Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Anime-karakterek: kit szeretsz, kit utálsz?
beküldve: 2011-01-10 14:48:50
(#421) én eddig nem sok, kábé 13-14 animét néztem végig, és nekem rajzolhatósági szempontból a Death Note karakterek a kedvenceim, azokkal sosem volt problémám, egyébként meg egész érdekes a jellemük is, ezért szeretem őket (:
de így egyébként Ootani és Koizumi a kedvenceim, mert olyan aranyosak, és olyanok mint én xD és rajzolni is szeretem őket, így ezek a favok ^^
de így egyébként Ootani és Koizumi a kedvenceim, mert olyan aranyosak, és olyanok mint én xD és rajzolni is szeretem őket, így ezek a favok ^^
Ha már a fejemben járkálsz, a cipődet levehetnéd, hogy ne legyen piszkos a fantáziam.. (;
szeretem kakashit utálom sasuket
szeretem yukit utálom kaname
szerencséd hogy nem őt mondod mert helybe megöllek szeretem yukit utálom kaname
tudod hogy ilyet nem irnák
nemethkora@hotmail.com
vegyen fel MSNre az aki bizonyítani akar gyerünk mindenkit szivesen várok
Egyszer eljön a mi időnk is. Akkor majd ti, undorító mocskos férgek lesztek a prédák!!!! Ti, emberek!
Szerk: Carol 2011-01-07 21:13:12
tudod hogy ilyet nem irnák
Tigris, tigris, csóvafény éjszakáknak erdején, mily kéz adta teneked szörnyű és szép termeted?
Egyszer eljön a mi időnk is. Akkor majd ti, undorító mocskos férgek lesztek a prédák!!!! Ti, emberek!
beküldve: 2011-01-07 08:05:58
(#417) Szeret: Zero Utál: naruto( és a Zero fanokat, mert csak azért szeretik őt mert: szép a szeme, meg helyes, de igazából senkinek nincs esélye mert van barátnője )
beküldve: 2011-01-06 18:29:37
(#416) beküldve: 2011-01-06 18:24:53
(#415) szeretem kakashit utálom sasuket
Tigris, tigris, csóvafény éjszakáknak erdején, mily kéz adta teneked szörnyű és szép termeted?
beküldve: 2010-12-22 01:17:39
(#414) Most nagyon bejon Koizumi és Otani, mert olyan aranyosak amikor eggyütt vannak. Állandóan ökörködnek. Szeretem az ilyen humoros karaktereket. De a durva csávók között még mindíg Zaraki Kenpachi az aki nagyon bejön. Szerintem nincs hozzá hasonló. Ő olyan egyedi . Szerintem...
Az ember igazi természete szemmel nem látható...
beküldve: 2010-12-20 23:20:13
(#413) Relatív, általában azokat a szereplőket szeretem, akik nem egyoldalúak: legyen benne valami sötét oldal, de a rossz tetteinek meglegyen az épeszű magyarázata.
Abszolút kedvenc: Light(mert szerintem az emberek többsége ilyen helyzetben ugyanígy viselkedne). Kaname(Vampire Knight, mert keveset szól, mogorvának tűnk, de ugyanakkor mindenre megvan a jó indoka).
Utálni: nem tudom változó. Akit viszont örökkégyűlölni fogok, az Haruhi Suzumiya. Nagyon unszimpatikus
Abszolút kedvenc: Light(mert szerintem az emberek többsége ilyen helyzetben ugyanígy viselkedne). Kaname(Vampire Knight, mert keveset szól, mogorvának tűnk, de ugyanakkor mindenre megvan a jó indoka).
Utálni: nem tudom változó. Akit viszont örökkégyűlölni fogok, az Haruhi Suzumiya. Nagyon unszimpatikus
"-Én is bérgyilkos akarok lenni. -Gyűlölöm a bérgyilkosokat. -Dehát te is az vagy, Reiji. Magadat is gyűlölöd? .Igen." (Phantom-Requiem for the Phantom)
Szerk: Sarayu 2010-12-20 23:22:30
beküldve: 2010-12-18 12:53:47
(#412) 1.hitsugaya toshiro(bleach)
2.Sasuke uciha(naruto)
3.kilary (XD)
4.hiei(yuyu hakuso)
5.Neji hyuga(naruto)
DE ez szinte mindn nap változik
2.Sasuke uciha(naruto)
3.kilary (XD)
4.hiei(yuyu hakuso)
5.Neji hyuga(naruto)
DE ez szinte mindn nap változik
Hogy a mennyekbe emelkedj elöször a poklot kell megjárnod!
