Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Anime-karakterek: kit szeretsz, kit utálsz?
Yachiru magyar szinkronhangja Pekár Adrienn. Szerintem keresd fel és kérdezd meg tőle mert én már nem tudok mit tenni
Wonder why a lone wolf don't run with the clan, only trust your instincts and be one with the plan.
Nekem márpedig úgy tűnik nem is kicsit, és ez annyira zavar, hogy mindjárt megőrülök tőle!
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Szerk: Moderátor 2009-06-25 13:43:03
beküldve: 2009-06-25 13:31:26
(#266) Biztos hogy Kenpachinak hívja mert ha bácsit mondana akkor hosszabban elnyújtaná az á-betűt. Mind1 a lényeg hogy szörnyű egy fordítás lenne ha Ken-bácsinak hívná szerintem ez az eszükbe se jutott.
Wonder why a lone wolf don't run with the clan, only trust your instincts and be one with the plan.
beküldve: 2009-06-25 13:23:04
(#265) Mondani kell azoknak, akik a szinkronhoz írják a fordítást hogy "mondjátok meg hogy Yachiru hogy hívja Zaraki Kenpachit! De jól gondoljátok meg mit mondtok, mert hibás válasz esetén, ez lehet életetek utolsó rossz válasza!" XD
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Nem vagy egyedül xD Ez már nekem is feltűnt xD
*Toronyidézet törölve. A moderátor*
"Az élet egy nagy kocsimosó. Kár, hogy biciklivel jöttem."
Szerk: Moderátor 2009-06-25 13:25:40
Yachiru Kenpachinak hivja Kenpachit ugyanis ő az egyetlen aki le meri tegezni am japánban Ken-chan -nak hivja.
Azt tudom, hogy letegezi meg minden, de magyar szinkronban nekem nagyon úgy tűnik hogy nem "Kenpachinak", hanem "Ken bácsinak" szólítja. Remélem nem vagyok egyedül a problémámmal XD
beküldve: 2009-06-24 15:52:47
(#262)
Szerk: JaakuHebi 2009-06-24 15:53:17
beküldve: 2009-06-24 11:39:33
(#261) Én is imádom L-t *.* Van olyan pólóm is meg halállistám is xD Amúgy ha már említésre került a yyh. Kurama és Hiei forever..bár Koenmát i bírom Én is nagyon szeretem Lightor *.* hihetetlen egy karakter *.*
"Az élet egy nagy kocsimosó. Kár, hogy biciklivel jöttem."
Szerk: Ayame-sama 2009-06-24 11:41:31
Light is érthető! Nagy fanatikusa vagyok!!
Ez az aláírás olyan zseniális, mint az aki kitalálta.<<<<vagyis én
Szerk: Lawliete 2009-06-23 21:14:05
beküldve: 2009-06-23 21:09:16
(#259) Na én is beszállok a topicba
Kedvenceim: Bleach:Ichigo(bár asszem ez egyértelműxd)
Ichimaru
DBZ: Gohan (a cell-games alatt)
Vegeta
Naruto: Shikamaru
Kakashi
Jiraiya
Deat note: Light(akkor is ha egy csomó mindenkit kinyír)
Kedvenceim: Bleach:Ichigo(bár asszem ez egyértelműxd)
Ichimaru
DBZ: Gohan (a cell-games alatt)
Vegeta
Naruto: Shikamaru
Kakashi
Jiraiya
Deat note: Light(akkor is ha egy csomó mindenkit kinyír)
Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal!
azt nagyon szeretm. (Összekéne írnom kivel hogy állok!)
mármint hieit XD yyynem írta oda kit
mármint hieit XD yyynem írta oda kit
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2009-06-25 13:00:52
beküldve: 2009-06-23 20:00:15
(#257) További kedvenc:
Yu Yu Hakusho-Hiei
Blood+-Díva
Azok szoktak lenni a kedvenc karaktereim,akik valamilyen szinten személyiségben hasonlítanak rám.
Yu Yu Hakusho-Hiei
Blood+-Díva
Azok szoktak lenni a kedvenc karaktereim,akik valamilyen szinten személyiségben hasonlítanak rám.
at the end,we all die alone
Inu-Sesshoumaru esszembe jutattad egyik volt oszimat aki elég rosz sorsra jutott, ő is imádta, meg én is. Vegita meg lucy is jó bár nem kedvencek.
Na akkor ezekben is egyetértünk Mondjuk vegita nem a kedvencem mer az már Gohan de azért öt is szeretem
beküldve: 2009-06-23 19:53:46
(#254) Még pár kedvencem:
Dragon Ball-Vegita
Elfen Lied-Lucy
Inu-Sesshoumaru
Dragon Ball-Vegita
Elfen Lied-Lucy
Inu-Sesshoumaru
at the end,we all die alone