Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Anime-karakterek: kit szeretsz, kit utálsz?
én L fan vagyok teljes mértékben
sajnos jönnek be a Misa fanok is..hugom meg osztálytársam pl már a haját is úgycsinálja eeehhhh
sajnos jönnek be a Misa fanok is..hugom meg osztálytársam pl már a haját is úgycsinálja eeehhhh
Bocss hogy ezt írom de a hugod kicsit túloz nem azért csak én ki nem állhatom Misát és azért. Jó mondjuk más ki nem állhatja L-t de én akkoris szeretni fogom gondolom akkor a hugod is így van vele.
L a király!!!!:)))
A Boldogság nem a barátok mennyiségétől, hanem a minőségétől függ! Az életünket mi alakítjuk, és ebben az igaz barátok csak segítenek!! Az igaz barát a kezedet fogja és a szívedet simítja!!! A barátság nem élet-halál kérdése, annál sokkal fontosabb!!!! A Barát az, aki megérti a múltad, hisz a jövődben és elfogad annak aki vagy!!!!!:)
Az L-Near-Mello trióból egyértelműen az első a császár, egyedül ő tud felnőni a nagy ellenfélhez, a másik kettő csak szánalmas kreatúra, gyenge másolat hozzá képest.
Ha nincs az a bal...fék Mikami, akkor Near is zsákban végzi - a kis fehér hajú egyáltalán nem magának vagy a ravaszságának köszönheti a győzelmet, hanem csak a szerencséjének.
Így van! Mello modjuk Nearhez képest egyéniség, de szegényke elég béna.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
baniaa3:
Az L-Near-Mello trióból egyértelműen az első a császár, egyedül ő tud felnőni a nagy ellenfélhez, a másik kettő csak szánalmas kreatúra, gyenge másolat hozzá képest.
Rosszak:
(Csak a LEGROSSZABBAK
Orihime (BLEACH)
Vele mi a bajod?(Csak a LEGROSSZABBAK
Orihime (BLEACH)
Ha nincs az a bal...fék Mikami, akkor Near is zsákban végzi - a kis fehér hajú egyáltalán nem magának vagy a ravaszságának köszönheti a győzelmet, hanem csak a szerencséjének.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-04-15 10:51:36
(#204) én L fan vagyok teljes mértékben
beküldve: 2009-04-14 21:29:43
(#202) Kezdenek fogyni a Light fanok...helyes
Near...nem tudom nekem túl gyorsan jött :S mármint kellet egy arc aki megöli Lightot( )
Near...nem tudom nekem túl gyorsan jött :S mármint kellet egy arc aki megöli Lightot( )
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
beküldve: 2009-04-14 21:09:48
(#201) Near és Mello is jó, Near-nek a haja nagyon jó, viszont egy fura alak jó hajjal nagy ésszel, játékszeretettel...
Mello-t viszont jobban szeretem csoki zabálása stílusa...
De egyébként én is L párti vagyok szóval ő a legjobb.:)))))
Mello-t viszont jobban szeretem csoki zabálása stílusa...
De egyébként én is L párti vagyok szóval ő a legjobb.:)))))
A Boldogság nem a barátok mennyiségétől, hanem a minőségétől függ! Az életünket mi alakítjuk, és ebben az igaz barátok csak segítenek!! Az igaz barát a kezedet fogja és a szívedet simítja!!! A barátság nem élet-halál kérdése, annál sokkal fontosabb!!!! A Barát az, aki megérti a múltad, hisz a jövődben és elfogad annak aki vagy!!!!!:)
Már hogyne lenne szerethető?
Bár én L párti vagyok... Őt jobban kedvelem... De Mellohoz képest Near sokkal jobb
És nem igaz, h nincsenek érzései
Bár én L párti vagyok... Őt jobban kedvelem... De Mellohoz képest Near sokkal jobb
És nem igaz, h nincsenek érzései
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
Amúgy szerintem Near pont azért nem szerethető, mert nincs nagyon személyisége, meg érzelmei, csak okos.
Ja! csak rajzooltak vakit , de lelket nem öntöttek belé ...
Hát igen, így tűnhet, de attól hogy nem mutatja ki az érzéseit, még nem jelenti azt hogy nincsenek neki. Egyébkénk az animében nagyon leegyszerűsítették a szerepét, úgyhogy akit érdekel, annak melegen ajánlom a mangát!
És légyszi ne mondjatok ilyet hogy nem szerethető, csak mert ti nem kedvelitek.
Merj más lenni!
beküldve: 2009-04-14 14:36:39
(#198) Szeretek:
Naruto:
Összes Akatsuki tag (kivéve Sasori)
Naruto (ami már a Shippudenben szerepel, mert a kicsi idegesitő)
Bleach:
(sok jó szereplő van, de ezek közül csak a legjobbakat sorolom):
Halibel
Neliel
Death Note:
Near
Light
Misa
D.Gray-man:
Lenalee
Allen
Code Geass:
Leouch
C.C
Vampire Knight
senki na jó Yuki
FMA:
Ed
Chrno Crusade:
Aion
Satella
Gankutsuou:
Monte
Albert
Még van úgy ezer jó szereplő...
Rosszak:
(Csak a LEGROSSZABBAK
Orihime (BLEACH)
L (Death Note)
Dante (FMA)
stb....
Naruto:
Összes Akatsuki tag (kivéve Sasori)
Naruto (ami már a Shippudenben szerepel, mert a kicsi idegesitő)
Bleach:
(sok jó szereplő van, de ezek közül csak a legjobbakat sorolom):
Halibel
Neliel
Death Note:
Near
Light
Misa
D.Gray-man:
Lenalee
Allen
Code Geass:
Leouch
C.C
Vampire Knight
senki na jó Yuki
FMA:
Ed
Chrno Crusade:
Aion
Satella
Gankutsuou:
Monte
Albert
Még van úgy ezer jó szereplő...
Rosszak:
(Csak a LEGROSSZABBAK
Orihime (BLEACH)
L (Death Note)
Dante (FMA)
stb....
Amúgy szerintem Near pont azért nem szerethető, mert nincs nagyon személyisége, meg érzelmei, csak okos.
Ja! csak rajzooltak vakit , de lelket nem öntöttek belé ...
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
beküldve: 2009-04-14 13:45:38
(#196) Ancsa-san és L.Lawliet. Másodszorra kérlek meg titeket szépen, hogy ne duplapostoljatok (egymás után két hozzászólás) és ne toronyidézzetek (több postra visszamenő nagyon hosszú idézés). Harmadikra már a moderátor gombot fogjuk nyomni.
No dupla post no torony idézés ! én pedig így vagyok az animeszereplőkkel úgy álltalában :nem mindenkit dzeretek , de senkit sem utálok !
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
Mea culpa, rossz topic.
BTW, ha már itt tartunk Near szerethető, fehér haj fetisizmusra fel! ^^
BTW, ha már itt tartunk Near szerethető, fehér haj fetisizmusra fel! ^^
Ja én is pont a hajszíne miatt kedveltem meg, aztán megszerettem a személyiségét is! Olyan ari!
Merj más lenni!