Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Anime-karakterek: kit szeretsz, kit utálsz?
akkor te nagy Death Note rajongó lehetsz
"mosolyogj és a világ veled nevet" =) -Hűségesnek lenni nem ugyan az mint másoktól függeni!-|BlEaCh|
beküldve: 2009-11-10 18:54:18
(#282) Háááááááááát ... Amane Misát a Death Note-ból ( egyik kedvencem ^^) őt nagyon szeretem , még ha kicsit csacska és erőszakos is , mindig boldogan olvasom azt a rézt amibe ő van. L -t is szeretem , de csak mert olyan hülye pofákat tud vágni és valamiért kicsit vicces is xD .
Nem mindig szeretem a jófiúkat azok olyan unalmasak -.-" . Persze a rosszak se mindig túl izgik de azokért jobban rajongok. Azt se szeretem ha valameik szereplő olyan hogy folyton unalmas rizsát nyom mint pl. L De ízlések és pofonok ^^
Nem mindig szeretem a jófiúkat azok olyan unalmasak -.-" . Persze a rosszak se mindig túl izgik de azokért jobban rajongok. Azt se szeretem ha valameik szereplő olyan hogy folyton unalmas rizsát nyom mint pl. L De ízlések és pofonok ^^
beküldve: 2009-11-10 18:41:17
(#281) tudom én hogy nem gonosz sőt nagyon is jó csak gondoltam megírom hamár erről van szó
"mosolyogj és a világ veled nevet" =) -Hűségesnek lenni nem ugyan az mint másoktól függeni!-|BlEaCh|
beküldve: 2009-11-10 18:36:33
(#280) Háth végül is miért ne?! Vegyük például alapul azt, hogy ha egy 4 tagú családból kiszakítasz egy gyereket, akkor nem csak a család üldöz életre-halálra, hanem utánad küldenek két Konohányi elit ninját! Ilyen alapon még egyenértékűség is van. Az árvára vigyáz valaki, kap kaját, neked van egy fegyvered, meg a köznép se rúg bele minden nap 200-szor fejenként, és ordítják le, hogy már megint lenyúlta a spar üzletláncot! (hogy én milyen beteg vagyok ) Am kinek szokása még ez Zabuzán kívül, mert nekem csak ő ugrik be....
hát ha úgy vesszük akkor ez az pesztrálás cucc az Iruka sensei-re is igaz mert Narutonak se voltak szülei és az Iruka vitte kajálni meg minden..vagy ő nem számít bele szted??
beküldve: 2009-09-13 11:58:53
(#278) Én is a gonoszokat csípem...vagy az olyanokat akik szimplán k***ög természetűek a jó emberkék mindig naívak,vagy idegesítőek a gonoszok értik a dolgukat...nem hacacáréznak,rögtön lerohanják az ellenséget vagy valami ügyes tervel sokkolják őket
"Képzelőerőnket kárpótlásul kaptuk azért, amik nem lehettünk, humorérzékünket pedig, hogy vigasztalódjunk a felett, amik lettünk."
beküldve: 2009-09-12 22:06:07
(#277) Én is imádom a gonoszokat! Vagyis igazából, nem tudom őket utálni... de azt hiszem egyel kívételt teszek, az pedig a Wolf's Rainből a főgonosz bácsi... ő kicsinálta a kedvenc szereplőmet
beküldve: 2009-08-12 09:06:30
(#276) Háth végül is miért ne?! Vegyük például alapul azt, hogy ha egy 4 tagú családból kiszakítasz egy gyereket, akkor nem csak a család üldöz életre-halálra, hanem utánad küldenek két Konohányi elit ninját! Ilyen alapon még egyenértékűség is van. Az árvára vigyáz valaki, kap kaját, neked van egy fegyvered, meg a köznép se rúg bele minden nap 200-szor fejenként, és ordítják le, hogy már megint lenyúlta a spar üzletláncot! (hogy én milyen beteg vagyok ) Am kinek szokása még ez Zabuzán kívül, mert nekem csak ő ugrik be....
Szerk: Merchior 2009-08-12 09:13:26
Hát akinek olyan logikája van mint nekem...
lásd: Dumizzunk egy... valahol a robotos rész
lásd: Dumizzunk egy... valahol a robotos rész
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Szóval szerinted már az elejétől kezdve erre hajtottak? Csak azért vették őket magukhoz? Hm... ravaszak
Szerintem ez tök logikus. Nehogy má' az ő drága élete mennyen kárba... *csóválja a fejét*
Lehet ez már jelent valamit... Ki tudja, talán Voldemort reinkarnációja vagy
off: Amúgy észrevettem, hogy a Narutóban sok gonosz szereplő vesz maga mellé egy árvát. Arrafelé biztos divat az ilyesmi. És ha felnő, szegény árva gyermek majd az életével is védelmezni fogja
off: Amúgy észrevettem, hogy a Narutóban sok gonosz szereplő vesz maga mellé egy árvát. Arrafelé biztos divat az ilyesmi. És ha felnő, szegény árva gyermek majd az életével is védelmezni fogja
beküldve: 2009-07-08 16:29:52
(#271) Ééén minden gonosz karaktert szeretek!
Najó néhány jót is...
Najó néhány jót is...
beküldve: 2009-07-08 16:25:42
(#270) Én úgy vagyok vele, hogy ha utálok valakit, azt előbb-utóbb megkedvelem - vagy legalábbis már nem utálom (ott van Orihime, ki nem állhattam, de most már elviselem. Ilyen még Kenpachi is, ő meg egész jófej lett ^^) -, a szeretet lista is attól függ, mit nézek éppen.
De azért vannak örök kedvencek :) Ilyen pl. Kakashi, Yachiru, Renji (pedig eleinte őt sem bírtam), Sunako, Kaien, Gaara, Shikamaru, Toushiro, Morita, Kon...
Azok meg, akik nem bírták megkedveltetni magukat, de még csak le sem tudtak kerülni az 'utálom, mint a...' listáról:
NANA - Takumi
Vampire Knight - Kaname
De azért vannak örök kedvencek :) Ilyen pl. Kakashi, Yachiru, Renji (pedig eleinte őt sem bírtam), Sunako, Kaien, Gaara, Shikamaru, Toushiro, Morita, Kon...
Azok meg, akik nem bírták megkedveltetni magukat, de még csak le sem tudtak kerülni az 'utálom, mint a...' listáról:
NANA - Takumi
Vampire Knight - Kaname
Szerk: _gabi 2009-07-08 16:26:00
beküldve: 2009-07-06 08:53:55
(#269) A Naruto-ból a nagy kedvenceim Itachi és Deidara, de cerizem Sasukét is!
Death Note... hááááát... a filmben csak L jött be, de az animében Yagami is!
A Bleach-ből is szeretem Ichigo-t!
Meg a Slayersból azt a rókát is!
Death Note... hááááát... a filmben csak L jött be, de az animében Yagami is!
A Bleach-ből is szeretem Ichigo-t!
Meg a Slayersból azt a rókát is!
Ha boldog akarsz lenni, tűzz ki magad elé bármilyen célt, csak egyet ne: a boldogságot! >>www.koanbe-motyoi.gportal.hu<<