat, de a fórumos ismerőseim közt dívik a Light-fanság
L-t többen szeretik, mert cuki meg okos, de Light csak jóképű! Azonkívűl beképzelt, önző, őrült és skizo!!!
L-t többen szeretik, mert cuki meg okos, de Light csak jóképű! Azonkívűl beképzelt, önző, őrült és skizo!!!
Fel szeretném hívni a figyelmedet a nagy számú Matt fanra is kicsiny közösségünkben... Majd Sakuraconon úgyis kiderül, hogy ki az igazán közkedvelt. *készítgeti "gonosz" tervét*
Botond: légyszi ne duplapostolj
Szerk: Yaven 2009-04-06 19:20:10
beküldve: 2009-04-06 17:22:25
(#160) Miért L nem jó képű???XD
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
beküldve: 2009-04-06 17:20:45
(#159) És még csak vissza fogtad magad!
Szégyen-gyalázat, de a fórumos ismerőseim közt dívik a Light-fanság
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-04-06 17:14:15
(#157) Én szeretem Neart és ugyanúgy vagyok Melloval,mint te
De tényleg mondja már meg egy Light fan,hogy mit szeret rajta!
De tényleg mondja már meg egy Light fan,hogy mit szeret rajta!
Bekattant az a gyerek ,mint ahogy már hallottam valakitől egy példát:ha például lopsz egy csokit akkor meghalsz? ezzel teljes eggyet értek mert a bűnöknek vannak "szintjei" és simán lehetne öngyilkos mert mennyi embert ölt már meg?!
Szerk: Bartha Botond 2009-04-06 17:16:03
Legnagyobb kedvencem jelenleg Near (Death Note). Tudom, őt nem sokan szeretik, de én imádom Amikor először néztem meg az animét, utáltam Mellót, de most már őt is bírom. Ja, és Mikamit is! XD
Szeretem még Toshirót és Ulquiorrát (bleach) meg Sakurát (naruto) .
Mikamiiiiiit???? Őt hogy lehet szeretni???
Neart a húgom is szereti, de csak azért, mert csak a mangában látta, és nem tud angolul.
Mellót én is utáltam, de most már elviselem.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-04-06 17:04:23
(#155) Legnagyobb kedvencem jelenleg Near (Death Note). Tudom, őt nem sokan szeretik, de én imádom Amikor először néztem meg az animét, utáltam Mellót, de most már őt is bírom. Ja, és Mikamit is! XD
Merj más lenni!
. Olyan rossz volt látni ahogy L közel jár a válaszhoz..
((mikor fogdába zárta Lightot és Misát))
Egy karnyújtásnyira volt tőle, de nem tudta elkapni! Pontosan! És nem sikerült bebizonyítania! Ez egyszerűen nem ér! De akkor is: L forever!
Én Lightot csak és kizárólag az utsó részben szerettem Bár egyesek szerint az a rész már pont nem kellett volna Pedig dehogyisnem! Jó volt látni!
Ám az én kedvenc animém most a Hellsing, abból kb. mindenki (ld. avatárom, Victoria a kis cukorfalat zombiölő), de a leg-kedvencem[Link] Igen, igazi sztárfotót alkottam!
Szerk: Fiszi 2009-04-06 15:52:42
beküldve: 2009-04-06 14:52:06
(#153) Az előzőekhez...: én L-t és Lightot is szeretem. Mindegyiket egyformán bírom. És ha az egyik nem lenne, már az egész anime nem lenne olyan jó
és tényleg ahány ember annyi kedvenc szereplő
Bleachre nem is kérdezek rá, mert abban tényleg sok szereplő van és abból kerekedhetne egy kisebb vita (de azért én két kedvencem belőle: Byakuya és Hitsugaya Toushirou... ) Többi animét inkább kihagyom egyenlőre.
és tényleg ahány ember annyi kedvenc szereplő
Bleachre nem is kérdezek rá, mert abban tényleg sok szereplő van és abból kerekedhetne egy kisebb vita (de azért én két kedvencem belőle: Byakuya és Hitsugaya Toushirou... ) Többi animét inkább kihagyom egyenlőre.