beküldve: 2010-12-16 18:27:14
(#411) "Szeretem": Shikamaru,Naruto,Tsunade (Naruto),Ichigo,Ulquiorra,Grimmj ow,Hitsugaya,Byakuya (Bleach),
Winry,Risa,Irigy,Kapzsi (FMA Broterhood),Soul,Maka,Kid,Liz-Pa tty, Franken Stein,Spirit,Shinigami,BlackStar ,Tsubaki (Soul Eather),,,,,,,,,,, ésatöbbi
"Utálom":Ino,Kabuto ,stb... (Naruto),Grands,Aruniero,stb... (Bleach),Rest,Falánk,Harag,stb. .. (FMA B.),,,,,,,,,,ésatöbbi
nem sorolom..............----
Winry,Risa,Irigy,Kapzsi (FMA Broterhood),Soul,Maka,Kid,Liz-Pa tty, Franken Stein,Spirit,Shinigami,BlackStar ,Tsubaki (Soul Eather),,,,,,,,,,, ésatöbbi
"Utálom":Ino,Kabuto ,stb... (Naruto),Grands,Aruniero,stb... (Bleach),Rest,Falánk,Harag,stb. .. (FMA B.),,,,,,,,,,ésatöbbi
nem sorolom..............----
beküldve: 2010-12-16 16:45:34
(#410) imádom: Általában a gonikat pl.: Cain (Trinity blood), Medusa (Soul eater), Orochimaru (Naruto), Envy (Full metal alchemist)
utálom: az idegesitő karaktereket... pl.: akik csak a jó pasikért vannak oda... stb. pl.: Sakura, Ino (Naruto)
utálom: az idegesitő karaktereket... pl.: akik csak a jó pasikért vannak oda... stb. pl.: Sakura, Ino (Naruto)
-
Szerk: C-san 2010-12-16 17:11:02
beküldve: 2010-12-16 16:45:20
(#409) Szeretem: Naruto,Shikamaru,Inuyasha,Shippo ,Miroku,L,Ryuk,Nyu-Lucy,Ootani,K ikiyou,Kakashi,Shichinitai no Jakotsu,Fantom,Hiyono,Ayumu,Shui chi,Hiro,Yuki,Ryuichi... és még sorolhatnám......
Nem szeretem: Kouga,Haruka(L*C),Orochimaru,Kab uto,Naraku,Light(mer gonosz L-lel),May Wong,Ino,Nana(elfen lied),Mihael Keehl(DN),Rutherford(spirál),Ko usuke Asazuki(spirál),Noriko stb... ez is sorolhatnám.......
Nem szeretem: Kouga,Haruka(L*C),Orochimaru,Kab uto,Naraku,Light(mer gonosz L-lel),May Wong,Ino,Nana(elfen lied),Mihael Keehl(DN),Rutherford(spirál),Ko usuke Asazuki(spirál),Noriko stb... ez is sorolhatnám.......
Ha egy sebet gyűlölettel ejtenek rajtad, az addig fog vérezni, míg a gyűlölet el nem múlik a másik személyben.
Szerk: Affy 2010-12-16 16:49:32
beküldve: 2010-12-16 12:36:54
(#408) imádom: Zero (VK), Nobuko (L*C), Renji (Bleach), L (DN), az OHHC-ből mindenkit xD, Hihara (Kiniro no Corda), Alice és Break (Pandora Hearts) és még egy csomóan D
Utálom: Kaname (VK), Sharon (Pandora Hearts), Misa (DN), Kikyou (InuYasha)
Utálom: Kaname (VK), Sharon (Pandora Hearts), Misa (DN), Kikyou (InuYasha)
Time waits for no one.
Szerk: Monoki Orsolya 2010-12-16 12:38:39
beküldve: 2010-12-16 07:58:47
(#407) A kedvenceim: Naruto, Inuyasha, kagome, Rosette, Chrno,
Azmaria, Hiei, Nana és Hachi, Hagumi, stb.
Akit a legjobban gyűlőlők!!! Az nem más mint Kikiou!!
Azmaria, Hiei, Nana és Hachi, Hagumi, stb.
Akit a legjobban gyűlőlők!!! Az nem más mint Kikiou!!