Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Anime-karakterek: kit szeretsz, kit utálsz?
beküldve: 2008-10-23 18:14:08
(#43) hátjaja^^
van egy évfolyamtársam rá emlékeztet mikk harmadikban újgyerekként jött a suliba,direkt a fiúwécébe ment és kb 2 hétig mindenki azt hitte fiú mert ráadásnak valami külföldi neve van,és abból se lehetett kikövetkeztetni hogy tulképp milyen nemű...aztán bejött az anyja és kérdezte az ofőt h sikerült e beilleszkednie a kislányának...innentől nincs hozzáfűznivalóm...
van egy évfolyamtársam rá emlékeztet mikk harmadikban újgyerekként jött a suliba,direkt a fiúwécébe ment és kb 2 hétig mindenki azt hitte fiú mert ráadásnak valami külföldi neve van,és abból se lehetett kikövetkeztetni hogy tulképp milyen nemű...aztán bejött az anyja és kérdezte az ofőt h sikerült e beilleszkednie a kislányának...innentől nincs hozzáfűznivalóm...
:D
Szerk: mangakukac 2008-10-23 18:14:48
Muahahahaha pont Integra! hahahaha Nő, eddig vajon hányan nézték férfinak?
Ott a pont.
Én is férfinak hittem, amíg nem olvastam el a visszaemlékezést (1. kötet 2. fejezet) és nem láttam őt kislányként.
Igen, az egyszerűbb lelkeknek elég két cici, nagy fegyó és fight egyben.
Integra legalább nő.
Integra legalább nő.
Muahahahaha pont Integra! hahahaha Nő, eddig vajon hányan nézték férfinak? (Amúgy naon bírom Integra kisasszonyt)
De az h. ő legalább nő. Heh
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
Igen, az egyszerűbb lelkeknek elég két cici, nagy fegyó és fight egyben.
Integra legalább nő.
Integra legalább nő.
Hehh.
Integra egy rideg nő.
Szerk: .., 2008-10-23 18:01:11
beküldve: 2008-10-23 17:59:37
(#39) Igen, az egyszerűbb lelkeknek elég két cici, nagy fegyó és fight egyben.
Integra legalább nő.
Integra legalább nő.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2008-10-23 17:36:48
(#38) Szerintem imádnivaló. És örülök, hogy nem csak pózoló shoták, hanem egy kis fanszervíz is van fiúknak a Hellsingben.
Mellesleg szerintem Inte-chaninkább klisé karakter, mint Seras.
No, azért ne állítsuk már be úgy, mintha tele lenne shotákkal. Walteren kívül egyik se bírja tovább egy-két flashbacknél.
Fanszervíznek meg ott van az a rengeteg gunfight.
És Integra hol klisés? Teljesen összetett karakter, lassabb jellemfejlődéssel, és persze nem olyan kiszámítható, mint Seras.
Szerk: Hanon 2008-10-23 17:58:31
Hogy nem? Teljesen klisé karakter, borzalmasan egyszerű jellemfejlődéssel, túlzott mennyiségű fanszervízzel (pantsu-shotot is kapott a végére). Ráadásul naiv és irritáló.
Integra pwnz.
Integra pwnz.
ha ez megvígasztal én sem szeretem de nem is utálom különösebben, csak nem értem mit lehet rajta annyira nagyon szeretni
:D
Szerk: mangakukac 2008-10-23 17:26:59
Miicsodaa?*hörög*Integra egyedi és nagyszerű karakter!Seras az egy igazi klisé,nem bántásdiból mondom,ha sokáig figyeled idegesítő deja-vu érzésed támad.Hogy miért is?Höhh,milyen vicces kérdés...
Inte-chanról leszállni,vagy harapok...virtuálisaN XD
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
Szerk: Nona 2008-10-23 17:29:19
Hogy nem? Teljesen klisé karakter, borzalmasan egyszerű jellemfejlődéssel, túlzott mennyiségű fanszervízzel (pantsu-shotot is kapott a végére). Ráadásul naiv és irritáló.
Integra pwnz.
Integra pwnz.
Szerintem imádnivaló. És örülök, hogy nem csak pózoló shoták, hanem egy kis fanszervíz is van fiúknak a Hellsingben.
beküldve: 2008-10-23 16:59:32
(#33) Én birom Serast, valahogy szeretem a lökött vámpírokat
Sőt, minden vámpírt! Még prezentációt is írtam róluk
Vámpír,Vámpír,Vámpír
Sőt, minden vámpírt! Még prezentációt is írtam róluk
Vámpír,Vámpír,Vámpír
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
Szerk: knightslords 2008-10-23 17:02:22
Integra pwnz.
Integra pwnz.
beküldve: 2008-10-23 16:07:03
(#30) Hehe... Az én véleményem mindenesetre leírtad... (többé- kevésbé...)
Csak, hogy hozzászóljak (megtörve a topik "elnarutosodását..." )
Sunako és Kyohei párosa épp a favoritom a YamatoNSH-ből... Bár itt szinte minden karaktert szeretek
Csak, hogy hozzászóljak (megtörve a topik "elnarutosodását..." )
Sunako és Kyohei párosa épp a favoritom a YamatoNSH-ből... Bár itt szinte minden karaktert szeretek
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Szerk: asx 2008-10-23 15:58:53