Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Anime-karakterek: kit szeretsz, kit utálsz?
beküldve: 2010-02-10 14:56:06
(#313) Air Gear: Simca
Szeretem,mert nagyon szekszi csaj
Útálom,mert állandóan Ikki-n lóg,ezáltal Ringo-t kiidegeli sokszor.Szegény Ringo meg féltékenykedik
Plusz Simca egy lotyó!
Szeretem,mert nagyon szekszi csaj
Útálom,mert állandóan Ikki-n lóg,ezáltal Ringo-t kiidegeli sokszor.Szegény Ringo meg féltékenykedik
Plusz Simca egy lotyó!
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2010-02-10 14:48:41
(#312) Upsz, bocsi, ez egyben ment véletlenül, de tudod úgyis, meddig tartott a szöveged^^"
[QUOTE]Hmm, itt se farmoltam még hozzászólást.
Szóval, aki ki tudja találni, hogy ki az én kedvenc karakterem, annak veszek egy csokit, ha esetleg találkozunk valamikor.
Mivel ez túl nehéz így, leírnám róla, hogy a legszekszibb sónenfőhős az egész világon, izgatóan göndör, szürke haja van, a személyisége hősies és megnyerő. Acélos, harcedzett tekintettel figyeli az eseményeket félárbócra eresztett szemek mögül, de mind tudjuk, hogy a félálomban lévő arc mögött egy örökmozgó, szinte tökéletes férfi lakozik.
Ruházata első pillantásra lazának hat, de ha jobban megnézzük, rájöhetünk, hogy virít róla a férfiasság. A félig velvett kimono csak fokozza bennünk ezt az érzést, a gumicsizmáról nem is beszélve.
Egy hosszú évek óta futó széria főszereplője, amely már huszonkétmillió eladott kötet körül jár, mégse ismeri senki.
Remélem, hogy rájöttél azért, hogy Sakata Gintokiról volt szó. Mert Gintoki Gintoki. Ismerd meg őt te is, nézz Gintamát!!
Ismerem Gin-sant :) Top 10-es a mangája Japánban (nem véletlenül). Igaz, én az animét nézem, sajnos még csak a 13. résznél tartok (mivel várom az US-feliratokat hozzá hetente^^"), de ha a Naruto-t és a Bleach-et is be tudtam érni, több mint 100 részes lemaradásból... előbb-utóbb csak összejön. Mondjuk nekem a Shinsengumi 2-3 tagja a nagy kedvencem.
Szóval, aki ki tudja találni, hogy ki az én kedvenc karakterem, annak veszek egy csokit, ha esetleg találkozunk valamikor.
Mivel ez túl nehéz így, leírnám róla, hogy a legszekszibb sónenfőhős az egész világon, izgatóan göndör, szürke haja van, a személyisége hősies és megnyerő. Acélos, harcedzett tekintettel figyeli az eseményeket félárbócra eresztett szemek mögül, de mind tudjuk, hogy a félálomban lévő arc mögött egy örökmozgó, szinte tökéletes férfi lakozik.
Ruházata első pillantásra lazának hat, de ha jobban megnézzük, rájöhetünk, hogy virít róla a férfiasság. A félig velvett kimono csak fokozza bennünk ezt az érzést, a gumicsizmáról nem is beszélve.
Egy hosszú évek óta futó széria főszereplője, amely már huszonkétmillió eladott kötet körül jár, mégse ismeri senki.
Remélem, hogy rájöttél azért, hogy Sakata Gintokiról volt szó. Mert Gintoki Gintoki. Ismerd meg őt te is, nézz Gintamát!!
Ismerem Gin-sant :) Top 10-es a mangája Japánban (nem véletlenül). Igaz, én az animét nézem, sajnos még csak a 13. résznél tartok (mivel várom az US-feliratokat hozzá hetente^^"), de ha a Naruto-t és a Bleach-et is be tudtam érni, több mint 100 részes lemaradásból... előbb-utóbb csak összejön. Mondjuk nekem a Shinsengumi 2-3 tagja a nagy kedvencem.
Szerk: Milo-sama 2010-02-10 14:47:55
Chronát nem szeretem x'D túl ijesztő. XD
Hát igen, egy kicsit nehéz eset, de megbékéltem veleXD
*Idézet javítva és megnyírva. A moderátor*
....me wo mite...
Szerk: Moderátor 2010-01-17 08:03:19
beküldve: 2010-01-16 19:28:44
(#309) beküldve: 2010-01-16 18:46:20
(#308) Nekem nagy kedvencem Ciel Phantomhive és a Samurai Champloo vándor-hármasa (Jin, Mugen, Fuu). Ezenkívül persze még számtalan van, mondjuk Bak Chan a D.Gray-manből, vagy Misaki a Junjou-ból.