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
Ahány ember annyi féle. éppen ezért jó ha egy anime egész nagy karaktergárdát vonultat fel, mert így mindenki választhat magának kedvencet, azt meg mind tudjuk hogy nem lehet mindenki főszereplő =)
Ámen. Tudom, hogy sok embernek Sasuke a kedvence, sok embernek meg más, nekem pedig Naruto. És ez így is van jól. :)
Hehh. És én még azt hittem, hogy egyedül én vagyok az a nem normális, aki el képes fogadni a más félemény tényét és nem kell minden hülyének megmagyarázni. De így már meg vagyok nyugodva Köszönöm Amúgy én Edward Elric és Roy Mustang párti vagyok.(FMA)
Szerk: Merchior 2009-04-06 08:39:58
beküldve: 2009-03-16 10:58:46
(#151) Amúgy szerintem ha nem lett volna Misa akkot Light nem nagyon nyert volna meg pár küzdelmet... Olyan rossz volt látni ahogy L közel jár a válaszhoz..
((mikor fogdába zárta Lightot és Misát))
Egy karnyújtásnyira volt tőle, de nem tudta elkapni! "Az élet egy nagy kocsimosó. Kár, hogy biciklivel jöttem."
Bocsika, de duplapostra vigyázni
Am sztem Light-ot azér szeretik, mert eleve mindenki a gonoszra figyel jobban. Mit fog tenni. Mi a kövi ötlete. Hogyan viselkedik egy helyzetben stb. És ő a föszereplő, ő inditja az egész történetet, és úgymond 1 ideig ő mozgatja a szálakat. Ő a fiatal géniusz egyetemista, akinek különleges képességei, pl megfigyelőképessége van. És azér a szive mélyén mindenki szeretne ilyen lenni. Ha a gyilkolást nem vesszük, ak mindenki 1-et értene, h a bűnözést meg kell állitani. Mindenki szeretne ilyen ravasz, minden helyzetben helytálló lenni.
stb okok miatt szeretik.
Am sztem Light-ot azér szeretik, mert eleve mindenki a gonoszra figyel jobban. Mit fog tenni. Mi a kövi ötlete. Hogyan viselkedik egy helyzetben stb. És ő a föszereplő, ő inditja az egész történetet, és úgymond 1 ideig ő mozgatja a szálakat. Ő a fiatal géniusz egyetemista, akinek különleges képességei, pl megfigyelőképessége van. És azér a szive mélyén mindenki szeretne ilyen lenni. Ha a gyilkolást nem vesszük, ak mindenki 1-et értene, h a bűnözést meg kell állitani. Mindenki szeretne ilyen ravasz, minden helyzetben helytálló lenni.
stb okok miatt szeretik.
Köszönöm a véleményed ebbe teljesen igazad van de egy hasonló elvel védhetném L-t is, viszont én is mindig kíváncsi voltam h ki Light kövi áldozata. De én általában Jó párti vagyok és mivel L- nek teljesen igaza van majdnem mindenbe ezért. A másik azért tudod h mindenki változik és a bűnözők is változhatnak és mindenkinek lehet adni egy esélyt. Egyébként nem szeretnék veled összeveszni emiatt és köszönöm.
A Boldogság nem a barátok mennyiségétől, hanem a minőségétől függ! Az életünket mi alakítjuk, és ebben az igaz barátok csak segítenek!! Az igaz barát a kezedet fogja és a szívedet simítja!!! A barátság nem élet-halál kérdése, annál sokkal fontosabb!!!! A Barát az, aki megérti a múltad, hisz a jövődben és elfogad annak aki vagy!!!!!:)
beküldve: 2009-03-15 21:02:20
(#149) Bocsika, de duplapostra vigyázni
stb okok miatt szeretik.
stb okok miatt szeretik.
Szerk: Zoé 2009-03-15 21:09:00