beküldve: 2010-03-27 19:14:24
(#1367) Válasz Lumana (#1366) üzenetére
Horsee
[ Megszállott ]
Milyen igaz... már vagy 100x majdnem tovább olvastam OneMangán... de egyenlőre kitartok Amúgy az Eyeshielddel is ez a bajom, Te hogy bírod ki hogy ne olvasd el a végét?


Sehogy. Olvastam, szóval ismerem a végét. Sajnos azt kell mondjam, hogy amennyire zseniális az első 34 kötet, olyan borzalmas lett az utolsó 3. :( Na jó, azért "olvasható", de partiban sincs a korábban történtekkel. Majd meglátod.

Egyenlőre azt kéne kifizetnem ami majd jövőhéten érkezik, meg ami utánna, szal akármennyire is tetszik az ár, inkább spórolok a Vagabond meg Eyeshield kötetekre Bocsi


Oké, nem erőszak a disznótor. Csak azt sajnálom, hogy rajtam marad. Az Eyeshieldből neked már nincs sok hátra. Nekem sajnos még "pár" kötetet kell beszereznem (7db van eddig, 2-t a conon veszek át, 1 beszerzés alatt és fontolok további 5-öt [11-15]). A Vagabondon még agyalok. Nem az a kérdés, hogy megvegyem-e, hanem, hogy milyen formában. :)

Egyébként meglep, hogy lány létedre szereted a sportmangákat. Ismered a Cross Game-et? Ez is egy sportmanga (baseball). Nemrég olvastam, hogy a VIZ ki fogja adni év végétől (bár a franciáknál már majdnem ki is adták mindet). Bár az én igazi vágyam a Major lenne (szintén baseball manga - 75 kötetes T_T). Sajnos reménytelen.