őszintén szólva a Soul Eater-ből az összes karaktert szeretem, nincs kivétel!! olyan jól megcsinálták, hogy csak ámulok és bámulok minden részen
Igen, ezzel egyet értek, mert minden karakter nagyon egyedi. Lássuk csak, Soul, Maaka, Black Star, Tsubaki, Stein, Spirit, Halálisten, Kid, Thomson nővérek, Blair... stb. xD Mindenkiben van vmi jó, és vicces. Mégis van olyan akit nem szeretek! jut eszembe... hát így most (talán még?) Chronát nem szeretem x'D túl ijesztő. XD
”私は青空をみるのが好きだ。”
beküldve: 2010-01-16 16:11:17
(#306) Akiket szeretek:
Soul, Kid, Stein, Spirit, Sid, Blair XD - Soul Eater
Nagisa, Chiyo, Hikari, Tamao, Kaori, Shizuma - Strawberry Panic!
Naruto, Kakashi - Naruto
Ichigo, Orihime - Bleach
Így elsőre ennyi; igazából nincs olyan karakter akit utálnék.
Soul, Kid, Stein, Spirit, Sid, Blair XD - Soul Eater
Nagisa, Chiyo, Hikari, Tamao, Kaori, Shizuma - Strawberry Panic!
Naruto, Kakashi - Naruto
Ichigo, Orihime - Bleach
Így elsőre ennyi; igazából nincs olyan karakter akit utálnék.
"Amint a kenyér a testet, úgy táplálja az olvasás a lelket."
beküldve: 2010-01-16 14:09:44
(#305) őszintén szólva a Soul Eater-ből az összes karaktert szeretem, nincs kivétel!! olyan jól megcsinálták, hogy csak ámulok és bámulok minden részen
....me wo mite...
beküldve: 2010-01-14 12:42:36
(#304) Akit utálok azok a monte cristo grófja
inujasha vagy miXD
dínó szauruszok királya
ezek inkább azért mert mindig a legjobb animék elött jönnekXD
bocs ha valakit megbántottam ezzel
inujasha vagy miXD
dínó szauruszok királya
ezek inkább azért mert mindig a legjobb animék elött jönnekXD
bocs ha valakit megbántottam ezzel
"Azért támadok mert megakarok védeni valakit, azért védekezek mert nemhagyom magam.Ha harcolok, ölök!"
beküldve: 2010-01-12 22:36:43
(#303) Jelenleg Soul a kedvenc, mert iró nagy arc. XD aztán majd csinálni kéne egy top 10-es listát.
”私は青空をみるのが好きだ。”
beküldve: 2010-01-11 18:51:32
(#302) Hát nehéz a választás mert igazából mindegyik karaktert szeretem,de ha ki kéne emelnem valakiket akkor a Narutoból: Kakashi, Gaara és Naruto...Bleachből: Ichigo, Toushiro és Rangiku...és még sorolhatnám, de túl sok idő lenne leírni...akiket meg utálok? ...hát olyan nincs...mindegyikben van valami , ami tetszik
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
beküldve: 2010-01-11 18:34:51
(#301) Akiket szeretek (nem sorrendben).
Kannadzuki no Miko: Chikane
Strawberry panic: Shizuma, Nagisa
Mai hime: Natsuki, Shizuru, Mai
Rozen maiden: Suigintou, Shinku
Maria sama ga miteru: Sachiko
Kannadzuki no Miko: Chikane
Strawberry panic: Shizuma, Nagisa
Mai hime: Natsuki, Shizuru, Mai
Rozen maiden: Suigintou, Shinku
Maria sama ga miteru: Sachiko
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2010-01-11 16:02:51
(#300) Én imádom Suigintout, Yaya-chant, Chikaru-chan, Amane-senpai (Strawberry Panic!) Natsumeből Nyanko senseit ^^ Ouran Highból a Hitachiin ikreket, Higurashibó Rika-chant, Mai-HiMEből Natsukit ^^
Asszem ennyi, akiket utálok, hát az van pár, de inkább csak azokat írtam akiket szeretek ^^
Asszem ennyi, akiket utálok, hát az van pár, de inkább csak azokat írtam akiket szeretek ^^
"A rádió feltalálója épp most osztotta le Hasfelmetsző Jacket..." Will
beküldve: 2010-01-11 14:43:38
(#299) Akiket szeretek:
-NARUTOBÓL:mindenki
-SOUL EATERBŐL is
-BLEACHBŐL is
-fullmetal alchemistből is
-stb
Akiket utálok(inkább akiket nem szeretek annyira mert nincs olyan akit utálnél animék közül )
-monte cristo grófjábol egyik karaktert sem szeretem mert szerintem uncsik egy kicsit de aki szereti az ne haragudjon meg naon
-NARUTOBÓL:mindenki
-SOUL EATERBŐL is
-BLEACHBŐL is
-fullmetal alchemistből is
-stb
Akiket utálok(inkább akiket nem szeretek annyira mert nincs olyan akit utálnél animék közül )
-monte cristo grófjábol egyik karaktert sem szeretem mert szerintem uncsik egy kicsit de aki szereti az ne haragudjon meg naon
I love MANGA